-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Για τιμωρία θα γράψω 100 φορές την λέξη 'εμπεριστατωμένος'
Εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος
Η πρώτη γλώσσα στον κόσμο
Υποψιάζομαι ότι η αποστροφή που έχεις για τις Alfa είναι προιόν βασανιστικού παρελθόντος .
111 είναι
-
Ο χρήστης Ιερεμίας έγραψε:
edit [Krusenstern]Φίλτατε travelman Το ότι οι Άλφα GT και 159 έχουν πολύ καλά υλικά στο εσωτερικό δεν σημαίνει ότι ανατράπηκε η ιστορία της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στον τομέα αξιοπιστία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πολύ περισσότερο δε όταν υπάρχουν συγκρίσεις με τρέχοντα Saab, κάτι που αποτελεί μάλλον άστοχη αναφορά σον τομέα της κατασκευής και αξιοπιστίας...ειδικά με μιά Άλφα Ρομέο!
Διαβάζετε ρε παιδία τα πόστ! Ακριβώς το ίδιο λέω!
-
επαναλαμβάνω,γιατί είδα, ότι ανορθόδοξα και αντιδημοκρατικά κάποιος έσβησε τα λεγόμενά μου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ, αηδίες ΛΈΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΊς ΤΟΥ kRUSENSTERN! Ειδικά μάλιστα εφόσον ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι δεν αποτελεί βρισιά η λέξη αυτή. Άρα γιατί σβήνει τους χαρακτηρισμούς?Κάθε φορά που θα σβήνεται λεγόμενό μου και θα παραμένει το δικό του, θα του το επιστρέφω στο 10πλάσιο! Το κρίμα στο λαιμό του!
-
Το ban στο λαιμό σου για την ακρίβεια.
-
αηδίες ΛΈΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΊς ΤΟΥ kRUSENSTERN!Ναι, ναι! Δεν υποφέρονται καμιά φορά, έχεις δίκιο
Άντε καληνύχτα κ. Χρονομέτρη
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αηδίες ΛΈΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΊς ΤΟΥ kRUSENSTERN!
Ναι, ναι! Δεν υποφέρονται καμιά φορά, έχεις δίκιο
Άντε καληνύχτα κ. Χρονομέτρη
(παλι?)
-
Ας τελειώσει εδώ το οφτόπικ παίδες, plz.
Το σωστό τόπικ είναι αυτό: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=25295
-
**Είπε : **
**Άσε που μαθαίνουν και λάθος την πρώτη γλώσσα στον κόσμο,την ελληνική, και γράφουν την μετοχή 'εμπεριστατωμένος' με 'όμικρον' στην προπαραλήγουσα.
Δεν θα μείνει μετοχή για μετοχή μέσης φωνής χωρίς 'όμικρον' στην πρόπαραλήγουσα... **Εγραψε :> ΛΈΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΊς ΤΟΥ kRUSENSTERN!
Sorry αλλά δεν αντεξα να μην το ποστάρω ......
φιλικά πάντα ...... για την πλάκα μας ..... -
Kαι έλεγα ...
Βρε πού τον ξέρω, πού τον ξέρω -
κοιτάξτε παιδιά, δεν ξέρω τί έλεγε ο σεβαστός τύπος που ανέφερε τα συγκριτικά περί αναξιοπιστίας, αλλά τελικά μάλλον όντως λάθος έκανε...που δεν υπερέβαλλε καθόλου εννοώ και απλά είπε τα πράγματα με το όνομά τους! Σύμφωνα με το autotriti η 159 αποτελεί πλέον το πιο προβληματικό μοντέλο, στην Ελλάδα, που κυκλοφορεί! (http://www.autotriti.gr/sites/index.asp?diaf=1). Άρα τελικά η εμπεριστατωμένη άποψη που κάποιοι έψαχναν και μιλούσαν για 'εγκάθετους' κτλ, είναι πλέον...αρχική σελίδα σε ένα από τα πιο δημοφιλή περιοδικά αυτοκινητου στο διαδύκτιο! Για να μην αδικούμε τους άλλους δηλαδή...Δεν είπε τίποτα το παιδί που να μην συμφωνεί...όλη η Ελλάδα!
