-
VOLVOZEUS με κάλυψες σε απόλυτο βαθμό....
-
Μήπως δεν βλέπεις τί γράφω; Είπα πουθενά πως το i30 είναι καλύτερο από το Golf; Το focus ας πούμε με κούραζε περισσότερο στην εθνική. Τέλοσπάντων. Το περιστατικό με το impreza είναι αληθινό, πηγαίναμε οριακά και οι 2 και έβλεπα πως γλυστρούσε και αυτός, τί να πω;
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δεν ξερω ουτε εναν που να μπορουσε (οικονομικα) να αγορασει πχ Golf και να επελεξε συνειδητα Hyundai!Με φώναξε κανείς; ; ; ; ; ; ;
Μην λες μεγάλα λόγια ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν ξερω ουτε εναν που να μπορουσε (οικονομικα) να αγορασει πχ Golf και να επελεξε συνειδητα Hyundai!
Με φώναξε κανείς; ; ; ; ; ; ;
Μην λες μεγάλα λόγια ...
τι να πω.....κατσε το βρηκα....οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα!
-
planetman θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πείς σε τί έκδοση FOCUS αναφέρεσαι.... γιατί αν μιλάς για την τελευταία γενιά ακόμα και για το 1.4 δεν υπάρχει σύγκριση...... εκτός και αν δεν έχει καταλάβει κανένας τι εννοείς άνεση..... πχ συγκρίνεις το τιμόνι και το σασμάν του FOCUS με το i30??? το μόνο που μπορώ να πώ οτι ισχύει είναι οτι έιναι πιο μαλακό στο δρόμο το i30 αλλα αυτό απο μόνο του δεν το κάνει πιο άνετο..... οσο μαλακό και αν είναι το να μην έχεις καμία πληροφορία πο το δρόμο στο τιμόνι είναι επικίνδυνο...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δεν ξερω ουτε εναν που να μπορουσε (οικονομικα) να αγορασει πχ Golf και να επελεξε συνειδητα Hyundai!
Μην λες μεγάλα λόγια ...
τι να πω.....κατσε το βρηκα....οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα!
Και που'σαι ακόμα!!
Και τώρα που ξαναψάχνω και έχω μαζέψει και τα φράγκα εδώ και καιρό... αλλά πάλι με κανένα Κορεάτικο με βλέπω...
Εκτός αν με πείσει κανένας άλλος κατασκευαστής. Δύσκολα, αλλά που ξέρεις...
Δεν με πείθουν εύκολα...με αυτά που βλέπω και διαβάζω.
Πολύ μπλα-μπλά για το τίποτα ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μην λες μεγάλα λόγια ...
Εγώ λοιπόν είμαι ένας από αυτούς που λες που μπορούσαν άνετα να πάρουν και golf, a3, και συνειδητά επέλεξα Hyundai i30. Ούτε το μετάνιωσα και για να μην προ τρέξεις ασχολούμαι με αμάξια 18 και χρόνια και ξέρω πολλά. Δεν το παίζω 'ξερόλας' απλά πιστεύω ότι γνωρίζω να αξιοποιώ και το τελευταίο ευρώ που δίνω. Σε αυτή την κατηγορία μόνο το ι30 και ceed το πραγματοποιούν. Μπορεί να γελάσετε αλλά ίσως και το Dacia Sandero...
-
To Dacia Sandero ναι, σίγουρα το αξιοποιεί το τελευταίο ευρώ. Με τα ελάχιστα λεφτά που το αγοράζεις, ουσιαστικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Και σου προσφέρει βασική μετακίνηση - χωρίς προβλήματα σοβαρά.
Το i30 απλά παίζει σε χωράφια που δεν είναι της βασικής μετακίνησης. Για αυτό κάποιος μπορεί να έχει απαιτήσεις.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Μην λες μεγάλα λόγια ...
