-
Όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός έντονος στην πίστα και βλέπεις ένα μονοθέσιο (ασημένιο, κόκκινο ή ότι άλλο χρώμα μπορεί να είναι) να εξαφανίζεται και οι άλλοι να είναι 20sec πίσω τότε η θεαματικότητα πέφτει. Η Ferrari θέλει να έχει το μονοπώλιο εντός πίστας με πιέσεις εκτός πίστας. Καλές θεαματικότητες.......
-
Νομιζω οτι η Ferrari εβαλε το χερακι της........
(πολυ πονηροι οι Ιταλοι.......) -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
[snip]
ΙΔ. Δες http://www.formula1.com
Αυστραλία
KR πριν το 2ο, ΦΑ και ΛΧ πριν το 1ο
Μαλαισία
ΛΗ στο 2ο γύρο του 2ου στιντ, όπως και ο FA. Φερράρι 1 γύρο πριν το τέλος του 2ου στιντ.
Μπαχρέιν
ΦΜ 2 γύρους στο 3ο στιντ, όπως και ΚΡ, ΛΧ 1 γύρο πριν το τέλος του 1ου στιντ και ΦΑ 3 γύρους στο 3ο στιντ.
Ισπανία
ΦΜ 5 γύρους πριν το τέλος του 1ου στιντ, ΦΑ 2 γύρους πριν το τέλος του 1ου στιντ όπως και ΛΧ
Μονακό
ΦΑ 7 γύρους πριν το τέλος του 2ου στιντ, ΛΧ 1 γύρο πριν το τέλος του 1ου στιντ, ΦΜ 8 γύρους πριν το τέλος του 2ου στιντ, ΚΡ στα μέσα του 3ου στιντ.
Μέχρι εδώ μόνον σε Μαλαισία και Μπαχρέιν διαφορά.
Για τα υπόλοιπα δες και μόνος σου και συνέκρινε....
[snip]Τελικά το f1.com δεν έχει γυρολόγια ή τουλάχιστον δεν τα βρίσκω (μόνο fl και pitstops βρισκω). Ξέρω ότι σε fl αναφέρθηκα, αλλά γυρολόγια ζήτησα για να μπορέσουμε να δούμε τις διαφορές στην καμπή απόδοσης των ελαστικών ανάμεσα σε ΜακΛάρεν και Φεράρι.
Γνωρίζει κάποιος που υπάρχουν αναρτημένα ολόκληρα τα γυρολόγια (συνήθως συνοδεύονται και με lap charts) εκτός από τα Autosport και Forix στα οποία δεν έχω πρόσβαση;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Μια Μακλάρεν ή ένας υπάλληλος της Φερραρι αρχικά κι ένας υπάλληλος της Μακλάρεν μετά;
Όχι όχι...ο Αδάμ κι η Εύα! Πολύ πίσω το πήγες.
Ναι μεν ο υπάλληλος της Ferrari έφυγε με το dossier...αλλά το παρέλαβε υπάλληλος της McLaren...ο οποίος από τη μεριά του έδωσε τις πληροφορίες σε μηχανικούς και οδηγούς.
Μια χάρη λοιπόν...από τη παραπάνω παράγραφο...όπου Ferrari βάλτε Spyker και όπου McLaren βάλτε Super Aguri...ποιός φταίει?
Δόθηκαν από υπάλληλο της Φερράρι. Το πρωτάθλημα έγινε ανω κάτω από αυτή την ενέργεια .-
εντιτ: έχει κάτι το msfree.gr ? http://www.msfree.gr/core/index.php έχει μείνει λίγο πίσω ή μου φαίνεται;
Κάνεις πλάκα τώρα ε? Φταίει δηλαδή η Ferrari που έκλεψε η McLaren?
Έρχεσαι και μου κλέβεις το σπίτι δηλαδή...φταίω εγώ που είχα στο σπίτι μου την τηλεόραση???
Ρε παιδιά...ΤΙ ΛΕΤΕ?!! Τα πιστεύετε αυτά που λέτε?
Το πρωτάθλημα έγινε άνω-κάτω από την παραλλαβή και χρήση των απόρρητων εγγράφων της Ferrari από τη McLaren. Τέλος! Τι το ψάχνετε? Για να παρηγορηθείτε οι McLarenikoi?
