-
Από Cee'd (αδερφάκι του i30),που έχω εμπειρία θα έλεγα, πως είναι ό,τι πιο γρήγορο σε 14άρι ατμοσφαιρικό, τόσο σε ρεπρίζ, όσο και σε επίτευξη τελικής ταχύτητας.
Πολύ καλή επιλογή και ειδικά στα χρήματα, που κοστίζει.
-
Ευχαριστώ
Κανείς άλλος;
-
Δεν μπορώ να σκεφτώ καινούριο μικρομεσαίο εν έτει 2009 που να μην μπορεί να πιάσει και να κρατήσει 130 ακόμα και φορτωμένο σε ανηφορικό αυτοκινητόδρομο.
-
Πολύ καλό σαν αυτοκίνητο και μια χαρά επιδόσεις.Ένα θα σου πω...στην ευθεία της Τρίπολης όπου προσπάθησα με το C3 να ακολουθήσω ένα Ceed που έχει τον ίδιο κινητήρα πριν 1,5 χρόνο μέχρι τα 165 πηγαίναμε μαζί όμως λίγο μετά είδα το Ceed να φτάνει εύκολα 200 και γω να έχω 180 ακόμα...οπότε να είσαι σίγουρος ότι τα 130 τα πιάνει και τα διατηρεί με χαρακτηριστική ευκολία!
-
αμα δεις στο youtube εχει video για κάθε αμάξι, επιταχυνση 0-100, τελική ταχύτητα μεχρι και drift. Eγώ είδα video με το δικό μου αμάξι να προσπερνάει ένα i-30 που πήγαινε με 200
-
Κρίση κρίση και κατάργηση απόσυρσης αλλά τσίμπησε 300 ευρώ η τιμή του βασικού μοντέλου i30.
-
Μιας και εδώ συζητούμε για το ι30 να σας πω τις αλλαγές που του έχω κάνει μέχρι τώρα...
- Πέταξα τις 15'αρες και έβαλα 16'αρες από κουπέ->καμία σχέση στο πάτημα
- Ελεύθερο φίλτρο στο μαμά φιλτροκούτι->Λίγο καλύτερο άρπαγμα παντού
- Βαρελάκι στην εισαγωγή->Πολύ καλύτερο σε όλο το φάσμα στροφών
- Τελικό powerful->;Πολύ διακριτικό μπασάκι. Απλά τέλειο σε ήχο. Ίσως μια ιδέα καλύτερο άπλωμα της ροπής.
Αν είναι κανένας από Πάτρα με το ίδιο αμάξι ενδιαφέρομαι να ανοίξουμε μερικές φορές να δούμε που βρισκόμαστε και ας μην είχαμε ανοίξει πριν για σύγκριση.
Ανδρέας
Υ.Γ. Ψάχνομαι για πρόγραμμα πλέον. Ήδη στο hyundaiclub έχω μιλήσει με ένα παιδί που έχει βάλει και έχει ενθουσιαστεί. Ιδέες?
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
- Τελικό powerful->;Πολύ διακριτικό μπασάκι. Απλά τέλειο σε ήχο. Ίσως μια ιδέα καλύτερο άπλωμα της ροπής.
Μήπως θυμάσαι αν το powerful έχει στρογγυλό ή οβάλ καζάνι;
Στις υψηλές στροφές σου βγάζει θόρυβο; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στις υψηλές στροφές σου βγάζει θόρυβο;Είναι οβάλ. Στις ψηλές βγάζει ένα ωραίο διακριτικό θόρυβο. Αντικειμενικά προσεγγίζει το ιδανικό όσον αφορά θόρυβο-χροιά-απόδοση...
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Στις υψηλές στροφές σου βγάζει θόρυβο;Είναι οβάλ. Στις ψηλές βγάζει ένα ωραίο διακριτικό θόρυβο. Αντικειμενικά προσεγγίζει το ιδανικό όσον αφορά θόρυβο-χροιά-απόδοση...
Έχεις PM...
-
Σήμερα παρέλαβα το νεο μου hyundai i30 premium απο την αντιπροσωπεία. Η πρώτη εντύπωση(αν και εχώ κάνει μονο 20 χλ) ειναι πολύ καλή. Αλλα ενα σημείο που παρατήρησα ειναι οτι λείπει το επάνω ντουλαπάκι(πανω απο το ηχοσύστημα). Και δεν έχει τιποτα. Ρώτησα τον υπαλλήλο και μου είπε οτι έβγαλε η hyundai μερικά μοντέλα με ντουλαπάκι, αλλα μετα το σταμάτησε
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα το νεο μου hyundai i30 premium απο την αντιπροσωπεία. Η πρώτη εντύπωση(αν και εχώ κάνει μονο 20 χλ) ειναι πολύ καλή. Αλλα ενα σημείο που παρατήρησα ειναι οτι λείπει το επάνω ντουλαπάκι(πανω απο το ηχοσύστημα). Και δεν έχει τιποτα. Ρώτησα τον υπαλλήλο και μου είπε οτι έβγαλε η hyundai μερικά μοντέλα με ντουλαπάκι, αλλα μετα το σταμάτησεΚαλορίζικο κα καλοτάξιδο να είναι φίλε μου. Ξαδερφάκια είμαστε, θα παραλάβω το pro cee'd
-
Καλοριζικο κι απο μενα φιλε μου
Φανταστικο αυτιοκινητο
Το εχω δυο χρονια και δεν εχει κανει κιχ -
ευχαριστώ για τις ευχές σας, αλλα μπορεί κάποιος να απάντησει στο ερώτημα που έθεσε σχετικά με το ντουλαπάκι που λείπει πάνω απο το ηχοσύστημα;
και επίσης κάτι ακόμα που ανακάλυψα είναι οτι η θύρα για usb και aux δεν είναι τοποθετημένη μέσα στο υποβραχιόνιο, αλλα κάτω απο τον αναπτήρα. Αυτα τα ρωτάω γιατι δεν έχω και πολλές γνώσεις για το νεο μου αυτοκίνητο και μάλλον θα το μπερδεύω με αλλές εκδόσεις του i30(εγω εχω premium) -
Στο γερμανικό προσπέκτους δεν υπάρχει πάντως το ντουλαπάκι
http://www.hyundai.de/downloads/prospekt/i30_modellprospekt.pdfΜάλλον έχει δίκιο ο πωλητής.