Εγώ λοιπόν είμαι ένας από αυτούς που λες που μπορούσαν άνετα να πάρουν και golf, a3, και συνειδητά επέλεξα Hyundai i30. Ούτε το μετάνιωσα και για να μην προ τρέξεις ασχολούμαι με αμάξια 18 και χρόνια και ξέρω πολλά. Δεν το παίζω 'ξερόλας' απλά πιστεύω ότι γνωρίζω να αξιοποιώ και το τελευταίο ευρώ που δίνω. Σε αυτή την κατηγορία μόνο το ι30 και ceed το πραγματοποιούν. Μπορεί να γελάσετε αλλά ίσως και το Dacia Sandero...
Mαλλον αναφέρεσαι στο VolvoZeus ή κάνω λάθος;
Πες ΝΑΙ γιατί διαφορετικά θα πουλήσω το Hyundai μου ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το i30 απλά παίζει σε χωράφια που δεν είναι της βασικής μετακίνησης. Για αυτό κάποιος μπορεί να έχει απαιτήσεις.Ακριβώς. Για αυτό το λόγο οι υποψήφιοι αγοραστές θα δουν και άλλους κατασκευαστές και πολύ εύκολα θεωρώ ότι θα πάνε σε άλλο κατασκευαστή/μοντέλο, εφόσον καλύψουν αυτά που ζητούν.
Ένας από αυτούς είμαι και εγώ ...
-
εμείς προπερσι πήραμε το KIA Ceed (φέτος το bravo sport).. και τις 2 χρονιές είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε ΠΟΛΥ ακριβότερα αυτοκίνητα..
σε 3 μήνες το cee'd κλείνει 2 χρόνια με ΜΗΔΕΝ προβλήματα (ουτε κιχ δεν έχει κάνει), με δωρεάν σερβις εφ'ορου ζωής, με αλλα ΠΕΝΤΕ χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, με ασφαλέστατη οδηγική συμπεριφορά (και γω εχω κάνει ατσούμπαλα φρεναρίσματα πάνω σε στροφή και με εντυπωσίασε η αντίδραση του πλαισίου), με ικανοποιητικές επιδόσες μέχρι τα 140 κτλ κτλκαι γενικά εχεις την ικανοποίηση πως το ΚΑΘΕ σου εβρόπουλο έπιασε τόπο.. που με πολλά άλλα μοντέλα δεν την έχεις..
θεωρώ πως μια απο τα ίδια ισχύουν και για το i30 σαν ξαδελφάκι του.. είναι τρελή απαξίωση και άδικη να λέμε οτι κάποιος αν μπορούσε θα έπαιρνε ντε και καλα γκολφ αν μπορούσε..
-
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί κάποιος ο οποίος μπορούσε να διαθέσει 22-23k για αμάξι σχετικά άνετα θα κατέληγε να πάρει ένα i30.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί κάποιος ο οποίος μπορούσε να διαθέσει 22-23k για αμάξι σχετικά άνετα θα κατέληγε να πάρει ένα i30.γιατί το i30 καλύπτει το 90% των αναγκών ενος μέσου οδηγού.. τα εχει όλα εκτός επιδόσεων τουρμποκινητήρων..
εγω ειλικρινά αν δε μ'άρεσε να τρέχω σκεφτόμουν να πάρω και για μένα πάλι το cee'd 1.6(σε μπορντώ που είναι τέλειο).. πήρα το bravo λόγω
1.εμφάνισης
2.τουρμποαν δεν έτρεχα τόσο δε θα έδινα τα 22.000€
-
Πιστεύεις δηλαδή ότι το Golf/308 πχ (ακόμα και το bravo σου, παρόλο που κάνει 20k) έχει μόνο τα σαλιγκάρια ως ατού;
-
η αληθεια ειναι οτι μενω εκπληκτος και τουμπα απο μερικα που γραφτηκαν εδω μεσα..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιστεύεις δηλαδή ότι το Golf/308 πχ (ακόμα και το bravo σου, παρόλο που κάνει 20k) έχει μόνο τα σαλιγκάρια ως ατού;εχοντας οδηγήσει τα golf 5 οχι το 6-308-bravo-leon-c4 ναι..
