-
Κύριε kouk δεν παρακολουθείτε τα γραπτά του κυρίου MAD-MAX
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=1005
-
Χίλια συγγνώμη για την αβλεψία..
-
συγχωρεμενος
αξιζει παντως να το διαβασεις ολοκληρο....
-
Τα ήξερα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντωες χθες στον Χατζηνικολάου η Παπαρήγα άρθρωσε τον πιο προοδευτικό λόγο του ΚΚΕ την τελευταία 70ετία. Είπε ότι στηριζόμενοι στην βασική ιδεολογία του κόμματος οι προτάσεις μας τροποποιήθηκαν με τρόπο τέτοιο που να ταιριάζουν στα σημερινά δεδομένα : Προσαρμογή. Ελπίζω να μην χρειάζονται δύο - τρία αναθεωρητικά συνέδρια για να γίνει αυτό.
στα χαρτια, ειδικα στα 'αριστερα', ολα μια χαρα φαινονται
Ε , στην πράξη δεν τους έχουμε επιτρέψει να αποδείξουν τους εαυτούς τους.
Ωπ! Γιατί? Το Σύστημα που επαγγέλονται δοκιμάστηκε και απέτυχε!
Όντως. Και ήμουν ο πρώτος που το είπα και ενώπιων των στελεχών της ΚΝΕ κάποτε σε ότι αφορά τις δογματικές θέσεις του κόμματος ( τα έλεγα αποχωρώντας ).
Και ήμουν έτοιμος να αρχίσω να σκέφτομαι να αλλάξω κατευθύνσεις ( ετοιμότητα ε ; ). Πάντως η κουβέντα μου πήγαινε για τις αναδιαρθρώσεις τους.Από την άλλη ο καπιταλισμός έχει πετύχει ; Και εάν ναι για ποιους ;
-
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Πάντωες χθες στον Χατζηνικολάου η Παπαρήγα άρθρωσε τον πιο προοδευτικό λόγο του ΚΚΕ την τελευταία 70ετία. Είπε ότι στηριζόμενοι στην βασική ιδεολογία του κόμματος οι προτάσεις μας τροποποιήθηκαν με τρόπο τέτοιο που να ταιριάζουν στα σημερινά δεδομένα : Προσαρμογή. Ελπίζω να μην χρειάζονται δύο - τρία αναθεωρητικά συνέδρια για να γίνει αυτό.
στα χαρτια, ειδικα στα 'αριστερα', ολα μια χαρα φαινονται
Ε , στην πράξη δεν τους έχουμε επιτρέψει να αποδείξουν τους εαυτούς τους.
Ωπ! Γιατί? Το Σύστημα που επαγγέλονται δοκιμάστηκε και απέτυχε!
Όντως. Και ήμουν ο πρώτος που το είπα και ενώπιων των στελεχών της ΚΝΕ κάποτε σε ότι αφορά τις δογματικές θέσεις του κόμματος ( τα έλεγα αποχωρώντας ).
Και ήμουν έτοιμος να αρχίσω να σκέφτομαι να αλλάξω κατευθύνσεις ( ετοιμότητα ε ; ). Πάντως η κουβέντα μου πήγαινε για τις αναδιαρθρώσεις τους.Από την άλλη ο καπιταλισμός έχει πετύχει ; Και εάν ναι για ποιους ;
Ούτε ο Καπιταλισμος, θεωρώ, ότι έχει πετύχει. Απόδειξη η κρίση των τελευταίων ετών!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=52679 -
Είναι σαν να τσακωνόμαστε για το αν είναι καλύτερο σύστημα το 4-4-2 ή το 4-5-1. Αν έχεις τσουρουκάδες παίκτες και κάφρους οπαδούς, δεν σε σώνει τίποτα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι σαν να τσακωνόμαστε για το αν είναι καλύτερο σύστημα το 4-4-2 ή το 4-5-1.Περίεργες εξατμίσεις είναι αυτές. Έω ακούσει για 4-1, 4-2-1, 6-2-1 κλπ. αλλά αυτά δεν τα έχω ακούσει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι σαν να τσακωνόμαστε για το αν είναι καλύτερο σύστημα το 4-4-2 ή το 4-5-1. Αν έχεις τσουρουκάδες παίκτες και κάφρους οπαδούς, δεν σε σώνει τίποτα.Σωστός...
-
1η Φώφη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Πασόκ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
1η Φώφη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Πασόκ.Τόσο κλάμα έριξε on camera για τους πυρόπληκτους, κάπως δεν έπρεπε κι αυτή να το εξαργυρώσει;
-
οσο υπαρχει φωφη πιστευω...
-
Άψογο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
1η Φώφη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Πασόκ.Γι' αυτό ήτνα δίπλα στον bravo-kalos-ilthate-gorgos ως αν κα. Παπαδρέου...
-
διπλή δημοσίευση.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οσο υπαρχει φωφη πιστευω...Αυτή είναι πρώτη, ο τελευταίος στο επικρατείας 'αναστήθηκε' για να μας φτιάξει επιτέλους το κτηματολόγιο.
-
η φωφη και η εφη.......
-
Μα η Φώφη ήταν υπερνομάρχης - νίκησε με 500ράκι τεράστιο SUV.
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!