-
Στο ceed facelift θα λυθούν όλα τα προβληματάκια του εσωτερικού.
IMHO το εσωτερικό του θα είναι καλύτερο από του i30.
Και φυσικά το ceed facelift δεν μπορεί να μην έρθει Ελλάδα.. (αλλά πότε?) -
Ο χρήστης HammerHead έγραψε:
Θα μου πει κανείς 'γιατί δεν παίρνεις το KIA;...' Δεν ξέρω αν έχω ΜΟΝΟ εγώ αυτή τη γνώμη, τα πλαστικά πάντως και η γενικότερη εικόνα του εσωτερικού του Hyundai είναι πολύ ανώτερη απ' του 'ξαδέρφου' του.
Να σου πω την αλήθεια και'μένα μου φάνηκε 1 'κλικ' πιο πάνω η ποιότητα του εσωτερικού του Hyundai.
Είναι γεγονός αυτό, είναι δεδομένο ...
-
Ο χρήστης HammerHead έγραψε:
Τρέις μέρες ακόμα μέχρι να πιάσω στα χέρια μου το δικό μου ασημί i30....Καλορίζικο να είναι και να το χαρείς!...!
-
Καλοριζικο φιλε μου και καλα χιλιομετρα
-
Παρεγγειλα εχθες το i30 premium, και εχω μερικες αποριες. 1)εχει cruise control 2)θερμαινομενα καθισματα και αντιθαμβωτικο εσωτερικο καθρεπτη ή ειναι επιλεον;
-
Εσυ δεν ξερεις τι παραγγειλες ;
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Παρεγγειλα εχθες το i30 premium, και εχω μερικες αποριες. 1)εχει cruise control 2)θερμαινομενα καθισματα και αντιθαμβωτικο εσωτερικο καθρεπτη ή ειναι επιλεον; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εσυ δεν ξερεις τι παραγγειλες ;Ξερω τι παραγγειλα, απλα ειδα στο επισημο σαιτ της hyundai(http://worldwide.hyundai.com/) τα εχει, ενω στο ελληνικο σαιτ με τους εξοπλισμους δεν τα εχει...
-
χλωμό το κόβω μικρομεσαίο hyundai να έχει σε στάνταρ εξοπλισμό (έστω και σε πιο πολυτελή έκδοση) θερμαινόμενα καθίσματα... δεν είμαστε και Καναδάς
-
Φίλε JORGE, συγχαρητήρια για την τελική σου απόφαση. Με το καλό να το παραλάβεις, να το χαρείς όσο δεν φαντάζεσαι και καλά ταξίδια!
-
Το έχω βάλει σαν θέμα και στις βελτιώσεις αλλά αφού εδώ είναι για μας ας κάνω και εδώ την ερώτηση μπας και κανένας από τους κατόχους του I30 έχει προχωρήσει σε κάποια μετατροπή.
Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει το μικρόβιο της μόντας για το Hyundai i30 μου. Μέχρι τώρα οι αλλαγές μου περιορίζονται σε μια διπλή μπούκα, ένα ελεύθερο φίλτρο και αλλαγή των 15' ζαντών με άλλες 16 από Hyundai coupe. Αυτό που θα ήθελα για την συνέχεια έχει ως εξής. Να βάλω άλλη μια διπλή μπούκα από την αριστερή πλευρά και να αλλάξω και το τελικό καζανάκι με άλλο ελεύθερο. Να διευρκινήσω πως η αριστερή μπούκα δεν θέλω να είναι διακοσμητική. Αν θυμάμαι το έχει κάνει κάποιο μέλος. Θα ήθελα να μου πει τιμές και ακόμα καλύτερα θα ήθελα φωτογραφίες της τοποθέτησης. Από θόρυβο φυσικά ένα πολύ ελαφρύ μπάσο. Από απόδοση ξέρω ότι δεν θα κερδίσω κάτι.
Επιπρόσθετα το επόμενο βήμα θα είναι η τοποθέτηση σκούπας. Θα ήθελα και γιαυτό τις απόψεις σας τεκμηριωμένες φυσικά. Για θέματα εγγύησης δεν με ενδιαφέρουν καθώς δεν θεωρώ πως την χάνω. Αλλά ακόμα και να την χάσω δεν με ενδιαφέρει καθώς μένει σχεδόν 1 χρόνος και στα 51000 χλμ που έχω κάνει θεωρώ πως ότι ήταν να βγει έχει βγει.