υπαρχουν μικροδιαφορές αλλά καμία που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής εκτός των επιδόσεων.. που για μενα είναι σημαντική διαφορά οπότε και τα έσκασα αλλα κάποιοι ΔΕΝ τις έχουν ανάγκη (και είναι αρκετοί).. άλλωστε τόσο το i30 όσο και το cee'd έχουν ικανοποιητικούς ατμοσφαιρικούς κινητήρες.
σε πολλούς τομείς τα 2 κορεάτικα δεν εχουν τίποτα να ζηλέψουν απο τους ανταγωνιστές.. πχ χώροι, ανεση, αναρτήσεις, φρένα , εξοπλισμός, εμφάνιση κ.α.
-
Α, οκ. Εφόσον εσύ δεν βλέπεις διαφορές, καλά κάνεις και επιλέγεις το i30.
Aλλά κάποιοι άλλοι ίσως μπορούν να τις διακρίνουν... Το αν αξίζουν το καπέλο, αυτό εξαρτάται από τον καθένα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Α, οκ. Εφόσον εσύ δεν βλέπεις διαφορές, καλά κάνεις και επιλέγεις το i30.Aλλά κάποιοι άλλοι ίσως μπορούν να τις διακρίνουν... Το αν αξίζουν το καπέλο, αυτό εξαρτάται από τον καθένα.
καλα σ'αυτό συμφωνώ 1000% .. στην τελική στην τσέπη του ο καθένας κάνει τα δικά του κουμάντα..
απλα τα γράφω αυτά γιατί πολλοί εδω αναφέρονται με μια απαξίωση στα cee'd/i30 λες και είναι έτη φωτός πίσω απο τον ανταγώνισμο.. ενω σε κάποια πράγματα είναι και μπροστά.. πχ βασικός εξοπλισμός-αξιοπιστία.
απλά το κακό με τα κορεάτικα είναι πως εχουν ενα ταβάνι.. δλδ το γκολφ πχ αν το πάρεις μέχρι 18k είναι μετριο..
αλλα αν του βάλεις το καλό ηχοσύστημα με την έγχρωμη οθόνη
το τουρμπο με τα 160 άλογα
το dsg7
κτλ κτλμετά γίνεται ενα τρομερό πακέτο.. με το ανάλογο κόστος φυσικά.
δυστηχώς οι κορεάτες ΔΕΝ έχουν ακόμα την ανάλογη τεχνογνωσία.. και λέω δυστηχώς γιατί αν την είχαν θα είχαμε πολύ πιο λογικές τιμές..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
Α, οκ. Εφόσον εσύ δεν βλέπεις διαφορές, καλά κάνεις και επιλέγεις το i30.
Aλλά κάποιοι άλλοι ίσως μπορούν να τις διακρίνουν... Το αν αξίζουν το καπέλο, αυτό εξαρτάται από τον καθένα.
καλα σ'αυτό συμφωνώ 1000% .. στην τελική στην τσέπη του ο καθένας κάνει τα δικά του κουμάντα..
απλα τα γράφω αυτά γιατί πολλοί εδω αναφέρονται με μια απαξίωση στα cee'd/i30 λες και είναι έτη φωτός πίσω απο τον ανταγώνισμο.. ενω σε κάποια πράγματα είναι και μπροστά.. πχ βασικός εξοπλισμός-αξιοπιστία.
απλά το κακό με τα κορεάτικα είναι πως εχουν ενα ταβάνι.. δλδ το γκολφ πχ αν το πάρεις μέχρι 18k είναι μετριο..
αλλα αν του βάλεις το καλό ηχοσύστημα με την έγχρωμη οθόνη
το τουρμπο με τα 160 άλογα
το dsg7
κτλ κτλμετά γίνεται ενα τρομερό πακέτο.. με το ανάλογο κόστος φυσικά.
δυστηχώς οι κορεάτες ΔΕΝ έχουν ακόμα την ανάλογη τεχνογνωσία.. και λέω δυστηχώς γιατί αν την είχαν θα είχαμε πολύ πιο λογικές τιμές..
