Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Λεωνίδα, σε πολλά αμάξια βρωμίζει ρε συ... Όχι από σκόνες αλλά από τις αναθυμιάσεις του κάρτερ...
Εγώ τον καθαρίζω πού και πού και ψιλοβλέπω και διαφορά σε απότομες μεταβολές της γωνίας της πεταλούδας...
Και σίγουρα έχεις δίκιο φίλε μου.
Μα πρέπει να λάβεις υπόψη σου, ότι ορισμένοι τοποθετούν χοάνες, που αφήνουν να περνάνε όλα, πλην από γάτες και ποντίκια!. Σίγουρα ο καθαρισμός τους είναι ελλιπής. Και δεν αγοράζουν τα δυο μπουκάλια που είναι απαραίτητα για τον καθαρισμό τους. Σίγουρα το μικρό σπρέι με το λάδι, που χρειάζεται πριν την πρώτη τοποθέτηση, δεν το αγοράζουν ποτέ.
Σε αυτές της περιπτώσεις, οι ελαιώδης αναθυμιάσεις, μαζί με την οποία σκόνη περνάει, δημιουργεί μια μελάσα, η οποία ελλείψει κυκλοφορίας, επικάθεται. Την πλένεις με φάρμακο, την φυσάς, και 90% επιτυγχάνεις τον σκοπό σου.
Τώρα πως είναι δυνατόν, μια τεραστία θεωρητική και πρακτική γνώση, να καταρρίπτεται από άνθρωπο, που ως μονό στοιχείο γνώσης έχει το κατέβασμα σελίδων, διαφορών κατασκευαστών, μου είναι αδιανόητο. Σίγουρα κάνω λάθη και εγώ, μα δεν είναι δυνατόν να πειστώ με εκφράσεις της τάξης «συνέχισε τις μπουρδες».
Τώρα ένταξη, την πρώτη φορά ήταν τύχη και δούλεψε!.
Μα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το κάνω την ημέρα, εδώ και 20 περίπου χρόνια, που έγινε απαραίτητο εξάρτημα στα αυτοκίνητα, και άμεσος βλέπω διαφορά. Άρα 2 Χ 300 Χ 20 = 12000 ΦΟΡΕΣ Τυχερός ΉΜΟΥΝΑ?!......
Αφήνω λιπών στην κρίση των διαβαστών της ενότητας, την όποια θετική η αρνητική απόφαση. (αυτή την στιγμή είναι 14). ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ, η πρώτα τον καθαρίζουν ανέξοδα?!.....
Antonis-team.
Ο map είναι αισθητήρας πίεσης, δεν υπάρχει ροή αέρα και δεν χρειάζεται καθάρισμα.
Δουλεύει πάντα και δεν χαλάει ποτέ εκτός αν σπάσει.
Το τακτικό καθάρισμα του map είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Αισθητήρας πίεσης είναι και ο αισθητήρας πίεσης λαδιού, φαίνεται και εκείνος βουλώνει τακτικά και θέλει καθάρισμα.
Αντώνη, δώσε στοιχεία σε ποιο αμάξι δεν δούλευε ο map, τι έγραφε το διαγνωστικό πριν και τι έγραφε το διαγνωστικό μετά το καθάρισμα.
Για να δούμε τι ξέρεις.