Περιμένω απόψεις, πληροφορίες, φωτογραφίες, τιμές...
-
εγώ θα πρότεινα να το αφήσεις όπως είναι...πεταμένα λεφτά είναι.
-
Θα ηθελα να κανω δυο ακομα ερωτησεις για το i30:1) ξερει κανεις ποτε θα βγει νεο μοντελο απο την hyundai που θα αντικαταστησει το i30; 2)το i30 πρωτοβγηκε το 2007, και απο φετος θα κατασκευαζεται στην τσεχια. και η ερωτηση ειναι: υπαρχουν βελτιωσεις στο αυτοκινητο μετα απο περιπου 2 χρονια κυκλοφοριας; δηλαδη οταν πρωτοβληκε το 2007, και σε σχεση με τα μοντελα που γινονται στην τσεχια, εχουν κανει οι κορεατες καμμια βελτιωτικη κινηση;
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Θα ηθελα να κανω δυο ακομα ερωτησεις για το i30:1) ξερει κανεις ποτε θα βγει νεο μοντελο απο την hyundai που θα αντικαταστησει το i30;Συνήθως η Hyundai/KIA κάνουν facelift στα μοντέλα μετά από 2,5 με 3 χρόνια κυκλοφορίας. Στην 5ετία βγάζουν νέο μοντέλο με το ίδιο όνομα...
Το i30 πρέπει να ετοιμάζεται κάποιο facelift όπως άλλωστε και στο Ceed... Θεωρώ ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα ή μετά τα Χριστούγεννα θα βγει στη φόρα το facelift...
υ.γ. για βελτιώσεις εννοείς μηχανικές;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα ηθελα να κανω δυο ακομα ερωτησεις για το i30:1) ξερει κανεις ποτε θα βγει νεο μοντελο απο την hyundai που θα αντικαταστησει το i30;
Συνήθως η Hyundai/KIA κάνουν facelift στα μοντέλα μετά από 2,5 με 3 χρόνια κυκλοφορίας. Στην 5ετία βγάζουν νέο μοντέλο με το ίδιο όνομα...
Το i30 πρέπει να ετοιμάζεται κάποιο facelift όπως άλλωστε και στο Ceed... Θεωρώ ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα ή μετά τα Χριστούγεννα θα βγει στη φόρα το facelift...
**υ.γ. για βελτιώσεις εννοείς μηχανικές; **
γενικα. Καπου ειχα διαβασει οτι επειδη στο πρωτο τεστ της euroncap πηρε 4 αστερια, στη συνεχεια το βελτιωσαν και πηρε 5. Ετσι νομιζω.
υγ. αμα γινει facelift θα γινουν μεγαλες αλλαγες; γιατι εγω ηδη το εχω παραγγειλει
-
Ναι είχε 4 αστέρια ,νομίζω γιατί ακούμπαγε το αριστερό γόνατο του οδηγού στη θήκη που έχει για μικροπράγματα κάτω από το τιμόνι κατά την σύγκρουση,το έχουν βελτιώσει ήδη αυτό και πέρνει 5 αστέρια πλέον ....
-
Παιδιά ξέρει κανείς γιατί το i30 έχει 11.990 και δίπλα δίπλα στις δίδυμες εκθέσεις του Δάβαρη, το Ceed Ηeart έχει 12,650 αν και ελαφρώς χειρότερα εξοπλισμένο; Εντελώς παράλογο, αφού το Ceed έρχεται το facelift εντός μηνός/διμήνου και το i30 μένει επ΄αόριστον.
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
...
**υ.γ. για βελτιώσεις εννοείς μηχανικές; **γενικα. Καπου ειχα διαβασει οτι επειδη στο πρωτο τεστ της euroncap πηρε 4 αστερια, στη συνεχεια το βελτιωσαν και πηρε 5. Ετσι νομιζω.
