-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
λεον ή γκολφ, αν δεν ειναι προβλημα η χρηματοδοτηση.
πιο οδηγοκεντρικα και ρυθμισιμα αυτοκινητα απο τα αλλα που αναφερεις.Σέβομαι απόλυτα την άποψη σου, και ίσως υπερθεματίζω ως επιλογή το leon επειδή μου αρέσει εμφανισιακά (!) και θεωρώ πως η τιμή του είναι φανταστική, απλά δε συμφωνώ ως το περί οδηγοκεντρικού.
Καταλαβαίνω απόλυτα πως θα διαφωνήσουν κάποιοι μαζί μου γιατί αυτό που θα πω ακούγεται αιρετικό, αλλά από τα πλέον σύγχρονα μοντέλα που έχω οδηγήσει, μόνο η σειρά 1 και το mini μου φάνηκαν ρυθμίσιμα. Δεν έχω οδηγήσει turbo astra, παρά ατμοσφαιρικό GTC, αλλά τόσο αυτό όσο το TSI δεν θα έλεγα πως είναι ρυθμίσιμα.
Φυσικά κρατούν στο δρόμο υπέροχα, στο ταξίδι είναι πολύ ευχάριστα, και λογικά κάποιο από τα δυο θα αγόραζα αυτή τη στιγμή- απλά θα μου έφταναν οι χώροι του 207GT καλή ώρα (από το οποίο όμως δεν έχω καμία εμπειρία).
Σίγουρα είναι εκπληκτικά αυτοκίνητα, ιδίως αν σκεφτεί κανείς πως οι τιμές τους είναι προσιτές και τα μοτέρ πλέον κάτι παραπάνω από επαρκή, αλλά προσωπικά τα νιώθω λίγο αποκομμένα. Δε με χαλάει, άλλωστε πέρασε η εποχή που προσπαθούσα να αποσταθεροποιήσω το αυτοκίνητο- εν τούτοις θεωρώ πως δεν είναι αρκούντως σπορ, αντίθετα με ό,τι υπόσχεται η ιπποδύναμη τους!
Το Megane GT δεν το ξέρω, αλλά νομίζω πως δεν αργεί η αντικατάσταση του, και το βασικότερο είναι δίλιτρο- αν έχει να πει κάτι παραπάνω οδηγικά ίσως έχει νόημα, αλλά φαίνεται μάλλον niche επιλογή.
Το C4... πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο, κάποτε θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια, πλέον με τα turbo 1.4/1.6/1.8 δεν ξέρω.
Άρα, η λογική λέει Golf/Astra (το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ), εκτός και αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι οι οποίοι ίσως να προέκυπταν από ένα test drive το οποίο θα αποκάλυπτε τα περί οδηγοκεντρισμού και ρυθμισιμότητας...
Μπορεί βέβαια να πέφτω κι έξω λόγω οδηγικής ανέπαρκειας- ποιος ξέρει;
-
TO GT foraei to moter tou cooper s, me diaforetiki xartografisi. Auto simainei pos eukola kai ftina tha mporesei kapoios na kanei to GT tou RC-cooperS ston tomea twn bhp ? Dioti apo oti mou eipe o filos, to GT tou aresei pio poli apo to rc dioti ta megala bucket kovoun xorous apo tous pisw...
Kserei kaneis programma i kostos na ginei to 150----175 ?
exei kaneis 207GT edo mesa ?
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
akaliptosZR, ξερεις ότι πρέπει να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες!
Nomizo ksereis pos den exo elliniko pc, ellinika windows ktl ktl ktl..
sygnomi pantos kai pali!!!
Σε οποιαδήποτε Windows γίνεται να βάλεις ελληνική γλώσσα. Σε παρακαλώ τα greeklish να σταματήσουν εδώ. Δεν επιτρέπονται, τελεία και παύλα.
-
TO GT foraei to moter tou cooper s, me diaforetiki xartografisi. Auto simainei pos eukola kai ftina tha mporesei kapoios na kanei to GT tou RC-cooperS ston tomea twn bhp ? Dioti apo oti mou eipe o filos, to GT tou aresei pio poli apo to rc dioti ta megala bucket kovoun xorous apo tous pisw...Kserei kaneis programma i kostos na ginei to 150----175 ?
exei kaneis 207GT edo mesa ?
Η διαφορά τους δεν ειναι μονο στην χαρτογράφηση, έχουν και κάποιες διαφορές στα μηχανικά μέρη..
-
Στο στησιμο ισως????
-
και το esp του δεν βγαινει off
Σέβομαι απόλυτα την άποψη σου, και ίσως υπερθεματίζω ως επιλογή το leon επειδή μου αρέσει εμφανισιακά (!) και θεωρώ πως η τιμή του είναι φανταστική, απλά δε συμφωνώ ως το περί οδηγοκεντρικού.
δεν μιλαω με απολυτα κριτηρια αλλα συγκριτικα αναμεσα στα συγκεκριμενα μοντελα και φυσικα δεν εκφραζω την μοναδικη αληθεια
-
To 207 ( εφ’ όσον οι χώροι του Corsa δεν αρκούν ) συμμετέχει πραγματικά ή τελικά αυτό έχει επιλέξει ; Ρωτάω γιατί και ο τίτλος λέει για μικρομεσαία όχι για μίνι ( 207, corsa )
-
Αναφέρθηκε και πιο πάνω, αλλά ρωτάω για επιβεβαίωση....
To Golf GT (170) μπορεί να εξοπλιστεί με DSG? Νόμιζα ότι μονο το TSi (140) μπορούσε να το 'φορέσει'.
