-
@Tkin73 τουλάχιστον παίρνεις ένα επιτόκιο της προκοπής. Σε άλλους , καθώς ξέρεις, δίνεις και 60% προκαταβολή και πάλι το ίδιο χάλια επιτόκιο παίρνεις....
-
.............Πάντως 1700 ευρώ παραπάνω για να πας από την distinctive βενζίνη στην ίδια σε 48V δεν βρίσκω το νόημα.
Την όποια οικονομία θα την πληρώσεις έμμεσα από την αντικατάσταση μπαταρίας ή και λόγω πολυπλοκότητας ως παιδική ασθένεια. Στο swift, έλεγε κάποια στιγμή ο lap, η μπαταρία η απλή όχι η 48βολτη στοιχίζει 700 ευρω και δεν ξέρω αν ειναι κομπλέ με εργασία.
σορρυ κύριοι βγήκα λίγο εκτός θέματος
η διαφορά τιμής που ανέφερα είναι στο i20
-
Άρα δεν αλλάζει και στο κανονικό τόσο δεν είναι;
Koίταξα και στα site της hyundai σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κι εκεί λένε ότι ο χώρος αποσκευών παραμένει 395λτ. και στα υβριδικά. Προφανώς είχαν μέρος να βάλουν τη μπαταρία κάπου που δεν κλέβει χώρο από το πορτμπαγκάζ, σε αντίθεση με το i20.
-
Όντως κάνει εντύπωση γιατί και στο τρέχων τουσον και εκεί χανοταν χωρος πολύς από τις αποσκευές αφού έβαζαν την μπαταρία στο πάτωμα των αποσκευών.
Ή άλλαξαν διαρρύθμιση βάζοντας την κάτω από τα καθίσματα ή κάπου το χάνουν στα νούμερα...
Πάντως αν τα λίτρα παραμένουν 395 στο υβριδικό είναι μια σοβαρή εξέλιξη και βγάζει από την καμπούρα των υβριδικών της χιουνται το ένα από τα 3 σοβαρά ελαττώματα. Το άλλο το βάρος και η πολυπλοκότητα παραμένουν.
Πάντως αν τελικά τρώει χώρο από τις αποσκευές και πέφτει κάτω από τα 350 θέλω να δω πόσοι οικογενειάρχες θα το επιλέξουν να έχουν ένα αμάξι +4.30μ μήκος με τόσο μικρο πορτ μπαγκαζ.
Δεν συζητάμε για τα ηλεκτρικά της κατηγορίας τύπου xceed που έχουν χώρο αποσκευών 280 από 426 που έχει το κανονικό! Ελεος! Αυτό λέγεται εξέλιξη της τεχνολογίας;!
Δώσε αν είναι έτσι και κοτσαδορο δώρο με τρέιλερ να βάλω μια παλέτα μπαταρίες μπας και πάω Αθήνα Θεσσαλονίκη!!!!
-
Σε θεωρητικό πάντως επίπεδο γιατί δεν ψάχνω για καινούργιο αυτοκίνητο, το i30 1,5T mh n line στα 22,5Κ μόλις έκθρονισε από την πρώτη θέση της προσωπικής μου κατάταξης το Honda Civic.
-
Σε θεωρητικό πάντως επίπεδο γιατί δεν ψάχνω για καινούργιο αυτοκίνητο, το i30 1,5T mh n line στα 22,5Κ μόλις έκθρονισε από την πρώτη θέση της προσωπικής μου κατάταξης το Honda Civic.
όπως είπα και πιο πάνω με χαλάει μόνο η 18αρα ζάντα. Και στο diesel θεωρώ καλή τιμή αν σκεφτεί κάνεις πως το xceed το φουλ έξτρα έχει εν 3χιλιαρο παραπανω. Εγώ πάντως που ψάχνομαι θα το καλό κοιτάξω
-
Όντως 18αρα με 40αρι προφίλ πρέπει να έχεις κάνει απίστευτη δουλειά στην ανάρτηση πολλαπλών πίσω για να μην κοπαναει.
Πάντως στα 22.5 για έναν που του αρέσει η κατηγορία παίρνει φρέσκο κινητήρα ζωηρό πολύ σε ελαφρύ σασί εξού και το 8.4 0-100 το οποίο κιόλας στα χαρτιά δείχνει να μην καίει και παρά πολυ να δούμε βέβαια στην πράξη.
Και έχει τα πάντα από εξοπλισμό εκτός από acc και blind spot.
-
Όντως 18αρα με 40αρι προφίλ πρέπει να έχεις κάνει απίστευτη δουλειά στην ανάρτηση πολλαπλών πίσω για να μην κοπαναει.