Συμφωνώ σε όσα λες 100%. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο ούτε να πείσουμε κανέναν. Εγώ ο μόνος λόγος που μιλάω είναι για να γλιτώσει κάποιος σε μια εποχή δύσκολη τα επιπλέον χρήματα για πολύ λιγότερο προϊόν. Ούτε όφελος έχω από την εταιρία ούτε να διαπληκτίζομαι γουστάρω με κανέναν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί κάποιος ο οποίος μπορούσε να διαθέσει 22-23k για αμάξι σχετικά άνετα θα κατέληγε να πάρει ένα i30.Οι λόγοι πολλοί. Εγώ π.χ. το έχω δηλώσει ότι αυτοκίνητο χωρίς **USB **ΔΕΝ αγοράζω.
Μαϊμουδιές στο αυτοκίνητο και βάλε-βγάλε ηχητικά, βάλε ηχεία και βγάλε ηχεία, βρες κονέκτορες για ρυθμιστικά τιμονιού και όλα αυτά, τέλος.
Μπορεί για σένα (για σας) αυτός ο λόγος να φαίνεται αστείος αλλά όταν άλλοι κοιτούν αν το αυτοκίνητο έχει ηλεκτρικά παράθυρα εγώ είμαι ένα βήμα ποιο πέρα και κοιτώ αν έχει USB...Άλλοι λόγοι είναι το πολύ κακό δίκτυο εξυπηρέτησης. Εγώ π.χ. για να πάω να δω ένα FIAT πρέπει να κάνω ταξίδι. Και άντε και πήρα FIAT. Μετά κάθε φορά που θέλω να κάνω SERVICE πρέπει να παίρνω μία μέρα άδεια από την κανονική μου αν μου δώσουν.
Θες και άλλο λόγο; Χρόνος αναμονής. Βαριέμαι να περιμένω 6 και 8 μήνες να πάρω ένα αυτοκίνητο που όταν θα έρθει μπορεί και να έχει πέσει η τιμή του ή να έχει αλλάξει το μοντέλο.
Άλλος λόγος; Η κακή τεχνική εξυπηρέτηση. Εγώ με τα PEUGEOT/OPEL/SUZUKI/MITSUBISHI πολλές φορές έβαλα βύσματα για να με εξυπηρετήσουν σωστά και να μου λύσουν προβλήματα ακόμη και την ημέρα της παραλαβής.. Το οποίο ποτέ μέχρι σήμερα δεν το έχω κάνει για τα Κορεάτικα.
Άλλος λόγος; Οι μούφες τιμές. Πας για το αυτοκίνητο που έχει 22000 ή 23000 στους καταλόγους και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι τελικά κάνει 25000 γιατί του λείπει από πάνω βασικός εξοπλισμός ή χρεώνουν πράγματα που δεν τα περίμενες. Εγώ π.χ. έπεσα από τα σύννεφα όταν μου είπαν στην SKODA ότι χρεώνει και τα απλά χρώματα, με 260euro το απλό κόκκινο χρώμα και 380euro το απλό λευκό!
Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι ξεκίνησα με θετική προδιάθεση για ένα αυτοκίνητο και έφυγα με αρνητική. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.
Το ίδιο και για την (πολυδιαφημισμένη) FIAT. Ξεκίνησα να δω το Grande Punto Sport 120ps και ο πωλητής μου έφθασε τη τιμή περίπου στα 21000euro επειδή χρεώνουν τα πάντα μέχρι και την εγγύηση. Και να φανταστείς ότι του ζήτησα τα αυτονόητα. Κόκκινο χρώμα, USB, υποβραχιόνιο, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα. Και αυτός μου χρέωσε μέχρι και τη τάπα βενζίνης, τον συναγερμό και τους αισθητήρες στάθμευσης και μου έβαλε και με το ζόρι Bluetooth (600euro!) Φαντάσου να ζήταγα τιμή για το Bravo!...Δεν είναι λόγοι αυτοί που θα αποτρέψουν κάποιον από την αγορά ενός αυτοκινήτου;
Για άλλους ΝΑΙ και για άλλους ΟΧΙ...
Hyundai i30