-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τωρα λοιπον, οταν θα πατε στο village στο Μαρουσι, θα ξερετε οτι ΟΛΗ αυτη η ραμπα που εχει βαλει η εταιρια λιγο πιο κατω απο το village, παντα πανω στην Φραγκοκλησιας, ειναι καραπαρανομη
Εγω καθε φορα που πηγαινω απο εκει, σε ωρες εταιριων, παρκαρω κανονικοτατα
Αν ερθει κανεις σεκιουριτας να μου ζητησει τον λογο, εχω φωναξει αστυνομια με την μιαΚαι αν αυτοι αποδειξουν οτι το σημειο που παρκαρησες ειναι το νομιμο σημειο της ραμπας;
Η αν εχουν αδεια για ΟΛΟ το πεζοδρομιο;Μη μου πεις οτι ΔΕΝ γινεται.Εδω ειναι Βαλκανια δεν ειναι παιξε-γελασε,οπως λεει και ο ποιητης.Δεν παιζει, γιατι πολυ απλα εχουν ειδικη εισοδο για υπογειο παρκινγκ, αλλα βλεπεις δεν τους εφτανε ο χωρος
Το πανυγηρι σε εκεινη την περιοχη θα συνεχισει, γιατι το village αμαρουσιου, ΕΜΑΘΑ ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ, οτι τελος Αυγουστου, ΚΛΕΙΝΕΙ
Ποιος ξερει τι θα γινει το κτηριο, προφανως αλλη μια εταιρια, που θα κανει το πεζοδρομιο δικο της
Ομως ειναι πολυ κοντα στον δρομο, και τα γιαουρτια φευγουν ευκολα απο τα παραθυρα -
-
είναι όντως άσχημα
κρίμα που κλείνει το village μαρούσι θυμάμαι που έτρεχα συνέχεια κει μικρός απ'τη στιγμή που πρωτοάνοιξε ωραίες εποχές
-
έχουν όμως και δισκοφρενάκια εμπρός αλλά και μπάκετ!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
έχουν όμως και δισκοφρενάκια εμπρός αλλά και μπάκετ!Να δουλειά για μένα. Ποδηλατο και θα πληρώνομαι κιολας... τελεια!!
Σε έκδοση offroad βγαίνει;;;;
-
αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες στην Αθήνα λόγω ερημιάς είναι απίστευτα πραγματικά....
Είναι η πιο επικίνδυνη εποχή για οδήγηση
προσέξτε πολύ.
-
-
Με την τσίμπλα στο μάτι το πρωί από Καρδαμύλη για Καλαμάτα: με τα χίλια
κατηφορίζει (προς Μάνη) C-Class πρώτης γενιάς με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αεροτομή πίσω
και διχτυωτό μπροστά. Λοιπά στοιχεία άγνωστα, όμως πινακίς ΥΟΤ-8***:
από την Άγρια Δύση βεβαίως-βεβαίως... -
-
Χθες,γυρω στις 7:20,ειμαι στην εθνικη,στην εισοδο για Πατρα,οπου σταματημενος σε φαναρι,λιγο πριν μπω Αγιας Σοφιας ακουω σειρηνες...
Στους καφρεφτες τιποτα...
Δεξια αριστερα τιποτα...
Οπου καποια στιγμη βλεπω τα μπροστινα μου στο φαναρι να τσακιζονται να κανουν χωρο στη μεση,απο οπου σκαει αναποδα στην εθνικη ενα datsun πρασινο 20ετιας με εναν ρομα μεσα.
Παντες στην εθνικη αναποδα,χειροφρενο και εισοδος στον πρωτο δρομο στα αριστερα του...ολοι να ανοιγονται σπασμωδικα και απο πισω ενα περιπολικο επισης αναποδα!
Ζταδες ειχαν περικυκλωσει την Αγια Σοφια και εδιναν κατευθυνσεις απο ασυρματο αλλα περισσοτερα δεν εμαθα!
Καλο ηταν! -
χρησιμοποείς την λέξη ρόμα θέλοντας απλά πιο ευγενικά να πεις γύφτος;
-
Ναι,δε μου αρεσει σαν λεξη η τελευταια!
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ναι,δε μου αρεσει σαν λεξη η τελευταια!Mπορει να μην ειναι ωραιο να βαζει καποιος ταμπελες, ειναι οι ιδοι ομως που δεν δεχονται με τιποτα να ενταχθουν μεσα στην κοινωνια
Αφου δεν δεχονται λοιπον, ας πανε να ζησουν στην Ανταρκτικη, οχι στην χωρα μουΕυχη σας δινω να μην τρακαρετε ποτε με αυτους
Οι αστυνομικοι δεν δεχονται καν να ασχοληθουν μαζι τους -
Ο χρήστης After έγραψε:
Οι αστυνομικοι δεν δεχονται καν να ασχοληθουν μαζι τουςΗ σωστή λέξη είναι 'φοβούνται', όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Οι αστυνομικοι δεν δεχονται καν να ασχοληθουν μαζι τους
Η σωστή λέξη είναι 'φοβούνται', όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.
Eαν φοβουνται με την αδεια του νομου, και με οπλο στο χερι, τοτε καλα παμε....
