-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
το vag μονο αντιγραφει δεν αντιγραφεται...
Σωστα ,
προσπαθει η κακομοιρα η VAG να βγαλει αυτοκινητα με ταμπεραμεντο και desing που θα μεινει στον χρονο αλλα το μονο που καταφερνει ειναι να βγαλει αυτοκινητα που σου προκαλουν αντιστοιχα συναισθηματα και ενθουσιασμο με ενα φουρνο μικροκυματων(χωρις φαγητο μεσα)ασε... ειναι τοσο χαλια η κατασταση που εχουμε φτασει σε απογνωση πλεον...
-
Μια γνώμη κ απο εμένα...το πεζό δεν παίζεται μέσα έξω...χαλαρά θα το προτιμούσα από το ΤΤ. Το δεύτερο ΤΤ μετά την εμφάνιση του RC-Z δείχνει πλέον σχεδιαστικά αδιάφορο. Bravo στην πεζό αν και πάω περισσότερο την Audi. Σε εμφάνιση νομίζω χάνει σε αυτήν την μάχη των μικρών σπορ κουπέ.
Δεν καταλαβαίνω οι κάτοχοι του σιρόκο γιατί το βλέπουν ως ανταγωνιστή? Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα σπορ κουπέ με ένα τρίθυρο hatchback!! Δηλαδή το εταιρικό μου ibiza 3d είναι κουπέ? μα τι φοβερούς εργοδότες έχω!
-
ρε το ταχυδρομικο ταμιευτηριο το ανεφερα για το ττ!!
αυτοι που κοροιδευουν το πεζο ειναι οι αλλοι που αναφερθηκαν..ρχριστος +1
-
τι εγινε εδω???? λεμε οτι θελουμε
φυσικα και ειναι πολυ πιο ομορφο το rcz απο το tt και οποιος λεει το αντιθετο ..... (αντε να ειμαι καλος βραδιατικα )
το tt ηταν θεικο το 1997 τωρα οχι πια....τελος με αυτο το θεμα
στο εσωτερικο το tt εχει πιο σπορ στοιχεια αλλα το rcz πιο πολυ στοιχεια που παραπεμπουν σε πολυτελες gt ...κατι σαν φθηνη astonτο θεμα ειναι να δουμε το παιχνιδι που θα γινει στα 200 αλογα ...εκει θα μιλησουν τιμονια αναρτησεις και στησιμο....
εκει θα εχει ενδιαφερον. -
καλα κατσε να το δουμε πρωτα απο κοντα..
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το θεμα ειναι να δουμε το παιχνιδι που θα γινει στα 200 αλογα ...εκει θα μιλησουν τιμονια αναρτησεις και στησιμο....
εκει θα εχει ενδιαφερον.και με τα εκατον πενηντα τοσα αλογα,λουκουμι θα ειναι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα κατσε να το δουμε πρωτα απο κοντα..Ε ναι ειναι και αυτο!!!!
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
το θεμα ειναι να δουμε το παιχνιδι που θα γινει στα 200 αλογα ...εκει θα μιλησουν τιμονια αναρτησεις και στησιμο....
εκει θα εχει ενδιαφερον.και με τα εκατον πενηντα τοσα αλογα,λουκουμι θα ειναι
163 νομιζω...μπα θα χανουν σε χρονους αν και το στησιμο θα ναι καλο...στα 200 θα φαινεται διαφορα
-
τι εννοεις θα χανουν σε χρονους?
-
ε να σκας σε φραγκα και να εχεις καλες επιδωσεις μην ειναι πιο γρηγορο ενα gp tjet
-
ε να σκας σε φραγκα και να εχεις καλες επιδωσεις μην ειναι πιο γρηγορο ενα gp tjetαν μιλαμε για το 1.6Τ μοτερ ειναι πολυ πιο δυνατο απο το 120αρι της φιατ
εκτος αν το αυτοκινητο προκειται να ζυγιζει απειρα κιλα
-
ε να σκας σε φραγκα και να εχεις καλες επιδωσεις μην ειναι πιο γρηγορο ενα gp tjetΤο T-Jet θα το έχει για πρωινό με 163 άτια. Στα Abarth θα ζορίζεται...
-
μαλλον ο 106 εννοει το 'μικρο' RCZ σε σχεση με το Punto(?)
ακομα κι ετσι ομως,δεν ειναι μονο θεμα απολυτων επιδοσεων.Οποιος θελει 'φτηνα αλογα' παιρνει και το Corsa OPC ,ή το Ibiza Cupra
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ε να σκας σε φραγκα και να εχεις καλες επιδωσεις μην ειναι πιο γρηγορο ενα gp tjet
αν μιλαμε για το 1.6Τ μοτερ ειναι πολυ πιο δυνατο απο το 120αρι της φιατ
αυτο φοβαμαι!
-
αν μιλαμε για το 1.6Τ μοτερ ειναι πολυ πιο δυνατο απο το 120αρι της φιατ
αυτο φοβαμαι!
γιατι? εχεις καποιες σοβαρες ενδειξεις?
το 308 , 307 ποσο ζυγιζουν?
-
το 207 ειναι υπερβολικα βαρυ σε συγκριση με τον ανταγωνισμο ...ασε
-
το 207 ειναι υπερβολικα βαρυ σε συγκριση με τον ανταγωνισμο ...ασεστο 207 βασιζεται?
αυτο ναι το εχω ακουσει οτι ειναι βαρυ, αλλα και παλι δε νομιζω οτι κινδυνευει απο ενα 120αρι punto -
οχι στο 308 απλα πιστευω οτι θα ειναι βαρυ....επeιδη ασχετα με το τι λεει η peugeot τις περισσοτερες φορες βγαινουν πιο βαρια τα αυτοκινητα της
και μιας και δεν ειναι hardcore ακι δεν θα την νοιαζει τοσο πολυ το μειωμενο βαρος το rcz φοβαμαι οτι θα ειναι αρκετα βαρυ..
θα δουμε -
γενικα προβλεπεται εκδοση rc?
(κανω ενα γρηγορο update γιατι εχω μεινει πισω με τους γαλλους ) -
rc για ποιο ? για το 308?
Peugeot RCZ