-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Εχει η κορη μου ενα Peugeot 206 cc /2006 μοντ (αναθεμα την ωρα που της το πηρα...) και οταν ειναι παρκαρισμενη χτυπαει χωρις λογο ο συναγερμος σε ατακτα χρινικα διαστηματα κυριως οταν περναει πλαϊ της βαρυ οχημα κλπ .Σημειωτεον οτι ο συναγερμος **δεν εχει αντικραδασμικο **και ειναι εργοστασιακος.Μπορει να περασουν και μερες χωρις να χτυπησει αλλα μπορει και να χτυπαει πολλες φορες σε μια μερα.Πηγς σημερα στο service εξουσιοδοτημενου συνεργειου και της ειπαν οτι εχει προβλημα 'το λογισμικο καμπινας' και θα περιμενουν στοιχεια απο Γαλλια για να το φτιαξουν και οτι ο συναγερμος δεν εχει προβλημα....Ισχυει κατι τετοιο ή οτι τους κατεβηκε ειπαν ??? Ευχαριστω.
Υπερευαίσθητος συναγερμος?Δεν υπαρχει τροπος μειωσης της ευαισθησιας του?Σε οσους εχω δει υπαρχει ενας ροοστατης που αυξομειωνει την ευαισθησια.
-
η γνωστη παπαρολογια της αντιπροσωπειας peugeot οτι και καλα μην βαλεις μη εργοστασιακο συναγερμο γιατι θα χασετε εγγυηση των ηλεκτρονικων..
μακραν η πιο ασχετη και επικινδυνη αντιπροσωπεια μιλαω για LION HELLAS παντα.εχω ριξει τα σχετικα επιχειρηματα μου δια τηλεφωνου αφου στην μια και μοναδικη προσπαθεια που εκανε η αδερφη μου να παει το 206 εκει για srvice δεν με ακουσε...μολις βεβαια ακουσε το ποσο για service με πηρε τηλ.και τα ακουσε και αυτη και οι ασχετοι εκει περι συναγερμων και τιμων...
να πας εκει μεχρι να βρουν λυση οι ασχετοι...
-
Στο Picanto της γυναίκας μου ο συναγερμός δεν ανεβοκατεβάζει
τις κλειδαριές.Το κλειδί όμως το κλειδώνει/ξεκλειδώνει κανονικά (ΟΛΕΣ).
Υποψιάζομαι γρασάρισμα γιατί ΑΚΟΥΩ ένα 'τοκ' να προσπαθεί να
τις κατεβάσει/ανεβάσει ο συναγερμός αλλά ανεπιτυχώς.Είναι η κλειδαριά, ο συναγερμός ή καμιά ... αδύναμη μπαταρία ?
-
Τελικά αξίζει να υπάρχει συναγερμός σε ένα αμάξι με immobilizer ειδικά όταν το αμάξι αυτό δεν έχει αποσπόμενο κασετόφωνο? Κλέβονται με ευκολία αμάξια με immobilizer (αμάξι έτους 2008) και χωρίς συναγερμό?
-
Δύο οι ερωτήσεις δύο και οι απαντήσεις!
-
Αν πρόκειται κάποιος να κάνει κάτι όταν χτυπάει ο συναγερμός αξίζει να έχει. Αν χτυπάει χαζά ή έτσι κι αλλιώς δεν το ακούς ή κανένας που τον ακούει δεν κάνει κάτι τότε ο συναγερμός είναι άχρηστος!
-
Εφόσον ζυγίζουν μέχρι 1,5-2 τόνους και δεν έχουν διαστάσεις Hummer τότε κλέβονται αρκετά εύκολα.... αρκεί να μπορεί να τα σηκώσει και να τα χωρέσει ο γερανός δηλαδή....
