-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Θα μας πεις και την ηλικια σου για να ξερουμε τι σου ταιριαζει καλυτερα? -
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Θα μας πεις και την ηλικια σου για να ξερουμε τι σου ταιριαζει καλυτερα?βλεπει ποκεμον αρα θα ειναι γυρω στα 10...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Θα μας πεις και την ηλικια σου για να ξερουμε τι σου ταιριαζει καλυτερα?
βλεπει ποκεμον αρα θα ειναι γυρω στα 10...
Κι εγω εβλεπα στα 17...
-
Εγινε και το SX4 τζιπ........
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγινε και το SX4 τζιπ........Εδω ο αλλος βλεπει οτι κυριαρχει το Terios στην ψηφοφορια αυτο σε πειραξε??
-
Επίσης, έχω να καταγγείλω την ΠΑΡΑΓΚΑ της VW που έχει εξαφανίσει το 1% των ψήφων. 71+28 = 99.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επίσης, έχω να καταγγείλω την ΠΑΡΑΓΚΑ της VW που έχει εξαφανίσει το 1% των ψήφων. 71+28 = 99.Πες τα πες τα kid παραγκα η Karenta της VW!!
Kατεστημένο!!
Α ο γειτονας μας πηρε ενα ολοκαινουριο Suzuki Grand Vitara! Πουλησε το παλιο Vw Passat toy kai πηρε αυτο!
Ti τζιπαρα ειναι αυτη ρε παιδια??!
Αυτο ειναι τζιπ με τα ολα του!!! Πραγματικα το θαυμαζω!!! -
Εσύ όμως πάς και αγοράζεις την κουτσουλιά. Γιατί δεν χτυπάς ένα τέτοιο 3πορτο
-
και εγω σε 8αυμαζω
-
Θα υπάρχει το golf TSI Tinguin 4x4 σε λίγο καιρό!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εσύ όμως πάς και αγοράζεις την κουτσουλιά.Εεεεπ όχι και κουτσουλιά ρε mirage το αυτοκινητάκι μου
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Εσύ όμως πάς και αγοράζεις την κουτσουλιά.
Εεεεπ όχι και κουτσουλιά ρε mirage το αυτοκινητάκι μου
Το δικό σου καλό είναι, του τομάτο θα είναι κουτσουλιά.
Είπαμε, 2 μέτρα-2 σταθμά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το δικό σου καλό είναι, του τομάτο θα είναι κουτσουλιά.Είπαμε, 2 μέτρα-2 σταθμά.
-
Ωχ, συγγνώμη, λάθος...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωχ, συγγνώμη, λάθος...Δεν πειραζει drino για το λαθος.Δεν περιμενω απο ολους να ξερουν ιταλικα
για να μπορουν να πουν σωστα το ονομα μου!
Α,ηρθε κι ο Q47, αλλο ενα αγορακι που του αγορασε ο μπαμπας τζιπ,η αμαξι !Καλως τον! -
Χθες ειδα κι απο κοντα με αλλο ενα ατομο τα Suzuki Jimny
και Daihατsu Terios.Eiδικα το Terios ηταν τοσο ψηλα σε σχεση με το οδοστρωμα και ανετο ,που δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο τα αλλα μεγαλα τζιπ.Και τα δυο μου αρεσουν αλλα το terios κερδιζει στα σημεια!
\ -
Μπορείς να βάλεις μεγαλύτερες ρόδες και κιτ για να σηκωθεί το αμάξι. Το μόνο που σε περιορίζει είναι το ΚΤΕΟ. Το Terios με μεγάλη ρόδα και lift kit όχι μόνο σε πεζοδρόμια αλλά και σε παρτέρια θα ανεβαίνει. Μόνο μην είσαι κανένας κοντός και δυσκολεύεσαι να ανέβεις στο αμάξι.
Μπορείς να το σηκώσεις λίγο
http://www.4x4offroads.com/4x4-lifted-trucks.htmlή πολύ
http://www.truckinweb.com/brandpages/ch ... index.html -
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Ωχ, συγγνώμη, λάθος...
Δεν πειραζει drino για το λαθος.Δεν περιμενω απο ολους να ξερουν ιταλικα
για να μπορουν να πουν σωστα το ονομα μου!
Α,ηρθε κι ο Q47, αλλο ενα αγορακι που του αγορασε ο μπαμπας τζιπ,η αμαξι !Καλως τον!Ειναι G.
Αλλα δεν περιμενω απο ολους να ξεχωριζουν Αγγλικους χαρακτηρες.
Α,και δεν εχω τζιπ.
Sx4 εχω. -
Kαλα γιατι παιρνετε τοσο στα σοβαρα τα αμαξια?? Γουστα ειναι αυτα αλλαζουν με τον καιρο! Εδω αλλαζουν στις γυναικες στα αμαξια θα κολλησουμε τωρα??
Νταξ, εμεις τα παιρνουμε ποιο σοβαρα γιατι δεν εχουμε τον μπαμπακα απο πισω να μας το αλλαζει καθε εξι μηνες επειδη ξαφνικα μας ξυνησε η επειδη νοιωθουμε ποιο wild...
ΔΕν με ενδιαφερουν τα sec επιταχυνσης.
Famous last words...
Αν κοιταγες τις προηγουμενες σελιδες θα καταλαβαινες οτι και γω θεωρω φλωρους αυτους που παιρνουν αμαξι με τα λεφτα του μπαμπα!
Με μενα λιγο δυσκολο να συμβαινει καθοτι δημοτικος συμβουλος στον τοπο καταγωγης μου.Γιαυτο καλυτερα να μασας παρα να μιλας ..
Βιαστηκεςσυγγνώμη, άσχετο... ο δημοτικός σύμβουλος παίρνει πολλά λεφτά? τα έξοδα παραστάσεως παίρνει... κ δεν θεωρείται δουλειά...
-
MEXΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑΞΑ ΛΑΔΙΑ ΣΤΑ 13500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ TURBO ΛΑΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟXI GIA FSI KANOYN 130 EΥΡΩ!!![/b]ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ!!! [b]
συγγνώμη, για να καταλάβω, τα λάδια που είχε μέσα τα κράτησες ως τις 13.500 χλμ? δεν τα άλλαξες στις 3.500 χλμ κ δεύτερη φορά στις 8.000?
έστρωσες κινητήρα με τα ίδια λάδια για 13.500 χλμ?
TURBO H TETΡΑΚΙΝΗΣΗ? GOLF TSI H SUZUKI SX4 ?