-
Τράκτορας στρίβει μπροστά μου από κάποιο στενό στην Ιερά Οδό, με κατεύθυνση προς ΕΟ. Στο πρώτο άνοιγμα του γκαζιού γίνεται εμφανές ότι δεν έχει κανονικό σύστημα εξαγωγής παρά μια ιδιοκατασκευή ή σχεδόν τίποτα (εκκωφαντικός θόρυβος και μαυρίλα από αρκετά σημεία πάνω στον κινητήρα, και όχι από μια εξάτμιση). Η δε μαυρίλα ήταν τόση πολλή που μερικά από μερικά δευτερόλεπτα η κίνηση στην Ιερά Οδό έπεσε στα 20 χαω λόγω ορατότητας! Δεν βλέπαμε μπροστά μας, μέρα μεσημέρι! Στο επόμενο ξενκίνημα από το φανάρι, πάλι τα ίδια. Ευτυχώς έστριψα για ΕΟ και αυτός συνέχισε, αλλιώς μπορεί να έψαχνα για οξυγόνο τώρα...
Κάτι από James Bond και πετάσματα καπνού θύμιζε το σκηνικό...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Γιατί δεν πας μια βόλτα μέχρι τα Άνω Λιόσια/Ζεφύρι να καταλάβεις γιατί φοβούνται; Θυμάμαι μια ιστορία που είχε γράψει κάποιος εδώ ότι ο πατέρας του διαπληκτίστικε με έναν από αυτούς μετά από μικροτροχαίο που είχε δίκιο κιόλας και κατέληξε στην εντατική με το μισό του κρανίο θρυψαλιασμένο από το ομαδικό ξύλο που δέχθηκε από άτομα της φυλής που εμφανίστηκαν ξαφνικά από το πουθενά. Επέζησε μεν αλλά έχασε το ένα του μάτι.
Αν τα βάλεις με έναν από αυτούς τα βάζεις με ολόκληρη τη φυλή τους. Και αν στην πέσουν μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες εξαγριωμένοι γύφτοι κραδαίνοντας σιδηρολοστούς και καδρόνια (το έχω δει να συμβαίνει αυτό) κανένα όπλο και κανένας νόμος δε θα σε γλιτώσει.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Γιατί δεν πας μια βόλτα μέχρι τα Άνω Λιόσια/Ζεφύρι να καταλάβεις γιατί φοβούνται; Θυμάμαι μια ιστορία που είχε γράψει κάποιος εδώ ότι ο πατέρας του διαπληκτίστικε με έναν από αυτούς μετά από μικροτροχαίο που είχε δίκιο κιόλας και κατέληξε στην εντατική με το μισό του κρανίο θρυψαλιασμένο από το ομαδικό ξύλο που δέχθηκε από άτομα της φυλής που εμφανίστηκαν ξαφνικά από το πουθενά. Επέζησε μεν αλλά έχασε το ένα του μάτι.
Αν τα βάλεις με έναν από αυτούς τα βάζεις με ολόκληρη τη φυλή τους. Και αν στην πέσουν μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες εξαγριωμένοι γύφτοι κραδαίνοντας σιδηρολοστούς και καδρόνια (το έχω δει να συμβαίνει αυτό) κανένα όπλο και κανένας νόμος δε θα σε γλιτώσει.
Η απαντηση μου δεν ηταν προς εσενα, ηταν γενικη
Αν θελουν να φερονται ετσι, τοτε ας τους βομβαρδισουν απο ψηλα, να τελειωνουμε
Ειπα, αν δεν θελουν να γινουν ανθρωποι(τι?), ας πανε να ζησουν στον Νοτιο πολο, ή και σε αλλον πλανητη καλυτεραΕχω ενα καταστημα, και στον δρομο που βρισκεται, τωρα το καλοκαιρι ερχονται ΤΡΙΑ(3) datsun και την αραζουν στο πεζοδρομιο να πουλανε καρπουζια
Φυσικα η τροχαια δεν τους ενοχλει, και γιατι αλλωστε, αφου ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι τους συντηρουμε
Με την παρουσια τους και μονο, ο δρομος υποβαθμιζεται αυτοματωςΑφου λοιπον θελουν να ζουν σε μια ζουγκλα, ας χρησιμοποιησουμε τους κανονες της
Ή αυτοι ή εγω?
Δεν γουσταρω να τους βλεπω μπροστα μου
Οποιος πει το αντιθετο, κοροιδευει τον εαυτο του
Εγω ψευτοαντιρατσιστης δεν θα γινω -
Xθες μεσημερι στον Κηφισο ....
μεσαια λωριδα , με τουλαχιστον 90 χλμτρα/ωρα και με το ΑΜΟΙΡΟ ΙΒΙΖΑ να γυρναει τους μπροστινους τροχους του σαν παλαβο ....
αναρωτιεμαι , μηπως το περασαν για πισωκινητο ???
για γελια και για κλαματα (ειδικα για τον ιδιοκτητη) ....
http://img205.imageshack.us/img205/497/035oq1.jpg
Η τεράστια εικόνα έγινε Link.
Αν θέλεις να εμφανίζεται, σε παρακαλώ να τη μικρύνεις.
[mod Euripides] -
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Xθες μεσημερι στον Κηφισο ....μεσαια λωριδα , με τουλαχιστον 90 χλμτρα/ωρα και με το ΑΜΟΙΡΟ ΙΒΙΖΑ να γυρναει τους μπροστινους τροχους του σαν παλαβο ....
αναρωτιεμαι , μηπως το περασαν για πισωκινητο ???
για γελια και για κλαματα (ειδικα για τον ιδιοκτητη) ....
Μπορεί να το έκαναν επίτηδες για να ρίξουν τα χιλιόμετρα!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]