-
Ο χρήστης planetman έγραψε:
Storm, έχεις δίκιο με το usb. Τελικά σε FAT32 δεν μπορείς να βάλεις αρχείο πάνω από 4 GB αλλά μπορείς να βάλεις πολλά μικρά με συνολική πάνω από 4GB, απλά θυμόμουν λάθος, το επιβεβαίωσα χθες.Μιας και το χρησιμοποιείς το Usb του i30 σου έχω τρεις ερωτησούλες:
**1. **Στην κεντρική οθόνη έχεις την δυνατότητα να εμφανίσεις τα ονόματα των αρχείων (filenames); Δηλ. αν κάποιο mp3 ΔΕΝ έχει id3 tag τότε εμφανίζεται τουλάχιστον το όνομα του αρχείου;
**2. **Υπάρχει η δυνατότητα για τυχαία αναπαραγωγή όλου του USB και για **ΟΛΑ **τα folders (random all);
3. Από ήχο πως τα πάει το σύστημα; Λέει τίποτα; Τα ηχεία βγάζουν καλό ήχο ή θέλουν αλλαγή;
Όπως έχεις διαπιστώσει κοιτάω πλέον το Pro-Ceed 1600-SC3...
(αφού οι άλλοι μας δουλεύουν κανονικά και με το νόμο... )
-
Για το 1 και 2 δεν το έχω ψάξει. Θα το κοιτάξω και θα σου πω. Για το 3 να σου πω πως εμένα ο ήχος μου φαίνεται αρκετά καλός. Συνήθως ακούω rock-metal μουσική και όταν βγαίνω το αμάξι νιώθω τα αυτιά μου να βουήζουν. Προφανώς ακούω δυνατά μουσική αλλά δεν το καταλαβαίνω.
Ποιο αμάξι έχεις τώρα; Νόμιζα πως ήδη είχες τον Κορεάτη!
-
-
Με ποιο μοτέρ αν επιτρέπεται?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με ποιο μοτέρ αν επιτρέπεται?To πυροβολικό (ειδικά το βαρύ) δεν φημίζεται για τις επιδόσεις του ...
Φαντάζομαι πως κατάλαβες ... Την Ελληνική έκδοση έχω. Μία ήταν, όλη και όλη ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με ποιο μοτέρ αν επιτρέπεται?
To πυροβολικό (ειδικά το βαρύ) δεν φημίζεται για τις επιδόσεις του ...
Φαντάζομαι πως κατάλαβες ... Την Ελληνική έκδοση έχω. Μία ήταν, όλη και όλη ...
επειδη το έχει και μια ξαδέλφη μου, δεν υπήρχε και μια εκδοση ειδική της αντιπροσωπείας με 145 άλογα?
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
επειδη το έχει και μια ξαδέλφη μου, δεν υπήρχε και μια εκδοση ειδική της αντιπροσωπείας με 145 άλογα?Ναι. Είχε βγει για δύο χρόνια (2003-2004). Το S145. Ελληνική πατέντα. Κοτσάρανε ένα χαμηλό turbo πάνω στον 1600άρη κινητήρα. Έβγαλε προβλήματα και το σταμάτησαν. Γίνανε και ρόμπα γιατί το διαφήμιζαν για 145 άλογα και μετά από δυναμομετρήσεις αποδείχθηκε ότι ήταν μεταξύ 120 με 133 άλογα.
Το απλό 1600άρι βγάζει με το ζόρι 105 ψωράλογα.
Ευτυχώς τραβάει στις χαμηλές και το κινεί το αμάξωμα.Εγώ έχω το facelift που βγήκε το 2005 ... και το πήρα το 2007 ... και μετά σταμάτησε να έρχεται (λόγω κινητήρα... ) ... Του έχω βάλει μία Remus και ενα μεταλλικό φιλτράκι και ανέπνευσε λίγο το 'βαρύ πυροβολικό'...
Πάντως, το ομολογώ. Μπορεί να μην έχει τρελές επιδόσεις, ωστόσο είναι απίστευτο σε οδηγική συμπεριφορά και είναι και αρκετά σβέλτο. Τραίνο στην κυριολεξία. Είναι φανερό ότι το αμάξωμα είναι φτιαγμένο για κινητήρες άνω των 2000cc οπότε όλο το στήσιμο του αλλά και η ανάρτηση/φρένα κλπ... είναι από το δίλιτρο και το 2700cc...
