-
ΓΙΩΡΓΟΣ123
Τα παραλές. -
Ο χρήστης COOL ALEXIS έγραψε:
Θέλει να μου πει κανένας τι θα γίνει το καλοκαίρι του 2008 που οι κλιματικές συνθήκες θα είναι οι ίδιες ενώ τίποτα δεν θα έχει αλλάξει στον τομέα της πρόληψης και καταστολής ;;;Η μόνη ελπίδα ,που με βάση το βαρύ χειμώνα που περιμένουμε υπάρχει,είναι να μην έχουμε το ίδιο ζεστό καλοκαίρι...
Γιατί αλλιώς είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα έχουμε πάλι τα ίδια... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΓΙΩΡΓΟΣ123
Τα παραλές.Η συνεχεια θα δειξει .Πολλα ψιθυριζονται για τις φωτιες της Ζαχαρως .
-
Σαν τι δλδ;
Η φωτιά της Αμαλιάδας, πάντως, ξεκίνησε 2 χιλιόμετρα από τη δουλειά μου, ενώ ήταν η τέταρτη φορά που έμπαινε στο ίδιο σημείο φέτος το καλοκαίρι. Έχω φωτό από τις 3, η πρώτη αρχές Ιουλίου. -
Είδαμε και τα αμερικανάκια πόσες μέρες καίγονταν που διαθέτουν ΤΑ μέσα...
Ένα ξέρω εγώ, το δάσος στο Γαλαξίδι που φυλάσσεται εθελοντικά από τους κατοίκους δεν έχει καεί ποτέ από το 1997.
Αν περιμένουμε από την λεγόμενη πράσινη ή μπλε κρατική μηχανή να μας σώσει - σωθήκαμε!!!
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Είδαμε και τα αμερικανάκια πόσες μέρες καίγονταν που διαθέτουν ΤΑ μέσα...Aυτά να βλέπουμε εμείς να παρηγοριόμαστε απ τα χάλια μας.
Το ότι η διαφθορά έχει πλαισιώσει μέχρι και τη σκιά μας μας αφήνει αδιάφορους.... -
Σκέφτομαι να επισκεφτώ την πάρνηθα για να δω την καταστροφή..Μέχρι τώρα δεν το έκανα γιατί δεν άντεχα αλλά δε γίνεται να μην ξαναπάω ποτέ...
Τι λέτε εσείς που έχετε πάει;Να πάω ή δε θα το αντέξω; -
Αλλάξτε τον τίτλο παιδιά, 'Πνιγόμαστε'.....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Σκέφτομαι να επισκεφτώ την πάρνηθα για να δω την καταστροφή..Μέχρι τώρα δεν το έκανα γιατί δεν άντεχα αλλά δε γίνεται να μην ξαναπάω ποτέ...
Τι λέτε εσείς που έχετε πάει;Να πάω ή δε θα το αντέξω;μην πας
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αλλάξτε τον τίτλο παιδιά, 'Πνιγόμαστε'.....Έναι εποχικό είδος
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Τι λέτε εσείς που έχετε πάει;Να πάω ή δε θα το αντέξω;Να πας , κ να μας ενημερωσεις .
Ειχαν ξεκινησει εργασιες, αντιπλημμυρικης προστασιας/διαβρωσης εδαφους . Την τελευταια φορα που πηγα η βλαστηση (καινουργια) ειχε φτασει το ενα μετρο . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Να πας , κ να μας ενημερωσεις .
Ειχαν ξεκινησει εργασιες, αντιπλημμυρικης προστασιας/διαβρωσης εδαφους . Την τελευταια φορα που πηγα η βλαστηση (καινουργια) ειχε φτασει το ενα μετρο .Αυτός είναι ο βασικός λόγος που θέλω να πάω...
Δηλαδή να δω την καμμένη γη ώστε αν κάποτε ξαναγεννηθεί η βλάστηση να έχω παρακολουθήσει από κοντά την αναγέννηση της.. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Να πας , κ να μας ενημερωσεις .
Ειχαν ξεκινησει εργασιες, αντιπλημμυρικης προστασιας/διαβρωσης εδαφους . Την τελευταια φορα που πηγα η βλαστηση (καινουργια) ειχε φτασει το ενα μετρο .Αυτός είναι ο βασικός λόγος που θέλω να πάω...
Δηλαδή να δω την καμμένη γη ώστε αν κάποτε ξαναγεννηθεί η βλάστηση να έχω παρακολουθήσει από κοντά την αναγέννηση της..Το Σ/ΚΟ ξεκινησαμε για τα καμενα της Π/σου , εκει εξω απο την Τριπολη κοντεψαμε να πνιγουμε . Αλλαξαμε προορισμο κ ανεβηκαμε στα ανω Δολιανα .Δεν εχει καει ευτυχως , Πανεμορφο τοπιο , γεματο καστανιες .Αλλαξε η διαθεση μας .
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αλλάξτε τον τίτλο παιδιά, 'Πνιγόμαστε'.....Άλλαξα τον τίτλο, όποιος έχει ενημέρωση από τις συνέπειες των βροχοπτώσεων στις καμμένες και γύρω περιοχές ας το γράψει εδώ.
-
'Καιγομαστε','Πνιγομαστε' με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενοι εμεις οι Νεοελληνες
-
Μήπως πνιγόμαστε επειδή καήκαμε για να μπορέσουμε να χτίσουμε σε δάση και σε μπαζωμένα ρέματα;
-
Πέφτει βρόχα οπότε φαντάζομαι θα έχει ρεπορταζ με γαλότσες από κάπου
-
Είμαστε 'σκοτεινά' στο γραφείο, έχουν πέσει τα πάντα γύρω-γύρω στο Μαρούσι και ακούω από παντού κόρνες...πρέπει να έχει πήξει το σύμπαν έξω. Βροχή με 17 Νοέμβρη είναι άσχημος συνδυασμός.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πέφτει βρόχα οπότε φαντάζομαι θα έχει ρεπορταζ με γαλότσες από κάπουΓιατί να μην έχει ρε παιδιά?
Οταν ψηφίζει ο κόσμος ποιά είναι τα κριτήριά του?
Δε γνωρίζει τα προβλήματά του?
Θα γίνω κακός αμα πω να πνιγούν όλοι εε? -
ειναι τραγικο να πνιγεται η Αθηνα ΚΑΘΕ φορα που πεφτει η παραμικρη ψιχαλα.
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες