-
Την επόμενη φορά δημοσιοποίησε και τα νούμερα τους Αλεξ.
Τα έχω παρεί και εγώ τις τελευταίες μέρες με τις μλκιες τους.
-
αλλο ζωο με μηχανη καπου στον πειραια εχουμε τα παραθυρα ανοιχτα ο φιλος που καθεται διπλα εχει βγαλει το τσιγαρο απεξω και το εχει κολητα στην πορτα , και ερχεται το ζωο και θελει να περασει απο διπλα, λεει: 'σιγα ρε φιλε θα μας καψεις' και του περνει το τσιγαρο και το πεταει!!!!! , εντωμεταξυ εγω δεν το ειδα αυτο και του κανω χωρο να περασει.
μεχρι να διαπιστωσουμε τι ειχε κανει , την ειχε κανει.
ζωα και οι 3 που παραβιασαν κοκκινο κατακοκκινο στο κεντρο και ζωα οι μπατσοι που τους κοιταζαν.
το μεγαλυτερο ζωο ειναι ο μπατσος με το C5 που επειδη ακουμπησε καθρεφτη με ελαχιστη ταχυτητα μας πηρε απο πισω και μας απειλουσε .... εχει γελιο θα το γραψω αλλη φορα.
μας κατηγορουσε για 'εγκαταλειψη' -
ZΩΑ
**τα συγκεκριμενα κινουνται στο δακτυλιδι της Κηφισίας **
ΔΕΝ ξερουν που βρισκονται και ΔΕΝ καταλαβαινουν ΤΙΠΟΤΕ !!!!!
προχθες ημουν στη μεσαια λωριδα και πηγαινα κανονικα με σκοπο να βγω στην εξοδο της Α.Ο. προς Ελευσινα...
κανενας μπροστα του, διπλα μου και αλλα αυτοκινητα, οπου πιανω με την ακρη του ματιου μου απο αριστερα μου, ενα αυτοκινητο να φρεναρει αποτομα, να χωνεται ξαφνικα πισω μου, κορναρωντας και βριζοντας, και να πηγαινει τερμα δεξια για να βγει στη Κηφισιας...
τον εκλεισα μαλλον
ΑΛΛΟ ΖΩΟ σημερα που εκανε ακριβως το ιδιο, απλα ηταν μπροστα και αριστερα μου και στριβει το τιμονι αποτομα δεξια, περναει συριζα απο μπροστα μου για να βγει και αυτος στη Κηφισιας...
-
υπάρχει κατάλληλη προειδοποιητική σήμανση στο σημείο?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει κατάλληλη προειδοποιητική σήμανση στο σημείο?Υπάρχει. Και ταμπέλες και στο οδόστρωμα (με κατάλληλα βέλη).
Ωστόσο οι κυκλικοί κόμβοι είναι αρκετά νέο φρούτο για τον Έλληνα. Με δεδομένο μάλιστα ότι μπερδεύεται σε απλές διασταυρώσεις, καταλαβαίνεις τι μπάχαλο γίνεται σε έναν κυκλικό κόμβο με έξι(!!!) εξόδους. -
κατι τετοιο πρεπει να βλεπουν τα ΖΩΑ που κυκλοφορουν εκει....
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Την επόμενη φορά δημοσιοποίησε και τα νούμερα τους Αλεξ.Τα έχω παρεί και εγώ τις τελευταίες μέρες με τις μλκιες τους.
Ενας ηταν....
Η μπροστινη πινακιδα ηταν χτυπημενη και δεν φαινοταν τιποτα και η πισω....
Ε γελαγα με τον μαλακα.... πως να την δω;;;; -
Ο χρήστης patro έγραψε:
'σιγα ρε φιλε θα μας καψεις' και του περνει το τσιγαρο και το πεταει!!!!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το βρηκα στο ΝΕΤ....- Go back to school. Go to a high-performance driving school to learn accident avoidance maneuvers and how to control skids. Understanding how to make your car do what you want it to do in emergency situations could save your life.[/i]
Αμήν και πότε... το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό και δεν γίνεται σε κανένα μάθημα και σε καμία εξέταση. Πρέπει να τα δοκιμάσεις μόνος σου ή να πας σε κανα safetrack κτλ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ZΩΑ**τα συγκεκριμενα κινουνται στο δακτυλιδι της Κηφισίας **
Αχ, ναι, φοβερό σημείο... Φυσικά υπάρχει ο κανονισμός για το πώς πρέπει να κινείται ο κόσμος σε κυκλικούς κόμβους, ανάλογα με το σημείο εισόδου και το σημείο εξόδου. Είναι απλούστατος, αλλά ελάχιστοι το γνωρίζουν κι ακόμα λιγότεροι το τηρούν.
Θυμίζω: Αν η έξοδος που πρόκειται να βγεις είναι στο πρώτο μισό του κυκλικού κόμβου, μένεις στην δεξιά (εξωτερική) λωρίδα. Αν είναι στο δεύτερο μισό, πας προς τις εσωτερικές λωρίδες και βγαίνεις προς τις εξωτερικές καθώς προχωράς κι αδειάζουν από αυτούς που εξέρχονται.
