-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πρέπει να έφταιγε και κάτι άλλο στο τέλος, 15 δευτερόλεπτα κέρδισε ο alonso απο τον massa μέσα σε 6 γύρους, από τη στιγμή που άρχισε να βρέχει δηλαδή.το να οδηγούσε καλά ο Αλόνσος και να μην μπορούσε να το πάει ο Μάσα στην βρόχα....ούτε που το σκεφτόμαστε ε;
Πάντως όλα τα λεφτά η 'συζήτηση' στο τέλος μεταξύ τους...
-
Περίμενα να ακούσω την συνέντευξη για να καταλάβω τι έπαθε ο Μάσσα.
Όπως είπε είχε vibrations...κρίμα...γιατί το είχε ο Μάσσα...στο βρεγμένο τον μάζεψε ο Αλόνσο.
Απαράδεκτος πάντως ο Αλόνσο...δεν είχε λόγο να του την πει έτσι...κανένα...άλλωστε δεν έπεσε ο Μάσσα πάνω στον Αλόνσο! Μάλλον το ξυδάκι (που είπε κάποιος) για τον Αλόνσο χρειάζεται που δεν μπορεί να πιστέψει την επιτυχία του Hamilton. Μπράβο του πάντως που τελικά αναγνώρισε το λάθος του...και ζήτησε (με τον δικό του τρόπο) συγνώμη στον Μάσσα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Frontier, διόρθωσε την δημοσίευσή σου! Η επιλογή σου για μια ομάδα δεν σου επιτρέπει να βρίζεις τους άλλους!Το διορθώνω, αλλά να κάνεις παρακαλώ τις ίδιες υποδείξεις και στους υπόλοιπους που γράφουν ανάλογα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το να οδηγούσε καλά ο Αλόνσος και να μην μπορούσε να το πάει ο Μάσα στην βρόχα....ούτε που το σκεφτόμαστε ε;
ΜcLaren είμαι ρε συ!
Απλά μου φαίνεται τεράστια η διαφορά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα για τον massa. -
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Περίμενα να ακούσω την συνέντευξη για να καταλάβω τι έπαθε ο Μάσσα.Όπως είπε είχε vibrations...κρίμα...γιατί το είχε ο Μάσσα...στο βρεγμένο τον μάζεψε ο Αλόνσο.
Απαράδεκτος πάντως ο Αλόνσο...δεν είχε λόγο να του την πει έτσι...κανένα...άλλωστε δεν έπεσε ο Μάσσα πάνω στον Αλόνσο! Μάλλον το ξυδάκι (που είπε κάποιος) για τον Αλόνσο χρειάζεται που δεν μπορεί να πιστέψει την επιτυχία του Hamilton. Μπράβο του πάντως που τελικά αναγνώρισε το λάθος του...και ζήτησε (με τον δικό του τρόπο) συγνώμη στον Μάσσα.
sorry ρε Νίκο, αλλά σε παράλληλο σύμπαν τα είδες όλα αυτά??
Ποιος έπεσε σε ποιον?
Ποιος είναι απαράδεκτος?
Ποιος ζήτησε συγνώμη?
Ποιος πρέπει να πάρει ξιδάκι??Ποιος κέρδισε τουλάχιστον το είδες πιστεύω . . .
-
Ωραίος αγώνας ,σε κράταγε στην θέση σου όλη την ώρα...
Ολα τα λεφτά οι αντιδράσεις στο τέλος...πως και δεν παίξανε λίγο ξύλο να γελάσουμε...
Αν και δεν τον πολύ συμπαθώ τον Αλόνσο σήμερα έκανε ένα φοβερό αγώνα...Η γκαντεμιά επέστρεψε στον Κίμι,ύστερα από μία μικρή καθυστέρηση
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
το να οδηγούσε καλά ο Αλόνσος και να μην μπορούσε να το πάει ο Μάσα στην βρόχα....ούτε που το σκεφτόμαστε ε;
ΜcLaren είμαι ρε συ!
Απλά μου φαίνεται τεράστια η διαφορά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα για τον massa.δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγάει καλά υπο βροχή ο Αλόνσος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΜcLaren είμαι ρε συ!
Απλά μου φαίνεται τεράστια η διαφορά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα για τον massa.δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγάει καλά υπο βροχή ο Αλόνσος...
Θυμήθηκα Σάββα πέρσι στο Hungaroring τι αγώνα έκανε, απλά μια τάξη καλύτερος απ'τους υπόλοιπους.
-
Ωραιος αγωνας
-
στους -2 από Χαμιλτον
ζητω η βροχούλα
πηραμε και εκδικηση για την Ισπανία -
Αν κατάλαβα καλά, ο Alonso πρέπει να έκανε κάποιο 'trash talking' στον Massa πριν τη συνέντευξη τύπου. Αν έγινε έτσι είναι λάθος, εντελώς 'μη αθλητική' συμπεριφορά.