ΟΚ...το καταλαβαίνω...είστε απογοητευμένοι με την ομάδα σας...το ίδιο θα ήμουν κι γω αν συνέβενε στη Ferrari...αλλά άφου έκανε κάτι λάθος...θα πληρώσει. Είναι τόσο μα τόσο απλό.
Και ΞΑΝΑλέω...διαβάσατε την απόφαση της FIA?
Προφανώς...αλλά στα πλαίσια της λογικής όμως και της κοινής αποδοχής! Όταν δεις ένα άσπρο πλακάκι για παράδειγμα...τι θα πεις? Είναι άσπρο...αλλά πιστεύω ότι είναι μαύρο??
Έχετε ξεφύγει από το θέμα πάντως...το θέμα είναι περί Stepneygate...και όχι περί βυριλίου κλπ.
Επιτέλους η καραμέλα της 'παράγκας-Ferrari' να πάψει...γιατί μια McLaren έχει καταστρέψει ολόκληρο το πρωτάθλημα του 2007...και το αστείο είναι ότι δε το καταλαβαίνει κανείς...
Ο Στέπνευ στη ΜακΛάρεν δουλεύει; Ή μήπως θελεις να υιοθετήσουμε την 'αφελή' απαίτηση των τιφόζι του φόρουμ ότι έπρεπε η ΜακΛάρεν να πάει στη ΦΙΑ κα να της πει η Φεράρι μου στέλνει τα μυστικά της;
Μήπως ολόκληρο το πρωταθλημα του 2007 το έχει καταστρέψει η ΦΙΑ; Τροφή για σκέψη!
Όσο για την 'καραμέλα της 'παράγκας-Ferrari'', κάνε το μίνι κουίζ μερικά ποστς πιο πάνω.
Για τη πρώτη παράγραφο...κοίτα παραπάνω. Μήπως δηλαδή θέλεις να τιμωριθεί και η Ferrari...που κάποιος υπάλληλός της έδωσε τα στοιχεία σε άλλη ομάδα??
ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πρωτάθλημα το έχει καταστρέψει η McLaren. Σκέψου απλά πόσο μα πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχε τόσες πληροφορίες η McLaren για την ανταγωνίστρια ομάδα στη διάθεσή της. Αν δηλαδή δε γνώριζε στρατιγηκές, πιτ-στοπ balance κλπ...ίσως και να μην ήταν τόσο ξεκάθαρα μπροστά η McLaren αλλά μπορεί και να ήταν (δε μπορούμε να γνωρίζουμε)...in any case αφού χρησιμοποίησε απόρρητες πληροφορίες άλλης ομάδας...κατηγορήθηκε...και έκανε ένα πρωτάθλημα πουτ@ν@...μιάς και όλο το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος 'παίχτηκε' στα δικαστήρια...για μια υπόθεση στην οποία κατηγορούμενη ήταν η McLaren. Αφού λοιπόν κατηγορήθηκε...κρίθηκε και ένοχη με σοβαρά και αδειάσειστα στοιχεία.
Άρα ποιος φταίει για τη παρανομία της McLaren? Η FIA, η ίδια η McLaren ή μήπως η Ferrari?
Έδωσα ένα παράδειγμα παραπάνω Spyker vs Super Aguri...τι έχεις να πεις?
Μόνο σου ξεκαθαρίζω από τώρα ότι δεν έχω τον ατέλειωτο χρόνο για 40εκατομύρια ποστς...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δόθηκαν από υπάλληλο της Φερράρι. Το πρωτάθλημα έγινε ανω κάτω από αυτή την ενέργεια .-
εντιτ: έχει κάτι το msfree.gr ? http://www.msfree.gr/core/index.php έχει μείνει λίγο πίσω ή μου φαίνεται;
Κάνεις πλάκα τώρα ε? Φταίει δηλαδή η Ferrari που έκλεψε η McLaren?
Έρχεσαι και μου κλέβεις το σπίτι δηλαδή...φταίω εγώ που είχα στο σπίτι μου την τηλεόραση???
Ρε παιδιά...ΤΙ ΛΕΤΕ?!! Τα πιστεύετε αυτά που λέτε?
βλέπεις αυτά που γράφεις;
ποιος ήρθε και στα έκλεψε; ποιος; ποιος;
Ας αφήσουμε τις βαρύγδουπε ς φράσεις και τις χειραγωγήσεις. Περα από τα γεγονότα που παρουσιάσε προς τιμήν του ο Ντένις το παραπάνω δεν ισχύει. Και βέβαια ξαναλέω δεν φταίει μόνο η Μακλάρεν που έγινε άνω κάτω το πρωτάθλημα. Ας μην εθελοτυφλούμε...Α και σκέψου ότι αντέγραψε ένα μονοθέσιο που δεν είναι κορυφαίο, δεν τερματίζει ....κτλ ...τι του ζήλεψε ήθελα να ξερα!
