-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ.
ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΙΜΙΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Γωνιες του παλανητη,οταν ηταν ο αριστος ναυτικος.ΟΜΩς την ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ-ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΝΕΤΑ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.νΑ ΑΜΑΡΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΕΜαννουελλα στειλε ΠΜ στον ΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΛΑ.μη σκας κορη μου.
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
ΟΜΩς την ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ-ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΝΕΤΑ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.νΑ ΑΜΑΡΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΕΜαννουελλα στειλε ΠΜ στον ΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΛΑ.μη σκας κορη μου.
Παντως το auris να ξερεις ειναι πιο αργο απο το yaris!
-
Ειστε απιστευτοι...πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με εσας..Η κανετε πολλα αστεια η κατι αλλο συμβαινει με εσας..Μου αρεσει το πουντο αλλα δεν ξερω κατα ποσο μουρατο ειναι..απο την αλλη σκεφτομουν και το μαζντα 3 η το πεζω 207..οι επιδοσεις δεν με ενδιαφερουν..το μαζντα καμπριο θα ειναι πολυ ακριβο και δυστυχως εγω ψαχνω μονο καινουριο αμαξι και οχι μτχ..ευχαριστω
-
Ο χρήστης Emmanouela έγραψε:
Ειστε απιστευτοι...πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με εσας..Η κανετε πολλα αστεια η κατι αλλο συμβαινει με εσας..Μου αρεσει το πουντο αλλα δεν ξερω κατα ποσο μουρατο ειναι..απο την αλλη σκεφτομουν και το μαζντα 3 η το πεζω 207..οι επιδοσεις δεν με ενδιαφερουν..το μαζντα καμπριο θα ειναι πολυ ακριβο και δυστυχως εγω ψαχνω μονο καινουριο αμαξι και οχι μτχ..ευχαριστωΗ ζεστη φταιει...
Το πουντο ειναι πολυ μουρατο.. Περναω και τα γκομενακια πεφτουν σαν τα κοτοπουλα..Αν δεν σ'ενδιαφερουν οι επιδοσεις τι θες απο το αυτοκινητο τοτε?
Να ειναι σταθερο στην ευθεια( )
Να εχει ζαντες αλουμινιου
Βαμενες μπλε δαγκανες φρενωνGive us a hint
-
Εχω ξενερωσει απιστευτα..τελοςπαντων ελεω motorwomen θεωρω οτι δεν μπορω να παρω πολλα απο εδω μεσα..ισως οι γυναικες να μην εχουν θεση στους 4Τ..Ευχαριστω πολυ, οι μοντερειτορ ας κλειδωσουν το τοπικ μου
-
Oι motorwomen που κολλάνε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Oι motorwomen που κολλάνε;Στο 'ελεω'
-
-
Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, δες καλύτερα την πρώτη δημοσίευση και πες μας αν ξέρεις τι ζητάς:
Εδω ειμαι παλι και θελω σοβαρες γνωμες..σκεφτομαι να δωσω το γιαρις στην αδελφουλα μου και να παρω κατι εως περιπου 15 000Ε καινουριο, στυλατο και μουρατο με πρεστιζ..σκεφτομουν το auris λογω ιαπωνικης αξιοπιστιας...με ενδιαφερει πολυ η πολυετης εγγυηση...Λοιπόν θες κάτι στυλάτο, μουράτο και με πρεστίζ. Επειδή περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, θα ήθελα να διευκρινήσεις τι εννοείς με αυτά. Πχ για εμένα στυλάτο είναι το Γκράντε Πούντο (και μουράτο ίσως), αλλά από πρεστίζ δυστυχώς χάνει, έχει χαντακωθεί από το κακό όνομα που έχουν βγάλει τα αμαρτωλά χρόνια της μαμάς Φίατ!
Κατ' εμέ ας πούμε ένα Γκολφ ούτε στυλάτο είναι, ούτε μουράτο, ούτε πρεστίζ έχει, με συγκινεί όσο και το πλυντήριο στο σπίτι μου, κατά άλλους είναι status symbol. Γούστα είπε η μαϊμού και έφαγε το σαπούνι.Επιπλέον θες κάτι μέχρι 15000 Ε. Λοιπόν, για να σου πω τη μαύρη άλήθεια, 'πρεστίζ'* στα 15000 Ε ΔΕΝ πρόκειται να βρεις, εκτός αν πάρεις κανένα 'premium'* με τον μικρότερο κινητήρα που υπάρχει, το κάθισμα και το τιμόνι έξτρα στον εξοπλισμό και επιδόσεις... τάφος. Και μη μου πεις δε σ' ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, όταν βρεθείς εκτεθειμένη στο αντίθετο προσπαθώντας να περάσεις το τριαξονικό τότε θα ενδιαφερθείς και γι' αυτές. Εξάλλου αν δε σ' ενδιέφεραν, δε θα ψαχνόσουν με προγράμματα και μοντίφες στο Γιάρις σου.
