-
Eυχαριστώ πολύ την κυρία με το Astra, που διέγνωσε ότι μέχρι την εμφάνισή της ζούσα μια αρκετά βαρετή μέρα, και είπε να περάσει με κόκκινο στο φανάρι του Κατσίμπα στην Κηφισίας, χαρίζοντας μου μερικές δυνατές συγκινήσεις...
Πρόλαβα και σταμάτησα στο χιλιοστό, λίγο πριν γίνουμε μπίλιες...
Να ψοφήσει η γ@μημένη...
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
ante kala..αλλα λογια να αγαπιομαστε...
εγω και ο αδερφος μου εχουμε παρφει λεφτα απο ασφαλιστικες για παρομοια περιστατικα..
βαριεμαι να γραφω τα ιδια και τα ιδια..
ευχομαι να μην παρεις κανεναν στον λαιμο σου και σε τρεχει μετα κια δεν φτανεις...
τοτε θα δεις το πραγματικο προσωπο της δικαιοσηνης σε τροχαια ατυχηματα...
απλα αν δεν εχεις παει ποτε σε δικαστηριο για τετοιες υποθεσεις απλα κανε το καλυτερο....Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣΕγώ δεν πρόκειται να πάρω κανέναν στο λαιμό μου γιατί μετά από 22 χρονιά οδήγησης έχω μάθει πώς να εντοπίζω και να αποφεύγω τα ΑΜΕΑ του οδοστρώματος και δεν έχω προκαλέσει ή εμπλακεί σε ατύχημα με των τρόπο που οδηγώ εκτός από δυο φορές που με έχουν χτυπήσει σταματημένο σε φανάρι από πίσω και πλήρωσε η ασφάλεια τους.
Εσύ με τον τρόπο που οδηγείς είσαι πολύ επικίνδυνος και καλό θα ήταν να προσέχεις περισσότερο και να αφήσεις τις μαγκιές γιατί όπως είπαν κι΄ άλλοι δεν έρχεται πάντα κορόνα κάποια στιγμή θα έρθει και γράμματα και στο δικαστήριο δεν θα είσαι παρών για να υπερασπίσεις των εαυτό σου αλλά κάποιος συγγενής σου κάτι που ΕΓΩ δεν το εύχομαι αλλά ΕΣΥ επιδιώκεις. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Συγγνώμη αλλά αφού ήταν πήχτρα ο δρόμος δεν υπήρχαν μάρτυρες; Δεν κράτησε τα στοιχεία κάποιων που ήταν στο σημείο η φίλη σου αν τους χρειαστεί;Απο ότι ξερω δεν εκατσε κανεις, οι γυρω γύρω τρεχανε να προλαβουν καράβι ή δεν θέλανε να μπλέξουν.
Ρε φιλε νταξ χεσε τους μαρτυρες, εμ εγω ας πουμε πεφτω πανο σου γιατι ετρεχε, γιατι χαζευα γιατι ειχε ναρα-λαδια κατω κλπ.........και αντι να σου κανω δηλωση και να σου ζητησω και 1000 φορες συγνωμη για την ταλαιπωρία που θα τραβηξεις, παω να βγω και απο πάνω? Δεν ξερω πολυ λαθος σκεπτικο έχω για τις μερες μας!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Eυχαριστώ πολύ την κυρία με το Astra, που διέγνωσε ότι μέχρι την εμφάνισή της ζούσα μια αρκετά βαρετή μέρα, και είπε να περάσει με κόκκινο στο φανάρι του Κατσίμπα στην Κηφισίας, χαρίζοντας μου μερικές δυνατές συγκινήσεις...Πρόλαβα και σταμάτησα στο χιλιοστό, λίγο πριν γίνουμε μπίλιες...
Να ψοφήσει η γ@μημένη...
1 - Μη την βριζεις την καημενη....
Κατα πασα πιθανοτιτα περασε προσφατα απο το σερβις της Οπελ και αλλαξε τακακια.....2 - Εισαι σιγουρος οτι ηταν Αστρα κοχι.... Απριλια;;; Ντουκατι;;;
-Αλλαξα τακακια την Τεταρτη.
