Ο χρήστης kyan έγραψε:
Οι αστυνομικοι δεν δεχονται καν να ασχοληθουν μαζι τους
Η σωστή λέξη είναι 'φοβούνται', όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.
Eαν φοβουνται με την αδεια του νομου, και με οπλο στο χερι, τοτε καλα παμε....
Γιατί δεν πας μια βόλτα μέχρι τα Άνω Λιόσια/Ζεφύρι να καταλάβεις γιατί φοβούνται; Θυμάμαι μια ιστορία που είχε γράψει κάποιος εδώ ότι ο πατέρας του διαπληκτίστικε με έναν από αυτούς μετά από μικροτροχαίο που είχε δίκιο κιόλας και κατέληξε στην εντατική με το μισό του κρανίο θρυψαλιασμένο από το ομαδικό ξύλο που δέχθηκε από άτομα της φυλής που εμφανίστηκαν ξαφνικά από το πουθενά. Επέζησε μεν αλλά έχασε το ένα του μάτι.
Αν τα βάλεις με έναν από αυτούς τα βάζεις με ολόκληρη τη φυλή τους. Και αν στην πέσουν μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες εξαγριωμένοι γύφτοι κραδαίνοντας σιδηρολοστούς και καδρόνια (το έχω δει να συμβαίνει αυτό) κανένα όπλο και κανένας νόμος δε θα σε γλιτώσει.
Η απαντηση μου δεν ηταν προς εσενα, ηταν γενικη
Αν θελουν να φερονται ετσι, τοτε ας τους βομβαρδισουν απο ψηλα, να τελειωνουμε
Ειπα, αν δεν θελουν να γινουν ανθρωποι(τι?), ας πανε να ζησουν στον Νοτιο πολο, ή και σε αλλον πλανητη καλυτερα
Εχω ενα καταστημα, και στον δρομο που βρισκεται, τωρα το καλοκαιρι ερχονται ΤΡΙΑ(3) datsun και την αραζουν στο πεζοδρομιο να πουλανε καρπουζια
Φυσικα η τροχαια δεν τους ενοχλει, και γιατι αλλωστε, αφου ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι τους συντηρουμε
Με την παρουσια τους και μονο, ο δρομος υποβαθμιζεται αυτοματως
Αφου λοιπον θελουν να ζουν σε μια ζουγκλα, ας χρησιμοποιησουμε τους κανονες της
Ή αυτοι ή εγω?
Δεν γουσταρω να τους βλεπω μπροστα μου
Οποιος πει το αντιθετο, κοροιδευει τον εαυτο του
Εγω ψευτοαντιρατσιστης δεν θα γινω