Το βασικό του μειονέκτημα το απόλυτα κουπέ αμάξωμα που σημαίνει δύο πόρτες και σχεδόν δύο θέσεις.
Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί προσφέρει πολλά και ο απλός ατμοσφαιρικός κινητήρας με περιορίζει στις 'ταρζανιές'... Ωστόσο η απόλαυση να το οδηγείς και να απολαμβάνεις το μοχλό ταχυτήτων τύπου joystick είναι όλα τα λεφτά ... !Την ίδια ακριβώς αίσθηση ένιωσα όταν μπήκα στην ΒΜW 116 ως οδηγός... Για αυτό και την καλοβλέπω την 116...
Σε κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν το έχω νοιώσει αυτό, εκτός φυσικά και από το κουπέ του 1999 που και εκείνο το είχα, τότε... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
επειδη το έχει και μια ξαδέλφη μου, δεν υπήρχε και μια εκδοση ειδική της αντιπροσωπείας με 145 άλογα?
Ναι. Είχε βγει για δύο χρόνια (2003-2004). Το S145. Ελληνική πατέντα. Κοτσάρανε ένα χαμηλό turbo πάνω στον 1600άρη κινητήρα. Έβγαλε προβλήματα και το σταμάτησαν. Γίνανε και ρόμπα γιατί το διαφήμιζαν για 145 άλογα και μετά από δυναμομετρήσεις αποδείχθηκε ότι ήταν μεταξύ 120 με 133 άλογα.
Το απλό 1600άρι βγάζει με το ζόρι 105 ψωράλογα.
Ευτυχώς τραβάει στις χαμηλές και το κινεί το αμάξωμα.Εγώ έχω το facelift που βγήκε το 2005 ... και το πήρα το 2007 ... και μετά σταμάτησε να έρχεται (λόγω κινητήρα... ) ... Του έχω βάλει μία Remus και ενα μεταλλικό φιλτράκι και ανέπνευσε λίγο το 'βαρύ πυροβολικό'...
Πάντως, το ομολογώ. Μπορεί να μην έχει τρελές επιδόσεις, ωστόσο είναι απίστευτο σε οδηγική συμπεριφορά και είναι και αρκετά σβέλτο. Τραίνο στην κυριολεξία. Είναι φανερό ότι το αμάξωμα είναι φτιαγμένο για κινητήρες άνω των 2000cc οπότε όλο το στήσιμο του αλλά και η ανάρτηση/φρένα κλπ... είναι από το δίλιτρο και το 2700cc...
Το βασικό του μειονέκτημα το απόλυτα κουπέ αμάξωμα που σημαίνει δύο πόρτες και σχεδόν δύο θέσεις.
Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί προσφέρει πολλά και ο απλός ατμοσφαιρικός κινητήρας με περιορίζει στις 'ταρζανιές'... Ωστόσο η απόλαυση να το οδηγείς και να απολαμβάνεις το μοχλό ταχυτήτων τύπου joystick είναι όλα τα λεφτά ... !Την ίδια ακριβώς αίσθηση ένιωσα όταν μπήκα στην ΒΜW 116 ως οδηγός... Για αυτό και την καλοβλέπω την 116...
Σε κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν το έχω νοιώσει αυτό, εκτός φυσικά και από το κουπέ του 1999 που και εκείνο το είχα, τότε...αυτό με τα 105 άλογα το εχει και η ξαδέλφη μου και οταν το πρωτοπήρε (πριν 5 χρόνια) είχα κάνει μαζί του πάρα πολλά χιλιόμετρα.. ουσιαστικά το στρώσαμε μισο μισό
περι οδηγικής συμπεριφοράς δε μου είχε αφησει τόσο καλές εντυπώσεις ** οσο οι δικές σου **για τον απλούστατο λόγο πως τότε η Lancia dedra μας ήταν στα..ντουζένια της και σε οποιαδήποτε σύγκριση μαζί της χλώμαζιαν ΠΟΛΛΑ αμάξια και όχι μόνο το κουπέ..
αν φυσικά το συνέκρινα σε σχεση με το καρίνα Ε ή το λάντρα θείων μου τότε το κουπέ ήταν παρα πολύ καλό.. κοινώς αν δεν είχαμε την dedra..
συμφωνώ πάντως πως ο μοχλός κορυφαίος.. το σέβη μου στη χιουνται
και γενικά η εμφάνιση του αμαξιού αυτου σε προδιάθετε να το τρέξεις τρελά..