Χθες βραδυ, μεχρι το Σουνιο πηγαινα χωρις φρενα.
Παλι καλα που στην επιστροφη -μετα απο 350χλμ- θυμηθικαν τι ρολο βαρανε και αρχησαν να φρεναρουν ...καπου εξω απο το γκαραζ.... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ante kala..αλλα λογια να αγαπιομαστε...
εγω και ο αδερφος μου εχουμε παρφει λεφτα απο ασφαλιστικες για παρομοια περιστατικα..
βαριεμαι να γραφω τα ιδια και τα ιδια..
ευχομαι να μην παρεις κανεναν στον λαιμο σου και σε τρεχει μετα κια δεν φτανεις...
τοτε θα δεις το πραγματικο προσωπο της δικαιοσηνης σε τροχαια ατυχηματα...
απλα αν δεν εχεις παει ποτε σε δικαστηριο για τετοιες υποθεσεις απλα κανε το καλυτερο....Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣΜια οικογενειακη φιλη παει πειραια να φυγει διακοπες, πιχτρα ο δρομος, σημειωτών, ειναι ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΗ, και περναει ενα σουπερσπορτ αναμεσα απο τις λωριδες (σπασμενος) βρισκει σε καποιο αμαξι πιο πισω, η κοπελα που ειχε πισω πεταξε, ο οδηγος επεσε πιο κοντα, η μηχανη καρφωθηκε στην πισω ροδα του αμαξιου της φιλης μας (εσπασε ψαλιδι, αλλαγη αξωνας κλπ) ο τυπος εντατική καποιες μερες η κοπελα σχετικα καλα.
Αφου εσκασε αστυνομια και τραβαγανε τη γνωστη μας που ητνα ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΗ, ο τυπος φυσικα εκανε αρνητικη δηλωση, και τις εκανε και μυνηση για τη μηχανη του, για τα χτυπηματα του κλπ!
Σε πρωτη φαση εχασε (δεν ξερω αν ηταν το αστικο ή το ποινικο) τελος παντων η κακομοιρα θα εχει πολυ τρεξιμο....ενω επαναλαμβανω ηταν σταματημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το να κανεις διηθηση, σφηνες, σουζες, κολοτουμπες κλπ καλο ειναι το θεμα ειναι να εχεις βαρια π@παρια και να αναλαμβανεις τις ευθυνες σου οταν γινει η στραβή!
Τα αλλα θα κανω μυνηση γιατι πως θα αποδηξει ο αλλος οτι εγω δεν εκανα τον ινδιανο εκτος του οτι δεν ειναι ηθικα ειναι και αδερφηστικα!
Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο!
Και ύστερα έχουν το θράσος κάποιοι να λένε 'κάντε την πάπια επειδή μας ευνοούν τα δικαστήρια οπότε κάνουμε ό,τι θέλουμε'.
-
Ρε φιλε νταξ χεσε τους μαρτυρες, εμ εγω ας πουμε πεφτω πανο σου γιατι ετρεχε, γιατι χαζευα γιατι ειχε ναρα-λαδια κατω κλπ.........και αντι να σου κανω δηλωση και να σου ζητησω και 1000 φορες συγνωμη για την ταλαιπωρία που θα τραβηξεις, παω να βγω και απο πάνω? Δεν ξερω πολυ λαθος σκεπτικο έχω για τις μερες μας!Η παραλογία σε όλο της το μεγαλείο αναμφισβήτητα! Δυστυχώς όμως υπάρχουν τέτοια άνθρωποι γύρω μας, οπότε πρέπει να διασφαλίζουμε κατά το δυνατόν τη δικαίωσή μας. Εν προκειμένω κάποιος μάρτυρας θα ήταν απαραίτητος, και το ότι δεν υπάρχει μάλλον σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι κινούμενοι στο δρόμο είναι κάπως ζώα. Προσωπικά όσο και αν ωβιαζόμουν ένα τηλέφωνο θα το έδινα πρώτα.
