-
αυτα τα εξτρα φιλτρα που βαζουν εκει που ρουφαει αερα (τα τριγωνικα που ειναι σα λαμπατερ)
- καθε ποτε πρεπει να καθαριζονται και
- ποιος το κανει αυτο? (βενζινας-εξατμισας-μηχανικος)?...νομιζω θελουν και κατι ειδικα λαδια, τα δικα τους.
Δεν ειμαι φαν αυτων αλλα ετσι το ειχε ο προηγουμενος και δεν εχω τη μαμα εισαγωγη, που θα προτιμουσα βεβαια.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Άλλη χάρη να βγάζεις βέργα...Σου αρέσει δηλαδή ή όχι;
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Πραγματικα... ειχα δει και εγω ενα χωρις βεργα λαδιου... αλλα δεν θυμαμε τι αμαξι ηταν! Μαλλον ρενο πρεπει να ηταν αλλα δεν ειμαι σιγουρος!
Το σιγουρο ειναι πως τελικα ειχε βεργα λαδιου αλλα ηταν καλα κρυμενη!
!
A. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Πραγματικα... ειχα δει και εγω ενα χωρις βεργα λαδιου... αλλα δεν θυμαμε τι αμαξι ηταν! Μαλλον ρενο πρεπει να ηταν αλλα δεν ειμαι σιγουρος!
!
A.???
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
!
A.???
Κανένα δεν υπάρχει που να μην έχει εντελώς!.
Α. -
!
A.???
Α.Βέργα ή υποδοχή για την βέργα;
-
!
A.???
Α.Μεγάλη μπουκιά κλπ.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
User manual από πρόσφατη bmw 3άρα.
'Όταν ανάψει το λαμπάκι για συμπλήρωμα λαδιού, επισκεφθείτε την αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο'
Δεν λέει ποσότητα που χρειάζεται για συμπλήρωμα.
Νταξ
Κάτι σαν το να βιδώνεις καπάκι βαλβίδων με 1/3 άλεν, 1/3 εξάγωνα και 1/3 τορξ!!!
-
Υπάρχει η θέσης της βέργας. Άλλοτε με πλαστική τάπα, άλλοτε με βιδωτή. Υπάρχει η βελόνα που πωλείτε σε εμάς.
Ορισμένες τάπες έχουν και την βελόνα.
Σίγουρα δεν είναι δυνατόν να ορκιστώ!!!!!!!..... μα περιγράφω το τι βλέπω. Τα βλέπω όλα?, σίγουρα όχι!.
Είχα δει Mercedes, που δεν είχε σωλήνα δίκτυ απλά, μα είχε δίπλα από το ψυγείο ψιλά τάπα, που είχε μέσα βελόνα. Δεν είχε τάπα καρτερ, και τα λαδιά έβγαιναν με τον αποροφητήρα κενού, μέσα από την τάπα.
Σίγουρα έχω δηλώσει απεριφράστως, ότι ‘Γηρασκω αει διδασκόμενος’….. βρέστε μου έναν δεύτερο!!!!!!!!!..........
Σίγουρα αντί για μεγάλη μπουκιά προτιμώ…… μια τσικουδιά…..
Α. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
User manual από πρόσφατη bmw 3άρα.'Όταν ανάψει το λαμπάκι για συμπλήρωμα λαδιού, επισκεφθείτε την αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο'
Νταξ
Κάτι σαν το να βιδώνεις καπάκι βαλβίδων με 1/3 άλεν, 1/3 εξάγωνα και 1/3 τορξ!!!
Σε αυτά τα αυτοκίνητα όταν ανάψει το λαμπάκι θέλει ένα λίτρο ακριβώς.
-
Εύχομαι να αποκτήσουμε και λάχιστα χωρίς βαλβίδα για αέρα!!!!
-
Υπάρχει η θέσης της βέργας. Άλλοτε με πλαστική τάπα, άλλοτε με βιδωτή. Υπάρχει η βελόνα που πωλείτε σε εμάς.
