Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Φιλε Νass σε σχεση με τα λαθη/απροσεξιες των αυτοκινηστων οτι γραφεις ας πουμε οτι εχεις δικιο , το ερωτημα ομως ειναι τι προτιμας να σε δικαιωσει ο ΚΟΚ ή να σωσεις τα ποδια σου? (βλεπεις το παραλογο του εγωισμου σας?) Εκτος αν πιστευεις με την θυσια ορισμενων μηχανακηδων θα διορθωθουν οι οδηγοι.
Δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό. Εγώ απλά ήθελα να δείξω πως σε όλα υπάρχουν δύο όψεις, όπως υπάρχουν μαλάκες μηχανόβιοι, έτσι υπάρχουν και μαλάκες αυτοκινητόβιοι. Νομίζω είναι προφανές αυτό. Από εκεί και πέρα, φροντίζω να μην σπρώχνω ποτέ τα πράγματα εκεί όπου ο ΚΟΚ αναλαμβάνει δράση, δηλ. μετά τη 'στραβή'.
Αυτο που σας λεμε ολοι ειναι οτι ενω υπαρχουν μλκς οδηγοι (αυτοκινητων) , ενω ειστε εκτεθειμενοι , ενω ειναι πανευκολο να μην σας δει καποιος εσεις πατε και χωνεστε , κανετε συνεχως παρανομιες , δεν εχετε φωτα κλπ και μετα κλαιγεστε.
Δε διαφωνώ με αυτό που λες, αναφερόμενος στη συμπεριφορά κάποιων μηχανόβιων.
Βέβαια με προσβάλλει το β΄πληθυντικό και η 'τσουβαλοποίηση', διότι, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, δεν κάνω κανένα απ΄όσα λες, πλην της διήθησης (με συγκεκριμένους κανόνες όμως, πχ. μικρή διαφορά ταχύτητας από τους δίπλα, 'χώσιμο' σε κενό λωρίδας όπου υπάρχει κτλ.) και της παράβασης των ορίων ταχύτητας. Οδηγώ 15 χρόνια μηχανή (ποτέ παπί-σκούτερ και τα τελευταία 8 χρόνια 'μεγάλη' > 600 cc) και το μοναδικό ατύχημα που είχα ποτέ ήταν όταν ένας 'γλήγορος' με BMW έπεσε πάνω μου
Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι οι μηχανακηδες ειναι σαν αυτους που πηδανε χωρις προφυλακτικο και μετα διαμαρτυρονται που τους κολλησαν ΣΜΝ.
Κάποιοι μηχανάκηδες είναι έτσι.
Και κάποιοι αυτοκινητάδες είναι 'ο χάρος βγήκε παγανιά'.
ΥΓ1 στο 2 διαφωνω , εννοειται πως μεσα στην κινηση θα βγαλω την μουρη διαγωνια για να αλλαξω λωριδα μολις αρχισουν να τσουλανε τα αμαξια. Ειναι και το λογικο και το νομιμο σε αντιθεση με την παρανομη και επικινδυνη διηθηση των μηχανων.
Οχι, δεν είναι λογικό να αλλάζεις λωρίδα ΠΡΙΝ κινηθείς. Εκβιάζεις καταστάσεις έτσι και, το χειρότερο, ξέχνα τα δίτροχα, τις μισές φορές που γίνεται αυτό, η λωρίδα την οποία εγκαταλείπεις αρχίζει και κινείται πριν τη λωρίδα στην οποία θέλεις να πας, με αποτέλεσμα να μπλοκάρεις όλους τους από πίσω σου. Κατά την άποψή μου, αυτή η συμπεριφορά δείχνει γαϊδουριά.
ΥΓ2 τι πρεπει να κανω οταν ειμαι σε φαναρι γινεται πρασινο και με το που πατω το γκαζι ερχεται ΚΑΘΕΤΑ μηχανακι μπροστα μου απο διπλανη λωριδα για να στριψει ή να κανει αναστροφη (&παρανομη συνηθως)?
Ο,τι μπορείς για να αποφύγεις το ατύχημα, ακόμα και αν πρέπει να τσαλακώσεις τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σου. Και αν δεν τα καταφέρεις, να σκάσεις από τη στεναχώριά σου, όχι να πεις 'στα τέτοια μου, τα ήθελε και τα έπαθε ο μαλάκας'. Και μετά, να αφήσεις τις ασφάλειες να καθαρίσουν. Διότι οι λαμαρίνες φτιάχνονται αλλά οι ζωές όχι, έτσι και αν κάποιοι με την άθλια συμπεριφορά τους προσπαθούν να αυτοκτονήσουν.
ΥΓ3 τι κερδος εχει το μηχανακι σε φαναρι με λιγη κινηση που περνα συρριζα απο αμαξια απο 1-2 σειρες μονο αμαξιων που υπαρχουν μπροστα του? (στην εκκινηση και καθυστερει τα πισω αμαξια και τον ξαναπροσπερνουν στον ανοικτο δρομο-εχει διαφορα με την διηθηση σε κινηση)
Να σου εξηγήσω:
-
Είναι επικίνδυνο για ένα μηχανάκι να έχει την πλάτη του εκτεθειμένη, βλέπεις υπάρχουν πολλοί αυτοκινητάδες, που χαζεύουν στο δρόμο και πέφτουν στο μπροστινό τους, και αν αυτός είναι μηχανάκι, χαίρετε -ενώ αν το μηχανάκι έχει μπροστά του αυτοκίνητο, χαίρετε 10 φορές, διότι αν είναι μόνο του στο φανάρι τουλάχιστον προφταίνει να ακούσει / δει κάτι και να 'την κάνει', ενώ αν είναι μπλοκαρισμένο με αυτοκίνητο μπροστά του, έγινε σάντουιτς. Αυτός είναι ο κύριος λόγος, που συνειδητοποιημένοι οδηγοί δικύκλων προσπαθούν να μπουν μπροστά από αυτοκίνητα.
-
Εκτός και αν μιλάμε για κανένα 50άρι παπί, οποιοδήποτε μηχανάκι είναι πολύ γρηγορότερο από αυτοκίνητο σε επιτάχυνση (πχ. το δικό μου έχει 0-100 γύρω στα 5 sec) και άρα έτσι και αλλιώς θα φύγει μπροστά, οπότε γιατί όχι από το φανάρι ? Ναι, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που λες, που κλείνουν όλες τις λωρίδες και σέρνονται με 40 χαω, φάουλ. Αλλά σκέψου πόσο συχνά συμβαίνει αυτό. Πιο συχνό δεν είναι οι μηχανές μπροστά σου να 'εξαφανίζονται' ?
Τα 2 σοβαρά φάουλ που κάνουν πολλοί δικυκλιστές στην περίπτωση αυτή είναι (α) πατάνε πάνω στη διάβαση των πεζών (β) πάνε μπροστά από το φανάρι και δεν το βλέπουν και περιμένουν να τους κορνάρουν...