Από κει και πέρα πες μου σε παρακαλώ τι υποστηρίζει ο λαλάκας οδηγός της μηχανής. Αφού η πρόσκρουση έγινε στην πίσω ρόδα του αυτοκινήτου τι σκατά υποστηρίζει ο οδηγός της μηχανής;
-
Συγγνώμη αλλά αφού ήταν πήχτρα ο δρόμος δεν υπήρχαν μάρτυρες; Δεν κράτησε τα στοιχεία κάποιων που ήταν στο σημείο η φίλη σου αν τους χρειαστεί;
Απο ότι ξερω δεν εκατσε κανεις, οι γυρω γύρω τρεχανε να προλαβουν καράβι ή δεν θέλανε να μπλέξουν.
Ρε φιλε νταξ χεσε τους μαρτυρες, εμ εγω ας πουμε πεφτω πανο σου γιατι ετρεχε, γιατι χαζευα γιατι ειχε ναρα-λαδια κατω κλπ.........και αντι να σου κανω δηλωση και να σου ζητησω και 1000 φορες συγνωμη για την ταλαιπωρία που θα τραβηξεις, παω να βγω και απο πάνω? Δεν ξερω πολυ λαθος σκεπτικο έχω για τις μερες μας!
α - Απο την στιγμη που επεσε πισω της.....
Πως το στιρηξε;;;;
Εγω απ οτι καταλαβα το δικαστηριο ειδε την γκομενα που πηγαινε διακοπες -αρα 'στον κοσμο της'- και τον μηχανοβιο που ηταν λαχανακι βρυξελων για λιγο καιρο και αποφασησαν οτι το λαχανακι βρυξελων αποκλειτε να ηθελε να προκαλεσει κατι τετοιο στον εαυτο του, αρα η γκομενα που πηγαινε διακοπες και δεν προσεχε τον εστειλε....β - Ειπες οτι εσκασε πρωτρα σε καποιον αλλο με αποτελεσμα να σκασει πανω της.... Αυτος ο αλλος.... Την πουλεψε;;;;;
-
Αν θυμαμαι καλα ειχε συνοδηγό την κορη της...τεσπα πανε 2-3 χρονια δεν τα θυμαμαι και καλα. Στον πισω ακουμπησε σε καθρεφτη (μιλαμε ολοι σταματημενοι) αλλοι λεγανε (ξερεις αυτοι που βλεπουν ατυχημα λενε την παπαρια τους και μετα φευγουν) οτι εκανε παντες (καταλαβεναιτε τι εννοουσαν παντες ) και το εχασε, ακριβως το τι εγινε κανεις δνε το ξερει, η γυναικα μπροστα κοιτουσε, δεν ξερει τι εγινε.
Ο τυπος ειπε οτι αλλαξε λωριδα το αμαξι και τον χτυπησε....το αν ηταν στην λωριδα του αναμεσα δεν το θυμαμαι (τι ειπε δλδ)
Τεσπα το ευτυχημα ειναι οτι δεν σκοτωθηκε κανεις, στο φιναλε τα αμαξια γινονται, το να φας κανα τετοιο και να εχεις και τυψεις....
-
Αν θυμαμαι καλα ειχε συνοδηγό την κορη της...τεσπα πανε 2-3 χρονια δεν τα θυμαμαι και καλα. Στον πισω ακουμπησε σε καθρεφτη (μιλαμε ολοι σταματημενοι) αλλοι λεγανε (ξερεις αυτοι που βλεπουν ατυχημα λενε την παπαρια τους και μετα φευγουν) οτι εκανε παντες (καταλαβεναιτε τι εννοουσαν παντες ) και το εχασε, ακριβως το τι εγινε κανεις δνε το ξερει, η γυναικα μπροστα κοιτουσε, δεν ξερει τι εγινε.Ο τυπος ειπε οτι αλλαξε λωριδα το αμαξι και τον χτυπησε....το αν ηταν στην λωριδα του αναμεσα δεν το θυμαμαι (τι ειπε δλδ)
Τεσπα το ευτυχημα ειναι οτι δεν σκοτωθηκε κανεις, στο φιναλε τα αμαξια γινονται, το να φας κανα τετοιο και να εχεις και τυψεις....
