-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Sorry που επεμβαίνω αλλά εγώ έχω μέση κατανάλωση 8,7 λίτρα με 1.6 κινητήρα όντας 100 κιλά περίπου ελαφρύτερος.Μήπως να **αλλάζεις ταχύτητες μέχρι τις 3000-3200 **και λίγο παρακάτω γιατί κι εγώ αν ανεβαίνω στις 3500 στροφές φτάνω εύκολά στα 11 λίτρα.Με το Laguna είχα 9.8 και ήταν 150 κιλά πιο βαρύ από το Cruze και αν άλλαζα εκει που αλλάζεις ήμουν χαλαρά στα 14 λίτρα.Γι αυτό μείωσε λίγο τις στροφές και πιστεύω θα δεις μεγάλη διαφορά.Nα γιατί τα turbo συμφέρουν.
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μήπως έχεις πολυυυυυυυυυυύ βαρύ πόδι βρε?!
Οχι ρε συ Κωνσταντινε.Αυτο προσπαθω να σας πω,εαν ειχα βαρυ ποδι δεν θα το εκανα θεμα.
Πόσο ζυγίζει το Cruze?
Μήπως κινείσαι κυρίως σε αστικές συνθήκες , με μικρές αποστάσεις και κρυο κινητήρα?Δεν πρεπει να φταιει αυτο γιατι εχω κανει και μετρηση σε αρχη ταξιδιου στην εθνικη οδο και τα αποτελεσματα ηταν εξισου απογοητευτικά !!
Θεωρω οτι το σημαντικο τωρα ειναι οσοι εχουν το ιδιο αμαξι να μας πουν για τα δικα τους.Αυτο θα ηταν μια καλη αρχη....για να μαθουμε τι συμβαινει.Και εαν το προβλημα ειναι μονο στο δικο μου ,τοτε θα δουλεψει αντιπροσωπεια. -
Μια ερώτηση κάθε πότε μηδενίζεις το trip computer?(χιλιόμετρα πες μου)
-
Έχε πάντως υπόψιν σου πως στο δικό μου για να πέσει η μέση κατανάλωση στα 8.7 πέρασαν 800 χλμ.Τα πρώτα 100 είχα 12,4 και στα 500 9,7.Κατ' επέκταση άσε το για μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων(αν δεν το έχει κάνει ήδη)γιατι για να πέσει θέλει πολλά χιλιόμετρα καθώς στα πρώτα μόνο τις εκκινήσεις που κάνεις να υπολογίσει πάει ανετότατα στα 17.
-
Sorry που επεμβαίνω αλλά εγώ έχω μέση κατανάλωση 8,7 λίτρα με 1.6 κινητήρα όντας 100 κιλά περίπου ελαφρύτερος.Μήπως να αλλάζεις ταχύτητες μέχρι τις 3000-3200 και λίγο παρακάτω γιατί κι εγώ αν ανεβαίνω στις 3500 στροφές φτάνω εύκολά στα 11 λίτρα.Με το Laguna είχα 9.8 και ήταν 150 κιλά πιο βαρύ από το Cruze και αν άλλαζα εκει που αλλάζεις ήμουν χαλαρά στα 14 λίτρα.Γι αυτό μείωσε λίγο τις στροφές και πιστεύω θα δεις μεγάλη διαφορά.Τι να πω...Θα το τσεκαρω και αυτο.
Nα γιατί τα turbo συμφέρουν.
Εαν υπηρχε το 1,4Τ η 1,6Τ θα το ειχα παρει.
Μια ερώτηση κάθε πότε μηδενίζεις το trip computer?(χιλιόμετρα πες μου)
Οταν θελω να κανω μετρηση.Δεν εχω στανταρ ρυθμο μετρησης.