Μέσα στην πίστα ο Alonso όμως ήταν, φωτιά.....
Η γκαντεμιά με τον Kimi είναι ότι η αξιοπιστία τον έχει χτυπήσει με εγκαταλείψεις, χάνοντας τουλάχιστον 5 βαθμούς στην Ισπανία και τουλάχιστον 6 σήμερα. Αντίθετα, τα προβλήματα αξιοπιστίας του Massa σε Αυστραλία και Αγγλία δεν του στέρησαν την ικανότητα να παλέψει, μιας και δεν ήταν εγκαταλείψεις στον αγώνα.
-
BAN ALERT ! ! ! ! ! !
ειπαμε . . οχι greeklish
μην κάνετε quote δημοσιεύσεις που ξέρετε ότι θα διορθωθούν.
Αναγκαζόμαστε να κάνουμε διπλό κόπο
OK, sorry,
απλά έκανα πλάκα με την επιμονή του να γράψει την 'ιστορία' του και δευτερη φορά μετά το edit.
ειχα κοψει τα 'επίμαχα σημεία' όμως -
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Απαράδεκτος πάντως ο Αλόνσο...δεν είχε λόγο να του την πει έτσι...κανένα...άλλωστε δεν έπεσε ο Μάσσα πάνω στον Αλόνσο! Μάλλον το ξυδάκι (που είπε κάποιος) για τον Αλόνσο χρειάζεται που δεν μπορεί να πιστέψει την επιτυχία του Hamilton.
Α ρε Ναντο τι τους εχεις κανει
-
Ο Αλόνσο όντως ζήτησε συγνώμη από τον Massa στη συνέντευξη τύπου. Μπράβο του!
-
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
τον γλωσσόφαγαν το παιδί!!!! -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ο Αλόνσο όντως ζήτησε συγνώμη από τον Massa στη συνέντευξη τύπου. Μπράβο του!Και η αντίδραση του Μάσα δεν ήταν η καλύτερη. Δεν τον έβρισε ο Αλόνσος!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο Αλόνσο όντως ζήτησε συγνώμη από τον Massa στη συνέντευξη τύπου. Μπράβο του!
Και η αντίδραση του Μάσα δεν ήταν η καλύτερη. Δεν τον έβρισε ο Αλόνσος!
Δεν ξέρω τι έγινε και ίσως έχω λάθος αντίληψη. Μπορείς να το γράψεις αναλυτικά, για να μη λέμε ο καθένας ό,τι μας κατεβαίνει;
-
Ο χρήστης anderton27 έγραψε:
Όοοοοολεεεεεεεεεεεεε!!!
-
Καταπληκτικός αγώνας από άποψη ενδιαφέροντος.
Πολύ καλός ο Ισπανός στους τελευταίους γύρους. Τον έπνιξε τον μαχητικό Massa ο οποίος για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να αντισταθεί.Το κακό είναι ότι τέθηκε εκτός ο Kimi ο οποίος σ αυτό τον αγώνα από εκεί που θα μπορούσε να κόψει αρκετούς βαθμούς δυστυχώς εγκατέλειψε κ ουσιαστικά τίθεται εκτός πρωταθλήματος. Κρίμα γιατί με τον Ισπανό είναι οι ταχύτεροι συνδυασμοί.
-
ο πιο παρανοικος αγωνας που εχω δει ποτε.
σας το ελεγα ποσο κολοφαρδος ειναι ο Wurz δεν χωραει αμφιβολια , ξερει να οδηγει , ειναι υπερβολικα ψυχραιμος , κραταει τους αντιπαλους πισω του. αλλα ειναι πολυ αργος οταν πρεπει να παει τσιτα.σιγα σιγα βρισκει και καποια ταχυτητα αλλα στη συγκριση με τον Ροσμπεργκ ειναι κολοφαρδος και αργος.Αν ηταν ο Ροσμπεργκ στη θεση του θα ειχε σπασει το μοτερ.
ο αλονσο φανηκε ποσο αποδεκτος ειναι απο τον τροπο που χαιρετηθηκε με τους webber , wurz , (μονο γλωσσοφιλο δεν επεσε) του εχουν πολυ μεγαλη εκτιμηση ενω μαλλον ειναι αδιαφοροι προς τον μασσα.
ο χαμιλτον καηκε , η μακλαρεν θα επρεπε να ξερει πως ο πρωτος που αλλαζει σε στεγνα το κανει παντα πριν απο τοτε που θα επρεπε. το εχει δειξει η ιστορια οτι παντα γινεται λαθος εκτιμηση για το ποτε ειναι ετοιμη η πιστα.
η φερραρι ειναι αναξιοπιστη και αυτο κυριως θα κοστισει το πρωταθλημα.
ο μασσα εχει παρομοιο προβλημα με τον σουμι (και αλλους) οταν προκειται να τον προσπερασουν. η πιστα πρεπει να χωρεσει 2 μονοθεσια
Eπίσημο thread: GP Eυρώπης 2007