Γιατι να χεις τυψεις;;;;
Πας στην δουλεια σου και απο ενα κτιριο πιδαει καποιος απο την ταρατσα, με αποτελεσμα να σκασει πανω στο αμαξι σου η μπροστα απο το αμαξι σου κ εσυ σταματας πανω του........
Τι τυψεις;;;
Εγω μονο τυψεις για το αμαξι θα χα...που δεν πηγα απο καπου αλλου...
Απο την στιγμη που καποιος πηρε την αποφαση να πεσει απο την ταρατσα, ανεβηκε στην ταρατσα και πηδιξε, δεν καταλαβαινω πως φταει αυτος που θα ναι απο κατω;;; -
Καλα δεν ειναι το ιδιο, καταλαβαινω τι λες, αλλα αυτος απο την ταρατσα αν δεν επεφτε πανω μου θα εσκαγε στην ασφαλτροτς ο μηχανοβιος αν δεν ειμουνα εγω θα συνεχιζε να σερνεται κατω για χ μετρα ισως χωρις να ακουμπησει πουθενα, αν φοραγε και σωστα ρουχα κρανος κλπ ισως να μην παθαινε ουτε γρατζουνια.
Οπως και να το κανεις ρε συ σου μενει, εδω το γατακι που πατησα και εχουν περασει 2 μερες και το εχω στο μυαλο (μην κανει κανενας quote ) μου...οχι να φαω και ανθρωπο!
-
Μα...δεν θα φας ανθρωπο....
Αυτος θα αυτοκτονησει. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κατα πασα πιθανοτιτα περασε προσφατα απο το σερβις της Οπελ και αλλαξε τακακια.....2 - Εισαι σιγουρος οτι ηταν Αστρα κοχι.... Απριλια;;; Ντουκατι;;;
Παλι καλα που στην επιστροφη -μετα απο 350χλμ- θυμηθικαν τι ρολο βαρανε και αρχησαν να φρεναρουν ...καπου εξω απο το γκαραζ....Απορώ πότε θα τους μαζέψουν αυτούς τους χάρους από το δρόμο...
Ξέρω, ποτέ.
Αλλά, έχει καταντήσει μάστιγα πλέον.
Από τις χειρότερες περιπτώσεις, που βλέπω όλο και πιο συχνά στο δρόμο, είναι μητέρες/πατεράδες με μωρά χύμα στο πίσω κάθισμα να παίζουν στο κατά τα άλλα 'κορυφαίο σε παθητική ασφάλεια' αυτοκίνητό τους...
Εγκληματική ηλιθιότητα.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Παλι καλα που στην επιστροφη -μετα απο 350χλμ- θυμηθικαν τι ρολο βαρανε και αρχησαν να φρεναρουν ...καπου εξω απο το γκαραζ....Απορώ πότε θα τους μαζέψουν αυτούς τους χάρους από το δρόμο...
Ξέρω, ποτέ.
Αλλά, έχει καταντήσει μάστιγα πλέον.
Από τις χειρότερες περιπτώσεις, που βλέπω όλο και πιο συχνά στο δρόμο, είναι μητέρες/πατεράδες με μωρά χύμα στο πίσω κάθισμα να παίζουν στο κατά τα άλλα 'κορυφαίο σε παθητική ασφάλεια' αυτοκίνητό τους...
Εγκληματική ηλιθιότητα.
το κακο ειναι οτι δεν μπορουμε να βγαλουμε στην ελλαδα αδεια για Θωρακισμενο Οχημα Μεταφορας Προσωπικου....
2-3 τετοια στην Αθηνα και θ αλλαζαν τα παντα...Μεσα απο κει θα θελα να δω καμια μαλακισμενη να περναει κοκκινο και στοπ....
