-
Τα Alpin είναι χειμερινά λάστιχα και η πρόσφυση αλλά και η αντοχή τους το καλοκαίρι είναι απλά απαράδεκτες. Στην Ελλάδα, πάνω από 300 μέρες το χρόνο, σε καλύπτει καλύτερα ένα θερινό λάστιχο. Εκτός αν μένεις σε κανένα Νευροκόπι...
-
Για Bridgestone Turanza ER300 τι λες REALZEUS οπως επισης και για τα σχολια περι Michelin?
-
Όπως θα σου πούνε και στο άλλο topic, τα Turanza είναι πολύ σκληρά για την Ελλάδα που έχει δρόμους πολύ χαμηλής πρόσφυσης. Είναι όμως πολύ ανθεκτικά. Το λάστιχο που σου ταιριάζει εξαρτάται βέβαια και από τον τρόπο οδήγησής και τις απαιτήσεις σου.
-
Σου παραθετω το το παρακατω λινκ και μου λες την γνωμη σου...
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... P&dsco=110
-
Ρε παιδιά, έχω κι εγώ το 1.4 το style και θέλω μετά από 3 χρόνια να αλλάξω λάστιχα. Φορούσε τα απαράδεκτα 185/65/15 hankook τα οποία γλυστράνε με το παραμικρό. Λέω να βάλω λίγο μεγαλύτερη διάσταση 195/65/15 ώστε να έχω καλύτερη πρόσφυση καθώς γενικά το 185 μου φαίνεται μικρό γι'αυτό το αμάξι. Όμως βλέπω πως γενικά αυξάνεται και το βήμα παρόλο που αυξάνεις απλώς το πλάτος του ελαστικού όπως φαίνεται εδώ. http://www.glavopoulos.gr/arthra/tires/ ... re_gr.shtm Στο 195/65/15 αυξάνεται ελάχιστα.
Τέλοσπάντων, προτείνετε άλλη διάσταση; Επίσης, ποιό ελαστικό για καλή κύλιση και οικονομία καυσίμων και καλή πρόσφυση σε στεγνό κυρίως; Μπήκα στο άλλο θέμα περί ελαστικών αλλά χάνεις τη μπάλα εκεί.
-
Καλύτερα να πας σε 195/60 15. Είναι ελάχιστά μικρότερο σε βήμα, και μάλλον καλύτερος συνδυασμός άνεσης/κρατήματος.
-
Το θέμα φίλε μου είναι πως ήδη το αυτοκίνητο έχει κοντές σχέσεις και στην εθνική είσαι στα 130χλμ/ω με 5η στις 4000 στροφές. Δε θέλω να το κάνω κοντύτερο. Λίγο μακρύτερο θα το προτιμούσα. Το 205/60/15 πάλι είναι ακριβό + πολλές τριβές.
-
Απο το αμερικάνικο autoblog κάτι ενδιαφέρον.
http://www.autoblog.com/2011/08/10/hyun ... frankfurt/
Hyundai renders new i30 unto Frankfurt
On this side of the ocean, we're used to our Hyundais having names like Accent and Elantra. But overseas the Korean automaker has an entirely separate range with names like i20 and i30. And Hyundai is preparing to unveil the latest of the latter at the rapidly approaching Frankfurt Motor Show.
Filling the slot in Hyundai's European line-up that's filled, more or less, by the Elantra in this side of the pond, the current i30 hatchback and wagon have been on the market since 2007, so their replacement is just about right on schedule. The new model has been developed from start to finish specifically for the European market at the company's European R&D facility in Rüsselsheim, Germany, and embraces the brand's fluid design language with its trademark hexagonal grille up front.
Little in the way of solid details have been announced on the new model to accompany the teaser rendering above, but you can expect it to pack a range of gasoline- and diesel-burning four-cylinder engines when it eventually reaches European showrooms. Also, could this hatchback i30 preview what's in store for North America's upcoming Elantra Touring? We'll have to wait and see. In the meantime, follow the jump for the press release.
-
Κάποιος που έχει κάνει το δεύτερο σέρβις( του 2ου χρόνου) για να πει τιμές στο περίπου?
