-
Μου είπαν ότι έχουν γίνει από τη μεταφορά στις αποθήκες προς τον εκτελωνισμό. Μάλλον μου λένε μ...
-
μπορει να λενε την αληθεια. Κανε ελεγχο στα λαστιχα!
-
Ο χρήστης tsoukoc έγραψε:
......... είδα στο κοντέρ να γράφει 39 χλμ.
Είναι φυσιολογικό να έχει κάνει τόσα χλμ από την παραγωγή του μέχρι την παράδοση;
Σχεδόν ένας μαραθώνιος!!!Όπως σου απάντησαν ήδη, δεν ειναι τρομερό το νούμερο. Αν το είχαν 'μηδενίσει' με τον α-β τρόπο θα ήσουν πιό χαρούμενος?
Κοίταξέ το καλά εσω-έξω, λάστιχα για φθορά, κινητήρα (βρωμιά-λάδια/δείκτη), το αμάξωμα υπό γωνία και με φωτισμό για μικροβουλιάχτρες και καθαρότητα χρώματος, βάλε όλα τα ηλεκτρικά να δουλέψουν, ανοιγόκλεισε πόρτες-μπουκαπόρτες , δες ομοιομορφία στα κενά/συναρμογή με το υπόλοιπο αμάξωμα και .......... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! -
Τα καινουργια αυτοκινητα δεν ειναι σε safe mode πριν παραδοθουν στο πελατη?
Για bmw αυτο ειχα ακουσει... Οτι λειτουργουν μονο το παραθυρο του οδηγου,τα φωτα και ο κινητηρας μεχρι τις 3k..
Kαι μετα στην αντιπροσωπια το κανουν να λειτουργει κανονικα...Μηπως και στα vag υπαρχει αυτο?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Τα καινουργια αυτοκινητα δεν ειναι σε safe mode πριν παραδοθουν στο πελατη?Για bmw αυτο ειχα ακουσει... Οτι λειτουργουν μονο το παραθυρο του οδηγου,τα φωτα και ο κινητηρας μεχρι τις 3k..
Kαι μετα στην αντιπροσωπια το κανουν να λειτουργει κανονικα...Μηπως και στα vag υπαρχει αυτο?
Aν κρίνω από αυτά που έιδα και μου έχει πει φίλος που δουλεύει σε αποθήκες στη Μαγούλα, μια χαρά περνάνε τις 3.000 στροφές, δοκιμάζουν το χειρόφρενο , κτλ.
-
Τα χιλιόμετρα δεν είναι πολλά εκτός και αν έχουν βαρέσει κόφτες για το πάνε μεχρι το πλυντήριο . Αυτό φάινεται μόνο αν κουμπώσουν το όργανό πάνω βεββαια....
-
Τι εννοείς το όργανο?
-
Ο χρήστης automaniac έγραψε:
μπορει να εξηγησει καποιος πως λειτουργει το κιβωτιο ταχυτητων???http://www.youtube.com/watch?v=D3wm0Q0S ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=o-3SqMsg ... re=related -
nice videos
-
Μια ακόμα ερώτηση σχετικά με κιβώτια:
Σε όσα αυτοκίνητα η όπισθεν είναι πίσω δεξια μπαίνει με σχετική δυσκολία, και καμιά φορά πρέπει να αφήσεις λίγο το συμπλέκτη για να μπεί. Αντίθετα σε όσα έχουν την όπισθεν εμπρός αριστερά μπαίνει κατευθείαν χωρίς πρόβλημα.
Γιατί γίνεται αυτό?
-
Γιατί έτσι σου έτυχε.
Θυμάμαι παλιό Γκολφ που η όπισθεν γρατζουνούσε συνέχεια μέχρι να μπει (ότι και να έκανες). -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί έτσι σου έτυχε.