-
Όχι ότι θα κλάψω κιόλας γι' αυτούς που την 'παθαίνουν' λόγω της βλακείας τους και των επιλογών τους, μερικές φορές όμως κάποια σχόλιά σου είναι ιδιαίτερα ψυχρά και απάνθρωπα.
Οκ, λογικό να λες ότι 'καλά να πάθουν', όχι όμως να υποστηρίζεις κιόλας ότι λυπάσαι περισσότερο τις λαμαρίνες από τους ανθρώπους. -
Καλα δεν ειναι το ιδιο, καταλαβαινω τι λες, αλλα αυτος απο την ταρατσα αν δεν επεφτε πανω μου θα εσκαγε στην ασφαλτροτς ο μηχανοβιος αν δεν ειμουνα εγω θα συνεχιζε να σερνεται κατω για χ μετρα ισως χωρις να ακουμπησει πουθενα, αν φοραγε και σωστα ρουχα κρανος κλπ ισως να μην παθαινε ουτε γρατζουνια.Οπως και να το κανεις ρε συ σου μενει, εδω το γατακι που πατησα και εχουν περασει 2 μερες και το εχω στο μυαλο (μην κανει κανενας quote ) μου...οχι να φαω και ανθρωπο!
Σίγουρα δεν είναι το ίδιο
Αλλά πολλά αν, αν ............ αλλά ΑΝ ο οδηγός της μηχανής δεν έκανε ότι έκανε τότε όλα αυτά τα αν δεν θα μας απασχολούσαν,λέω Αν, το πρώτο ΑΝ πρέπει μας απασχολεί που είναι και ποιο σημαντικό. -
Το σκεπτικο του ειναι οτι εγω παω κανονικα στη λωριδα μου,αυτος κανει τον ταρζαν, σκοτωνεται...ε ποιος του φταιει? Και μου χαλασε και το αμαξι!
Βασικα μακαρι να μπορουσα να το σκεφτω ετσι, αν το δεις απο μια αλλη οπτικη γωνια δεν εχει τελειως αδικο....αν σκεφτεις ας πουμε οτι μπορει αντι να σκοτωνοτανε ο μηχανοβιος, να σκοτωνοταν η συνοδηγός σου και ο μηχανοβιος.....εκει πιο θα ηταν το αποτελεσμα? Θα στεναχωριοσουν για τον μηχανοβιο? Εκει πρωσοπικα καθολου, θα μου πεις το λες τωρα στα λογια...τι να σου πω, ειναι πως θα σου κατσει η φαση.
-
Μεγάλο **ΖΩΟ με ασημι Golf mkIV **ήθελε να βγει απο το δρόμο του Ασκληπειου Βούλας στην παραλιακή με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη.
Αφού είδε οτι στο φανάρι ,που περίμενα και εγω , είχε πολλά αυτοκινητα , αποφάσισε να κανει δεξια και να βγει στη παραλιακή με κοκκινο από το το διάζομα εκείνων που μπαίνουν στο δρόμο του Ασκληπειου(δεν θυμαμαι την οδο , sorry ) απο το ρεύμα προς Βουλιαγμένη.Δημόσια εκτέλεση στη Πλατεία Συντάγματος!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@Wagner669Όχι ότι θα κλάψω κιόλας γι' αυτούς που την 'παθαίνουν' λόγω της βλακείας τους και των επιλογών τους, μερικές φορές όμως κάποια σχόλιά σου είναι ιδιαίτερα ψυχρά και απάνθρωπα.
Οκ, λογικό να λες ότι 'καλά να πάθουν', όχι όμως να υποστηρίζεις κιόλας ότι λυπάσαι περισσότερο τις λαμαρίνες από τους ανθρώπους.Αλλο το να λυπαμαι καποιον που αυτοκτονησε η σκωτοθηκε κ αλλο το να χω τυψεις εγω που αυτοκτονησε η σκοτωθηκε καποιος.
Δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.
Στο απανθρωπο τομεα.