-
Έχε πάντως υπόψιν σου πως στο δικό μου για να πέσει η μέση κατανάλωση στα 8.7 πέρασαν 800 χλμ.Τα πρώτα 100 είχα 12,4 και στα 500 9,7.Κατ' επέκταση άσε το για μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων(αν δεν το έχει κάνει ήδη)γιατι για να πέσει θέλει πολλά χιλιόμετρα καθώς στα πρώτα μόνο τις εκκινήσεις που κάνεις να υπολογίσει πάει ανετότατα στα 17.Αυτο που λες υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ισχυει και στο δικο μου.Θα το δω
-
@__cruzakias__: το καλύτερο είναι το εξής: πας σε βενζινάδικο και γεμίζεις (του εξηγείς το λόγο που γεμίζεις, μπορεί να κάνει τη 'διαφορά'). Κάνεις τη διαδρομή που θέλεις να μετρήσεις (κατά τη γνώμη μου αρκετά χιλιόμετρα απόσταση, πχ: 100). Ξαναπάς στο ΙΔΙΟ βενζινάδικο, του λες να το γεμίσει ΟΣΟ ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΙΝ (γιαυτό καλό θα είναι να είναι γνωστός σου ο βενζινάς!). Μετά με ... απλή μέθοδο των τριών βρίσκεις τη μέση κατανάλωση του συγκεκριμένου ταξιδιού, την οποία μπορείς να συγκρίνεις με την σχετική ένδειξη του υπολογιστή ταξιδιού.
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
@__cruzakias__: το καλύτερο είναι το εξής: πας σε βενζινάδικο και γεμίζεις (του εξηγείς το λόγο που γεμίζεις, μπορεί να κάνει τη 'διαφορά'). Κάνεις τη διαδρομή που θέλεις να μετρήσεις (κατά τη γνώμη μου αρκετά χιλιόμετρα απόσταση, πχ: 100). Ξαναπάς στο ΙΔΙΟ βενζινάδικο, του λες να το γεμίσει ΟΣΟ ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΙΝ (γιαυτό καλό θα είναι να είναι γνωστός σου ο βενζινάς!). Μετά με ... απλή μέθοδο των τριών βρίσκεις τη μέση κατανάλωση του συγκεκριμένου ταξιδιού, την οποία μπορείς να συγκρίνεις με την σχετική ένδειξη του υπολογιστή ταξιδιού.Σωστο αυτο γιατι ετσι τσεκαρω και την αξιοπιστια του υπολογιστη ταξιδιου.
-
Καλησπερα παιδια,
εχει κανεις απο εσας εγκαταστησει παιδικο καθισμα στο Cruze?
Ολα τα αυτοκινητα εχουν στην ενωση της πλατης των πισω καθισματων με το καθισμα 2 υποδοχες στην καθε μερια.
Εμας εχει μονο πανω απο το προσκεφαλο υποδοχες και στο κατω μερος του καθισματος εχει 2 πλαστικες (ταπες να τις πω).
Πως μπαινει εκει το καθισμα?
Τετοιες υποδοχες δεν εχει ή εχει κ δεν τις βλεπω?Η πανω υποδοχη που εχει πισω απο το προσκεφαλο σε τι χρησιμευει?
Μηπως σε υποχρεωνουν να αγορασεις καθισμα απο την Chevrolet? -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλησπερα παιδια,
Ολα τα αυτοκινητα εχουν στην ενωση της πλατης των πισω καθισματων με το καθισμα 2 υποδοχες στην καθε μερια.
Εμας εχει μονο πανω απο το προσκεφαλο υποδοχες και στο κατω μερος του καθισματος εχει 2 πλαστικες (ταπες να τις πω).
Τετοιες υποδοχες δεν εχει ή εχει κ δεν τις βλεπω?Η πανω υποδοχη που εχει πισω απο το προσκεφαλο σε τι χρησιμευει?
Μηπως σε υποχρεωνουν να αγορασεις καθισμα απο την Chevrolet?Καλησπερα glko.
Εγω εχω βαλει παιδικο καθισμα απο την αρχη που πηρα το αυτοκινητο.
Ουτε κεγω εχω καταλαβει την χρησιμοτητα των υποδοχων διπλα στα προσκεφαλα.
Εαν δεις το video1 στο 2:23 φαινεται λιγο πως εχω πιασει με την ζωνη το καθισμα.Ειναι αρκετα σταθερο.
Εαν θελεις παραπανω βοηθεια μπορω να σου ποσταρω φωτογραφιες απο το δεσιμο,εαν μπορεσω αυριο. -
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ CRUZE 1.8;
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλησπερα παιδια,
Μηπως σε υποχρεωνουν να αγορασεις καθισμα απο την Chevrolet?Εκεί που είναι οι πλαστικές τάπες (ενδείξεις είναι για την ακρίβεια), βάλε το χέρι σου ανάμεσα στην πλάτη και το κάτω μέρος του καθίσματος. Λογικά θα βρεις δύο σιδερένια άγκιστρα, που ειναι τα σημεία πρόσδεσης του συστήματος ISOFIX, όπως ακριβώς δείχνει και στο βίντεο που παρέθεσες. Αν δεν τις βρίσκεις με το χέρι, κατέβασε λίγο την πλάτη του καθίσματος και έτσι θα μπορέσεις και να τις δεις κιόλας...
