-
και ferrari βρίσκεις...
-
Κάτι σε 308 μπορείς εύκολα να βρεις!
Σοβαρά τώρα, συμφωνώ με PeterPan και DimitriS60.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σοβαρά τώρα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι να εστλενα τον γιο μου ιταλια για σπουδες να του ελεγα παρε και ενα αμαξακι να μην σε τρωνε οι βροχες τα κρυα κλπ και να εσκαγε με καμια 944.....νταξ θα του τα εκοβα απο την ριζα!Ενώ με ένα καινούργιο ΜΧ-5;
Ασε...Θα έσκαγες από τη ζήλεια σου, βασικά, με το 944 αλλα λέμε τώρα...Είπα, ο κακομοίρης, ότι καλύτερα να το σκεφτεί 5-6 φορές πρώτα και ότι μάλλον καλύτερα να έπαιρνε κάτι σε diesel AR ή Fiat....
Ή, τέλοσπάντων, κάτι που να μη βγάζει μάτι και να μην είναι ευχάριστο στο κλέψιμο! -
Κάτι σε Μοντεβέρντι; Επίσης DeTomaso μπορεί να βρεις καμιά Mangusta...Τα Μοντεβέρντι δεν είναι Ιταλικά και σίγουρα δεν είναι φθηνότερα στην Ιταλία!!
Και η Mangusta δεν κάνει 15Κ....
Καλές προτάσεις, όμως, ειδικά αν θέλει να σπουδάσει μηχανικός αυτοκινήτων το παιδί και ψάχνει για πρακτική!! -
Κάτι σε Μοντεβέρντι;Άσε ήσυχο τον άνθρωπο ρε. Οι Ελβετοί φτιάχνουν καλά μόνο ρολόγια και σοκολάτες. Α, και τράπεζες
-
Peterpan νομικη θα σπουδασω!
Βασικα σε καμια πιονορμαλ προταση αποσκοπουσα...οι μεγαλες οι bmw ,porsche κτλ ειναι λιγο εκτος της φασης! -
άντε με το καλό!
το λέω γιατί ένας φίλος σπουδάζει οικονομικά, κ βασικά γιατί όλοι για οικονομικά πάνε Ιταλία.
καλές σπουδές!εγώ στη θέση σου θα αγόραζα μια gtv.
-
Kαι εγω στη θεση μου gtv θα διαλεγα!
Και μενα μου αρεσει πολυ αυτο το αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Kαι εγω στη θεση μου gtv θα διαλεγα!Και μενα μου αρεσει πολυ αυτο το αυτοκινητο!
Συγνωμη που θα σε χαλάσω αλλά ενας γνωστος μου που πήρε μία μεταχειρισμένη gtv.
νταξ υπεροχο αμάξι και ήχος αλλά το αμάξι δεν έχει το Θεό του.
τρωει λάδια μεχρι αηδιας(1,5 λίτρα τα 100 χλμ )
καθε Σαββατο τρωει τον ελευθερο χρονο του στο συνεργείο(και τα λεφτά του) και ψαχνει κορόιδο να το πουλήσει για να πάρει mx-5και μένα μου αρεσουν πολύ οι Αλφα αλλά αμα πάρω μία θα παρω μια καινούρια αργοτερα που θα 'χω φραγκα (αφού εχω πάρει κατι γιαπωνεζικο για καθε μέρα)
-
http://www.autogaleria.pl/fotografie/sm ... 005_01.jpg -
D-Jet λες να βρω κανενα καλο ??
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
D-Jet λες να βρω κανενα καλο ??Καλύτερα να βρεις ένα λιωμένο!
Τι να πω... δεν έχω ιδέα!
Δες στο autosupermarket.it καμιά τιμή... -
Για να δουμε!
-
Κρίνοντας από ό,τι κυκλοφορεί σε Φλωρεντία και Μιλάνο:
- Golf TDI
- 147 JTD
- Bravo MultiJet (ναι, πρόλαβε να κυκλοφορήσει και πουλάει καλά)
από μικρά
- GPunto MultiJet
- Fiesta TDCi
- 207 HDi
-
κλασσικό 4Τ φόρουμ!
θέλω ένα αμάξι με 15 χιλιάρικά.
Ferrari, Lambo, Porsche, BMW...
thanix,
πάρε κάτι διακριτικό. Εργαζόνταν ο πατέρας μου ιταλία. Οτι χτυπά στο μάτι δεν φεύγει αλώβητο. Είναι κανίβαλοι οι 'μαφιόζοι'.
Εγώ θα σου πρότεινα ένα 147.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Kαι εγω στη θεση μου gtv θα διαλεγα!
Και μενα μου αρεσει πολυ αυτο το αυτοκινητο!
Συγνωμη που θα σε χαλάσω αλλά ενας γνωστος μου που πήρε μία μεταχειρισμένη gtv.
νταξ υπεροχο αμάξι και ήχος αλλά το αμάξι δεν έχει το Θεό του.
τρωει λάδια μεχρι αηδιας(1,5 λίτρα τα 100 χλμ )
καθε Σαββατο τρωει τον ελευθερο χρονο του στο συνεργείο(και τα λεφτά του) και ψαχνει κορόιδο να το πουλήσει για να πάρει mx-5Το μεταχειρισμένο είναι και λίγο (ή πολύ) λαχείο, δυστυχώς. Αν ο προηγούμενος την είχε καλά συντηρημένη, δεν θα τράβαγε τέτοιο ζόρι ο γνωστός σου. Οι GTV ήθελαν σεβασμό στη συντήρηση. Αν τους τον έδειχνες, ήταν μια χαρά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:lol:κλασσικό 4Τ φόρουμ!
Επίσης μόλις αναφερθεί το όνομα Alfa Romeo θα βγει κάποιος και θα πει ότι 'είχε έναν γνωστό που πήρε μία και του έκαιγε λάδια'.
Σοβαρά τώρα, οι κινητήρες JTD είναι από τους καλύτερους πετρελαιοκινητήρες και τέρατα αξιοπιστίας.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
:lol:
κλασσικό 4Τ φόρουμ!
Επίσης μόλις αναφερθεί το όνομα Alfa Romeo θα βγει κάποιος και θα πει ότι 'είχε έναν γνωστό που πήρε μία και του έκαιγε λάδια'.
λογικό.... όλοι έχουμε εξάλλου απο έναν (τουλάχιστον) τέτοιο γνωστό
-
Μπα, ο ίδιος είναι αλλά έχει μεγάλο κύκλο.
Αυτοκινητο για Ιταλια!!!