-
Είχα οδηγήσει το s145 και δεν μου άρεσε γιατί ναι μεν ήταν σταθερό, αλλά από ευελιξία 0. Αν το έχανες έφευγε με τα μούτρα. Επίσης πολύ θορυβώδες.
Με τα ίδια λεφτά έπαιρνες μεταχειρισμένο Megane coupe 2.0 που ήταν πολύ καλύτερο αυτοκίνητο με χειρότερο εσωτερικό (και μόνο) -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Με τα ίδια λεφτά έπαιρνες μεταχειρισμένο Megane coupe 2.0 που ήταν πολύ καλύτερο αυτοκίνητο με χειρότερο εσωτερικό (και μόνο)Προσωπικά Megane 'Coupe' και να μου το χαρίζανε δεν θα το έπαιρνα. Γιατί πολύ απλά ήθελα Coupe.
Έχουν δύο φιλαράκια μου. Ο ένας έχει κίτρινο και άλλος ασημένιο.
Αυτός με το κίτρινο δεν έχει καν ζάντες αλουμινίου. Είναι με τάσια 14άρια.Προσωπικά όταν μπήκα μέσα στο κίτρινο έβαλα τα γέλια...ούτε μπάκετ καθίσματα δεν έχει. Έχει όμως αυτοκόλλητα χρωμίου στο εξωτερικό που λένε Coupe...
Οδηγικά το renault εμένα δεν μου είπε κάτι. Το αντίθετο. Ένιωσα ότι οδηγούσα οικογενειακό αυτοκίνητο χωρίς καθόλου θόρυβο και χωρίς σπορτίφ χαρακτήρα ούτε μέσα ούτε έξω. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με τα ίδια λεφτά έπαιρνες μεταχειρισμένο Megane coupe 2.0 που ήταν πολύ καλύτερο αυτοκίνητο με χειρότερο εσωτερικό (και μόνο)
Προσωπικά Megane 'Coupe' και να μου το χαρίζανε δεν θα το έπαιρνα. Γιατί πολύ απλά ήθελα Coupe.
Έχουν δύο φιλαράκια μου. Ο ένας έχει κίτρινο και άλλος ασημένιο.
Αυτός με το κίτρινο δεν έχει καν ζάντες αλουμινίου. Είναι με τάσια 14άρια.Προσωπικά όταν μπήκα μέσα στο κίτρινο έβαλα τα γέλια...ούτε μπάκετ καθίσματα δεν έχει. Έχει όμως αυτοκόλλητα χρωμίου στο εξωτερικό που λένε Coupe...
Οδηγικά το renault εμένα δεν μου είπε κάτι. Το αντίθετο. Ένιωσα ότι οδηγούσα οικογενειακό αυτοκίνητο χωρίς καθόλου θόρυβο και χωρίς σπορτίφ χαρακτήρα ούτε μέσα ούτε έξω.Megane δίλιτρο είπα.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Megane δίλιτρο είπα.Βρε ότι και να είναι.
Tα Megane εκείνης της εποχής (εμένα) δεν μου έλεγαν τίποτα.
Άλλωστε και αργότερα (2002) που πήρα Γαλλικό (καλά να πάθω ) ... έβγαλα τα συμπερασμάτα μου και ακόμα κλαίω τα 17000euro που έσκασα τότε ... -
το μεγκαν κουπε δε σου ειπε τπτ και σου ειπε το χιουνται κουπε 1.6?
αν και ειμαι φαν του εξωτερικου του λουκ που σαφως ειναι πιο ψαρωτικο απο το μεγκαν, νομιζω οτι στα αλλα δεν υπαρχει συγκριση...νομιζω οτι το κουπε θελει πολυ συμμαζεμα για να στριψει οπως το μεγκαν..τεσπα, ασχετο ποστ, σορρυ!!
συνεχιστε τη κουβεντα σας!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:hmmm: το μεγκαν κουπε δε σου ειπε τπτ και σου ειπε το χιουνται κουπε 1.6?αν και ειμαι φαν του εξωτερικου του λουκ που σαφως ειναι πιο ψαρωτικο απο το μεγκαν, νομιζω οτι στα αλλα δεν υπαρχει συγκριση...νομιζω οτι το κουπε θελει πολυ συμμαζεμα για να στριψει οπως το μεγκαν..τεσπα, ασχετο ποστ, σορρυ!!