-
Θα σου πώ τι αντέγραψε και τι ζήλεψε....
Την πολύ καλή γνώση των χαρακτηριστικών λειτουργίας των Bridgestone
Σημειωτέον οτι την Κερκόπορτα την άνοιξε Βυζαντινός, τους 300 τους πρόδωσε ο Εφιάλτης κτλ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σημειωτέον οτι την Κερκόπορτα την άνοιξε Βυζαντινός, τους 300 τους πρόδωσε ο Εφιάλτης κτλ
δεν αναιρεί κάτι αυτό...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Σημειωτέον οτι την Κερκόπορτα την άνοιξε Βυζαντινός, τους 300 τους πρόδωσε ο Εφιάλτης κτλ
δεν αναιρεί κάτι αυτό...
Ναι γιατί μιλάω για πολεμικά γεγονότα αλλά συνήθως η βιομηχανική κατασκοπεία ( και μάλιστα τόσο μεγάλης έκτασης ) γίνεται από μέσα
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Ορίστε...κάτι τέτοια διαβάζω...και πιστεύω πραγματικά ότι ΚΑΝΕΙΣ McLarenikos δε διάβασε την απόφαση της FIA...λοιπόν...παιδιά...διαβάστε λίγο εδώ...
Ο καθένας, καλώς ή κακώς, δικαιούται να πιστεύει ότι θέλει...
Γιατί δε μηδενίστηκε ο Alonso και γιατί δεν τιμωρήθηκε ο De la Rosa θα μου πει κάποιος;
@νδρέας
γιατι να μηδενιστει ρε συ ? επειδη ηξερε την κατανομη της φερραρι , να την κανει τι? επειδη ηθελε να δοκιμασει τον αερα? αυτο το κανει καθε ομαδα στηνφ1. το μονο που κερδισαν(αποτι ξερουμε εμεις απο FIA) ηταν ο αερας απο τα λαστιχα . και αν ηταν να μπαινουν ποινες για τετοια πραγματα .αλλωστε τιποτα δεν εφαρμοστηκε στο μονοθεσιο. ναι και ηξεραν και ποτε θα κανει πιτ ο κιμι , λες και δεν ειχαν ηδη αρκετη κατασκοπια και μετρησεις για να ξερουν +-2 γυρους ποσο καυσιμο εχει η φερραρι και παρολο που αυτο ειναι στρατηγικο πλεονεκτημα , οι αγωνες ηταν ξεκαθαροι για να επιρεασει κατι τετοιο το αποτελεσμα.
migf1 και dimou εχετε μπολικα λαθη ιστορικα λαθη.
παντος εχουν ακουστει σημεια και τερατα που δειχνουν αγνοια του πως σχεδιαζει - κατασκευαζει - κανει τεστ - κατασκοπευει - αγωνιζεται μια ομαδα φ1.
εσεις που λετε για τα λαστιχα μπορειτε να μου βρειτε ενα αθρο να διαβασω να μορφωθω και γω που ακριβως εχει πλεονεκτημα η μακλαρεν απο το μεσο ορο? η ΦΙΑ τι εχει πει για λαστιχα???? εχει πει τιποτα?? εγω το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι η φερραρι δε φορτιζει αρκετα τα λαστιχα της(ισως οπως το 2005) και γιαυτο το λογο χρησιμοποιει πιο συχνα τις μαλακες γομες.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
[snip]
migf1 και dimou εχετε μπολικα λαθη ιστορικα λαθη.
Πατροκλε δεν διεκδικώ το αλάθητο, άλλωστε από μνήμης γράφω ότι γράφω, δεν ψάχνω στο νετ. Εξου και τα λάθη που κάνω στις λεπτομέρειες! Διότι πάντα εστιάζω στην ουσία κι αυτή κρατάω στη μνήμη μου.
Πολύ ευχαρίστως να διορθώσεις όποιες ιστορικές ανακρίβειες moy έχουν ξεφύγει στις αναφορές μου.
