-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Sta 20.800 mporeis na vreis 2litro me light turbo malista, me anetous xorous gia 4, me dizoniko klimatismo, sport kathismata, kai 27misi kg ropi?? TELEIA HXOMONOSH...sto leon px pou mpika itan
Ναι αλλά είναι και 2.000 κυβικά (=>τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια).
Για τα 20.800 είσαι σίγουρος;;;
24.350
-
EROTHSH: yparxei periptosi na vrethei mini cooper s, pou na einai metaxeirismeno mesa stin eggyisi omos akoma se antiprosopeia?
AN NAI, PWS? Fysika, min pei kaneis, pos prepei na paroume svarna tis antiprosopeies....
-
Το civic στα 1800cc με 140 ίππους δεν λέει τίποτα;
Διαβάζω από ιδιοκτήτες του ότι είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο! -
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Διαβάζω από ιδιοκτήτες του ότι είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο!23.500 , tha paei arketa parapanw me to kleidi sto xeri sin kana extra...
Nomizo pantos pos to megane GT einai sinolika kalitero amaksi apo to 207GT, kai eidika gia mini taksidakia einai super..Anesi, ixomonosi, ropi, full extra mesa...Ti na pw, eixa dei to 207 kai en8ousiastika, alla to moter, oi xoroi tou megane se sindiasmo me tin paraplisia timi, to kanei na pairnei pros to paron tin 1i thesi...
-
Διαβάζω από ιδιοκτήτες του ότι είναι **εκπληκτικό **αυτοκίνητο!Σε ποιον τομέα;
Όταν χρειάζεται να περιμένεις 8 και 10 μήνες για να το παραλάβεις, δε σε παίρνει να μην το βρίσκεις εκπληκτικό
-
edo milame MONO gia etoimoparadota autokinita!!!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
edo milame MONO gia etoimoparadota autokinita!!!??
Τι εννοείς; Εγώ πήρα σήμερα τηλέφωνο σε 2-3 αντιπροσώπους και βρήκα 5θυρο (μάλλον από ακύρωση). Τα δε 3θυρα μου είπαν ότι είναι με άμεση παράδοση! -
edo milame MONO gia etoimoparadota autokinita!!!
??
Τι εννοείς; Εγώ πήρα σήμερα τηλέφωνο σε 2-3 αντιπροσώπους και βρήκα 5θυρο (μάλλον από ακύρωση). Τα δε 3θυρα μου είπαν ότι είναι με άμεση παράδοση!ok..vevea to neo civic... me tipota...
-
Sta 20.800 mporeis na vreis 2litro me **light turbo **Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η εμμονή με το light turbo... Από τη μία θέλεις light για να μην είναι πιεσμένο και έχεις προβλήματα αξιοπιστίας (κατανοητό μέχρι ένα σημείο) και από την άλλη θέλεις να το πουσάρεις!!!!! Από την άλλη λες ότι σ' ενδιαφέρει η μεταπώληση (και ο light turbo θα πωληθεί πιο εύκολα, γιατί θα υπάρξουν πολλοί που θα φοβηθούν τους πιεσμένους μικρότερους turbo) και μετά λες ότι θέλεις να το πουσάρεις, πράγμα που αυτομάτως μειώνει τη μεταπωλητική αξία και δυσκολεύει τη μεταπώληση (προσωπικά πχ δεν θα έπαιρνα ποτέ βελτιωμένο αμάξι)... Λίγο αντιφατικά δεν είναι αυτά;;; . Δεν θέλω να σου την πω, απλά προσπαθώ να καταλάβω τα κριτήριά σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι!
Αν θέλεις να το πουσάρεις, πάρε κατευθείαν το RS που έχει 225 άλογα (σίγουρα και εγγυημένα από το εργοστάσιο και πολύ πιο αξιόπιστα από οποιαδήποτε βελτίωση, όποιος κι αν την κάνει) και έχει επίσης και πολύ καλύτερη ανάρτηση και φρένα (και γενικώς πρέπει να λέει πολύ)!!!! Γιατί γενικά το Megane πλην RS δεν έχει και την πιο καλή ανάρτηση που έχει βγει ποτέ...
Και, εφόσον θέλεις να το πουσάρεις, γιατί σ' ενοχλούν οι μικρότεροι κινητήρες με τις υψηλότερες πιέσεις;;; Αφού ούτως ή άλλως θα την ανεβάσεις την πίεση! Δεν είναι καλύτερα να το κάνει κάποιος που ξέρει καλύτερα απ' όλους τους βελτιωτές (το ίδιο το εργοστάσιο);;;
Προσωπικά θα έπαιρνα το Golf tsi ΜΕ DSG (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ DSG, αλλιώς δεν έχει νόημα), με μόνη αναστολή την αντιπροσωπεία (με τις τιμές και τη μη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών). Αλλά και η Ρενώ δεν είναι καλύτερη (κοντά 500 ευρώ σέρβις 60.000χλμ για clio 1,4!!!!! )
Ένα Octavia 2,0 tfsi (ή 1,8 tfsi, που λογικά δεν θ' αργήσει) δεν το σκέφτεσαι;;;
Α! Και αυτοί οι κινητήρες (τόσο ο 1,4 tsi, όσο και οι μεγαλύτεροι tfsi) λειτουργούν μια χαρά με 95 οκτάνια!