υγ. αμα γινει facelift θα γινουν μεγαλες αλλαγες; γιατι εγω ηδη το εχω παραγγειλει
Για αισθητικές βελτιώσεις (εξωτερικές/εσωτερικές) θα βρεις αρκετές στο διαδίκτυο... Αρκετές ξένες εταιρείες έχουν αντιπροσώπους στην Ελλάδα. Εγώ θα πρότεινα αν βάλεις κάτι αυτό να είναι μία μικρή αεροτομή πίσω ώστε να μην σου κόψει από τις επιδόσεις. Το αυτοκίνητο δεν θέλει κάτι άλλο.
http://www.motordrome.gr/grmotordrome/hyundai.htm
Οσο αφορά το facelift θεωρώ ότι στην Ελλάδα θα έρθει τον Ιούνιο του 2010 ή και μετά το καλοκαίρι... Το αυτοκίνητο θεωρείται ότι είναι μοντέλο 2008...
Από εκεί και πέρα τα facelift της Hyundai είναι κυρίως αιαθητικά... Αλλάζει κάτι φώτα μπρος-πίσω, κάτι μάσκες μπροστά, ίσως και τον πίσω προφυλακτήρα και σχέδιο στις ζάντες.
Εσωτερικά βάζει και κανένα διαφορετικό σχέδιο δέρμα/ύφασμα, κάνει και τίποτα μικροαλλαγές αισθητικές στο καντράν, προσθέτει και επιπλέον εξοπλισμό κυρίως ηλεκτρονικό...
-
'Κονσόλα με διπλά φώτα ανάγνωσης' το παραπανω τι ειναι? ειναι κατι επιπλεον του comfort.
O πατερας μου θελει ενα i30 και ειμαστε μεταξι των εκδοσεων comfort kai style. εσεις τι λετε? οσον αφορα το κλιματισμο δεν τον απασχολει. και το air condition ειναι αρκετο. -
Καλημερα φιλοι!.Μολις σημερα ανακαλυψα οτι υπαρχει αυτο το φορουμ στο οποιο καταθετουμε τις αποψεις μας για το i30 μας !.Εχω το i30 Luxury απο τον Απριλη του 2008 και μεχρι τωρα εχω κανει 19000 απροβληματιστα χιλιομετρα μεσα και εξω απο την πολη.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αμαξι γενικα και μεχρι τωρα δεν εχω κανενα παραπονο.Αυτο ομως που επαθα σημερα ειναι ανεξηγητο και θα ηθελα να μαθω εαν εχει ξανασυμβει σε καποιον αλλο απο εδω.Το αμαξι σπανιως το χρησιμοποιω για να παω στην δουλεια γιατι με βολευει το μετρο.Σημερα το πρωι αποφασισα να παω με το αμαξι στην δουλεια μου μιας και ειχα αργησει να ξυπνησω.Το αμαξι ειχα να το κινησω μια εβδομαδα περιπου.Φτανω στο αμαξι, δοκιμαζω να απενργοποιησω τον συναγερμο με το μπρελοκ μου αλλα το αμαξι δεν εκανε τιποτα.Ο πομπος λειτουργουσε κανονικα αλλα το αμαξι δεν ξεκλειδωνε.Τελος παντων το ξεκλειδωσα με το κλειδι αλλα ο συναγερμος δεν χτυπησε.Μπαινω μεσα παω να βαλω μπροστα...τιποτα!!!.Ολα μαυρα, καμια ενδειξη δεν αναβε και κανενα ηχο δεν ακουγα, ουτε ενα τσικ!!!.Ειμαι σιγουρος (αφηνω και ενα 1% οτι ισως αφησα καποιο φως ανοιχτο) οτι δεν ειχα αφησει κανενα φως ανοιχτο μιας και το εχω μονιμα στο αυτοματο και επισης δεν ειχα ξεχασει το φως της καμπινας ανοιχτο.Επειδη ομως ηταν μαυρα χαραματα σημερα που ειχα σηκωθει για να παω δουλεια δεν εκατσα να το πολυψαξω το θεμα και πηρα το μετρο. Σε περιπτωση που δεν ειναι η μπαταρια εχετε καμμια τι μπορει να φταει και το αμαξι μου ειναι τελειως νεκρο???
Hyundai i30