-
Και παντα με φλας...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
'σιγα ρε φιλε θα μας καψεις' και του περνει το τσιγαρο και το πεταει!!!!!
Πώς δεν έκανε και καμιά τζούρα πριν το πετάξει!
-
**ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΓΕΛΟΙΟ!!!!**ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΑΤΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΤΛ.ΕΝΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ 10 ΧΛΜ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑ SLK. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΡΓΑ.ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ)ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΔΗΓΟ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚ. ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ Η SLK ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ (ΕΓΩ ΟΔΗΓΩ ΜΙΑ ΑΛΦΑ 146 )ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ 6-7 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΚ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΟ ΣΗΜΕΙ ΤΗΣ ''ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ'' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Ο ΤΥΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΟΥ (!)ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΓΟΥΜΕΝΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ.Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!!!ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ MERCEDES.ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΡΙΣΤΕ??ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΕΚΕΙΝΗ!ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ MERCEDES!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩ!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 5ΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ (ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ!) ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ ΕΚΕΙ.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
'σιγα ρε φιλε θα μας καψεις' και του περνει το τσιγαρο και το πεταει!!!!!
Πώς δεν έκανε και καμιά τζούρα πριν το πετάξει!
Μάλλον δεν θα κάπνιζε. Πάντως εγώ θα έπαιρνα την αστυνομία και θα τον έδινα ότι πέταξε τσιγάρο κάτω.Να δούμε εάν θα το ξανακάνει.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
[b]ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΓΕΛΟΙΟ!!!![.......................................ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ ΕΚΕΙ.Φίλε μου μη γράφεις κατ'αρχήν με κεφαλαία είναι κουραστικό!
Κάτι τέτοια σκηνικά είναι για να σου φτιάχνουν τη διάθεση και να γελάς και όχι να σε κάνουν να νευριάζεις... Έπρεπε να του πεις τσίμπα 3 από εμένα και τα υπόλοιπα 3 ζήτα τα από τον πατέρα μου και να συνέχιζες το καφεδάκι σου...
-
Απόψε το βράδυ κατά τις 11 στο ανέβασμα Λ.Κηφισίας προς Κηφισιά.
Έχω περάσει το ύψος της Interamerican και είμαι στην αριστερή λωρίδα όπου όλοι πηγαίνουμε σβέλτα (γύρω στα 60-70χλμ). Πιο μπροστά στη διχάλα που ανοίγουν 2 λωρίδες για αριστερά (για κέντρο Αμαρουσίου), ξαφνικά βλέπω με την άκρη του ματιού μου στον αριστερό καθρέφτη 2 φώτα να κάνουν σπασμωδική κίνηση και να πάνε να χωθούν από αριστερά μου (εγώ συνέχιζα επι της Κηφισίας για Κηφισία). Βλέπω τότε έναν ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ με ασημί SLK να πάει να χωθεί φέτες από το άνοιγμα των λωρίδων για αριστερά, μπροστά μου στη λωρίδα που συνέχιζε για Κηφισιά. Έχε χάρη πανίβλακα που στρώνω ακόμα το new car γιατί λίγο το γκάζι θα τάβλιαζα και θα το χαιρόμουν να καρφωθείς στα αυτοκίνητα που ήθελαν να στρίψουν κανονικά ή στη νησίδα! ΖΩΟ!
Περιττό να σας πω ότι στη συνέχεια άλλαζε ΦΕΤΕΣ στην κυριολεξία (!) τις λωρίδες, συνεχόμενα και ΧΩΡΙΣ φλας. Στο εσάκι πήγε να την κάνει και τη μλκια του. Είναι και πανηλίθιος. Στην πρώτη αριστερή στροφή (πριν ανοίξει η ευθεία του ΚΑΤ) πήγε να τους περάσει όλους από την δεξιά λωρίδα αλλά ο ηλίθιος δεν είδε ότι είχε ουρά από αυτοκίνητα που ήθελαν να μπουν στο βενζινάδικο και έπεσε τελευταία στιγμή στα φρένα.
Ναι σε εσένα με το ασημί SLK με πινακίδα ΙΗΒ-4455 αναφέρομαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ. Την επόμενη φορά να είσαι σίγουρος δεν θα σου χαριστώ. Θα σε πετάξω στις μπαριέρες. Και οι άνθρωποι όταν θέλουν να άλλαξουν λωρίδα βγάζουν και ένα φλας και δεν κάνουν κοφτές τιμονιές. ΖΩΟ!
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
[ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ MERCEDES.ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΡΙΣΤΕ??ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΕΚΕΙΝΗ!ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ MERCEDES!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩ!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 5ΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ (ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ!) ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ ΕΚΕΙ.-Ibiza εχετε;
-Οχι,είπαμε εχουμε mercedes!