παντος εχουν ακουστει σημεια και τερατα που δειχνουν αγνοια του πως σχεδιαζει - κατασκευαζει - κανει τεστ - κατασκοπευει - αγωνιζεται μια ομαδα φ1.
εσεις που λετε για τα λαστιχα μπορειτε να μου βρειτε ενα αθρο να διαβασω να μορφωθω και γω που ακριβως εχει πλεονεκτημα η μακλαρεν απο το μεσο ορο? η ΦΙΑ τι εχει πει για λαστιχα???? εχει πει τιποτα?? εγω το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι η φερραρι δε φορτιζει αρκετα τα λαστιχα της(ισως οπως το 2005) και γιαυτο το λογο χρησιμοποιει πιο συχνα τις μαλακες γομες.
Μα τι λες τώρα; Μη τους βάζεις τόοοσο δύσκολα! Αυτοί το έχουν δεδομένο ότι τα data μιας άλλης ομάδας τα κάνεις... copy & paste στο αμάξι σου και αμέσως ρίχνεις μισό κι ένα sec στο κεφάλι. Η δε ΦΙΑ δηλωμένα πλεον αδιφορεί πλήρως για το αν χρησιμοποιήθηκαν ή όχι τα data, την ενδιαφέρει μονάχα να πλήξει τη ΜακΛάρεν όσο περισσότερο μπορεί. Και όπως και οι τιφόζι του φόρουμ έτσι και η ΦΙΑ έπεσε από τα σύνεφα που ανακάλυψε τι συμβαίνει στη Φ1... τσκ τσκ τσκ... άρα αξίζει αφανισμό από το τσαμπ η μακλάρεν.
-
Hannibal θα πάρω λοιπόν κι γω τα setup του Golf σου που έχεις στην υπογραφή σου...και θα βγω 1ος...να δω μετά πως θα σου φαίνεται...Niko poly eyxaristos na sta dwsw kai egw o idios h akoma gia na to kanoyme sthn idia periptwsh n pw toy Indoy poy moy kanei tis metrhseis kai ta krataei ston ypologisth toy, alla ama dw oti h omada moy exei meinei pisw, na paw sthn fia kai na pw oti o Indos sta edwse me dolo klp klp xwris na kserw tpt kai na parw ena prwta8lhma poy den aksizw.... Giati enw eixame tis ides ry8miseis esy hsoyn pio grhgoros kai moy erixnes sto kefali....
-
Πριν λίγο καιρό στην πρώτη απόφαση ειπώθηκε από τη FIA: Ξέρουμε ότι ΕΧΕΙ τα δεδομένα η McLaren, αλλά δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις ότι τα χρησιμοποίησε. Υπήρχαν ενδείξεις, δηλαδή, αλλά ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει δεύτερη ακρόαση, αν παρουσιάζονταν πιό ισχυρά στοιχεία.
Η McLaren επέμενε ότι δεν γνώριζε για την κατοχή των δεδομένων, ούτε τα χρησιμοποίησε.
Οι φίλοι της McLaren ακολουθώντας την ίδια υποστηρικτική γραμμή έλεγαν το ίδιο.
Την πρώτη απόφαση την δέχθηκαν μια χαρά. Και στηρίζονταν στο ότι δεν υπήρχαν στοιχεία για τη χρήση των δεδομένων.Στη δεύτερη ακρόαση τα στοιχεία αυτά ήρθαν και αποδείχτηκε ότι και γνώριζαν και τα χρησιμοποίησαν.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ υποστηρίζουν πλέον οι φίλοι της McLaren?
- Ότι τα στοιχεία δεν είναι επαρκή?
- Ότι είναι επαρκή, αλλά οι ποινή είναι μεγάλη?
- Ότι είναι επαρκή, αλλά επειδή το κάνουν -πιθανώς- κι άλλοι δεν πρέπει να υπάρχει τιμωρία?
- Ότι ο κανονισμός για την κατασκοπεία είναι λάθος? (όπου: συμφωνώ κι εγώ, αλλά εφόσον υπάρχει μπλα μπλα μπλα)
- (συμπληρώστε εσείς για να καταλάβω επιτέλους τί κυνηγάτε πλέον)
-
Προφανώς...αλλά στα πλαίσια της λογικής όμως και της κοινής αποδοχής! Όταν δεις ένα άσπρο πλακάκι για παράδειγμα...τι θα πεις? Είναι άσπρο...αλλά πιστεύω ότι είναι μαύρο??
