-
Σε Toyota Yaris στο πίσω τζάμι που είχε χαθεί από τη σκόνη κάποιος είχε γράψει: ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ.
@ megane98hp:
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Και βέβαια, ξεχνάς, ότι στην εποχή που αναφέρεσαι, όλοι έκαναν τις ίδιες μαγκιές, αλλά....τα αυτοκίνητα ήταν πολύ λιγότερα, όπως και ο κόσμος!
Καλά αυτο ακουω να το λένε απο οταν ειμουν μικρό παιδι. Τα λεγε η γενια του παππου μου , μετα τα λεγε του πατερα μου και τωρα βλέπω και τα λέει κι η δικια μου (ειμαι 33 χρονων).
Σωστο ειναι βέβαια, αλλα ξεχνανε να αναφερθουν και στο πόσους περισοτερους & φαρδυτερους δρομους εχουμε ...Αν το δουμε απο μια μερια ΔΕΝ εχουμε φαρδυτερους δρομους γιατι τους 'στενευουν ' τα παρκαρισμενα αυτοκινητα που παλια ηταν σπανια.Συνηθως οι αυλες φιλοξενουσαν την πολυτιμη περιουσια του οδηγου.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Για την ακριβεια, καποιος κυριος ΤρελοΟδηγος εχει καρφωθει σε παρακειμενο τοιχο δεξια οταν τελειωσε το βρεγμενο κομματι και βρεθηκε ξαφνικα σε στεγνο με οχι αρκετο γκαζι για να συνεχισει να γλυστραει
Στη γέφυρα Βαρυμπόπης μιλάς;
χαχαχαχαχα...το θυμαμε αυτο το βραδυ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είδα μεγάλη μαύρη αμερικάνικη κούρσα, σαν εκείνες των ταινιών της δεκαετίας του 60, με το θυρεό της ελληνικής βασιλικής οικογένειας στην πόρτα του συνοδηγού (φαντάζομαι και του οδηγού) και αντί για μπροστινή πινακίδα, ένα στέμμα ανάγλυφο.Double barel shotgun. Από κοντά, με μια κίνηση καθαρίζεις όλη την οικογένεια
-
Κάνει δουλειά αυτό;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάνει δουλειά αυτό;Μέχρι τα 20-30 μέτρα, ναι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάνει δουλειά αυτό;
Μέχρι τα 20-30 μέτρα, ναι!
Oh yes!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάνει δουλειά αυτό;
Ούτε στα δέκα δε φτάνει.
Για 20 - 30 προτίμησε
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάνει δουλειά αυτό;
Ούτε στα δέκα δε φτάνει.
Θα στηνόσουν στα 30 μέτρα για δοκιμή;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάνει δουλειά αυτό;
Ούτε στα δέκα δε φτάνει.
Θα στηνόσουν στα 30 μέτρα για δοκιμή;
Αν είχα μαζί μου το μακρύκανο ναι.
Το δικό σου έχει, πολύ κοντή κάννη, μεγάλη διασπορά. Θα τους τραυματίσει αλλά δε θα τους σκοτώσει. Αν παίξεις με μονόβολο αλλάζει το πράγμα.
Αν το θες για διασκέδαση πάντως είναι καλό, αλλά για άμεσο αποτέλεσμα ... .(τι γράφουμε οι άρρωστοι στο δίκτυο )
-
ΤΑΤΑ 4Χ4 τετραπορτο αγροτικο.
-
Εχω μια απορία ρε παίδες εδώ και χρόνια...
Στην ΑΟ στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, φτάνοντας στην τελευταία ευθεία που έχει πριν τη διχάλα Μαρκόπουλο-Αεροδρόμιο, η αριστερή λωρίδα κλείνει με διαγώνιες διαγραμίσεις (νησίδα) και μετά από 200μ περίπου ξανανοίγει. Εχει καταλάβει κανείς το λόγο;
-
Ειδικά σχεδιασμένο σφηνοδρόμιο είναι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ειδικά σχεδιασμένο σφηνοδρόμιο είναι...Ολοι οι δρόμοι είναι ειδικά σχεδιασμένα σφηνοδρόμια.
-
Το 'ξερα...
-
Έχει ξεμείνει νομίζω άπό όταν έφτιαχναν τον Πραστιακό και ήθελαν πρόσβαση στις γραμμές του τρενου
-
Νομίζω σε αρκετά σημεία που τους έχει βγει φαρδυτερος ο δρομος, για να ειναι οι λωριδες ισου μεγεθους, αφηνουν κομματια δρομου εκτος...
-
Παιδια,το Σαββατοκυριακο ,ειχα παει σε ενα γαμο στο Αιγιο .Ειχα καιρο να περασω απο την 'Εθνικη 'Αθηνων-Πατρων...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??Τι χαμος ηταν αυτος?Μιλαμε οτι εχουμε ξεφυγει ως οδηγοι...Ενταξει ο δρομος ειναι χαλια,αρα ρε φιλε πρεπει να προσπερνας τρεις νταλικες στη σειρα ΠΑΝΩ στη στροφη??Ουσιαστικα κανενας δεν εκοβε ταχυτητα...Απλα μολις εφταναν καποιο μπροστινο τον προσπερναγαν οπως και να ηταν η κατασταση...Δε πα να ερχοταν αλλος απο το αντιθετο ρευμα...Ενας μαλιστα που ερχοταν απο απεναντι,ειχε μπει ολος στο δικο μου ρευμα κυκλοφοριας και μου αναβοσβυνε τα φωτα για να κανω ακρη!!!
Επεστρεψα Αθηνα Κυριακη απογευμα με βροχη...Νομιζω οτι δε χρειαζεται να περιγραψω καν...Σε καποια στιγμη ειπα οτι θα τρακαρουμε...Ενα λεωφορειο του Κτελ προσπερνουσε μια νταλικα και ενας τυπος με ενα ΚΙΑ πηγε και κολλησε πισω απο το λεωφορειο και πηγε να το προσπερασει!!!
Ηταν και αυτες οι τεραστιες πινακιδες...:'ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ' καθε λιγο και λιγακι,πιο καλα να μας ελεγαν που δε γινονται ατυχηματα.
Η μονη βελτιωση που ειδα ηταν οτι οταν εβρεχε ,σχεδον ολοι ειχαν αναμμενα τα μεσαια φωτα... -
αρχηγέ κι εγώ το σαββατοκύριακο κατέβηκα πάτρα. Βράδυ με βροχή το πήγαινε και ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν στην διαδρομή. Ο δρόμος είναι απαράδεκτος. στενός,με στροφές χωρίς ορατότητα και ΘΕΟΣΚΌΤΕΙΝΟΣ. Άμα βρέχει κιόλας κλάφτα.
στον γυρισμό ήταν καλύτερα αφού δεν έβρεχε, αλλά όταν κατέβαινα με κούρασε πάρα πολύ η οδήγηση.
-
Ο χρήστης erou έγραψε:
Νομίζω σε αρκετά σημεία που τους έχει βγει φαρδυτερος ο δρομος, για να ειναι οι λωριδες ισου μεγεθους, αφηνουν κομματια δρομου εκτος...Δεν μιλάμε για τέτοια περίπτωση... Προφανώς.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]