Οι πάνω καταπακτές, κρύβουν άλλο ένα εξτρά αγκύριο, το οποίο όμως νομίζω ότι δεν χρειάζεται σε όλα τα ISOFIX καθίσματα, αλλά μόνο σε αυτά που είναι για τον πρώτο έτος ζωής του παιδιού (που κοιτάνε ανάποδα στην φορά του αυτοκινήτου).
-
γεια σας παιδιά,
μήπως γνωρίζετε κανένα καλό συνεργείο εξιδεικευμένο σε chevrolet για σερβις σε ένα matiz?
κατά προτίμηση σε περιοχές Πετρούπολη - Ιλιον - Καματερό - Περιστέρι - Αχαρνές αλλά και οποιοδήποτε άλλο καλο και οικονομικό
Ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Έχε πάντως υπόψιν σου πως στο δικό μου για να πέσει η μέση κατανάλωση στα 8.7 πέρασαν 800 χλμ.Τα πρώτα 100 είχα 12,4 και στα 500 9,7.Κατ' επέκταση άσε το για μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων(αν δεν το έχει κάνει ήδη)γιατι για να πέσει θέλει πολλά χιλιόμετρα καθώς στα πρώτα μόνο τις εκκινήσεις που κάνεις να υπολογίσει πάει ανετότατα στα 17.
Αυτο που λες υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ισχυει και στο δικο μου.Θα το δω
Εγω εχω 9000 χλμ και γραφει 9.5 τα περισσοτερα ειναι μεσα στην πολη και αλλαγες στις 2000-3000 στρ.Τοπροβλημα μου ειναι οτι κολαει ο μετρητης εξωτερικης θερμοκρασιας και σφιριζουν τα πισω φρενα.Εχει αλλος καποιο προβλημα;Μιλαμε για το 1.8
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
Εγω εχω 9000 χλμ και γραφει 9.5 τα περισσοτερα ειναι μεσα στην πολη και αλλαγες στις 2000-3000 στρ.Τοπροβλημα μου ειναι οτι κολαει ο μετρητης εξωτερικης θερμοκρασιας και σφιριζουν τα πισω φρενα.Εχει αλλος καποιο προβλημα;Μιλαμε για το 1.8
Με τον μετρητη οχι αλλα με τα πισω φρενα οταν κανω οπισθεν εστω και με 1χλμ.
Νομιζα οτι ηταν στην αρχη που δεν εχουν φαγωθει τα τακακια αλλα ακομα και τωρα στις 11.000χλμ το κανει.
Μονο στην οπισθεν! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Νομιζα οτι ηταν στην αρχη που δεν εχουν φαγωθει τα τακακια αλλα ακομα και τωρα στις 11.000χλμ το κανει.
Μονο στην οπισθεν!Ο μετρητης ειναι ο.κ ,αλλα και το δικο μου στην οπισθεν κανει το τριξιμο ο πισω αριστερος τροχος!!!
-
Μονο στην οπισθεν!Ο μετρητης ειναι ο.κ ,αλλα και το δικο μου στην οπισθεν κανει το τριξιμο ο πισω αριστερος τροχος!!!
Ρωτησα χθες στην αντιπροσωπεια και ειπαν οτι υπαρχουν τα 2 προβληματα και περιμενουν απαντηση απο τα κεντρικα.Θελω να μου πειτε αν η οπισθεν κουμπωνει παντα καλα και αν στη δευτερα ταχυτητα οταν ζεσταινεται το αμαξι ακουγεται λιγο το διαφορικο.Μου ειπαν απο την αντιπροσοπεια οτι ετσι ακουγονται τα οπελ και τα cevrolet κυριως απο 1.8 κυβ και πανω
-
Εγω δεν εχω παρατηρησει στο δικο μου κατι απο αυτα που λες .
Πιο μοντελο εχεις ,και πως τα πας απο καταναλωση? -
Εγω δεν εχω παρατηρησει στο δικο μου κατι απο αυτα που λες .
Πιο μοντελο εχεις ,και πως τα πας απο καταναλωση?LT 1.8 ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ 1.8 ΚΥΒ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΔΑΕΙ ΛΙΓΟ Η ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΠΙΟ ΑΠΑΛΑ.ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΑ 9000 ΧΙΛ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΡΑΦΕΙ 9.5
Chevrolet Cruze