-
-
Immobilizer και ασφάλεια κλοπής
-
συναγερμος χρησιμος για αλλους λογους
Για να μην στον ακουμπησει αγρια καποιος και φυγει(αν το εχεις κοντατο αυτοκινητο στο σπιτι,για να αποτρεψεις μικροκλεφτρονια,για ψυχολογικους λογους
Ασφαλεια κλοπης το πιο σιγουρο
Αν παλι βαλεις συναγερμο ,δεςν καποιον να κοβει βενζινη ή ρευμα αλλα τον παρακαμπτουν πανευκολα
Βαλε εαν αξιοιστο συναγερμο με τα βασικα,χωρις πολλα πολλα μπλιμπλικια
να εχει αντικρασδαμικο,κυλιομενο κωδικο και εγγυηση
Ασε αυτους με τηλεειδοποιησεις,εκκινηση κινητηρα,κτλ τζαμπα λεφτα
βαλε την πιο φθηνη σειρα της κλιφφορντ,που εχουν ισοβεια εγγυηση και ψαξε σε εναν καλο μαστορα
Βεβαια σαν τον εργοστασιακο συναγερμο δεν εχει(οχι αυτον που προσφερουν οι αντιπροσωπειες εδω,που τους βαζουν εδω) -
Πέραν του να σηκώσουν το αμάξι που έχει immobilizer με γερανό, μπορούν αλλιώς να το κλέψουν?
-
Δυστυχώς, ναι......
-
μωρε αμα θελουν σου στελνουν και καρτ ποσταλ με φωτο του αμαξιου...
αμα δε τσιγκουνευεσαι βαλε οτι μπορεις πανω...ισως σε γλυτωσει απο μικρης κλιμακας κρισεις..
-
Ο χρήστης genik έγραψε:
Τελικά αξίζει να υπάρχει συναγερμός σε ένα αμάξι με immobilizer ειδικά όταν το αμάξι αυτό δεν έχει αποσπόμενο κασετόφωνο? Κλέβονται με ευκολία αμάξια με immobilizer (αμάξι έτους 2008) και χωρίς συναγερμό?Τα πάντα κλέβονται δύσκολα όταν πρωτοεισάγονται και πολύ πιο εύκολα καθώς περνάει ο καιρός τους.
Για το αν αξίζει είμαι αρνητικός. Αναρωτήσου πόσες φορές πετάχτηκες να δεις τι έγινε όταν χτύπησε συναγερμός άλλου αυτοκινήτου.
Καλύτερα χώστα σε ολική - μερική κλοπή καμμιά φυλασόμενη θέση και μπλε χάντρες.
-
Αν είναι εργοστασιακός έχει καλώς, αν είναι άφτερμάρκετ χρειάζεσαι ΠΟΛΥ καλό μάστορα, όσο πιο καινούριο είναι το αμάξι. Όταν πλέον συστήματα όπως το can bus ελέγχουν μέχρι και αν έχει καεί λαμπίτσα, πρέπει να καταλαβαίνεις τι είδους ΧΟΝΤΡΕΣ λαλακίες μπορεί να σου κάνει ανεκπαίδευτος μάστορας.
Για το κλέψιμο του immobiliser. Όταν κάποιος διαθέτει τα μέσα για να σπάσει κωδικούς immobiliser κλπ. μάλλον δε θα κοιτάξει κανά 1600άρι ή ακόμα και κανά GTi. Θα πάει σε κανά premium αυτοκίνητο. Τώρα το ψυχολογικό...πιο σίγουρος αισθάνομαι με μια καλή ασφάλεια...
Και ναι, αν βάλεις 500 τζιριτζάτζουλα στο συναγερμό (να ανοίγει ο κινητήρας, τούρμπο τάιμερ, να σου κάνει καφέ κλπ.) τόσο πιο επίφοβο είναι το όλο σύστημα...
-
Ο χρήστης TheRealTopGunZ έγραψε:
Για το κλέψιμο του immobiliser. Όταν κάποιος διαθέτει τα μέσα για να σπάσει κωδικούς immobiliser κλπ. μάλλον δε θα κοιτάξει κανά 1600άρι ή ακόμα και κανά GTi. Θα πάει σε κανά premium αυτοκίνητο. Τώρα το ψυχολογικό...πιο σίγουρος αισθάνομαι με μια καλή ασφάλεια...Premium ποιά εννοείς? GTI Golf ας πούμε? Mini cooper S? Τype R?