Καλά κάνει και σε ενδιαφέρει η αξιοπιστία και η πολυετής εγγύηση, αλλά ΙΜΗΟ το auris δεν πληρεί τις προδιαγραφές σου, όσα βήματα προόδου και αν έχει κάνει-ομολογουμένως-στον σχεδιασμό και στο στυλ.
Να σου πω τι μπορείς να κάνεις? Άνοιξε έναν κατάλογο τιμών, δες τι υπάρχει μέχρι 15000 Ε και μετά φτιάξε μια δημοσκόπηση εδώ μέσα, ανάμεσα στα 5, 6, 7 αυτοκίνητα που σου κάνουν κλικ, προσδιορίζοντας όμως ξεκάθαρα τι ζητάς από αυτά.
Και προς Θεού, μην ψάχνεις για θεωρίες συνομωσίας του στυλ 'παιδιά, μια γυναίκα μπήκε στο φόρουμ και μάλιστα ανήκει στο motorwomen, ας την αναγκάσουμε να ξεκουμπιστεί', δε θα τις βρεις εδώ...
- τα εισαγωγικά επίτηδες μπήκαν.
-
Δεν τους μπανάρετε και τους δυο να ησυχάσουμε; Άντε γιατί είπαν του τρελλού να κλάσει κι αυτός ξεκωλώθηκε...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε νταξ ποιος τα χεζει τα ΤΟΥΟΤΑ, μονο ο Βασιλης με το ροζ κορολαΑλλα ριχνει λεξεις κλειδια, αξιοπιστια, πρεστιζ, μουρη, στυλ κλπ....αυτο ειναι 100% εγκαθετο ποστ....φαντασου να ειχε κανει τετοιο θεμα ο lkar ας πουμε...θα ειχαν πεσει πανω του ολοι
ρε θα ανάψεις επιτέλους το aircondition...;;
έχεις γεμίσει φιλοσοφίες σε όλα τα θέματα!!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δεν τους μπανάρετε και τους δυο να ησυχάσουμε; Άντε γιατί είπαν του τρελλού να κλάσει κι αυτός ξεκωλώθηκε...Ποιους δύο?
-
Καλά μιλάμε ξεκολλήστε όλοι σας λίγο!!!
Όταν κάποιος ανοίγει ένα topic, το κάνει γιατί θέλει να μάθει κάτι και όχι για να ακούει ειρωνίες, πειράγματα και οτιδήποτε άλλο εκτός θέματος. Πραγματικά κρατήστε ένα επίπεδο επιτέλους!!!
Αν δεν έχετε κάτι να πείτε, απλά μην γράφετε στα topic. Έλεος δηλαδή.
Δεν έχω τίποτε με κανένα σας, αλλά αρκετά topic έχουν καταστραφεί γι' αυτό τον λόγο και είναι κρίμα. Κάποιος που θέλει να ενημερωθεί μέσα από ένα topic, είναι αναγκασμένος να διαβάσει και ότι άλλο άσχετο έχει κατέβει στον καθένα και μετά να φτάσει στην ζητούμενη πληροφορία.
Όλα αυτά τα λέω με καλή διάθεση και δεν θέλω να προσβάλλω, ούτε να μαλώσω με κανένα.
Τέλος πάντων.Emmanouela,
παρότι γιαπωνεζόφιλος, τσέκαρε το Grande Punto με κινητήρα T-jet που έρχεται όπου να 'ναι. Όμορφο, στιλάτο (οι γυναίκες πάντα τα προσέχουν αυτά), 5 χρόνια εγγύηση (για την αξιοπιστία έχω κάποιες μικρές επιφυλάξεις, αλλά νομίζω ότι ιδιαίτερο πρόβλημα δεν θα έχεις), καλή οδική συμπεριφορά και επιδόσεις.
Επίσης δες αν θες και το Fiesta το S, το οποίο αν και λίγο παλιό είναι πολύ όμορφο και σπορτίφ (μην περιμένεις τρελές επιδόσεις από το 1,4 βέβαια- τσέκαρε και το 1,6 εκτός αν ξεφεύγει).