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
ευχαριστώ για τις ευχές σας, αλλα μπορεί κάποιος να απάντησει στο ερώτημα που έθεσε σχετικά με το ντουλαπάκι που λείπει πάνω απο το ηχοσύστημα;
και επίσης κάτι ακόμα που ανακάλυψα είναι οτι η θύρα για usb και aux δεν είναι τοποθετημένη μέσα στο υποβραχιόνιο, αλλα κάτω απο τον αναπτήρα. Αυτα τα ρωτάω γιατι δεν έχω και πολλές γνώσεις για το νεο μου αυτοκίνητο και μάλλον θα το μπερδεύω με αλλές εκδόσεις του i30(εγω εχω premium)Στα πρώτα που φτιάχνονταν κορέα είχε κανονικά το ντουλαπάκι. Μετά όταν ξεκίνησαν να φτιάχνονται Ευρώπη έκαναν μερικές αλλαγές. Πχ στα της Ευρώπης τα φανάρια είναι μαυρισμένα, άλλη θέση του ipod κτλ...
-
ευχαριστώ για την βοήθεια
με το i30 έχω κάνει 250 χλμ. Αν και δεν είναι πολλά η πρώτη εντύπωση για το αυτοκίνητο ειναι πολύ καλή. Καταρχήν ειναι πολύ άνετο, και έχει πολλόυς χώρους για μικροπράγματα κτλ. Επίσης ο εξοπλισμός που έχει ειναι πολυ κάλος. Το premium που εχω εχει ηλεκτρική ηλιοροφη, αυτοματά φώτα/καθαριστές, clima, ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πισω/καθρέφτες, αισθητήρες παρκαρισματος και πολλα άλλα. Επισης έχει πολλη καλη ηχομώνοση, κατι που κάνει τα ταξίδια πιο ξεκούραστα. Το μόνο πράγμα που με ενοχλει είναι το κιβώτιο ταχυτήτων, που ειναι πολυ ΄΄΄ξερο΄΄. Επίσης μια τελευταια παρατήρηση:οταν ανοίγω το κλιματιστικό και βάζω την λειτουργεια auto τοτε ο αέρας δεν βγαινει απο τους μπροστινους αεραγωγους, αλλα απο πανω και οταν παω να πατησω το κουμπι για να ερχεται μπροστα ο αερας, η επιλογη auto χάνεται. Επιπλέον το auto λειτουργειι μονο με το a/c; -
ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ i30 ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ, ΕΧΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ; ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ; ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗΣΩ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ CLIMA. ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ AUTO ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ A/C; ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΟ CLIMA ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ''AUTO'' ΤΟΤΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΝΣΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ AUTO ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΛΟΓΟ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΙΓΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
-
Ο χρήστης FRAGISCOS έγραψε:
Καλοριζικο κι απο μενα φιλε μου
Φανταστικο αυτιοκινητο
Το εχω δυο χρονια και δεν εχει κανει κιχΤο έχω και εγώ 2 χρόνια (42.000 χλμ) και έχω αλλάξει μέσα στην εγγύηση:
- έναν δακτύλιο στο τιμόνι (έκανε σαν κουδουνίστρα στις λακούβες)
- δίχαλο και ρουλεμάν συμπλέκτη (έτριζε)
- πλακέτα που ελέγχει το κλείδωμα στις πόρτες, υαλοκαθαριστήρες κλπ. (που και που ξεκλείδωνε τις πόρτες όταν άνοιγε ο συνοδηγός και κατά την λειτουργία της πλυστικής μηχανής των πίσω υαλοκαθαριστήρων έβαζε σε λειτουργία τα μπροστινά)
Κατά τα άλλα όλα καλά.
Σπύρος
-
Φίλε Jorge, οι θερμαινόμενοι καθρέπτες αν δεν ενεργοποιούνται με δικό τους κουμπάκι (συνήθως βρίσκεται στη θέση που είναι και το μοχλουδάκι της ηλεκτρικής ρύθμισης) τότε ενεργοποιούνται μαζί με την αντίσταση ξεθολώματος του πίσω τζαμιού. Για το κάλυμμα δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν είμαι κάτοχος του αυτοκινήτου. Όσον αφορά το clima φρόντισε να διαβάσεις το owner's handbook. Σίγουρα περιγράφεται αναλυτικά η λειτουργία του κλιματιστικού. Αν δεν καταλάβεις κάτι εδώ είμαστε.
Hyundai i30