Κι ομως πιστεψε με...εχει φαει μπλοκο λεωφορειο και φορτηγο...Αλλα ειδικοτητα μου ειναι οι SUVλακηδες/JEEPακηδες που εκβιαζουν χωρο στον δρομο, και πανω απ΄ολα οι μπατσοι. Εκει να δεις show. Το ποστ με τα κωλοδαχτυλα μεσα απο τα φυμε δεν το διαβασες?
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όπως ειπώθηκε: το φλας δε σου δίνει και το δικαίωμα να κάνεις ελιγμό, ούτε υποχρεώνει τον άλλο να σε αφήσει, απλά προειδοποιεί. Αν εμένα μου καβλώσει να πατήσω γκάζι τη στιγμή που εσύ από τη μεσαία στην παραλιακή θες να μπεις μπροστά μου στην αριστερή και πάλι εγώ θα είμαι γαϊδούρι ηθικά, αλλά και πάλι εσύ θα είσαι ζώο νομικά, αν εκβιάσεις την προσπέραση. Λεφτά δεν προκειται να πάρεις, τελεία και παύλα.
Σαφεστατα και το φλας ειδοποιει και ΔΕΝ υποχρεωνει. ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ οταν καποιος εχει βγαλει φλας και εχει ετσι εκδηλωσει την προθεση του να αλλαξει λωριδα μπροστα σου. ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Απο τα βασικα του ΚΟΚ, πιασε διαβασε τον και θα το βρεις μονος σου γιατι βαριεμαι να ψαχνω. Οσο παρανομος ειμαι εγω που μπαινω σε κενο που ισα ισα χωραω (οπου α) εγω τουλαχιστον εβγαλα φλας να ειδοποιησω, και β) το κατα ποσο ηταν επικινδυνος ελιγμος ειναι ανοιχτο και σε ερμηνεια και αποψη...), αλλο τοσο παρανομος εισαι εσυ που επιταχυνες για να μην με αφησεις. Για αυτο ειπα στον αλλο οτι τωρα παιζουμε την μακρυα γαιδουρα με τις λεξεις.
ginogsm
Αλλο η ηχομονωση και να ειναι αθορυβα τα οχηματα στην λειτουργια τους, αλλο να μην μπορεις να ακουσεις μια κορνα.
Και επειδη επεσημανε κατι ο ginogsm. Τοσες σελιδες το μονο που αναφερθηκε προσωπικα στον After ηταν το ποσο γελοιο ειναι να λεει 'εγω θα κλεβω ουρες επειδη ζεσταινομαι, και να λετε και ευχαριστω επειδη θα μπορουσα να κυκλοφορω και εγω με αυτοκινητο να πηζετε περισσοτερο στην κινηση'. Πραγμα που παρα πολλοι εκραξαν. Οταν μετα το γυρισε επι προσωπικου (συνοδευοντας το προσωπικο κραξιμο με το καραγκιοζιλιστικο 'παρακαλω μην μου απαντησετε για σεβασμο προς τους αλλους χρηστες' ), τοτε ακουσε αυτα που του αξιζαν. Ε και μετα το γυρισε στο 'θα σε δειρω, θα σε γαμησω, θα ψαξω να σε βρω', ξεδιπλωνοντας ολη αυτη την νοοτροπια του 'κανω οτι γουσταρω και αμα δεν περασει το δικο μου θα σας γαμησω ολους'.
After, για να μας δειρεις, θα πρεπει πρωτα να εχεις μεινει ορθιος. Κοψε τις μαγκιες μην σου κοπουν αποτομα.