Ρίξε μια ματιά και στο Clio. (όμορφο, καλή οδική συμπεριφορά, ασφαλές και καλές επιδόσεις- σε σχέση με τα άλλα 1.4-)
Όλα αυτά εννοείται στα λέω ξέροντας ότι έχεις ήδη το Yaris και έχοντας εκφράσει την επιθυμία να πάρεις κάτι καλύτερο. -
Σε ευχαριστω vtec killer για την απαντηση, νομιζω οτι το πουντο,κλιω και ισως το πολο να ταιριαζουν σε αυτο που ζηταω..δεν μιλησα για πρεστιζ αλα mg αλλα για ενα προσιτο αμαξακι 15000 ευρω για να περασω αλλη μια πενταετια που να συνδυαζει και λιγο ποιοτητα κατασκευης,αξιοπιστια και πρεστιζ οσο αυτο γινεται για αυτη την τιμη...λεπτομερειες τυπου ζαντες, απολυτες επιδοσεις κλπ δεν με ενδιαφερουν καθολου..ποια η γνωμη σας για το swift η το πολο της vw??
Α και κατι ακομη νομιζω οτι μπορει να μην ξερω πολλα, αλλα ενας στοιχειωδης σεβασμος χωρις προσβλητικες εκφρασεις στο τοπικ μου, μου αξιζει..Στο κατω κατω δεν μιλησα ποτε ασχημα για κανεναν και ειμαι ευγενικη..Ας προσεξουν μερικοι τα λογια τους..ευχαριστω και παλι,συγγνωμη αν σας κουρασα..Τελος ειμαι η μονη κοπελα εδω μεσα?? -
Σχετικά με το πόλο, δες λίγο και το κόστος σέρβις..
Επειδή από ότι λες δε σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, κτλ κτλ, γιατί δεν πάς να πάρεις αυτο που σχεδιαστικά σε ικανοποιεί περισσότερο; Ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία σε γενικές γραμμές είναι στα ίδια επίπεδα.
Κάνε αυτό που σου κάνει 'klik'
-
εγω θα προτεινα punto...ειναι πολθ ομορφο..και με 15.000 περνεισ ενα suzuki jimny...σου αρεσει ειναι στιλατο jeepaki και οικονομικό
-
To jimny δεν έχει καμμία σχέση σε κατανάλωση με λοιπά supermini 1300cc. Είναι 2-3 λίτρα πάνω
-
δεν μιλησα για πρεστιζ αλα mg αλλα για ενα προσιτο αμαξακι 15000 ευρω για να περασω αλλη μια πενταετια που να συνδυαζει και λιγο ποιοτητα κατασκευης,αξιοπιστια και πρεστιζ οσο αυτο γινεται για αυτη την τιμη...Απορία δική μου και αν θέλεις μου απαντάς. Το «πρεστιζ» πως το εννοείς? Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει για σένα ένα αυτοκίνητο με «πρεστιζ»?
-
Κατά την γνώμη μου, για Polo και Swift που ρώτησες:
Γιατί θες Polo? Είναι παλιό μοντέλο, σαν σχήμα δεν λέει τίποτα λόγω γερμανικών ριζών (υποκειμενικό), έχει πιο ακριβό service από τα άλλα supermini και για την αξιοπιστία ακούγονται διάφορα... .
Σίγουρα είναι ποιοτικότατο αυτοκίνητο και και και... αλλά σήμερα δεν νομίζω να υπάρχει αυτοκίνητο χωρίς κάποια ποιότητα.
Όσο για το swift, πολύ καλό αμαξάκι, με πολύ καλή οδική συμπεριφορά, καλό μοτέρ και καλή τιμή!!! Οι ρεπρίζ του ίσως να μην είναι από τα ατού του, αλλά κατά τα άλλα ΟΚ. Και από άποψη αξιοπιστίας, νομίζω ότι είναι πολύ καλό.
Ακόμα, επειδή το έχω θίξει και σε άλλο topic, ρίξε μια ματιά και στην ασφάλεια του αυτοκινήτου.Είμαστε στο 2007.Προτίμησε 5* για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...Στην Ελλάδα είμαστε...Επιμένω σε Clio,Gr.Punto και στο Swift που έθιξες.
Ρίξε μια ματιά αν θέλεις στο site: http://fifthgear.five.tv/
Πήγαινε στα Road Tests. Θα σε βοηθήσει πιστεύω. Είναι καλή πηγή.
Καλές πηγές είναι και οι 4Τροχοί στο Library (επιλέγεις ένα έτος στην τύχη, μετά επιλέγεις ένα μήνα στην τύχη και μετά πας στην αναζήτηση και ψάχνεις info για το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει) και το http://www.auto-internet.gr (πας στις δοκιμές->μονές δοκιμές και διαβάζεις και εκεί reviews για το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει).Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.
-
Δε ριχνεις μια ματια και εδω;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=25221
Ειχα λιγες μερες πριν την ιδια απορια και κατεληξα σε 207 εκδοση sport. Δες και τη Executive εκδοση με διχρωμο μαυρο-μπεζ ταμπλο και βελουδινα καθισματα.
Εως 15 000Ε...