Έχετε ξεφύγει από το θέμα πάντως...το θέμα είναι περί Stepneygate...και όχι περί βυριλίου κλπ.
Επιτέλους η καραμέλα της 'παράγκας-Ferrari' να πάψει...γιατί μια McLaren έχει καταστρέψει ολόκληρο το πρωτάθλημα του 2007...και το αστείο είναι ότι δε το καταλαβαίνει κανείς...
Ο Στέπνευ στη ΜακΛάρεν δουλεύει; Ή μήπως θελεις να υιοθετήσουμε την 'αφελή' απαίτηση των τιφόζι του φόρουμ ότι έπρεπε η ΜακΛάρεν να πάει στη ΦΙΑ κα να της πει η Φεράρι μου στέλνει τα μυστικά της;
Μήπως ολόκληρο το πρωταθλημα του 2007 το έχει καταστρέψει η ΦΙΑ; Τροφή για σκέψη!
Όσο για την 'καραμέλα της 'παράγκας-Ferrari'', κάνε το μίνι κουίζ μερικά ποστς πιο πάνω.
Για τη πρώτη παράγραφο...κοίτα παραπάνω. Μήπως δηλαδή θέλεις να τιμωριθεί και η Ferrari...που κάποιος υπάλληλός της έδωσε τα στοιχεία σε άλλη ομάδα??
ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πρωτάθλημα το έχει καταστρέψει η McLaren. Σκέψου απλά πόσο μα πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχε τόσες πληροφορίες η McLaren για την ανταγωνίστρια ομάδα στη διάθεσή της. Αν δηλαδή δε γνώριζε στρατιγηκές, πιτ-στοπ balance κλπ...ίσως και να μην ήταν τόσο ξεκάθαρα μπροστά η McLaren αλλά μπορεί και να ήταν (δε μπορούμε να γνωρίζουμε)...
Για πες μου σε παρακαλώ πόσο διαφορετικά θα ήταν;
Πες μου επίσης πόσα data της φετινής ΜακΛάρεν (και άλλων ομάδων έχει στη διαθεσή της η Φεράρι) και απλά δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα.
in any case αφού χρησιμοποίησε απόρρητες πληροφορίες άλλης ομάδας...κατηγορήθηκε...και έκανε ένα πρωτάθλημα πουτ@ν@...μιάς και όλο το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος 'παίχτηκε' στα δικαστήρια...για μια υπόθεση στην οποία κατηγορούμενη ήταν η McLaren.
Πουτάνα το πρωτάθλημα το έκανε η ΦΙΑ και όχι η ΜακΛάρεν. Η ΜακΛάρεν έκανε ότι κάνουν διαχρονικά όλες οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό στη Φ1 (ψιλά γράμματα), αλλά είχε την ατυχία να πιαστεί, ως κλεπταποδόχος και όχι ως κλέφτης όπως φωνάζεις επί 10 σελιδες. Το ότι τιμωρειται ως δολοφόνος (ούτε καν σαν κλεφτης) χωρίς καμία απόδειξη είναι επίσης ψιλά γράμματα.
Αφού λοιπόν κατηγορήθηκε...κρίθηκε και ένοχη με σοβαρά και αδειάσειστα στοιχεία.
Να σαι καλά, με έκανες και γέλασα πάλι! Σοβαρά & αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν τι; Κατοχή ή χρήση; Έχεις την διάθεση να διαχωρίσεις αυτές τις δύο έννοιες με αντικειμενικά κριτήρια; Και αν ναι, έχεις τη διάθεση να αξιολογήσεις αντικειμενικά τι ποινή αρμόζει σε κάθε μια από αυτές τις κατηγορίες. Αλλά τι λέω, εδώ δεν την έχει η ΦΙΑ, θα την έχεις εσύ;
Άρα ποιος φταίει για τη παρανομία της McLaren? Η FIA, η ίδια η McLaren ή μήπως η Ferrari?
Η ΜακΛάρεν φταίει. Συνάδει η τιμωρία με την παρανομία και το παγιωμένο γίγνεσθαι του χώρου;
Έδωσα ένα παράδειγμα παραπάνω Spyker vs Super Aguri...τι έχεις να πεις?
Για 3η φορά έχω να πω ότι, αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι (δεν απαντώ σε υποθετικά σενάρια, είναι εντελώς ανούσια και αποπροσανατολιστικά).