Εντωμεταξύ από την άλλη αναφέρεται περί εξαιρετικής αξιοπιστίας των σουηδικών Βόλβο, χωρίς να γνωρίζω αν έχουν σχέση με τα Σάαμπ, αλλά πάντως έχουν σχεδόν κοινή προέλευση...Κοίτα να δείς τί μαθαίνει κανείς!
Περαστικά και να είστε καλά!
-
Τελικά αυτό το AutoTriti, σαν την....τσουτσού, παντού πετάγεται!
Τελικά ή κάνεις έρευνα ή δεν κάνεις!AutoTriti --> Μύθος!
-
Ρε συ highfidelity δεν λέω, αλλά όχι και να εκθειάζουμε την 159 και να αμφισβητούμε το Σάαμπ, τη στιγμή που κάποιος συνάνθρωπός μας ενδιαφέρεται να το αγοράσει και μας ρωτά τη γνώμη μας! Να μην παραπληροφορούμε και να μην αποβάλουμε όποια άποψη είναι σωστή και εμπεριστατωμένη (με ωμέγα ευτυχώς...) αλλά δεν μας αρέσει που είναι έτσι!
-
Στο αρχικό ερώτημα κι εγώ θα έλεγα: κάτι άλλο!
Τώρα τί άλλο.... μεγάλο ερώτημα....
Το Mondeo όντως μοιάζει να έχει πολλά καλά και από παρουσιαστικό σκίζει μόνο που δεν είναι premium στα μάτια του κόσμου. Αν αυτό για σένα είναι τόσο σημαντικό που θυσιάζεις λεφτά, αξιοπιστία, απαξίωση κλπ τότε να πάρεις το Saab που σου αρέσει. Γούστα είναι αυτά, κακό αυτοκίνητο δεν είναι και δεν μπορεί όλοι να πάρουνε Passat και Mondeo, κάποιοι πάντα πρέπει να διαφέρουν... -
Το καινούριο mondeo λόγω ηχομόνωσης, οδικής συμπεριφοράς, ποιότητας κατασκευής, αίσθησης, αλλά και απτής ποιότητας είναι και παραείναι premium στην ουσία. Μακάρι να ήταν έτσι η 159 π.χ.
Αν κάποιοι δεν το βλέπουν αυτό κακό του κεφαλιού τους.
Ας συνεχίσουν να αγοράζουν 316 με 18άρες για να δείχνει σπορ -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το καινούριο mondeo λόγω ηχομόνωσης, οδικής συμπεριφοράς, ποιότητας κατασκευής, αίσθησης, αλλά και απτής ποιότητας είναι και παραείναι premium στην ουσία. Μακάρι να ήταν έτσι η 159 π.χ.
Αν κάποιοι δεν το βλέπουν αυτό κακό του κεφαλιού τους.
Ας συνεχίσουν να αγοράζουν 316 με 18άρες για να δείχνει σπορκαι καταφεραν δηλαδη με κοστος 20κ να το κανουν Premium αντιστοιχο αλλων αυτοκινητων που κοστιζουν 7 και 10κ πανω?
Γιατι μου φαινεται δυσκολο να το πιστεψω ετσι απλα?
Δεν το ξερω το Mondeo, αλλα ξερω πως συνηθως οτι πληρωσει παιρνει κανεις.
-
Άπιστε Θωμά.
Πότε θα πάμε να το δούμε ρε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άπιστε Θωμά.Πότε θα πάμε να το δούμε ρε;
To διπλωμα μου ειναι μεχρι IX... το Mondeo ειναι τριαξονικο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Άπιστε Θωμά.
Πότε θα πάμε να το δούμε ρε;
To διπλωμα μου ειναι μεχρι IX... το Mondeo ειναι τριαξονικο...