Δεν ειμαι Σταρ Ελλας η Μις Γιουνηβερς για να θελω παγκοσμια ειρηνη και φαγητο στα παιδακια...
Ειμαι ρεαλιστης.
Ναι μεν το θελω, αλλα δεν το διατυμπανηζω για να παρω το στεμμα...
Απο την στιγμη που αγοραζεις μηχανη, αγοραζεις και την ανασφαλεια που σου προσφαιρει.
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο παιζεις με την τυχη σου, μειονωντας τις πιθανοτητες επιβιωσης.
Απο την στιγμη που κανεις οτι κανεις, γνωριζοντας οτι παιζεις με το κεφαλι σου, για μενα προσωπικα διαπρατεις κανονικοτατα αυτοκτονεια**.**
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πρεπει να πληρωσω εγω για τις μαλακιες σου και γιατι πρεπει να χω τυψεις μετα που τυχαια επεσες κατω απο τις ροδες μου και οχι του διπλανου μου.
Ναι ειναι κριμα κ αδικο, αλλα το επελεξες.Στις Βορειες χωρες, οι αυτοκτονιες ειναι καθημερινο φαινομενο, στη δε Σουηδια, οταν βλεπουν πεζο να πλησειαζει το οδοστρομα σταματανε, γιατι νομιζουν οτι θα πεσει κατω απο τις ροδες τους.
Δεν καταλαβαινω γιατι εκει αυτο ειναι αυτοκτονεια κ εδω φωνος εξ αμελειας...
Εκτος απο το κλιμα δεν αλλαζει τιποτα....
Μεχρι και Σουηδεζες εχουμε στην Ελλαδα! -
Ηλίθιος,για να μην γράψω τίποτα πιο βαρύ και φάω ban,με Mercedes,με προσπέρασε το απόγευμα έξω από τον Πύργο,την ώρα που έκανα προσπέραση.Ούτε φώτα μου άναψε,ούτε καν φλας ότι θα κάνει προσπέραση,το ζώον.Πιο κάτω όμως είχε κίνηση κόλλησε,τον έφτασα εγώ και όπως τα είχα πάρει,τον άρχισα στα καντήλια,ως κλασικός Ελληνάρας.Πιο κάτω στα φανάρια πήγα δίπλα του και συνέχισα να βρίζω,αλλά αυτός ατάραχος,ούτε που γύρισε να κοιτάξει.Το πιο κραυγαλέο ήταν ότι είχε βγάλει και το ένα χέρι έξω από το παράθυρο και πήγαινε λες και ήταν δικός του ο δρόμος.Έχω την πινακίδα του και δεν ξέρω,μπορεί να το ψάξω το θέμα.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ηλίθιος,για να μην γράψω τίποτα πιο βαρύ και φάω ban,με Mercedes,με προσπέρασε το απόγευμα έξω από τον Πύργο,την ώρα που έκανα προσπέραση.Ούτε φώτα μου άναψε,ούτε καν φλας ότι θα κάνει προσπέραση,το ζώον.Πιο κάτω όμως είχε κίνηση κόλλησε,τον έφτασα εγώ και όπως τα είχα πάρει,τον άρχισα στα καντήλια,ως κλασικός Ελληνάρας.Πιο κάτω στα φανάρια πήγα δίπλα του και συνέχισα να βρίζω,αλλά αυτός ατάραχος,ούτε που γύρισε να κοιτάξει.Το πιο κραυγαλέο ήταν ότι είχε βγάλει και το ένα χέρι έξω από το παράθυρο και πήγαινε λες και ήταν δικός του ο δρόμος.Έχω την πινακίδα του και δεν ξέρω,μπορεί να το ψάξω το θέμα.Ο δρόμος είχε 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση ?και αυτός βγήκε στο αντίθετο για να σας περάσει 'σουβλάκι' και τους 2?
Πάντως τώρα που φεύγουνε όλοι η επαρχία γίνετε κολαστήριο από τέτοιους οδηγούς..
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]