Θυμάμαι παλιό Γκολφ που η όπισθεν γρατζουνούσε συνέχεια μέχρι να μπει (ότι και να έκανες).Μάλλον εσένα σου έτυχε ελατωματικό Golf
Όσα VW, Mercedes, BMW έχω οδηγήσει μπαίνει κατευθείαν η όπισθεν. Σε παλιό σκαραβαίο που είχε αριστερά κάτω την όπισθεν επίσης. Σε ένα παλιό Polo που είχα είχε σπάσει η ασφάλεια που πρέπει να πατάς το λεβιέ, και έτσι και τον έφερνες λίγο πιό αριστερά έμπαινε για πλάκα όπισθεν αντί για πρώτη.
Αντίθετα Toyota, Peugeot, Citroen, Hyundai που έχουν την όπισθεν δεξιά, όλα έχουν ένα θεματάκι, άλλο λίγο και άλλο πολύ.
-
Μηπως εχει να κανει με τα γραναζια της οπισθεν;Λογω κοστους ας πουμε. Πχ υπαρχουν και αυτοκινητα που εχουν 'συγχρονιζε' στην οπισθεν, δηλ μπαινει χωρις γρατσουνισμα ακομα και οταν το αυτοκινητο κινειται μπροστα. Εννοειται οτι δεν αφηνεις το συμπλεκτη μεχρι να σταματησει.
-
Σε Rover 620 και citroen ZX η οπισθεν πισω δεξια μια χαρα κουμπωνε,σε Honda Jazz ομως κολλουσε λιγο και ακουγοταν ενα δυνατο τσακ.Σε Daewoo Nubira πανω αριστερα επισης πανευκολα.
-
Σε αυτοκίνητα που δεν έχει συγχρονιζε η όπισθεν (φίατ πχ) για να μην γρατζουνάει μπορείται να βάζετε πρώτα μια άλλη ταχύτητα και μετά την όπισθεν για να αποφέυγετε το γρατζούνισμα. Πχ Πατάτε συμπλέκτη βάζετε πρώτη και μετά όπισθεν (χωρίς να αφήσετε ενδιάμεσα τον συμπλέκτη) no γρατζούνισμα at all!
-
καλημερα σας
θα μπω απ ευθειας στο θεμα.
εχω μια jaguar s-type του 2003 με 160,000χιλ 2500cc και μου αναβει το λαμπακι του τσεκ.
βγαζει 2 βλαβες.P 1000 και Ρ1647.
θα με βοηθουσε πολυ αν καποιος ξερει τι σημαινουν πριν κατεβω στην θεσ/νικη και φαω κανα... κουρεμα στην αντ/πεια.ευχαριστω εκ των προτερων.
-
To P1000 δεν είναι βλάβη, ουσιαστικά δείχνει σε ποιά φάση βρίσκετε η ανίχνευση βλαβών του αυτοκινήτου. Το P1647 αναφέρεται σε βλάβη σε αισθητήρα λ
-
Ο χρήστης somone έγραψε:
To P1000 δεν είναι βλάβη, ουσιαστικά δείχνει σε ποιά φάση βρίσκετε η ανίχνευση βλαβών του αυτοκινήτου. Το P1647 αναφέρεται σε βλάβη σε αισθητήρα λευχαριστω φιλε μου.
εχεις πμ
-
Μια ακόμα *τεχνική *απορία:
πλένεται το φίλτρο αέρα; Ή είναι τόσο φθηνό που τ'αντικαθιστούμε;Υ.γ. Για το θέμα που ανέφερα παραπάνω μου προτάθηκε καθάρισμα (;) φίλτρου αέρα και αντικατάσταση φίλτρου βενζίνης.
Έχει νόημα;
Θα ..ενημερώσωΥ.γ. Παρατηρήθηκαν και κομπιάσματα ( κάποιες αδυναμίες τελωσπάντων) σε ανοιχτό δρόμο
-
Το χαρτινο φιλτρο απο αυτα που ξερω δεν πλενεται. Μπορεις ομως να το φυσηξεις να φυγει η σκονη -αν κ δε θυμαμαι που το ειδα/διαβασα αυτο-. Αν εχεις ελευθερο στο φιλτροκουτι αντι για αλλαγη, ο κατασκευαστης προτεινει πλυσιμο ανα ορισμενο αριθμο χιλιομετρων κι οχι αντικατασταση
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........