συνεχιστε τη κουβεντα σας!
Φίλε adis το Megane δεν μου είπε τίποτα. Μην σου φαίνεται παράξενο. Όπως τίποτα δεν μου είπε και το Astra Coupe για αυτό αγόρασα το Astra Sport (2004). Αμαξώματα που κυκλοφορούν και ως οικογενειακά (sedan/5θυρα) δεν τα θεωρώ κουπέ ... επειδή τράβηξαν ή σήκωσαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Ωστόσο δεν θα έλεγα όχι σε ένα FIAT COUPE ή σε ένα **CELICA **ή σε ένα **RX7 **ή σε ένα Honda CRX/Vtec.
Tώρα από εκεί και πέρα για τα περί στριψήματος όλα είναι υποκειμενικά και ίσως κάποιες φορές τα λέμε και υπερβολικά. Άκουγα για πολύ καιρό (καραμέλα!)ότι τα Γαλλικά στρίβουν, κάνουν, δείχνουν. Απόρησα, τελικά άρχισα να πιστεύω ότι μόνο τα Γαλλικά έχουν στάνταρ εξοπλισμό το τιμόνι. Έκανα το εγχείρημα, πήρα Γαλλικό και ακόμη ψάχνω να βρω την διαφορά... Εντούτοις κάθε τρεις και λίγο (με το Γαλλικό) έκανα ζυγοσταθμίσεις και ευθυγραμμίσεις... γιατί αλλού έστριβα και αλλού πήγαινε.
Φυσικά δεν λέω ότι δεν θα ξαναπάρω Γαλλικό, αλλά θα πάρω κάτι που θα με ενθουσιάσει και όχι κάτι γιατί δήθεν 'στρίβει, κάνει, δείχνει' παραπάνω από τα άλλα λόγω ονόματος ή φιλοσοφίας.
-
Πήγα είδα το i30 και το Ceed... Μόλις γύρισα ...
Ωραίο. Πολύ ωραίο. Πάρα πολύ ωραίο. Ειδικά μέσα. Ευρυχωρία απίστευτη. Μου θύμισε μεσαίο αυτοκίνητο. Πολύ ποιο ευρύχωρο από το ASTRA που είχα. Και πολύ καλή ποιότητα ρε παιδιά.
Είδα το 1600άρι το πλούσιο το Sport... που έχει τα πάντα...Φοβερή τιμή ρε παιδιά, 5πορτο και με σπορ πινελιές μέσα-έξω...
Κρατηθείτε:
18050 - 1000euro έκπτωση = 17050euro- 850euro επιπλέον έκπτωση ως πελάτης Hyundai = 16200euro !
Aν βάλω φουλ δέρμα σε ότι χρώμα θέλω +1100euro και δώρο:
10 χρόνια φουλ εγγύηση ή 150000χιλιόμετρα ...Το λευκό χρώμα δεν χρεώνεται, το κόκκινο χρεώνεται με 220euro...
Και έχει και πολλά όμορφα αξεσουάρ μέσα-έξω και φυσικά δίνουν δώρο τα κλασσικά (συναγερμό κλπ...)
Δεν είναι πρόκληση;...;
Υπάρχει κάποιο που το ανταγωνίζεται;
(εκτός από το Ceed που και αυτό το είδα και έβγαλα και για αυτό συμπεράσματα! ) -
storm τι συμπεράσματα έβγαλες για το ceed???? (εκτος του οτι είναι πολύ όμορφο)
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
storm τι συμπεράσματα έβγαλες για το ceed???? (εκτος του οτι είναι πολύ όμορφο)Το Ceed ως γνωστό είναι με δύο αμαξώματα. 3-θυρο και 5-θυρο.
3-θυρο
Από έξω είναι πανέμορφο. Κακά τα ψέμματα. Σε λευκό ειδικά είναι νομίζω το χρώμα που του πάει πάρα πολύ. Από τα πλάγια θυμίζει έντονα Γερμανικό. Μάλλον Audi A3. Από πίσω είναι απίστευτα γεμάτο αυτοκίνητο.
Το 'προωθούν' ως SC (SportsCoupe) αλλά μάλλον ΜΟΝΟ όσο αφορά την εξωτερική σχεδίαση.
Πολύ καλό το δέρμα-ύφασμα στάνταρ. Πολύ καλή επίσης η θέση IPOD/USB στην βάση της κονσόλας. Βολεύει πολύ εκεί σε σύγκριση με το i30 που είναι μέσα στο υποβραχιόνιο.
