-
-
Και μάλιστα αμφίπλευρο stop
-
Από την άλλη δείχνει ακόμα πιο γελοίο γιατί όταν φτάνεις στο σήμα έχεις ήδη περάσει το μοναστήρι.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Και μάλιστα αμφίπλευρο stopΚαποιου τα 'δωσανε να τα πεταξει και αυτος προτιμησε να τα καρφωσει στη κολωνα.
Καλα δεν εχει περασει απο κει ποτε ενα περιπολικο να τα ξηλωσει και τα δυο;
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για καλή μου τύχη γιαγιά που θέλησε να περάσει απέναντι μη έχαντας την δυνατότητα να περάσει πάνω από την μπαριέρα αποφάσισε να περάσει μπουσουλώντας από κάτω -
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εχω μια απορία ρε παίδες εδώ και χρόνια...Στην ΑΟ στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, φτάνοντας στην τελευταία ευθεία που έχει πριν τη διχάλα Μαρκόπουλο-Αεροδρόμιο, η αριστερή λωρίδα κλείνει με διαγώνιες διαγραμίσεις (νησίδα) και μετά από 200μ περίπου ξανανοίγει. Εχει καταλάβει κανείς το λόγο;
Αυτό το κάνουν όταν προστίθεται λωρίδα πχ. από 2 --> 3. Δες πχ. στην ΑΟ ερχόμενος από Ελευσίνα, στην αρχή είναι 2 λωρίδες και κάπου πριν τα διόδια γίνεται 3 και εκεί είναι το κόλπο που λες. Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο εκεί που λες αλλά μου φαίνεται πως και εκεί ο δρόμος γίνεται από 3 --> 4 λωρίδες (επειδή διακλαδίζεται λίγο παρακάτω).
Υπάρχει βέβαια και η εξήγηση του taurus
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο εκεί που λες αλλά μου φαίνεται πως και εκεί ο δρόμος γίνεται από 3 --> 4 λωρίδες (επειδή διακλαδίζεται λίγο παρακάτω).Οχι, εκεί είναι τέσσερις λωρίδες και παρακάτω οι δύο αριστερές πάνε Μαρκόπουλο και οι δύο δεξιές Αεροδρόμιο/Βάρης-Κορωπίου. Είναι τελείως ηλίθιο...
Υπάρχει βέβαια και η εξήγηση του taurus
Μη χάσεις και δεν σιγοντάρεις...
-
Yugo 45 έγραφε πίσω: ''Είμαι και γαμώ τα αμάξια λέμε!''
-
Τουμπαρισμένο punto σήμερα μέσα στο νοσοκομείο της Αλεξ/πολης (σε μια κατηφορική στροφή/διασταύρωση)
Όχι δεν ήταν το δικό μου. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τουμπαρισμένο punto σήμερα μέσα στο νοσοκομείο της Αλεξ/πολης (σε μια κατηφορική στροφή/διασταύρωση)
Όχι δεν ήταν το δικό μου.θα χτήπησε το κρασπεδο μαλλον με ταχύτητα σε καποια στροφη και καθως ειναι μικρό το αυτοκίνητο θα αναποδογύρισε
θα ειχε ο καημένος που το οδηγουσε τον πόνο του με τον ανθρωπο που θα ειχε στο νοσοκομείο και δε θα πρόσεχε
-
Το Σάββατο το πρωί κατεβαίνοντας την Κηφισίας και στο ύψος Εκθεσιακού Κέντρου (HELLEXPO), στη δεξιά λουρίδα ήταν ένας κάδος απορριμάτων παρατημένος, αναγκάζοντας τα οχήματα να κάνουν ελιγμό για να τον αποφύγουν..
-
Κει κατω στη Ανω Γλυφαδα ειναι ενας κεντρικος δρομος με αρκετα φορτωμενη κινηση ,η Γουναρη για οποιον ενδιαφερεται.
Μια λωριδα ανα κατευθυνση ελευθερη για κινηση και να στη μεση του δρομου ενα μεγαλο χαρτοκουτο να το πηγαινει το αγερι απο τη μεση του δρομου προς το πεζοδρομιο. Ενα Seat μπροστα μου κανει δεξια για να το αποφυγει αλλα ελα που και κεινο το αναθεματισμενο προχωρει ακαθεκτο.Δεξια,δεξια το Seat,καβαλαει πεζοδρομιο.
Η κακομοιρα η οδηγος (που το καταλαβατε;) γλυτωσε τη συγκρουση με το χαρτονι αλλα παραλιγο να παρει ανθρωπους στο λαιμο της. -
Η γουναρη για οσους μενουμε εκει κοντα, ειναι εμπολεμη ζωνη, πολλοι πανε απο εκει, λιγοι την βγαζουν καθαρη μακροπροθεσμα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η γουναρη για οσους μενουμε εκει κοντα, ειναι εμπολεμη ζωνη, πολλοι πανε απο εκει, λιγοι την βγαζουν καθαρη μακροπροθεσμα!άστα να παν... κωλόδρομας από τους λίγους.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η γουναρη για οσους μενουμε εκει κοντα, ειναι εμπολεμη ζωνη, πολλοι πανε απο εκει, λιγοι την βγαζουν καθαρη μακροπροθεσμα!
άστα να παν... κωλόδρομας από τους λίγους.
Εκει , αν γλιτώσεις από τις λακκούβες και εκείνους που πετάγονται από τα στενά πήγαινε για λαχείο μετά.
Εκτος και αν βγει με τον ποπο(σικ) καμια κότα από φούρνο,μανάβικο,video club και σε πιάσει αδιάβαστο!
-
Apo ta pio apithana einai ta 75 fanaria apo ton geraka mexri ton spiti mou ston sxinia! I apostasi einai kapou sta 40 xlm pou praktika simainei kathe 500 metra fanari!
Alitheia, einai pio ftino to fanari apo mia lorida epitaxynsis?
Pio asfales den einai giati oi misoi pernane (pername) me kokkino...
Pio oikologiko-oikonomiko den einai me tosa frenarismata kai gkazomata.
Peri rythmisis den tithetai thema giati osoi mporoun na rymthisoun 75 fanaria doulevoun idi stin NASA... -
Σε καποιο σημειο (στην Παλληνη νομιζω) εχει τρια σε διαστημα ~20m
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Σε καποιο σημειο (στην Παλληνη νομιζω) εχει τρια σε διαστημα ~20mΠικέρμι.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]