-
Καλημερα! Γνωμες για τον 1.0 turbo? Το εχει καποιος; απο καταναλωσεις πως παει; εχετε αντιμετωπισει καποιο προβλημα;
-
Γειά σας. Έχω ένα i30 του 2008. Άλλαξα λάστιχα και αμορτισερ με KYB και ρώτησα αν χρειάζεται να αλλάξω και τα top mount στο βουλκανιζατερ και μου είπε ότι είναι οκ. Δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά τα κοίταξε. Το αμάξι έχει σχεδόν 170000 χλμ. Νομίζετε ότι χρειάζονται αλλαγή; Κάπου είχα διαβάσει ότι τα αλλάζουν μαζί με τα αμορτισερ
-
Καλό θα ήταν, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αλλάξουν μαζί. Βέβαια στα 170000χλμ εγώ θα τα άλλαζα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ανακοινώθηκαν στο επίσημο site οι εκδόσεις και οι τιμές του facelift!
Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν όλα στον διαμορφωτή! -
Πάρα πολλές επιλογές σε εκδόσεις , κινητήρες , κιβώτια σε σχετικά καλές τιμές
Εγώ ξεχώρισα τα 1.5 48v 160 άλογα με 20600 και 21.000 το fastback. Πυραυλακια με καλό εξοπλισμό και αν κατάλαβα καλά όλα με τα νέα χειροκίνητα imt κιβώτια.
Ειδικά το fastback λόγω σχεδιασης νομίζω πως πρέπει να το βάλει στις επιλογές του κάποιος που αυτή την στιγμή κοιτάζει leon και focus αλλά το hatchback i30 δεν τον ελκύει σχεδιαστικά.
-
παρατήρησε κανεις οτι πλέον μονο η έκδοση N line έχει ανάρτηση multilink?
οι υπόλοιπες έχουν CTBA
και επίσης δεν καταλαβαίνω τον 1.5 κινητήρα ποιο το νόημα της ύπαρξής του? η απλοϊκότητα?
καίει παραπάνω και έχει υποδεέστερες επιδόσεις....
-
Για την βασική έκδοση ο 1,5 ο απλός;
-
το σχόλιό μου έχει να κάνει με τον 1.5 βενζίνης όχι τον Hybrid 1.5 48V
από ότι βλέπω τώρα τα mild 1.5 έχουν πολλαπλούς όπως και όλα τα diesel
ενώ τα χιλιάρια hybrid όχι
πως το έχει κάνει αυτό η Hyundai περίεργο
το καλό, θεωρητικά πάντα, είναι ότι έχουν καδένα όλα τα βενζίνης (τα diesel εχουν ιμάντα)
τις καταναλώσεις πως τις κρίνετε? τα κορεάτικα είχαν πάντα ένα θεματάκι με τις καταναλώσεις τσιμπάγανε λίγο βενζίνη παραπάνω από τον ανταγωνισμό
-
Ωραίο αυτό το fastback καλό μήκος 4.45 καλός χώρος αποσκευών 450 κακό ύψος για μένα μόνο 1.42 δύσκολο στην καθημερινότητα καλα βάρη καλές καταναλώσεις και με το 1.5 48v βενζίνη και φυσικά με τα 136 ντίζελ.
Προηγμένα συστήματα ασφαλείας 10 σημείων αλλά στα δέκα εξακολουθούν μην υπάρχουν το blind spot και το acc.... fl του 2021 και δεν τα έχει πουθενά....
-
Γενικα Τρελοι ειναι οσοι σχεδιαζουν εκδοσεις σε διαφορες ελληνικες εισαγωγείς; Συγνωμη αλλα και αυτοι κανουν προσπαθειες να φανουν ασχετοι με την αυτοκινηση.
Ενα απλο μελος του forum που ψαχμεται μπορει να στησει καλυτερα ενα αυτοκινητο, και ως πωλητες θα το πουλησουν καλυτερα.