Έλα ρε, πάμε να σπάσουμε πλάκα. (μπες μσν)
-
Ο χρήστης Σημαντικός έγραψε:
κοιτάξτε παιδιά, δεν ξέρω τί έλεγε ο σεβαστός τύπος που ανέφερε τα συγκριτικά περί αναξιοπιστίας, αλλά τελικά μάλλον όντως λάθος έκανε...που δεν υπερέβαλλε καθόλου εννοώ και απλά είπε τα πράγματα με το όνομά τους! Σύμφωνα με το autotriti η 159 αποτελεί πλέον το πιο προβληματικό μοντέλο, στην Ελλάδα, που κυκλοφορεί! (http://www.autotriti.gr/sites/index.asp?diaf=1). Άρα τελικά η εμπεριστατωμένη άποψη που κάποιοι έψαχναν και μιλούσαν για 'εγκάθετους' κτλ, είναι πλέον...αρχική σελίδα σε ένα από τα πιο δημοφιλή περιοδικά αυτοκινητου στο διαδύκτιο! Για να μην αδικούμε τους άλλους δηλαδή...Δεν είπε τίποτα το παιδί που να μην συμφωνεί...όλη η Ελλάδα!Εντωμεταξύ από την άλλη αναφέρεται περί εξαιρετικής αξιοπιστίας των σουηδικών Βόλβο, χωρίς να γνωρίζω αν έχουν σχέση με τα Σάαμπ, αλλά πάντως έχουν σχεδόν κοινή προέλευση...Κοίτα να δείς τί μαθαίνει κανείς!
Περαστικά και να είστε καλά!
4 Φορές προσπάθησα να γράψω το εν λόγο σχόλιο και 4 φορές η @#$%#@^ ΔΕΗ μου άλλαξε τα φώτα
E καλά Ας μήν παίρνουμε και πολύ τις μετρητής την ερευνα του ΑΤ
Ειναι πολλές οι φορές που τα έχει κάνει ...... το ενλόγο έντυπο με το Group. Παει χρόνια αυτή η κολόνια.
Αν θέλει να δείς και να διαβάσεις στοιχεία υπάρχουν πολύ καλύτερες ερευνες για να ανατρέξεις και να χρησιμοποιήσεις.
Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο έγινε η συγκεκριμένη είναι για γέλια.
Το λέω και το γνωρίζω μιας και συμετέχοντας σε αυτή έβαλα λιγάκι το χεράκι μου.Σε ευρωπαικό επίπεδο το 9-3 δεν πάει καθόλου καλά. Κάθε χρόνο και χειρότερα συγκεκριμένα .
Προσωπικά μου αρέσει σαν σχήμα και σαν Brand Name και αυτό με ενοχλεί . Ισως φταίει η GΜ ίσως κάτι άλλο ......δεν ξέρω.Επίσης ... ΚΑΜΙΑ σχεση τα SAAB με τα VOLVO . Η VOLVO ειναι πολύ μπροστά ως εταιρεία στην ποιότητα στην συναρμογή και στα υλικά . Οποιος εχει πάει Σουηδία ξέρει. Το μόνο κακό είναι η συντηριτική σχετικά σχεδίαση (λέγε με Τούβλο ) που διακατέχει την εταιρεία. Αν και έχουν αρχίσει να την προσαρμόζουν ....τεσπα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και καταφεραν δηλαδη με κοστος 20κ να το κανουν Premium αντιστοιχο αλλων αυτοκινητων που κοστιζουν 7 και 10κ πανω?Γιατι μου φαινεται δυσκολο να το πιστεψω ετσι απλα?
Δεν το ξερω το Mondeo, αλλα ξερω πως συνηθως οτι πληρωσει παιρνει κανεις.
Οτι πληρώσεις παίρνεις ναι, αλλά καμιά φορά υπάρχουν και οι ευκαιρίες...
Saab 9.3 1.8i ή κάτι άλλο?