-
Καλησπέρα είμαι και γω κάτοχος ενος I30 1.4 Style, το κοντερ δείχνει 56000 χλμ το εχω από τον οκτωβριο του 2007, έχω και γω το ίδιο προβλημα με σένα , αυτόν τον χαρακτηριστικό ήχο μου το κανει απο τα 20000 χλμ περιπού, έχω πάει σε πολλά συνεργεία εδώ στην Βόρεια Ελλάδα και το πρόβλημα έχει εντοπιστεί, είναι ένα πολυ μικρό εξαρτηματάκι κάτω από τον κινητήρα (εκει στο συμπλέκτη εξωτερικά με το χέρι όταν το πιάνεις σταματάει ο ήχος!!!!!) το οποίο έχει χιλιοστα του χιλιοστου κενο και παιζει με αποτελεσμα να ακούγεται, σίγουρα σου το κάνει και στο ρελαντι και όταν πατάς το συμπλέκτη σταματάει ο ήχος, κάνω λάθος;
-
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Λόγο δουλειάς και ελάχιστου διαθέσιμου χρόνου, δεν πρόλαβα τις προηγούμενες μέρες να σας γράψω κάποια πράγματα που ήθελα.
Σχετικά με τα φώτα δεν είδα κάποιο σχόλιο, προφανώς δεν τα έχει βάλει κάποιος (άρα μένουμε ως έχουμε). Σχετικά με το γνωστό θέμα, μετά και το σχόλιο του 'ste30' τείνω να συμφωνήσω προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο ήχος που έχω περιγράψει σε προηγούμενα ποστ δεν έχει σχέση με ωστήρια αλλά ούτε και με πειρακια. Προφανώς κάποιο εξάρτημα έχει «ανοχή» (αν το διατυπώνω σωστά) και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ταλαντεύεται έστω και κάποια χιλιοστά. Πρέπει το εξάρτημα αυτό να κάνει μάλλον συντονισμό σε κάποιο εύρος στροφών με αποτέλεσμα το γνωστό ήχο.
Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούμαι από το ακόλουθο γεγονός… μετά από πέρασμα από κάποια λακκούβα και χωρις ταχυτητα μεσα, πολλές φορές ακούω τον συγκεκριμένο ήχο (σαν κάτι να ταλαντεύεται).
Φίλε 'ste30' αν δεις το ποστ μου, σε παρακαλω μετεφερε μου τι λυση δοθηκε σε αυτό που μου περιγράφεις από τους μηχανικούς. Καλή συνέχεια σε όλους!!!
-
Και επειδή τελικά το (πολύ όμορφο) i30 facelift είναι γεγονός ας περάσω και εδώ το Γερμανικό site:
http://www.hyundai.de/pages/modelle/i30 ... c5908d76c4
Και μία φωτό 'τούμπανο' ...
http://www.priceit.in/price-of-cars/201 ... car-price/Μην με ρωτήσετε αν θα έρθει στην Ελλάδα. Ερωτήσεις στους τοπικούς σας 'Κορεάτες'...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και μία φωτό 'τούμπανο' ...
http://www.priceit.in/price-of-cars/201 ... car-price/
Μην με ρωτήσετε αν θα έρθει στην Ελλάδα. Ερωτήσεις στους τοπικούς σας 'Κορεάτες'...Μην μπερδεύεσαι! Το 'τούμπανο' είναι στο τωρινό, δικό μας Ι30.
Το i30 f/l διαφέρει ιδίως έντονα κατω στην εισαγωγή.
-
...
Τα έχω μπλέξει ...
-
οντως, πολύ πετυχημενο fl.. το παλιο που συνεχιζει να κυκλοφορει εδω, δε μου αρεσε καθολου..
εχω την εντυπωση πως ο γος του Δαβαρη ειναι συμφοιτητης μου,αμα τον πετυχω θα των αρπαξω απο το λαιμο και θα σας πω γιατι δε φερνουν τα νεα μοντελα!!
-
kai to torino kalo einai...
-
Καλησπερα
Σκεφτομαι αυτο τον καιρο την αγορα ενός i30 1.4. Ποιες οι γνώμες των κατοχων i30; Εχει παρουσιασει τιποτα προβληματα;
Στο testdrive μου αφησε θετικες εντυπωσεις αλλα ποτε με ενα testdrive δεν μπορεις να βγαλεις 100% συμπερασματα.
