-
-
Αυτο στο αριστερό του πόδι τι είναι;
Το e-pass για την Αττική Οδό; -
Απορώ πώς βλέπει.
Γυναίκα ΣΤΑΝΤΑΡ.
Συγνώμη για το στιγματισμό, αλλά ορισμένα πράγματα μόνο οι γυναίκες τα βάζουν στο αμάξι (λόγου χάρη κουκλάκια, αρκουδάκια κι άλλα διάφορα χαριτωμένα ), που δε λέω είναι ΟΚ για μέσα στο σπίτι, αλλά μέσα στο αμάξι και κυρίως πάνω σε ταμπλό, εταζέρα, κρεμασμένα από τον καθρέφτη κτλ είναι λίγο άκυρα και κάποιες φορές επικίνδυνα γιατί απλά μειώνουν τραγικά την ορατότητα...(πάνω στο πίσω κάθισμα είναι ίσως κλασσικό αλλά ίσως και το πιο ασφαλές μέρος για να τα βάλει κανείς αν θέλει τόσο πολύ να βάλει κουκλάκια κτλ στο αμάξι του/της. ) -
Εγω ένα που έχω, το έχω με την ζώνη ασφαλείας!
-
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγω ένα που έχω, το έχω με την ζώνη ασφαλείας!Έτσι δεν περιφέρονται και στο αμάξι (σε περίπτωση φρεναρίσματος πχ) σαν τα σακιά με πατάτες!
-
Ε αντι να του βαλει μια πετσετουλα στο ταμπλο ειπε να βαλει αυτα μωρε που ειναι η διαφορα;
-
Απιστευτη!!!
Ενδωμεταξυ, πρεπει να εχει καλυψει και τους αγωγους εξαερισμου για το τζαμι με εκεινα τα μακρυα ροζ τσουτσουκια. Κατι μου λεει οτι θαμπωνει πολυ συχνα το τζαμι της!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ενδωμεταξυ, πρεπει να εχει καλυψει και τους αγωγους εξαερισμου για το τζαμι με εκεινα τα μακρυα ροζ τσουτσουκια.
φαίνεται τα πέρασε για τσουτσούνια
-
Επίτηδες το θαμπώνει το τζάμι.
-
-
άσε που δεν είναι και στον τροχό
-
Ναι, +1hp στο καπω = ~ 0,68hp στον τροχο υπολογιζοντας τις απωλειες.
-
-
-
Τόπος: Οδός Καποδιστρίου από Χαλάνδρι προς Ν. Ιωνία
Σημείο Α: 100 μέτρα πριν την γέφυρα της Λ. Βεΐκου (Παζαρόπουλος)
Σημείο Β: μετά από 800 μέτρα στο 'υδραγωγείο'.
Και στα δύο σημεία αυτός που τράβηξε τη διαγράμμιση όπως του κάπνισε είναι το λιγότερο Μ@λ@κ@ς. Και το περισσότερο φθονεί όσους περνούν από εκεί.
Σημέιο Α'
Έχουμε δρόμο με δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Η αριστερή σε βγάζει υποχρεωτικά (σύμφωνα με τη διαγράμμιση) στις δύο αριστερές λωρίδες που δημιουργούνται για να στρίψουν τα οχήματα αριστερά και να ανέβουν στην Λ.Βεΐκου προς Γαλάτσι. Η δεξιά λωρίδα γίνεται κατ' επιλογή 'αριστερή λωρίδα' με κατεύθυνση Ν.Ιωνία, 'δεξιά λωρίδα' με κατεύθυνση πάλι Ν.Ιωνία ή 'ακόμα δεξιότερη' γι'αυτούς που θέλουν να ανέβουν στην Λ. Βεΐκου με κατεύθυνση Ν.Ηράκλειο. Πριν γίνει αυτό είχαμε την αριστερή να συνεχίζει σαν αριστερή προς Ν.Ιωνία με διπλή λωρίδα επιβράδυνσης αριστερά για όσους ήθελαν να στρίψουν αριστερά και όσοι ήθελαν να στρίψουν δεξιά απλά έβγαινα δεξιότερα της δεξιάς λωρίδας (όπως και τώρα). Τώρα το τι κλείσιμο, κόρνα και σφήνα πέφτει το μεσημέρι δε λέγεται.Σημείο Β'
Έχουμε τον ίδιο αμαρτωλό δρόμο των δύο λωρίδων. Τώρα η αριστερή γίνεται διπλή λωρίδα επιβράδυνσης (Διπλή λωρίδα για βαριά 6-8 οχήματα max) για αριστερά προς το νοσοκομείο Αγία Όλγα , η δεξιά γίνεται 'αριστερή λωρίδα' και η δεξιότερη της δεξιάς γίνεται 'δεξιά λωρίδα' και πάει και δεξιά προς το 2004. Πριν γίνει αυτό είχαμε την αριστερή με μία λωρίδα επιβράδυνσης αριστερότερα, την δεξιά και μία λωρίδα επιβράδυνσης δεξιότερα. Τώρα το 90% δεν προσέχει την διαγράμμιση και εσύ που ξέρεις τί ισχύει απλά δεν ξέρεις ποια λωρίδα να διαλέξεις και αν θα πρέπει κάθε φορά να διεκδικείς ή να παραχωρείς προτεραιότητα.Ναι ισχύει η διαγράμμιση, αλλά πάνω από αυτήν βρίσκεται ο κοινός νους τον οποίο δεν είχε ο κ.κ. Μ@λ@κ@ς.
Ουσιαστικά είναι δρόμος με διπλή λωρίδα που σκάει σε διασταύρωση και πάει ευθεία και στρίβει δεξιά - αριστερά.
Μόνο με την διασταύρωση τη Εθνικής (ο Θεός να την κάνει) Κορίνθου - Πάτρας που στρίβουμε για Τρίπολη από την αριστερή λωρίδα μπορώ να το συγκρίνω.
Λέτε να είναι ο ίδιος;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι, +1hp στο καπω = ~ 0,68hp στον τροχο υπολογιζοντας τις απωλειες.Όλη χαμένη όμως, λόγω σημαντικής αύξησης βάρους και κατακόρυφης αύξησης του αεροδυναμικού συντελεστή και της μετωπικής επιφάνειας.
-
Σπανια περιπτωση που γινεται τρακα και ειναι ευχαριστημενος ΚΑΙ ο φταιχτης.
Corolla προηγουμενο μοντελο πεφτει πισω απο καινουργιο Terios. Επεσε ομως πανω στη ρεζερβα του Terios με τετοιο τροπο που ουτε ο προφυλακτηρας εσπασε ουτε τα φωτιστικα εσπασαν. Η ζημια ηταν μονο το καπω, που διπλωσε σαν φυσαρμονικα και το ψυγειο που απλα στραβωσε λιγο η βαση του και 'ερχεται' με λιγο σπρωξιμο. Μονο καπω δηλαδη. Το Terios δεν επαθε τιποτα εκτος απο λιγο που ξεβαψε το χρωμα στο κατω μερος. -
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]