Και ναι, αν βάλεις 500 τζιριτζάτζουλα στο συναγερμό (να ανοίγει ο κινητήρας, τούρμπο τάιμερ, να σου κάνει καφέ κλπ.) τόσο πιο επίφοβο είναι το όλο σύστημα...
Μπορείς να βάλεις στο συναγερμό turbo timer? Πως λειτουργεί ακριβώς δηλαδή?
-
Υπαρχει αραγε καμια λιστα με το πια μοντελα κλεβονται περισσοτερο και πια λιγοτερο; Θυμαμαι παλια οτι η 156 ηταν στις πρωτες θεσεις
-
Ο χρήστης genik έγραψε:
Premium ποιά εννοείς? GTI Golf ας πούμε? Mini cooper S? Τype R?Έ εντάξει, όχι και premium το Type R. Mercedes, BMW, Audi κλπ. κλπ., αυτοκίνητα όχι απλά ακριβά, αλλά και κύρους. Άλλο 'αγοραστικό κοινό' έχει μια κλεμένη Μπέμπα και άλλο ένα hutchback GTi. Εκτός αν μιλάμε για τόσο οργανωμένο δίκτυο που μπορεί να κλέψει και να προωθήσει οτιδήποτε πάνω από 30 χιλιάρικα ας πούμε.
Μπορείς να βάλεις στο συναγερμό turbo timer? Πως λειτουργεί ακριβώς δηλαδή?
Όπως όλα τα t.t., απλά έρχεται ενσωματωμένο στο συναγερμό. Ούτως ή άλλως όλα τα σύγχρονα τούρμπο έχουν ενσωματωμένο t.t. είναι πλέον ψιλοάχρηστο.
Γενικά, περισσότερο πρέπει να φοβάσαι την κλοπή ΑΠΟ το αυτοκίνητο παρά του ίδιου του αυτοκινήτου. Δλδ δεν αφήνεις ποτέ λεφτά ή άλλα αντικείμενα κάποιας αξίας, τσιγάρα, τσάντες κλπ. στο αυτοκίνητο σε μέρος που να φαίνονται από έξω. Το πιο πιθανό είναι να το βρεις με σπασμένο παράθυρο. Και εκεί ο συναγερμός δε θα σε βοηθήσει τόσο, ψεκάστε, σκουπίστε, τελείώσαμε θα είναι οι κύριοι...
Τέλος, μεγάλο κίνδυνο κλοπής διατρέχουν παλιότερα αμάξια που κλέβονται ευκολότερα, γιατί ναι μεν έχουν χαμηλή αγοραστική αξία, αλλά έχουν μεγάλη χρηστική, στη χρήση τους κυριως σε εγκληματικές ενέργειες αναφέρομαι.
-
Εγω πάντως έχω και το εργοστασιακό immo της Honda και έξτρα συναγερμό ,καθώς πήγαν να μου το κλέψουν,οπώτε προσπάθησα να τους δυσκολέψω λίγο.
*Υ.Γ τον τελευταίο καιρό πολλά Honda τα κλέβουν Vti,S2k,TypeR..
-
Καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι για τιμές και καλό τεχνίτη για τοποθέτηση συναγερμού σε BMW E90 320d, για συναγερμό CANBUS και μόνο.....
Ακούω προτάσεις από τους έχοντες εμπειρία...
-
Μια και αναφέρθηκε το turbo timer, για να βάλεις turbo timer δεν πρέπει να απενεργοποιήσεις το immobiliser; Γιατί με το immobiliser δουλεύει ο κινητήρας μόνο με το κλειδί επάνω, οπότε για να δουλέψει και χωρίς το κλειδί (turbo timer), πρέπει μάλλον να απενεργοποιηθεί το immobiliser. Έχω δίκιο;
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Ενδιαφέρομαι για τιμές και καλό τεχνίτη για τοποθέτηση συναγερμού σε BMW E90 320d, για συναγερμό CANBUS και μόνο.....
Ακούω προτάσεις από τους έχοντες εμπειρία...
Ουδείς??
-
σε ποια περιοχη εισαι στην αθηνα?
Δυτ.Αττικη σε βολευει?
Περί Συναγερμών........