-
Σιγα τα αιματα ρε μαστορα, εδω τοσοι και τοσοι βγαινουν και κανουν χειροτερα στα καναλια και δεν τους λεει κανεις τιποτα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σιγα τα αιματα ρε μαστορα, εδω τοσοι και τοσοι βγαινουν και κανουν χειροτερα στα καναλια και δεν τους λεει κανεις τιποτα...Σε μένα αναφαίρεσαι???
Για να καταλάβω, συγκρίνεις τα χαβαλέ καραγκιοζηλίκια που κάνουν κάποιοι απίθανοι στα κανάλια με αυτά τα εγκλήματα που γράφουν στα περιοδικά αυτοί οι ανεύθυνοι συντάκτες...Συνειδητοποιείς την ΕΥΘΥΝΗ αυτού που λέει στο περιοδικό στον πιτσιρικά 'να βάλει νίτρο στο αμάξι του, να πειράξει την μηχανή και να τοποθετήσει turbo' και να βγει έτσι έξω στον δρόμο για κόντρα?Συνειδητοποιείς ότι είναι ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ σε πιθανό ατύχημα και θάνατο???Και μου κάνεις σύγκριση με τα κανάλια?
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Α ρε άτιμα Burn Out και Max Power τι μας κάνατε...
Ειλικρινά αν ήμουν εισαγγελέας, θα τους απήγγειλα κατηγορίες για κακούργημα...
Οι άνθρωποι έχουν κυριολεκτικά ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τα αφελή μυαλά 15χρονων
με τις παπαριές που γράφουνε...Δεν καταστρέφουν τα μυαλά των παιδιών οι συντάκτες, μην τρελαθούμε κιόλας. Ο συντάκτης ακολουθεί τη γραμμή που ορίζει η εταιρεία που δουλεύει. Αν υπάρχει κάτι ποινικά κολάσιμο σε αυτά που γράφει, ο διωκόμενος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας.
Και στην πράξη, γιατί όλα τα υπολοιπα είναι θεωρία: τα 15χρονα παιδιά, έχουν κηδεμόνες. Ας φροντίσουν αυτοί να διαβάζει πιο σοβαρά έντυπα το καμάρι τους, μέχρι να έρθει σε ηλικία να μπορεί να αποφασίσει αν θα καταστραφεί από μόνο του.
-
Δεν είναι από Ελληνικούς δρόμους αλλά δείτε μέγεθος ηλιθιότητας...
http://www.youtube.com/watch?v=6W1bSKw0 ... re=related
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Σιγα τα αιματα ρε μαστορα, εδω τοσοι και τοσοι βγαινουν και κανουν χειροτερα στα καναλια και δεν τους λεει κανεις τιποτα...
Σε μένα αναφαίρεσαι???
Για να καταλάβω, συγκρίνεις τα χαβαλέ καραγκιοζηλίκια που κάνουν κάποιοι απίθανοι στα κανάλια με αυτά τα εγκλήματα που γράφουν στα περιοδικά αυτοί οι ανεύθυνοι συντάκτες...Συνειδητοποιείς την ΕΥΘΥΝΗ αυτού που λέει στο περιοδικό στον πιτσιρικά 'να βάλει νίτρο στο αμάξι του, να πειράξει την μηχανή και να τοποθετήσει turbo' και να βγει έτσι έξω στον δρόμο για κόντρα?Συνειδητοποιείς ότι είναι ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ σε πιθανό ατύχημα και θάνατο???Και μου κάνεις σύγκριση με τα κανάλια?
Ναι οντως εχεις δικιο, δεν συγκρινονται. Οι συνειδησεις που διαμορφωνονται στην/απο την τηλεοραση ειναι 10 φορες χειροτερες. Κοντρα θα κανει ο αλλος, οτι και να του πεις
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Σε μένα αναφαίρεσαι???
Συμφωνω
Μην κοιτατε εσεις που δεν ψαρωνετε με αυτα που γραφουν
Θυμηθειτε οταν ησασταν 18 χρονων, και ποσο σημαντικη ηταν η αποψη των φιλων σας για το ποσο μουρατοι και αντρακλες ησασταν
Εγω προσωπικα τους εγραφα ολους κανονικα, αλλα δεν ειναι οτι δεν ψαρωνα -
Δεν ξέρω αν το κατάλληλο θέμα είναι εδώ για να το γράψω αλλά χθές το βράδυ είδα Honda Civic στο οποίο οι 2 τρύπες που έχει στον προφυλακτήρα για τις εξατμίσεις ήταν κλειστές σαν να είχε τάπα από πάνω, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, κάπως έτσι. Τι είναι αυτό? Έτσι βγαίνει σε καμιά έκδοση??
-
στα 1.400 cc είναι νομίζω η έκδοση.
-
Ακριβώς. Επίσης δεν έχει προβολείς ομίχλης και έχει 16αρα ζάντα.
-
Α ναι ε? Δεν το ήξερα. Βλακεία φαίνεται πάντως, μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα, τέλος πάντων.
Ευχαριστώ.
-
Ιδού το αποτέλεσμα της σύγκρουσης μιας Alfa Romeo 156 και... ενός αλόγου
και ιδού το αποτέλεσμα της σύγκρουσης του πίσω αυτοκινήτου στην Alfa Romeo 156
Στην 1η φωτο δε φαίνεται, αλλά το κάθισμα του οδηγού έχει παραμορφωθεί από τη δύναμη της σύγκρουσης, μιας και το άλογο εισχώρησε στην καμπίνα.