Σίγουρα δεν είναι δυνατόν να ορκιστώ!!!!!!!..... μα περιγράφω το τι βλέπω. Τα βλέπω όλα?, σίγουρα όχι!.
Είχα δει Mercedes, που δεν είχε σωλήνα δίκτυ απλά, μα είχε δίπλα από το ψυγείο ψιλά τάπα, που είχε μέσα βελόνα. Δεν είχε τάπα καρτερ, και τα λαδιά έβγαιναν με τον αποροφητήρα κενού, μέσα από την τάπα.
Σίγουρα έχω δηλώσει απεριφράστως, ότι ‘Γηρασκω αει διδασκόμενος’….. βρέστε μου έναν δεύτερο!!!!!!!!!..........
Α.Δεν είχα καμία αμφιβολία.
-
Εύχομαι να αποκτήσουμε και λάχιστα χωρίς βαλβίδα για αέρα!!!!Μάλλον δεν έχεις δει το Audi Α2. Δεν ανοίγει το καπώ, πέφτει η μάσκα για να βάλεις νερό στα πιτσιλιστήρια και να τσεκάρεις τα λάδια (έχει κανονικά βέργα) και αν θυμάμαι έχει και την τάπα να συμπληρώσεις και λάδια. Αν θελήσεις να ανοίξεις το καπώ μόνο στο συνεργείο από το διαγνωστικό
-
Μα την παναγια, ειναι κριτηριο σοβαρο επιλογης αυτοκινητου.
Ακου 'επισκεφθειτε την αντιπροσωπεια ή εξουσιοδοτημενο συνεργειο'. Τι λενε τα νουμερα. -
User manual από πρόσφατη bmw 3άρα.'Όταν ανάψει το λαμπάκι για συμπλήρωμα λαδιού, επισκεφθείτε την αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο'
Νταξ
Όχι βέβαια. 1 λίτρο λάδι λέει να βάλεις.
-
Α.H 5αρα δε νομιζω οτι εχει θεση για βεργα.
-
-
Ποσο ακυρος ειναι ο τυπος...
Λεει και ψεματα .... -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Εύχομαι να αποκτήσουμε και λάχιστα χωρίς βαλβίδα για αέρα!!!!
Μάλλον δεν έχεις δει το Audi Α2. Δεν ανοίγει το καπώ, πέφτει η μάσκα για να βάλεις νερό στα πιτσιλιστήρια και να τσεκάρεις τα λάδια (έχει κανονικά βέργα) και αν θυμάμαι έχει και την τάπα να συμπληρώσεις και λάδια. Αν θελήσεις να ανοίξεις το καπώ μόνο στο συνεργείο από το διαγνωστικό
Έχω μείνει πίσω, ομολογουμένως!!!
-
Από το http://www.bmwusa.com 3 Series Owner's Manual for Vehicle (του 2013)
The oil level is monitored electronically during driving and shown on the Control Display. If the oil level reaches the minimum level, a check control message is displayed.
Requirements : Depending on the previous displays, the status display appears when the engine is running or after the vehicle has been driven for at least 30 minutes.(Δηλ. με την μηχανή σε θερμοκρασία λειτουργίας) ενώ το μοντέλο του 2008 όπως αυτό στο video, ήθελε συνεχή οδήγηση για 10 km. για να καταστεί δυνατή η μέτρηση στάθμης.
A detailed measurement is only possible with certain engines.
Requirements
Vehicle is on a level road and the engine is running at operating temperature.
Performing a detailed measurement
In order to perform a detailed measurement of the engine oil level:- 'Vehicle Info' 2. 'Vehicle status' 3. 'Measure engine oil level' 4. 'Start measurement'
The oil level is checked and displayed via a scale.
Duration: approx. 1 minute (το μοντέλο του 2008 όπως αυτό στο video, θέλει 3 λεπτά ακίνητο, ή 5 λεπτά εν κινήσει)
When the indicator lights up in the instrument cluster, add 1 US quart/liter of engine oil within the next 125 miles/200 km.
- 'Vehicle Info' 2. 'Vehicle status' 3. 'Measure engine oil level' 4. 'Start measurement'
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........