-
Είναι ψιλοακριβές οι μλκίες.
-
Από τότε που αλλάχτηκαν οι ιμάντες χρονισμού κ απαρτίων παρατηρώ ότι το αμάξι στο ρελαντί παράγει ένα συντονισμό, που γίνεται αντιληπτός μόνο όταν είσαι στο αυτοκίνητο. Περαν άλλων, πρόβλημα ουδέν.Hyundai accent 2001 Μοντέλο. ΤΙ μπορεί να είναι;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Από τότε που αλλάχτηκαν οι ιμάντες χρονισμού κ απαρτίων παρατηρώ ότι το αμάξι στο ρελαντί παράγει ένα συντονισμό, που γίνεται αντιληπτός μόνο όταν είσαι στο αυτοκίνητο. Περαν άλλων, πρόβλημα ουδέν.Hyundai accent 2001 Μοντέλο. ΤΙ μπορεί να είναι;Δεν είναι ακριβά έξω στο εμπόριο, γύρω στα 20€ έχουν τα αμορτισέρ αζώτου ( έτσι λέγονται )
http://www.google.com/search?q=public+r ... meister.ee
Υπάρχει όλη η γκάμα στην Ελλάδα στα μαγαζιά με βιομηχανικά.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Από τότε που αλλάχτηκαν οι ιμάντες χρονισμού κ απαρτίων παρατηρώ ότι το αμάξι στο ρελαντί παράγει ένα συντονισμό, που γίνεται αντιληπτός μόνο όταν είσαι στο αυτοκίνητο. Περαν άλλων, πρόβλημα ουδέν.Hyundai accent 2001 Μοντέλο. ΤΙ μπορεί να είναι;
Δεν είναι ακριβά έξω στο εμπόριο, γύρω στα 20€ έχουν τα αμορτισέρ αζώτου ( έτσι λέγονται )
κ. Παναγιώτη μάλλον για τα αμορτισέρ της πέμπτης πόρτας θα αναφέρεται το λινκ....
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Από τότε που αλλάχτηκαν οι ιμάντες χρονισμού κ απαρτίων παρατηρώ ότι το αμάξι στο ρελαντί παράγει ένα συντονισμό, που γίνεται αντιληπτός μόνο όταν είσαι στο αυτοκίνητο. Περαν άλλων, πρόβλημα ουδέν.Hyundai accent 2001 Μοντέλο. ΤΙ μπορεί να είναι;κατά πάσα πιθανότητα από βάση μηχανής, τσέκαρε μήπως δεν την βίδωσαν, ή μήπως με το λύσιμο επειδή ήταν στα τελευταία της την άκουσε
-
Τι είναι το 'σπαστό' διαφορικό και τί διαφορά έχει απο το απλό?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τι είναι το 'σπαστό' διαφορικό και τί διαφορά έχει απο το απλό?Εχω την εντυπωση οτι ετσι λεγονται αυτα που εχουν ημιαξονια αριστερα/δεξια απο το διαφορικο και δεν ειναι μονοκομματο απο ροδα σε ροδα.Πχ οι BMW ειναι ετσι ενω τα φορτηγα εχουν μονοκομματο.
Λαθος; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι ετσι λεγονται αυτα που εχουν ημιαξονια αριστερα/δεξια απο το διαφορικο και δεν ειναι μονοκομματο απο ροδα σε ροδα.Πχ οι BMW ειναι ετσι ενω τα φορτηγα εχουν μονοκομματο.
Λαθος; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι είναι το 'σπαστό' διαφορικό και τί διαφορά έχει απο το απλό?
Εχω την εντυπωση οτι ετσι λεγονται αυτα που εχουν ημιαξονια αριστερα/δεξια απο το διαφορικο και δεν ειναι μονοκομματο απο ροδα σε ροδα.Πχ οι BMW ειναι ετσι ενω τα φορτηγα εχουν μονοκομματο.
Λαθος;Κι εγώ το ίδιο νομίζω: πισωκίνητα με όχι άκαμπτο άξονα , αλλά ημιαξόνια. Έτσι έλεγαν παλιά πχ τα διάφορα VW με το μοτέρ - κιβώτιο πίσω (και την τραγική οδική συμπεριφορά! ).
Το ίδιο είχαν και οι BMW παλιά επίσης, σε αντίθεση με τους ιταλούς που προτιμούσαν τους άκαμπτους άξονες (τέτοιον είχε και η 75 πχ).
-
@drifter, σας μερσώ.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Δεν είναι ακριβά έξω στο εμπόριο, γύρω στα 20€ έχουν τα αμορτισέρ αζώτου ( έτσι λέγονται )
κ. Παναγιώτη μάλλον για τα αμορτισέρ της πέμπτης πόρτας θα αναφέρεται το λινκ....