Πάντως στα 22.5 για έναν που του αρέσει η κατηγορία παίρνει φρέσκο κινητήρα ζωηρό πολύ σε ελαφρύ σασί εξού και το 8.4 0-100 το οποίο κιόλας στα χαρτιά δείχνει να μην καίει και παρά πολυ να δούμε βέβαια στην πράξη.
Πάντως και το distinctive. δεν το λες κακό δεν του λείπει κάτι σοβαρό, με χάλασε βέβαια που δεν έχει ποτηροθηκες πίσω ενώ το προηγούμενο είχε και σε σχέση με το n line μέσα το θεωρώ λίγο μουντό.
-
Tkin73 wrote:
Πάντως και το distinctive. δεν το λες κακό δεν του λείπει κάτι σοβαρό, με χάλασε βέβαια που δεν έχει ποτηροθηκες πίσω ενώ το προηγούμενο είχε και σε σχέση με το n line μέσα το θεωρώ λίγο μουντό.
Μπορείς να κάνεις δύο πράγματα: 1) παίρνεις το N-line και αλλάζεις με ζάντες του distinctive (αν και δε θα βελτιωθεί η άνεση τελείως αφού θα υπάρχουν διαφορές ρυθμίσεων και στα αμορτισέρ) 2) παίρνεις το distinctive και βάζεις extra πεντάλ αλουμινίου, λεβιέ ταχυτήτων Ν-line, μαρσπιεδάκια στις πόρτες και γενικά ότι μπαίνει από N-line (τα καθίσματα θα είναι ένα θέμα και μάλλον δε θα τα άλλαζα).
Προσωπικά, αν ήταν, θα έκανα την 2η επιλογή
-
alex mix wrote:
Tkin73 wrote:
Μπορείς να κάνεις δύο πράγματα: 1) παίρνεις το N-line και αλλάζεις με ζάντες του distinctive (αν και δε θα βελτιωθεί η άνεση τελείως αφού θα υπάρχουν διαφορές ρυθμίσεων και στα αμορτισέρ) 2) παίρνεις το distinctive και βάζεις extra πεντάλ αλουμινίου, λεβιέ ταχυτήτων Ν-line, μαρσπιεδάκια στις πόρτες και γενικά ότι μπαίνει από N-line (τα καθίσματα θα είναι ένα θέμα και μάλλον δε θα τα άλλαζα).
Προσωπικά, αν ήταν, θα έκανα την 2η επιλογή
Κοίτα γιατρέ μου (θυμάμαι καλά.?) πες με ανώμαλο αλλά αυτά που μου αρέσουν περισσότερο από n line είναι τα καθίσματα και το τιμόνι. Θα πάρω τηλ Γιάννενα να δω ποιο θα φέρουν και θα το δω από κοντά (έχουν φέρει το i30 5θυρο).Αλλωστε έχουμε καιρό μπροστά μας.
-
alex mix,
Καλά ενθυμείσαι.
Και μένα οπτικά μ'αρέσει περισσότερο το Ν-line (από τις φώτο),αλλά αν είναι να κοπανάει τρελά με την παραμικρή ατέλεια του δρόμου -και μιλάμε για τους ελληνικούς αστικούς κι επαρχιακούς- θα έκανα μια υποχώρηση προς distinctive.Και με τα λεφτά που θα γλίτωνα,θα έκανα όσες αλλαγές μπορούσα για να το κάνω αισθητικά λίγο πιο σπορτιφ.
Η άλλη λύση είναι να κάνεις ένα καλό td (τουλάχιστον μισή μέρα) για αν δεις τις διαφορές σε ποικίλα κομμάτια οδοστρώματος,πως σου κάθεται εξωτ./εσωτ. στο μάτι και γενικά πόσο αποδέχεσαι ή όχι το κάθε μοντέλο.
-
Πήγα και το είδα, δύο βασικές παρατηρήσεις:
-
Τα ωραία φουλ led φώτα (με τα φώτα ημέρας μέσα στο φανάρι) υπάρχουν μόνο στην έκδοση n line. Στις άλλες εκδόσεις τα ημέρας είναι τα τρίγωνα κάτω χαμηλά στον προφυλακτήρα.
-
Καμία έκδοση δεν έχει τη μεγάλη οθόνη μέσα που υπάρχει σε όλα τα βίντεο στις παρουσιάσεις του μοντέλου. Όλα έχουν τη βασική οθόνη που είχε από το 2017
Εγώ θα προσπεράσω.
-
-
Πήγα και το είδα, δύο βασικές παρατηρήσεις:
- Τα ωραία φουλ led φώτα (με τα φώτα ημέρας μέσα στο φανάρι) υπάρχουν μόνο στην έκδοση n line. Στις άλλες εκδόσεις τα ημέρας είναι τα τρίγωνα κάτω χαμηλά στον προφυλακτήρα.