Από ποιότητα πολύ καλό. Καμιά σχέση με τα παλαιότερα ΚΙΑ.5-θυρο
Πολύ άνετο μέσα και αυτό. Οι διαφορές με το ProCeed ελάχιστες (προσωπικά δεν είδα διαφορές μέσα). Πολύ καλή σχεδίαση εσωτερικού χώρου, μεγάλες πόρτες. Πολύ καλή ορατότητα μπρος-πίσω. Στα (+) και το όμορφο υποβραχιόνιο. Πολύ καλό.Γενικά
Από ποιότητα/εσωτερικός διάκοσμος και το 3θυρο και το 5θυρο μου φάνηκαν πολύ καλά.
Καμιά σχέση με τα παλαιότερα ΚΙΑ.
Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω ότι το χρώμα του ταμπλό μάλλον αδικεί λιγάκι την ποιότητα ή και κάποια πλαστικά. Το i30 μου φάνηκε πολύ ποιο 'χλιδάτο' μέσα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ποιότητα των υλικών.
Και τα Ceed/Pro-Ceed και το i30 είχαν άριστο φινίρισμα.Επίσης πολύ καλή και η επιλογή του 5Θυρης έκδοσης Ceed XR. Μία έκδοση του 5θυρου με μπροστινό σπόιλερ-πλαϊνά μασπιέ και διαφορετική εμπρός μάσκα.
Δεν ήξερα ότι υπάρχει και αυτή η έκδοση Ceed XR η οποία έρχεται κανονικά:
Και άλλες φωτό:
http://www.tuningnews.net/news/070522b/ ... pre-04.jpg
http://www.tuningnews.net/news/070522b/ ... pre-05.jpg
http://www.tuningnews.net/news/070522b/ ... pre-06.jpgπολύ όμορφο το XR... και από ότι μου είπαν είναι σε λογική τιμή...
Παρόμοια 'αξεσουάρ' έχει και το i30...
Τιμές:
3θυρο 1600 SC3 17900euro (Λευκό / κόκκινο χωρίς χρέωση)
- 1100euro έκπτωση = 16800euro
5θυρο 1600 Intense 18850euro (Λευκό / κόκκινο χωρίς χρέωση)
- 1100euro έκπτωση = 17750euro
Για την έκδοση XR θα μου πουν αύριο ...
υ.γ. πολλά γράφω ε; σόρυ...
-
Βασικά σε ρωτάω γιατι το είδα και το οδήγησα αν και όχι για πολύ.... ήθελα να δω πιο προσωπικές εντυπώσεις...... το πεντάθτυρο intense είχα την εντύπωση οτι ήταν πιο φθηνό.... βασικό ατού όταν το κοίταζα ήταν η τιμή του.... γιατι για 18.000 ευρώ θα πήγαινα σε άλλο αυτοκίνητο.... πάντως θα ήθελα άυριο να μου πείς την τιμή του XR επειδή δεν αναφέρεται πουθενά.... εργοστασιακά έρχεται έτσι ή κάνουν τίποτα εγχώριες περιέργειες???
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
Βασικά σε ρωτάω γιατι το είδα και το οδήγησα αν και όχι για πολύ.... ήθελα να δω πιο προσωπικές εντυπώσεις...... το πεντάθτυρο intense είχα την εντύπωση οτι ήταν πιο φθηνό.... βασικό ατού όταν το κοίταζα ήταν η τιμή του.... γιατι για 18.000 ευρώ θα πήγαινα σε άλλο αυτοκίνητο.... πάντως θα ήθελα άυριο να μου πείς την τιμή του XR επειδή δεν αναφέρεται πουθενά.... εργοστασιακά έρχεται έτσι ή κάνουν τίποτα εγχώριες περιέργειες???Πραγματικά το 5θυρο ανεβαίνει πολύ... 17750 όταν το i30 έχει 16200... Ομως το KIA έχει ηλιοροφή.
Όσο για το ΧR το 'μοντάρουν' σίγουρα εδώ αφού το σετ το διαθέτουν ως αξεσουάρ:
http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/cee ... ories.htmlΑπλά δεν το είχα πάρει είδηση...
-
Ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις αποκόμισα κι εγώ, πως το i30 μέσα είναι πιο χλιδάτο, ένας από τους μερικούς λόγους που το επέλεξα έναντι του ceed.
Hyundai i30