Έχεις δίκηο, έκανα λάθος στην παράθεση, το έβαλα για τον φίλο που έχει πρόβλημα στην πόρτα του αλλά έβαλα την δική σου αναφορά στην παράθεση μου, sorry.
-
Καλημέρα φίλε μου. από 20ε έως 40ε , αναλόγως της μάρκας, και σίγουρα εκεί που πουλάνε αμορτισέρ αυτοκινήτων η ανταλλακτικά αυτών.
Αντώνης. -
Νομίζω οτι αυτά φαίνονται καλά.Τιμή γύρω στα 30€. Η τοποθέτηση είναι εύκολη αν την κάνω μόνος μου?
-
Ο χρήστης thejackson έγραψε:
Νομίζω οτι αυτά φαίνονται καλά.Τιμή γύρω στα 30€. Η τοποθέτηση είναι εύκολη αν την κάνω μόνος μου?
ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!.....όταν βιδώσεις τα παξιμάδια, προηγουμένως από μια σταγόνα LOCTITE 271, γιατί με τον καιρό λασκάρουν.
Α. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
….το τάνυσμα δεν έγινε με εργαλείο, η έμπυρο μηχανικό.
Α. -
αυτόματο τεντωτήρα δεν έχουν?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αυτόματο τεντωτήρα δεν έχουν?Οι ιμάντες χρονισμού θέλουν συγκεκριμένης τάσης σταθερό τέντωμα αλλιώς πηδάνε δόντια και σε κερνάνε βαλβιδόσουπα.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
αυτόματο τεντωτήρα δεν έχουν?
Οι ιμάντες χρονισμού θέλουν συγκεκριμένης τάσης σταθερό τέντωμα αλλιώς πηδάνε δόντια και σε κερνάνε βαλβιδόσουπα.
Καλό σου απόγευμα καλέ μου φίλε.
Σίγουρα ο σταθερός εντατήρας είναι η ιδανική λύση.
Πάντα στα αγωνιστικά τέτοιον βάζω, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο…..
Πάντως υπάρχουν και εντατικές, που κουρδίζουν με ιδικό εργαλείο και σούστα. Πάντα όμως μετά, τον σφίγγεις και γίνετε σταθερός. Πάντως δεν έχω εμπιστοσύνη στην φθορά του ελατήριου, και πάντα μετρώ με το ηλεκτρονικό…..την βάση του ρουλεμάν δεν την αλλάζουμε πάντοτε γιατί είναι ακριβή!!!!!......
Αντώνης. -
Δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο θεμα επειδη δε ξερω αν ειναι προβλημα η κανονικη λειτουργια.
Εχουμε και λεμε.Πριν καιρο ειχα παει Φτερη με τους γονεις μου και καθισαμε και παιξαμε στο χιονι.Το αμαξι το αφησαμε ανοιχτο για να ειναι ζεστο οταν μπουμε μεσα.Λοιπον.Παω να μπω εγω πρωτος στο αμαξι και καθισα περιπου 2-3 λεπτα μεχρι να μπουν και οι γονεις μου.Το ρελαντι ηταν χαμηλα οπως δουλευει παντα οταν ειναι ζεστο το αμαξι και ειδα δυο βυθισματα μικρα του ρελαντι αυτα τα 2-3 λεπτα.Δηλαδη δουλευε στις 750-800 εκανε ενα βυθισμα στις 600 και ανεβαινε παλι στις 750-800 οχι σαν να κανει γκαζια να φτανει χιλια και μετα να ξαναπεφτει.Επισης παλι καθομουν χτες στο αμαξι και το αναψα.Στην αρχη το αυτοκινητο κρυο κραταγε ρελαντι στις 1300-1350 οπως κραταει παντα.Οταν αρχιζε να ζεσταινεται και εφτανε 1200-1100 στροφες το αμαξι εκανε ενα σκαμπανεβασμα δηλαδη εκει που εφτασε στις 1100 πηγε 1200 και επεσε παλι στις 1100.Αυτο ειναι προβλημα???Φταιει κατι που κανει ετσι το ρελαντι???
Ευχαριστω προκαταβολικα!
-
καλησπερα παιδια,απο το καλοκαιρι αρχισα να οδηγω το Hyundai accent του πατερα μου, το οποιο πρεπει να εχει προβλημα με το κιβωτιο ταχυτητων επειδη στα πρωτα λεπτα που το παιρνω μπαινουν πολυ δυσκολα οι ταχυτητες και μερικες φορες για αρκετα δευτερολεπτα το παω με νεκρα μεχρι να ξεκολλησει και να μπει η ταχυτητα...λογω οικονομικης στενοτητας την συγκεκριμενη φαση δεν μπορουμε να ριξουμε χρημα στο αμαξι... υπαρχει περιπτωση να χαλασουν τελειως οι ταχυτητες...? ποσο μπορει να αντεξει ακομα...? επισης ποσο παει για αλλαγη...?
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........