-
Ποιοί άλλοι ακριβώς;
-
εμένα ρωτάς;
Ρώτα τον πρώτο που θα σε βάλει, στα πιο απίθανα των ελληνικών δρόμων!Ε πσιτ κύριο πλάκα κάνουμε ε;!
-
-
Ρε παιδια εχει πετυχει κανεις ενα πορτοκαλι στεισον μαλλον χιουνται νοτιοανατολικα προαστια? Αυτο το αμαξι ειναι 3-4 ετων....πριν γινει στην μοδα το περτικαλι....μαλλον γυναικα το εχει ή τελος παντων το οδηγει και γυναικα
-
@ratanplan:Συχνάζει στην Καλλιθέα....αν σου έχει λείψει να το βγάλω φωτο αύριο και να το ανεβάσω
Χτες σε gipsy hilux,αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος...'' Ο Μονομάχος του Έρωτα''
-
Βαλτο ρε συ γιατι η φωτογραφικη του κινητου μου δεν ειναι καλη...να δουνε και οι αλλοι το θαυμα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βαλτο ρε συ γιατι η φωτογραφικη του κινητου μου δεν ειναι καλη...να δουνε και οι αλλοι το θαυμα!Ε αποφάσισε επιτέλους τι κινητό θες ν' αγοράσεις να το βγάλεις εσύ φωτογραφία
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Βαλτο ρε συ γιατι η φωτογραφικη του κινητου μου δεν ειναι καλη...να δουνε και οι αλλοι το θαυμα!
Ε αποφάσισε επιτέλους τι κινητό θες ν' αγοράσεις να το βγάλεις εσύ φωτογραφία
...γιατί εάν πάρει το Ε50 νομίζει ότι θα βγάζει καλές φωτό;
-
Σκέφτεται και για το Ε65 αν θυμάμαι καλά, οπότε μ' εκείνο κάτι θα έκανε
-
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
@ratanplan:Συχνάζει στην Καλλιθέα....αν σου έχει λείψει να το βγάλω φωτο αύριο και να το ανεβάσωΧτες σε gipsy hilux,αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος...'' Ο Μονομάχος του Έρωτα''
???
-
Παλιό Opel Kadett φορτωμένο με τσιμεντόλιθους
http://www.imageshack.gr/viewer.php?fil ... zuqyzk.jpg
-
Γιατί του κολλάς στον προφυλακτήρα με το astra; Για να του πεις 'τόπο στα νιάτα';
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Παλιό Opel Kadett φορτωμένο με τσιμεντόλιθουςhttp://www.imageshack.gr/viewer.php?fil ... zuqyzk.jpg
Πρόσθεσε βάρος για τις στροφές.
-
Αυτό το... scarface κορεάτικο πλοιάριο ανήκει σε παππού, ο οποίος έχει την τάση να παρκάρει με το αυτί. Επειδή μάλλον δεν ακούει κιόλας, έκανε και ζημιά σε συνφορουμίστη μας στο Λιτόχωρο...
Λοιπόν, αυτή να φανταστείτε είναι η καλή του πλευρά, η άλλη ήταν πολύ πιο χάλια. Ψάχνοντας παραπάνω λεπτομέρειες, ανακαλύψαμε οτι ο τυπάκος είχε τα μπροστά λάστιχα κανονικά και τα ΠΙΣΩ χιονολάστιχα και επιπλέον, οτι το αμάξι ήταν ατρακάριστο, εξ ου και η τέλεια κατάσταση του αερόσακου...
Προσοχή, κυκλοφορούν ανάμεσά μας...
-
Πολυ μπροστα δεν ειναι το καθισμα του οδηγου ;
-
Όχι, πολύ πίσω είναι ο λεβιές στην όπισθεν!
-
Δεν ήταν στην όπισθεν εκεί.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όχι, πολύ πίσω είναι ο λεβιές στην όπισθεν!Σε σχεση με το τιμονι το λεω.Δειχνει να ειναι πολυ κοντα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι, πολύ πίσω είναι ο λεβιές στην όπισθεν!
Σε σχεση με το τιμονι το λεω.Δειχνει να ειναι πολυ κοντα
Φαντάζομαι τον οδηγό κρεμασμένο απο το τιμόνι να κοιτάζει με προσύλωση το δρόμο μπροστά του ενώ κινέιται με την διαγαλαξιακή ταχύτητα των... 30km/h
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]