- Καμία έκδοση δεν έχει τη μεγάλη οθόνη μέσα που υπάρχει σε όλα τα βίντεο στις παρουσιάσεις του μοντέλου. Όλα έχουν τη βασική οθόνη που είχε από το 2017
Εγώ θα προσπεράσω.
Μιλάς για το 5θυρο ή το fastback ή και τα δύο?
-
Στον διαμορφωτή φαίνεται κανονικά και στις δύο κορυφαίες εκδόσεις 8' Infoteinment. Αν έκανε κάτι τέτοιο ο εισαγωγέας θα το προσπερνούσα και εγω. Όχι γιατί καίγομαι για τα Infoteinment αλλά δεν μπορώ την πονηριά του promo.
Άλλωστε είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό που λέει ο φίλος γιατί το έχω ξαναζήσει στις αρχές του Xceed στο οποίο σε όλα τα επί ελληνικού εδάφους βίντεο το είχαν (έβγαζε μάτια το κόψε ραψε του κακιστου ερασιτεχνικού μοντάζ στο βίντεο) με το digital cockpit και το keyless. Όταν βέβαια πήγαινες να το δεις από κοντά όχι μόνο δεν τα είχε αλλά σε απέτρεπαν και από την παραγγελία αυτών με τις γνωστές δικαιολογίες!
Ξαναλέω δεν είναι η έλλειψη αυτή καθεαυτή όσο η πουστι@ και η κουτοπονηρι@....
-
Στον διαμορφωτή φαίνεται κανονικά και στις δύο κορυφαίες εκδόσεις 8' Infoteinment. Αν έκανε κάτι τέτοιο ο εισαγωγέας θα το προσπερνούσα και εγω. Όχι γιατί καίγομαι για τα Infoteinment αλλά δεν μπορώ την πονηριά του promo.
Άλλωστε είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό που λέει ο φίλος γιατί το έχω ξαναζήσει στις αρχές του Xceed στο οποίο σε όλα τα επί ελληνικού εδάφους βίντεο το είχαν (έβγαζε μάτια το κόψε ραψε του κακιστου ερασιτεχνικού μοντάζ στο βίντεο) με το digital cockpit και το keyless. Όταν βέβαια πήγαινες να το δεις από κοντά όχι μόνο δεν τα είχε αλλά σε απέτρεπαν και από την παραγγελία αυτών με τις γνωστές δικαιολογίες!
Ξαναλέω δεν είναι η έλλειψη αυτή καθεαυτή όσο η πουστι@ και η κουτοπονηρι@....
θα συμφωνήσω Χρήστο μζι σου για το θέμα της π@υστ!@ς αλλά δεν νομίζω από την στιγμή που το λέει στο διαμορφωτη, μήπως ο φίλος είδε την φτωχή την έκδοση? Αν και νομιζω(διορθώστε με) και το προηγούμενο 8αρα οθόνη δεν είχε?
-
Έλα το έψαξα και το βρήκα. Στο 01':20' το λέει ξεκάθαρα ότι το Infoteinment είναι κανονικά 10:25'. Άρα ο εισαγωγέας έκανε πάλι την πονηριά του και το έφερε με κουτσουρεμενο Infoteinment. Ήθελα να ήξερα πραγματικά πόσο του 'κόστιζε' και έκανε πάλι πουστι@ ο 'Β'. Άλλος 'Σ' μας βρήκε μου φαίνεται. Τίποτα προσπερνάω και εγώ. Παραξύπνησαν και σε αυτό τον όμιλο...
-
Έλα το έψαξα και το βρήκα. Στο 01':20' το λέει ξεκάθαρα ότι το Infoteinment είναι κανονικά 10:25'. Άρα ο εισαγωγέας έκανε πάλι την πονηριά του και το έφερε με κουτσουρεμενο Infoteinment. Ήθελα να ήξερα πραγματικά πόσο του 'κόστιζε' και έκανε πάλι πουστι@ ο 'Β'. Άλλος 'Σ' μας βρήκε μου φαίνεται. Τίποτα προσπερνάω και εγώ. Παραξύπνησαν και σε αυτό τον όμιλο...
Σωστοοοος +100000
-
Τα μπράβο στον @telis1 που το αντιλήφθηκε πρώτος. Εγώ απλά παρέθεσα το link της απόδειξης.
-
που να δειτε τι εχει να γινει με το νεο τουσον ο κοσμος θα φευγει βριζοντας απο τις αντιπροσωπειες με αυτο που θα αντικριζει...μακαρι να πεσω εξω αλλα δυσκολα....
-
Βρίσκουν και κάνουν. Η δύναμη είναι στα δικά μας χέρια απλά δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει...
Hyundai i30