-
Ποιό αυτοκίνητο έχεις;;;
-
ΜΧ5 1.6 ΜΥ2001
-
Αν θυμαμαι σωστα ρυθμιζει σε αυτο, μπροστα απο το πεταλι του αμπραγιαζ λασκαρεις το κοντρα παξιμαδι με 12 γερμανικο, ρυθμιζεις το εμβολακι της αντλιας εκει που θες (ασε νεκρη διαδρομη το ελαχιστο 2 cm) και ξανασφιγγεις το κοντρα.
-
αναμεσα στα κοκκινα βελακια,πως λεγεται στην ορολογια των γνωστων σαιτ ανταλλακτικων,ειναι το προστατευτικο προφυλακτηρα,πηγα σε κανα δυο φανοποιεια και μου ειπαν 50-70,να δω ποσο κανει καινουριο αν το παρω
-
αναμεσα στα κοκκινα βελακια,πως λεγεται στην ορολογια των γνωστων σαιτ ανταλλακτικων,ειναι το προστατευτικο προφυλακτηρα,πηγα σε κανα δυο φανοποιεια και μου ειπαν 50-70,να δω ποσο κανει καινουριο αν το παρω
edit
παιζει να ειναι αυτο??με κοστος 9?
-
Bumper protector ή bumper guard
-
Για να είσαι σίγουρος για το ανταλλακτικό μπες στην σελίδα http://www.catcar.info και βάλε τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σου για να δεις τον γνήσιο κωδικό. Ύστερα μπορείς να πληκτρολογήσεις τον εν λόγο κωδικό πχ. autodoc.gr στο πεδίο της αναζήτησης.
-
Το VIN του CITROEN πάντως δεν το βρίσκει.
Ούτε του FABIA το βρήκε. Ούτε και του 206.
-
παιδες οντως εβαλα τον αριθμο επειτα βρηκα με λιγο ψαξιμο το σχεδιο
ειναι το 70,πηρα τον αριθμο το εβαλα στο σαιτ του autodoc και το εβγαλε,ονομαζεται στα ελληνικα Διακοσμητική / προστατευτική λωρίδα, προφυλακτήρας ,στο συγκεκριμενο σαιτ εχει κοστος 32 αν και πρπει να ειναι αφτερμαρκετ οεμ,πιθανον και αλλο χρωμα,θα ρωτησω σε κανα δυο μαγαζια με ανταλλακτικα μερσεντες και σε κανα δυο ακομα σαιτ με ανταλλακτικα για κοστος
-
Βάλτε εδώ VIN....
-
Από όλα τα VIN που έβαλα μόνο του 206 βρήκε. Αυτό που ήθελα δηλαδή! Καλή φάση!
-
Αν στο πράσινο παραφλου ρίξω κόκκινο θα υπάρχει κανένα πρόβλημα; Απ'όσο θυμάμαι δεν κάνει να μπερδεύονται αλλά όταν ζήτησα από το βενζινα πράσινο μου έδωσε το κόκκινο και μου είπε ότι είναι το ίδιο πράγμα (είχε μπλέ και κόκκινο).
-
Συχνά έχουν αναφερθεί εκρήξεις!
Αν δεν έχει το μοτέρ κάποια συγκεκριμένη απαίτηση απο τον κατασκευαστή,τότε η μοναδική διαφορά είναι το χρώμα. Συμπλήρωσε άφοβα.
-
Καλησπερα σε ολους στο forum.
Σας διαβαζω αρκετα χρονια πρωτη φορα ομως γραφω.
Εχω δυο αποριες. Η πρωτη οπως το λεει ο τιτλος θα ηθελα να μου πει καποιος ποια ειναι η σωστη διαδικασια για βαψιμο του σασι .
Η δευτερη απορια εχει να κανει με τα after market ανταλακτικα(μπαλακια ψαλιδιων συγκεκριμενα).καποια καλη μαρκα,
555 βαζω συνηθως αλλα αντιθετα με το παρελθον που ηταν κορυφαια τα τελευταια χρονια δεν λεει.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Εχω δυο αποριες. Η πρωτη οπως το λεει ο τιτλος θα ηθελα να μου πει καποιος ποια ειναι η σωστη διαδικασια για βαψιμο του σασι .
Η δευτερη απορια εχει να κανει με τα after market ανταλακτικα(μπαλακια ψαλιδιων συγκεκριμενα).καποια καλη μαρκα,
555 βαζω συνηθως αλλα αντιθετα με το παρελθον που ηταν κορυφαια τα τελευταια χρονια δεν λεει.
Απο φανοποιια δεν γνωριζω.
Απο ανταλλακτικα η 555 παραμενει κορυφη. Αν σου αρπαζει συνεχεια καποιο εξαρτημα της αναρτησης η της διευθυνσης ψαξε καπου αλλου το προβλημα.
Αλλες μαρκες καλες ειναι η lemforder(κορυφαια) , moog, febi, trw, delphi, monroe.
-
Παίδες μια απορία λίγο αμπαλη. Τελευταία όταν πατάω ποδοφρενο στο αμάξι ασφαλίζει άλλα δεν κάνει το χαρακτηριστικό κρατς κρατς (ανάλογο με όταν σηκώνουμε χειρόφρενο). Πιάνει κανονικά βέβαια. Παίζει κάποιο ρόλο αυτο?
-
Παίδες μια απορία λίγο αμπαλη. Τελευταία όταν πατάω ποδοφρενο στο αμάξι ασφαλίζει άλλα δεν κάνει το χαρακτηριστικό κρατς κρατς (ανάλογο με όταν σηκώνουμε χειρόφρενο). Πιάνει κανονικά βέβαια. Παίζει κάποιο ρόλο αυτο?
-
Παίδες μια αμπαλη απορία που μου συμβαίνει εδώ και μερικές μέρες. Όταν πατάω ποδοφρενο στο αμάξι ασφαλίζει άλλα δεν κάνει το χαρακτηριστικό κρατς κρατς (τό ανάλογο με το χειρόφρενο όταν το σηκώνουμε ). Το αμάξι πιάνει όπως είπα. Τι μπορεί να είναι αυτό.?
-
st13 wrote:
Τα aftermarket τα 555 συγκεκριμενα βγαινουν σε δυο ποιοτητες?
Το λεω γιατι ψαχνοντας σε γνωστο site ανταλλακτικων δινει μπαλακι (555) με δυο τιμες
Αν οντως ειναι ετσι πως θα ξερω ποιο ειναι το καλο?
Απο φανοποιια δεν γνωριζω.
Απο ανταλλακτικα η 555 παραμενει κορυφη. Αν σου αρπαζει συνεχεια καποιο εξαρτημα της αναρτησης η της διευθυνσης ψαξε καπου αλλου το προβλημα.
Αλλες μαρκες καλες ειναι η lemforder(κορυφαια) , moog, febi, trw, delphi, monroe.
-
Σκεφτομαι να αλλαξω τακακια και δισκους σε golf mk4 1,4 πισω μονος μου.Με προβληματιζει το εξης:Στο w202 το εμβολο απο οτι θυμαμαι το εσπρωχνα με πολυ δυναμη και γυρνουσε.Σε οδηγο diy για το γκολφ φαινεται να χρειαζεται περιστροφικη κινηση?!Με τα χερια ή στην αναγκη με το τακακι και σφικτηρα δεν θα γυρισει?
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........