Πιό άλλο αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας μπορεί να εξοπλιστεί με αυτόματο κιβώτιο? -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
To 207 ( εφ’ όσον οι χώροι του Corsa δεν αρκούν ) συμμετέχει πραγματικά ή τελικά αυτό έχει επιλέξει ; Ρωτάω γιατί και ο τίτλος λέει για μικρομεσαία όχι για μίνι ( 207, corsa )ναι το 207 συμμετεχει πραγματικα....τωρα αν το εχει επιλεξει μεσα του δεν μπορω να πω...
Καποια αλλη προταση?απο οτι μου ειπε, το μπατζετ ανεβηκε στα 25-26.000
Δεν μπορει, καποιο αρκετα καλο καρο θα μπορεσουμε να βρουμε στα λεφτα αυτα..
σωστα?
-
Αν του επαρκουν οι χωροι του 207, ας παρει το νεο 207 rc και οχι το gt, γιατι αφου θελει να το γαργαλησει, θα θελει μετα και φρενα και αναρτησεις κλπ, οποτε θα ξεπερασει κατα πολυ τα 22500 που κανει το rc αι ειναι ετοιμο, ασε που αν βγουν αργοτερα προγραμματα θα πιασει τα 200 χαλαρα, ενω με το gt θα ειναι οροφη στα 180 με προγραμμα.
Για λιγο μεγαλυτερο εγω θα πηγαινα σε golf gt 140 ή 170 αναλογα τα βαλαντια.
Leon το απορριπτω λογω εμφανισης οπως και το megane, ενω το αστρα δεν ειναι ασχημο σαν επιλογη αλλα μπορει να εχει απροσωπη οδικη συμπεριφορα=υποστροφη και μονο. -
Καποια αλλη προταση?απο οτι μου ειπε, το μπατζετ ανεβηκε στα 25-26.000Δεν μπορει, καποιο αρκετα καλο καρο θα μπορεσουμε να βρουμε στα λεφτα αυτα..
σωστα?
Χθες είδα μία διαφήμιση του Jetta GT ... Πολύ όμορφο και με πολύ καλές επιδόσεις...
170 άλογα
0-100 ... 8,3''
220 τελική...
Τιμή: 24640euro... -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αν του επαρκουν οι χωροι του 207, ας παρει το νεο 207 rc και οχι το gt, γιατι αφου θελει να το γαργαλησει, θα θελει μετα και φρενα και αναρτησεις κλπ, οποτε θα ξεπερασει κατα πολυ τα 22500 που κανει το rc αι ειναι ετοιμο, ασε που αν βγουν αργοτερα προγραμματα θα πιασει τα 200 χαλαρα, ενω με το gt θα ειναι οροφη στα 180 με προγραμμα.
Για λιγο μεγαλυτερο εγω θα πηγαινα σε golf gt 140 ή 170 αναλογα τα βαλαντια.
Leon το απορριπτω λογω εμφανισης οπως και το megane, ενω το αστρα δεν ειναι ασχημο σαν επιλογη αλλα μπορει να εχει απροσωπη οδικη συμπεριφορα=υποστροφη και μονο.το 207 rc δεν βγαινει με γυαλινη οροφη, και επισης εμφανισιακα ειναι λιγο καπως..ειδικα τα μπακετ κοβουν παρα πολυ χωρο στους πισω..και με ενα προγραμματισμο του εγκεφαλου με 400 ευρω παει 180 αλογα και ειναι κομπλε. το εχουν κανει ηδη στο πεζω κλαμπ και ειναι πολυ ευχαριστημενοι..
το θεμα ειναι αλλο...με 26.000 με το κλειδι στο χερι αν γινεται, δεν μπορει να βρει ενα 'πιο' αμαξι απο το 207? λιγο περισσοτερο κυρος και χωροι, ισως και λιγη ιδιαιτεροτητα ??
-
Το RC ΒΓΑΙΝΕΙ με πανοραμική οροφή.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το RC ΒΓΑΙΝΕΙ με πανοραμική οροφή.εννοει στον βασικο εξοπλισμο...ΑΛΛΑ οπως εχω ηδη πει, προτιμαει 100% το gt απο το rc.
ξερει κανεις που μπορω να βρω τις χρηματοδοτησεις καθε εταιρειας?
-
Έτσι πάω πάσο... ναι μόνο το GT βγαίνει με την πανοραμική στον στάνταρ εξοπλισμό.
Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να περάσει απο την αντιπροσωπεία.
Τώρα αν θυμάμαι καλά η Peugeot πρέπει να έχει 5.5% με 6% συν το 0.6% που έχουν όλοι απο το κράτος.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έτσι πάω πάσο... ναι μόνο το GT βγαίνει με την πανοραμική στον στάνταρ εξοπλισμό.Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να περάσει απο την αντιπροσωπεία.
Τώρα αν θυμάμαι καλά η Peugeot πρέπει να έχει 5.5% με 6% συν το 0.6% που έχουν όλοι απο το κράτος.
H AUDI POSO EXEI?
-
Έλα μου ντε;
Μόνο για Peugeot ξέρω.
-
to megane to gt ti leei re paidia? nomizo pos einai ekseretiko value4 money , me megalous xorous, gazia ktl ktl
ti lete?
-
αν μπορεις να παρεις κανα rs παρτο...αλλιως η ρενω αργησε να το βγαλει το απλο το gt...
πλην rs ασχολησου με κατι αλλο..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν μπορεις να παρεις κανα rs παρτο...αλλιως η ρενω αργησε να το βγαλει το απλο το gt...πλην rs ασχολησου με κατι αλλο..
nai alla me timi 20.800 me to kleidi sto xeri, nomizo pos oso kai na argise, einai poly value4money..
apo ixomonosi, epidoseis, xorous ?
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]