-Τον μπούλο... -
Πανίβλακας νούμερο 1) Αττική οδός, εγώ στην αριστερή, και βλέπω στον καθρέφτη να πλησιάζει μηχανή με πολλά κινούμενη ανάμεσα στη λευκή λωρίδα και στο διαχωριστικό (ΝΑΙ και όμως σε αυτό το μισό μέτρο που χωρίζει την αριστερή λωρίδα από το ... τσιμέντο). Πανίβλακα, υποψήφιε αυτόχειρα, συνήθως όταν βλέπω μηχανή να έρχεται κάνω όσο το δυνατόν πιο αριστερά για να την ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ. Σήμερα φάνηκες τυχερός που δεν έκοψα το τιμόνι λίγο αριστερά. Θα είχες ξύσει με το σκατόμουτρο σου όλο το τσιμέντο ....
Πανίβλακας νούμερο 2) Κατεχάκη στις στροφές στο ρεύμα προς Καρέα 9 η ώρα το ΒΡΑΔΥ. Εγώ στη μεσαία και ο κάφρος πλησιάζει από αριστερά με σβηστά τα φώτα. Όταν σταματήσαμε αμοιβάδα στο φανάρι της Καισαριανής και σου είπα ότι πιο εύκολο είναι να απλώσεις το κουλό σου στον διακόπτη των φώτων παρά στην κόρνα (για να μου κορνάρεις επειδή μπήκα μπροστά σου) είχες δύο επιλογές:
- Να σηκώσεις το χεράκι και να πεις 'ναι συγνώμη κλάνει το μυαλό μου, ανάβω τα γαμόφωτα'
- Να αρχίσεις να βρίζεις, σαν ένας ακόμα βρωμιάρης Νεοέλληνας.
Δυστυχώς διάλεξες το δεύτερο ... βρωμοΜ@Λ@Κ@!!!
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Πανίβλακας νούμερο 1) Αττική οδός, εγώ στην αριστερή, και βλέπω στον καθρέφτη να πλησιάζει μηχανή με πολλά κινούμενη ανάμεσα στη λευκή λωρίδα και στο διαχωριστικό (ΝΑΙ και όμως σε αυτό το μισό μέτρο που χωρίζει την αριστερή λωρίδα από το ... τσιμέντο). Πανίβλακα, υποψήφιε αυτόχειρα, συνήθως όταν βλέπω μηχανή να έρχεται κάνω όσο το δυνατόν πιο αριστερά για να την ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ. Σήμερα φάνηκες τυχερός που δεν έκοψα το τιμόνι λίγο αριστερά. Θα είχες ξύσει με το σκατόμουτρο σου όλο το τσιμέντο ....ΔΟΛΟΦΟΝΕ!ΑΛΗΤΗ!ΑΠΑΝΘΡΩΠΕ.
Που σε πειραξε ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ο μηχανακιας που ηθελε να περασει απο εκει (οπως αλλωστε εχει δικαιωμα να κανει αφου ως μηχανη μπορει να απαιτει να περναει απο οπουδηποτε), και εσυ αντι να τσακιστεις να του ανοιξεις δρομο αλλαζοντας ακομα και 4 λωριδες, σκεφτηκες το κακο του...
Καλλιεργημενοι:
Που ειστε ρε να κραξετε? Αλλα ξεχασα, εσεις κραζετε και κρινετε επιλεκτικα, αναλογα με το ποιος τα γραφει αυτα. Καμμενοι...
ΥΓ Unhackable προσεχε γιατι θα σε βρει ο Μετά και η παρεα του και θα σου σπασει τα ποδια (αν δεν εχουν κολλησει σε καμμια μπαριερα μεχρι τοτε με τις μλκιες που κανουν)
-
**Kacey **Sorry για την καθυστερημένη απάντηση αλλά μετά τις τέσσερεις δεν έχω πρόσβαση στο internet.
Κατ’ αρχάς δεν είδα κανένα μήνυμα να υποστηρίζει τον μακαρίτη αντιθέτως κάποιοι έβγαλαν πόρισμα δια αλληλογραφίας όπως το παρακάτω και αυτό είναι που με ενόχλησε.
'Κλασική περίπτωση κουρασμένου και νυσταγμένου οδηγού.
Τώρα ποιος φταίει, κατά σειρά
Ο οδηγός
Ο συνοδηγός
Ίσως να φταίει και ο σταματημένος αν δεν είχε βάλει τρίγωνο ή είχε αλλά σε λάθος απόσταση αλλά το μερίδιο ευθύνης είναι πολύ μικρό, αλλά εδώ δεν είδαν ολόκληρο αμάξι το τρίγωνο θα έβλεπαν.'Γράφεις:
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδη τι υποθεσεις κανουμε ρε συ. Οδηγουσε στην ΛΕΑ? Ε ας προσεχε.Και καταλήγιες:
Το οτι οδηγουσε στην ΛΕΑ μου αρκει.** Αν **τον πηρε ο υπνος και παρεκλινε προς την ΛΕΑ, παλι μου αρκει για να του τα χωσω. **Αν **επαθε βλαβη και κατεληξε εκει, ε τοτε προφανως δεν του τα χωνουμε. Αλλα **οταν μου λενε **'οδηγουσε στην ΛΕΑ', ε τοτε πιθανολογω οτι οδηγουσε στην ΛΕΑ οπως ολοι οι υπολοιποι καφροι.
Έχεις humor και είναι καλό αυτό.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]