Επειδη διαβαζουν και αλλοι πωλητες απο αντιπαλες εισαγωγικες εταιριες να τους προσφερω στη φαρετρα τους ενα ακομα επιχειρημα, μιας και το επιχειρημα της ασφαλειας τους ειναι παντελως αδιαφορο
' Σε ενα με εναμιση ετος αυτα τα συστηματα θα ειναι υποχρεωτικά, επενδυσε εσυ τωρα μια περιουσια σε μια εισαγωγικη που δεν σκεφτεται την επενδυση σου, διοτι ως μεταχερησμενο θα χασει γρηγοροτερα αξια εναντι των αλλων. Ενα μικρο αυτοκινητο πολης θα εχει ως μεταχειρησμενο συτο που δεν θα εχει το δικο σου ως ακριβοτερο'
Καιρος ειναι να ακουνε και τους φιλους της αυτοκινησης και οχι ασχετα στελεχη, διοτι τα συστηματα ασφαέιας δεν εξυπηρετουν μονο τον ιδιοκτητη αλλα γενικοτερα το κοινωνικο συνολο και ανθρωποι της αυτοκινησης στην Ελλαδα κοιτουν αν εχει 18αρη τροχο. Το αγοραστικο κοινο το εκπαιδευεις, του διαμορφωνεις την αποψη συμφωνα με τις πραγμστικες τους αναγκες τις οποιες κανεις αγωνα να τις εντοπισεις και οχι συμφωνσ με περιπου τι θα ηθελαν σε μια πρωτη ματια. .....
Ειναι τεχνη αυτο το πραγμα που ως τσομπανηδες με κουστουμια ουτε που τους περνα απο το μυαλο.
Η πλακα ειναι οτι θα το διαβαζουν αυτο και θα το βρισκουν υπερβολικο. Τοσο ασχετοι.....
-
Αυτοί στην είσαγωγικη είναι ικανοί και στο νέο τουσον να μην τα βάλουν τα acc & blind spot!
Αμάξι του 2021 που θα κυκλοφορήσει ως το 2024 με 25000 χωρίς δύο βασικά συστήματα ασφαλείας! Εντομεταξυ εδώ τα κόβουν έξω από ότι βλέπω τα έχει κανονικά διαθέσιμα η χιουνται....
-
Εγραφα για μικρο αυτοκινητο πολης, ας δουμε αυτο που ξερω το οποιο εκανε μια ανεπεστατη αλλαγη και παρουσιαστηκε το 2017....
''.....
Μεταξύ άλλων, το ανανεωμένο Suzuki Swift διαθέτει Dual Sensor Brake Support (DSBS), σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας και σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Αυτοκινήτου, 6 αερόσακους και σύστημα Hill Hold.
Προαιρετικά (στην glx δηλαδη) μπορεί να αποκτήσει κανείς συστήματα ασφαλείας όπως το Σύστημα Αναγνώρισης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Monitor), το Σύστημα Υποβοήθησης Οπίσθιας και Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (Rear Cross Traffic Alert) και το Σύστημα Αναγνώρισης σημάτων Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition).'
Φυσικα και εχει απο την pro facelift γενια αλλα δεν το αναφερει 'αναγνωριση πεζων και μηχανης ακομα και το βραδυ και acc'
Edit πλεον εχει και ενεργη διορθωση τιμονιου στο line assist....βασικα και αλλα εχει απλα δεν τα αναφερει το αρθρο αλλα γενικως παιρνετε μια ιδεα για ενα αυτοκινητο του 2017.
-
Σε κορσα που οδηγώ εταιρικό μοντέλο το 2011 έχει blue touth που δουλεύει άψογα και Σταρτ στοπ! Μοντέλο του 2011 και η χιουνται το 2020 δεν έχει ούτε ως επιλογή το acc
-
Μήπως είναι σε κάποιο έξτρα πακέτο; Όπως για παράδειγμα το αυτόματο παρκάρισμα με τους αισθητήρες εμπρός που φαίνεται στην αρχική σελίδα παρουσίασης ως προαιρετικό αλλά όχι στον διαμορφωτή.