Μόνο σου ξεκαθαρίζω από τώρα ότι δεν έχω τον ατέλειωτο χρόνο για 40εκατομύρια ποστς...
Take your time!
-
[Πάντως ρε παιδιά δεν είναι ανάγκη να βρίζετε... Τουλάχιστον βάζετε αστεράκια, παπάκια ή οτιδήποτε άλλο]
-
συνεχιζει η ιστορια... ρε ιδια γεωμετρια αναρτησης εχουν? , προφανως μεγαλη διαφορα στη κατανομη βαρους...αλλο αεροδυναμικο φορτιο , ιδιο traction control? χρησιμοποιουν ακομα και διαφορετικα λαστιχα ....
.....και καθεστε και συζητατε για σεταπ σε τελειως διαφορετικα αμαξια να εφαρμοσουν τι στο σεταπ? καλα τα λεει ο migf1 ...copy-paste εγινε το αθλημα..και η πλακα ειναι οτι απο φιλους και γνωστους αυτο ακουω, οτι η μακλαρεν πηρε κομματια της φερραρι και τα 'φορεσε'.
migf1 εγω δυο πραγματα θυμαμαι που αναφερθηκαν τωρα και τα θεωρω εκτος αμφισβητησης και τα αναφερω χωρις να θελω να υπαρξει διαλογος με 'αντιπαλους' και χωρις να θελω να μπω στη συζητηση οτι η φερραρι ειναι μαφια: 1) ο ραλφ παταει στη γραμμη στη εξοδο των πιτ πολυ και τρωει ποινη , ο μικαελ παταει λιγοτερο (παταει ομως) και δεν παιρνει ποινη.
παρομοια περιστατικα δεκαδες στα οποια δεν τιμωρειται κοκκινο μονοθεσιο(περυσι στην ουγγαρια πολυ σπανια πραγματικα ποινη στον σουμι)- με τα μισλεν που ο κανονισμος ελεγε οτι μετρουνται στο πλατος στην αρχη του αγωνα καινουργια, αυτα ηταν στο μεγιστο πλατος , στον αγωνα ξεχειλωναν λιγακι και οι κριτες πηγαν και τα μετρησαν στο τελος(λες και ειχαν καποιο δικαιωμα να το κανουν αυτο) και ετσι μπηκε διευκρινηση οτι πρεπει να μετρουνται και στο τελος. αυτο μπορει να θεωρηθει και τρυπα στον κανονισμο οποτε παρολο που η φερραρι εκανε την υποδειξη δε το θεωρω μαφια.
-
το πιό ωραίο ήταν οτι έστειλαν την αστυνομία στα παντοκ της μακλάρεν στον αγώνα της μόντσα...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πριν λίγο καιρό στην πρώτη απόφαση ειπώθηκε από τη FIA: Ξέρουμε ότι ΕΧΕΙ τα δεδομένα η McLaren, αλλά δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις ότι τα χρησιμοποίησε. Υπήρχαν ενδείξεις, δηλαδή, αλλά ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει δεύτερη ακρόαση, αν παρουσιάζονταν πιό ισχυρά στοιχεία.Η McLaren επέμενε ότι δεν γνώριζε για την κατοχή των δεδομένων, ούτε τα χρησιμοποίησε.
Οι φίλοι της McLaren ακολουθώντας την ίδια υποστηρικτική γραμμή έλεγαν το ίδιο.
Την πρώτη απόφαση την δέχθηκαν μια χαρά. Και στηρίζονταν στο ότι δεν υπήρχαν στοιχεία για τη χρήση των δεδομένων.Στη δεύτερη ακρόαση τα στοιχεία αυτά ήρθαν και αποδείχτηκε ότι και γνώριζαν και τα χρησιμοποίησαν.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ υποστηρίζουν πλέον οι φίλοι της McLaren?
- Ότι τα στοιχεία δεν είναι επαρκή?
- Ότι είναι επαρκή, αλλά οι ποινή είναι μεγάλη?
- Ότι είναι επαρκή, αλλά επειδή το κάνουν -πιθανώς- κι άλλοι δεν πρέπει να υπάρχει τιμωρία?
- Ότι ο κανονισμός για την κατασκοπεία είναι λάθος? (όπου: συμφωνώ κι εγώ, αλλά εφόσον υπάρχει μπλα μπλα μπλα)
- (συμπληρώστε εσείς για να καταλάβω επιτέλους τί κυνηγάτε πλέον)
Για να σου απαντήσω ως φίλος της ΜακΛάρεν πρέπει πρώτα να μου διεκρινήσεις εσύ την (εσφαλμένη) υπόθεση στην οποία στηρίζεις τα ερωτήματα που παραθέτεις αμέσως μετά.