Ποσο ικανοποιημενοι ειστε με το αυτοκινητο και ποσο με τα επισημα service της Hyundai;
Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις σας. -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Καλησπερα
Σκεφτομαι αυτο τον καιρο την αγορα ενός i30 1.4. Ποιες οι γνώμες των κατοχων i30; Εχει παρουσιασει τιποτα προβληματα;
Στο testdrive μου αφησε θετικες εντυπωσεις αλλα ποτε με ενα testdrive δεν μπορεις να βγαλεις 100% συμπερασματα.
Ποσο ικανοποιημενοι ειστε με το αυτοκινητο και ποσο με τα επισημα service της Hyundai;
Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις σας.Από service στα 15.000χλμ τα παιδιά εδώ μου είπαν ότι οι τιμές ήταν πάρα πολύ φθηνές. Προβλήματα μέχρι στιγμής τίποτα αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα.Έκδοση Premium έχει η οικογένεια που από εξοπλισμό έχει τα πάντα, το μόνο που του λείπει είναι το cruise control.Έπειτα από ένα χρόνο συμβίωσης το μόνο που με χαλάει είναι ο θόρυβος στα ταξίδια γιατί με 120χλμ ταχύτητα οι στροφές είναι 4.000 περίπου και ακούγεται ο κινητήρας.
Άσχετο αλλά μέχρι πόσα λεφτά δίνεις?
-
Μεχρι 15-16000. Απο σταθεροτητα στις ευθειες πως το βλέπεις με 130-140 χλμ;
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Μεχρι 15-16000. Απο σταθεροτητα στις ευθειες πως το βλέπεις με 130-140 χλμ;Κοίταξε μια δυο φορές το έχω πάει τόσο και ήταν μια χαρά. Μόνο με τον θόρυβο σπάστηκα όπως είπα και πριν. Άσχετο αλλά στην θέση σου θα πηγαινα να έριχνα και μία ματιά και στο Leon 1,2 tsi.Με φουλ εξοπλισμό πάει 16 παρά κάτι.Και έχει και εξάρι κιβώτιο.Οπότε με τον θόρυβο θα είσαι οκ.
-
Με προβληματιζει παρα πολυ η αξιοπιστια ολου του ομιλου VW. Και απο γνωστο μου που δουλευει στην VW ακουω για πολλα και σημαντικα προβληματα. Κριμα που δεν εισαγουν πλεον το i30 σε 1600... To αντιστοιχο Ceed δε μου αρεσει... Γουστα ειναι αυτα βεβαια...
-
Λαμακίες σου λένε....
Κάτοχος vag-ικου οχήματος εδώ και 20.000 χλμ. χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Σε τιποτα δεν ειμαι απολυτος φίλε μου... Γενικως ψαχνομαι για ενα καλο οδηγικα και αξιοπιστο αυτοκινητο. Ποιο αμαξι εχεις απ'τον ομιλο VAG;
-
Leon 1.8 TSI
-
Ε καλά, σε 20000χλμ τι πρόβλημα να προλάβει βγάλει? Και εγω vag έχω με 30000 και μέχρι στιγμής όλα ok. Εγω θα κοίταζα και προς bravo μεριά
-
Δύσκολο να πάρει Bravo με αυτά τα λεφτά (μεταχειρισμένο ναι).
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Ε καλά, σε 20000χλμ τι πρόβλημα να προλάβει βγάλει? Και εγω vag έχω με 30000 και μέχρι στιγμής όλα ok. Εγω θα κοίταζα και προς bravo μεριάείσαι σιγουρος για αυτό;
γιατί στο c4 είχα ήδη τότε θέμα με το κιβώτιο.
-
Συνήθως τα περισσότερα αυτοκίνητα αρχίζουν να εμφανίζουν σοβαρά προβλήματα μετα τις 100000χλμ η τη πενταετία. Τωρα για το c4 Με γαλλικό έχει ταλαιπωρηθεί πολύ ο πατέρας μου, που απο τις 20000 του έκοψε ιμάντα χρονισμού και ξανα και ξανα... Με ιταλικό πάλι που υπάρχει στην οικογένεια και έχει 250000, μέχρι τις 100000 ήταν απροβλημάτιστο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λαμακίες σου λένε....Κάτοχος vag-ικου οχήματος εδώ και 20.000 χλμ. χωρίς κανένα πρόβλημα.
Άστρωτο είναι ακόμα. Στα 200.000 χλμ φαίνεται τι ψάρια πιάνει ένα αυτοκίνητο από αξιοπιστία.
Hyundai i30