-
(ή 1,8 tfsi, που λογικά δεν θ' αργήσει)
εχει ηδη βγει
-
markvag Allo pragma pousaro enan mikro kinitira sta oria, kai ALLO pigaino tin piesi apo 0.6 se ena dilitro moter pou to idio akrivos bgazei 225 sto RS, ligo pio psila..
Diladi an ta 225 einai polla, ta 170 sxetika liga, einai toso kako ena programma pou tha to paei 185-190 aloga AKSIOPISTA, mias kai to idio moter bgazei 225 aneta!!
Allo anevazo liiigo tin piesi, allo pousarismeno moter..
auta.
-
Το ίδιο μοτέρ βγάζει τα 225; Είσαι σίγουρος;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το ίδιο μοτέρ βγάζει τα 225; Είσαι σίγουρος;Etsi mou eipe katoxos Gt apo to renault club.
Malista to Gt foraei kai tis antistreptikes tou rs, kai alla polla kaloudia..
-
ειναι προφανες οτι εχετε αποφασισει,οποτε καλοταξιδο.
χλωμο να εχει τα ιδια 'εντοσθια' το Rs παντως...αν δεν εχετε αποφασισει Λεον ή Γκολφ.αν η χρηματοδοτηση δεν παιζει ρολο γκολφ gt
-
markvag Allo pragma pousaro enan mikro kinitira sta oria, kai ALLO pigaino tin piesi apo 0.6 se ena dilitro moter pou to idio akrivos bgazei 225 sto RS, ligo pio psila..Diladi an ta 225 einai polla, ta 170 sxetika liga, einai toso kako ena programma pou tha to paei 185-190 aloga AKSIOPISTA, mias kai to idio moter bgazei 225 aneta!!
Allo anevazo liiigo tin piesi, allo pousarismeno moter..
auta.
Αρχικά, δεν νομίζω ότι ο TSI 170 έχει κάποιο πρόβλημα αξιοπιστίας. Έχουν αλλαχτεί πολλά πράγματα εκεί μέσα και δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα... Επίσης, απ' ότι θυμάμαι, ο κινητήρας του RS 225 έχει αρκετές τροποποιήσεις σε σχέση με το μοτέρ του gt που είναι πολύ πιο κοντά στο ατμοσφαιρικό. Πιθανό να θυμάμαι λάθος βέβαια! Σε κάθε περίπτωση πάντως θα το σκεφτόμουν και δεύτερη και τρίτη φορά αν ήταν ν' αγοράσω ένα μεταχειρισμένο που έχει υποστεί κάποια μετατροπή... Χώρια που εσύ χάνεις την εγγύηση!
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αν μπορείς να βρεις το Megane Gt με 21 χιλιάρικα, αυτό είναι πάααααααρα πολύ καλή τιμή...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ας εμπλεκώ κι εγώ στην κουβέντα ως ερωτών κυρίως : επίσης φίλος 35ρης, εργένης ψάχνει αυτοκίνητο στο ίδιο budget (σε γενικές γραμμές αλλά όχι αυστηρά) χωρίς ειδικές απαιτήσεις. Ένα καλό, γρήγορο, για όλες τις χρήσεις αυτοκίνητο θέλει...
Του έχω προτείνει βασικά τα
Leon 1.8 με τα 160 άτια
Golf TSI (ή μήπως και GT? )
Astra 1.6 T
Αυτά όμως είναι δικές μου προτάσεις, δεκτές και οποιεσδήποτε άλλες....(όπως ας πούμε η δίλιτρη C4)...Ό,τι πληροφορία σχετική χρήσιμη,πχ ποιό είναι το πιο άνετο από πλευράς ανάρτησης? Από χώρους επιβατών?
Πόσο αξίζει (με την προσωπική κρίση του καθενός φυσικά ) να πάρει το GT με το επιπλέον κόστος του? Δηλ που βρίσκονται οι διαφορές πλην του προφανούς? (δηλ του κινητήρα)Thx
Με πολύ χαρά αναγγέλω ότι ο φίλος μου τελικά παρήγγειλε το LEON 1.8 TSI sport up (χωρίς βόδυ κιτ, αυτό είναι το sport up force? )...Του κάναν δώρο τα 3 χρόνια επέκτασης της εγγύησης...Σε 10 εργάσιμες παράδοση...
-
καλοταξιδο και να μας γραφεις εντυπωσεις
-
Εκπληκτικο μοτερ, βεβαια το σουλουπι του νεου λεον, ειναι καπως
Ευχομαι να το χαρει ο φιλος σου!!
-
Εκπληκτικο μοτερ, βεβαια το σουλουπι του νεου λεον, ειναι καπωςΕυχομαι να το χαρει ο φιλος σου!!
Το σουλούπι του δε με χαλάει, το εσωτερικό του όμως ναι!
-
Σουλουπι και εσωτερικο ειναι.......ας τα να πανε.....
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]