-
Δεν φημίζεται ότι προσφέρει έξτρα επιλογές. Ότι είναι στις εκδόσεις. Δεν νομίζω να υπάρχει δυνατότητα επιλογής εκτός αν άλλαξαν πολιτική ξαφνικά στο i30
-
Παιδια πηγαινα για φιλικο μου προσωπο να παρω προσφορα σε kia και μου ελεγαν τα ιδια, οταν πιεσα τοτε μου εσκασαν το παραμύθι οτι ναι γινεται παραγγελια πακετου.
-
Εντάξει αν είναι να βάλεις μπροστά δικηγόρο για να πάρεις ένα έξτρα άστο....
Οι άνθρωποι θέλουν να πουλάνε 3 εκδόσεις και να μην ασχολούνται με τπτ άλλο...
Αν τους απειλησεις για ένα έξτρα πακέτο φαντάσου σε τι τιμή θα στο φέρουν....
Εγώ δεν είμαι αρνητικός στην λογική των έτοιμων εκδόσεων αν μπορείς να πετύχεις καλύτερες τιμές. Αλλά δεν μπορεί το 2020 να βγάζεις νέο μοντέλο και το acc και η τυφλή γωνία να είναι άφαντα....δεν λέμε γιατί δεν έχεις στάνταρ ηλιοροφή για συστήματα ασφαλείας που σώζουν ζωές μιλάμε και κάποιες εταιρείες κωφευουν....
Και οι χιουνται και η κια είναι οι χειρότερες σε αυτό τον τομέα. Και στην χοντα είναι αδύνατη η προσθηκη αλλά μπαίνεις στο σιβικ σπορ + και έχει τα πάντα όλα! Έχεις τα λεφτά πλήρωσε το αλλά σου βουλώνει το στόμα!
-
Οχι ηταν το πακετο με τους αεροσακους γονάτων, τελικα ερχεται στην ελλαδα με νορμαλ τιμη αλλα περιμενεις ενα 6μηνο. Οκ δεκτη η αναμονη, αλλα στην αρχη απολυτοι και καπως εκνευρισμενοι ελεγαν πως δεν γινεται.
Με εκνευρισαν και εμενα διοτι θεωρησαν οτι μπορουσαν να με ξεπεταξουν, αν δεν μου ελεγαν εν τελη για το πακετο, οταν θα γυριζα στο γραφειο και ειχα κενο θα μιλουσα οντως με την kia europe και προσωπικα για αυτον τον πωλητη που μου αρνηθηκε τον εξοπλισμο της εταιριας.
Πληρωνουμε γραφεια δικηγορων, ε δεν θα τους βαζουμε για ενα μικρο kia ...μπορουμε και μονοι μας....χαχα
-
Περιμένω να δω την πολιτική του εισαγωγέα με το τουσον και πόσο κουτσουρεμα θα πέσει από το βίντεο της παρουσίασης . Θεωρώ ότι το αμάξι που φάνηκε στα βίντεο δεν θα εισαχθεί καν Ελλάδα!
Θα μπαίνεις στην 'πλούσια' έκδοση του τουσον και θα τρίβεις τα μάτια σου από το πόσο διαφορετικό θα ειναι....
-
Καιρος ειναι να ακουνε και τους φιλους της αυτοκινησης και οχι ασχετα στελεχη, διοτι τα συστηματα ασφαέιας δεν εξυπηρετουν μονο τον ιδιοκτητη αλλα γενικοτερα το κοινωνικο συνολο και ανθρωποι της αυτοκινησης στην Ελλαδα κοιτουν αν εχει 18αρη τροχο.
εγω παντως δεν ξερω κανενα που να εχει προτιμησει το αμαξι α απο το β γιατι εχει μεγαλυτερες ζαντες. Πιο πιθανο μου φαινεται να προτιμουν οι αυτοκινητοβιομηχανιες ζανταρες γιατι μειωνουν την αποσταση φρεναρισματος και βελτιωνουν επιδοσεις σε elk test.
Hyundai i30