Απ' ότι έμαθα ο οδηγός δεν έπαθε κάτι σοβαρό πάντως.
-
Σας επαναφερω ξανα στην ελληνικη πραγματικοτητα!
Το ειδα σημερα το πρωι στην κοζανη, αυτα που δεν βλεπετε ( λογο κουβερτας) φορτομενα ειναι παλιες σιδηροτροχιες (ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ) οπου κ παρατησαν τα ενδοξα συνεργεια του Ο(ρ)ΣΕ για να τα μαζεψει καθε επιτιδιος αθιγγανος η μη προς πωληση για παλιοσιδερα.
Το δε ΤΟLEDO ηταν τοσο αναπαντεχα φορτομενο ωστε η εξατμιση του εβρισκε στην ασφαλο και τα λαστιχα ( που φωναζαν βοηθεια) ακουμπουσαν κυριολεκτικα στους θολους!
Το τιμονι του σιγουρα θα μπορουσε να το στριψει και ο τουιτι μιας κ μετα βιας οι μπροστινοι τροχοι ειχαν προσφυση !!!
Υμαρτον!!
-
Χαχα
Σε ανηφόρα θα έκανε σούζα και δε θα ξανακαθόταν
Υ.Γ. Βασικά στο ζώα έπρεπε να το βάλεις...
-
Χθες είδα να έχουν στήσει κανονικά ψησταριά (με κάρβουνα κλπ) σε βενζινάδικο! Μ'αρέσει κατά τα άλλα που απαγορεύεται το κάπνισμα, τα κινητά κτλ!
-
Πως να ψαρέψεις θύματα για εταιρία-πυραμίδα
βλέπε: http://www.geocities.com/apatesgr/index.html -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ιδού το αποτέλεσμα της σύγκρουσης μιας Alfa Romeo 156 και... ενός αλόγουκαι ιδού το αποτέλεσμα της σύγκρουσης του πίσω αυτοκινήτου στην Alfa Romeo 156
Στην 1η φωτο δε φαίνεται, αλλά το κάθισμα του οδηγού έχει παραμορφωθεί από τη δύναμη της σύγκρουσης, μιας και το άλογο εισχώρησε στην καμπίνα.
πως εγινε το συμβαν?
η Αλφα ειναι χτυπημενη πισω,πως το αλογο μπηκε απο μπροστα?
Επισης μπροστα η αλφα δεν ειναι καθολου χτυπημενη,μονο το παμπριζ σπασμενο
Για πες.... -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Σας επαναφερω ξανα στην ελληνικη πραγματικοτητα!
Το ειδα σημερα το πρωι στην κοζανη, αυτα που δεν βλεπετε ( λογο κουβερτας) φορτομενα ειναι παλιες σιδηροτροχιες (ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ) οπου κ παρατησαν τα ενδοξα συνεργεια του Ο(ρ)ΣΕ για να τα μαζεψει καθε επιτιδιος αθιγγανος η μη προς πωληση για παλιοσιδερα.
Το δε ΤΟLEDO ηταν τοσο αναπαντεχα φορτομενο ωστε η εξατμιση του εβρισκε στην ασφαλο και τα λαστιχα ( που φωναζαν βοηθεια) ακουμπουσαν κυριολεκτικα στους θολους!
Το τιμονι του σιγουρα θα μπορουσε να το στριψει και ο τουιτι μιας κ μετα βιας οι μπροστινοι τροχοι ειχαν προσφυση !!!
Υμαρτον!!
Aυτον δεν θα τον σταματησει κανενας τροχαιος
Μπορει να φτασει απο Κοζανη -Αλεξανδρουπολη ετσι
Αλλα καποιον που παει 20-30 χιλιομετρα πανω απο το οριο θα τον γραψι,γιατι η Ελλαδα μαζι με την Τροχαια υπερασπιζονται την ασφαλεια ολων μας -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ιδού το αποτέλεσμα της σύγκρουσης μιας Alfa Romeo 156 και... ενός αλόγου
και ιδού το αποτέλεσμα της σύγκρουσης του πίσω αυτοκινήτου στην Alfa Romeo 156
πως εγινε το συμβαν?
η Αλφα ειναι χτυπημενη πισω,πως το αλογο μπηκε απο μπροστα?
Επισης μπροστα η αλφα δεν ειναι καθολου χτυπημενη,μονο το παμπριζ σπασμενο
Για πες....Αναλυτικά δε το ξέρω το συμβάν. Το αυτοκίνητο ήταν στο συνεργείο όπου άλλαζα δίσκο πλατώ στο αμάξι μου και ο μηχανικός μου είπε ότι έπεσε σε ένα άλογο, το οποίο έσπασε το παρμπρίζ και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός της Alfa 156 φρέναρε απότομα για να γλυτώσει τη σύγκρουση και έτσι πλην του αλόγου έπεσε με φόρα πάνω του αυτός που κινούντο πίσω του.
-
Αντι για τεστ ταρανδου, θα επρεπε να κανουν τεστ αλογου...
Να συμπεριληφθει και στα crash test...
Tι αλλο θα δουμε ρε Π μου...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αντι για τεστ ταρανδου, θα επρεπε να κανουν τεστ αλογου...Να συμπεριληφθει και στα crash test...
Tι αλλο θα δουμε ρε Π μου...
κατι θα ηξεραν τα πρωτα χρονια της ιστοριας του αυτοκινητου και εφτιαχναν τα παρμπριζ με χωρισμα στη μέση
πχ
παλαιοτερα ηταν και πολύ πιο πιθανο να συναντησει κανεις αλογο στη μεση του δρομου
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]