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Απο το αμερικάνικο autoblog κάτι ενδιαφέρον.http://www.autoblog.com/2011/08/10/hyun ... frankfurt/
φαίνεται εξαιρετικό σχεδιαστικά. ίσως η δεύτερη καλύτερη πρόταση μετά την Delta στο C-segment.
πρέπει ωστόσο οι Κορεάτες να παρουσιάσουν ένα μικρό τουρμπάτο κινητήρα. έχουν άλλωστε γκάμα που θα μπορούσε να εξοπλιστεί σχεδόν πλήρως απο τέτοιους κινητήρες οπότε η εξέλιξη ενός μοιάζει αυτονόητη απόφαση. -
Ωραίο μεν αλλά κάτι μου θυμίζει...
-
Μετά το i20(αντιγραφή του corsa) τώρα το i30 (αντιγραφή του astra).Η μάσκα σε λίγο καιρό θα έχει γίνει σούπα σε όλα τα skoundai,οι αντιγραφές από την opel συνεχίζονται και όλα πάνε ρολόι
-
Σχεδιαστικά δεν είναι κακό αλλα δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Η πρόσοψη ... οριακά να μην γίνει πλέον 'σούπα'.
-
Ένα autoblog παρουσίασε μία φωτογραφία photoshop για κάποιο i30 που θα...και θα...και ίσως θα...
Και κάτι έτρεξε στα γύφτικα. Ο Δάβαρης έχει δικό του εργοστάσιο για να φτιάχνει το πρώτο i30 το οποίο θα το φέρνει για τα επόμενα 200 χρόνια. Κάτι σαν το Yugo...
-
Τωρα που το λες, η παγκόσμια παρουσίαση του με την παρουσίαση του στην Ελλαδα ... μάλλον δεν θα είναι και πολύ κοντινή!
Στην Χαλκιδική προχτες πάντως είδα i30 f/l και i30 SW ... με ξενες πινακίδες φυσικά!
Οι τουριστικοί προορισμοι της Ελλάδας βοηθούν την 'ενημερωση' και το carspotting στις εξελίξεις της Χιουνται. -
Για το Δάβαρη η Ελλάδα δεν ανήκει στο πλανήτη ΓΗ. Ανήκει σε άλλο πλανήτη οπότε και σε άλλη παγκόσμια αγορά.
Για κάποιο λόγο ανεξήγητο η Hyundai στην Ελλάδα μου θυμίζει την πορεία και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού... Τυχαίο; Δεν νομίζω...
-
Μα δεν καταλάβατε τι θα κάνει?Θα φέρει το i30 facelift για νέο μοντέλο ενώ το πραγματικά καινούργιο θα κυκλοφορεί σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη εκτος από εδώ.Εχει να δώσει stockαρισμενο πράμα..
-
δεν είναι photoshop.
είναι οfficial teaser/preview, καθώς η Hyundai ανακοινωσε οτι θα το παρουσίασει το Σεπ στη Φρανκφούρτη. -
Όταν αναφέρθηκα σε εικόνα photoshop εννοούσα ότι δεν αφορά πραγματική εικόνα αυτοκινήτου αλλά προσχέδιο που έχει ρετουσαριστεί σε πρόγραμμα τύπου photoshop.
Δεν αμφισβήτησα το επίσημο του προσχεδίου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Το αμάξι μάλλον θα σταλεί αθήνα για έλεγχο...
Αν μπορείς πήγαινέ το στην Hyundai Mητρόπουλος.
Θεωρώ ότι είναι από τα κορυφαία συνεργεία της Hyundai ... και εξυπηρετούν άμεσα.Συμφωνώ. Μακράν το καλύτερο συνεργείο της Hyundai...
Ευγενέστατοι, σε κερνάνε καφέ/αναψυκτικό, στο σαλόνι αναμονής εκτός από τηλεόραση έχεις και θέα προς το αυτοκίνητό σου, και ξέρουν τα πάντα για το αμάξι μας...
Καμία σχέση με διάφορα άλλα συνεργεία τύπου ΛΑΜΔΑ που μας έχουν κάψει!!!!!!!!!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Υ.Γ: Έχουν φοβερές τιμές και προσφορές, και επίσης ασχολούνται και με βελτιώσεις.
Hyundai i30