Στη δεύτερη ακρόαση τα στοιχεία αυτά ήρθαν και αποδείχτηκε ότι και γνώριζαν και τα χρησιμοποίησαν.
Μπορείς να μου παραθέσεις τις αποδείξεις χρήσεις;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Για να σου απαντήσω ως φίλος της ΜακΛάρεν πρέπει πρώτα να μου διεκρινήσεις εσύ την (εσφαλμένη) υπόθεση στην οποία στηρίζεις τα ερωτήματα που παραθέτεις αμέσως μετά.Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς ακριβώς, please rephrase.
Μπορείς να μου παραθέσεις τις αποδείξεις χρήσεις;
Άρα τελικά εκεί εστιάζεις? Ότι τα στοιχεία δεν είναι επαρκή?
Στην περίπτωση αυτή δε νομίζω ότι υπάρχει βάση συζήτησης γενικά, είναι καθαρά θέμα αν πείθεται κάποιος από κάτι που βλέπει ή όχι. -
Re paidia ka8este kai epikentrwneste sto set up. Kai as kanw egw ton dikigoro toy diaboloy....
Prin ksekinhsoyme toys agwnes me to GTI hmoyn kai doyleya(logw hobby) tis eleyeres wres moy sta radical....Alles pieseis alles katanomes baroys grafane sta xartia toys kai alla deixnan kai legan se opoion den hksere kai alla kanane....
-Mhpws einai kapoia tetoia fash? Mhpws gia ayto fanhkane paraksena ston tapa opoy eipe oti toy prokalesan thn periergeia?
-Mhpws ta stoixeia ayta prospa8oyan na prow8hsoyn oi dyo emplekomenoi mhxanikoi twn mhxanikwn stis omades poy 8elan na pane?
-Mhpws apla phge na to paiksei ponhros o mhxanikos ths mc laren gia na bgalei perissotera kai gia ayto 'poylhse' ton ton sunaitero toy apo thn ferrari kai ta edwse ston de la rosa kai meta aytos me thn seira toy ston Alonso opoy hksere oti 8a kanei oti einai dynaton gia na perasei ton hamilton?
-Ola ayta poy egrafe ston fakelo mhpws den tairiazane pote sto mono8esio ths Mc Laren kai den xrhshmopoih8hkan pote?
-Kaneis den moy apanthse pws phre grammh h ferrari oti 'eklapei' to ntosie kai do8hke sthn mc laren, kai malista thn periodo poy h mc laren htan hdh mprosta kai pio grhgorh apo thn ferrari?
-Mhpws olo ayto einai apla ena publisity show sthmmeno apo thn Ferrari gia na bgei sthn epifaneia, na dikaiologhsei thn apotyxia ths fetos stoys xiliades bammenoys tifozi?
-Einai polla ta ta paixnidia kai ta xartia poy paizoyn katw apo ta trapezia... Kai poso mallon otan paizontai dis eyro opws sto 'tsirko' poy onomazetai F1.
-Mhpws fobh8hke h ferrari to symbolaio poy ypegrapse me thn prodrive na xrhshmoppoihsei ta moter kai ta sasi ths se endexomenh emplokh ths sthn F1? opote ti poio eykolo na pei oti h mc laren edwse sthn prodrive ton fakelo ths ferrari opote kai ayth antegrapse ara kai aytos o antipalos mesw fia 8a mporei eykola na paei ston pato kai na mhn toys enoxlei....
Ta senaria einai ola pi8ana kai synh8ws ayto poy se emas toys 8nhtoys fantazei to pio apisteyto telika ayto einai kai to swsto....
Alla kaneis den moy apanthse to pws anakalypse h ferrari oti to ntosie eleipe, kai maliste to kataggeile sthn FIA thn sygkekrimenh xronikh stigmh....
-
Αν δεν ήταν να το χρησιμοποιήσει το ντοσιέ ο μάγκας, ας το έκαιγε στο τζάκι μετά το πρώτο ξεφύλλισμα. Τώρα που το βρήκανε μέσα στο σπίτι του τόσους μήνες μετά, δεν έχει δικαιολογία...
[Διάσπαση] Επίσημο thread: Stepneygate