-
Εγγονός: Ρε Γιαγιά, είδες μήπως τα χάπια μου; Γράφανε LSD απ' έξω.
Γιαγιά: Γ@@@@έ τα τα χάπια ρε! Τους πράσινους δράκους στην κουζίνα τους είδες??
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα;Ανέκδοτο με καμένους πληροφορικάριους να υποθέσω;
Βασικά, στις βάσεις δεδομένων μπορείς να περάσεις εντολές μέσω της φόρμας εισαγωγής στοιχείων.
Εδω, στο πεδίο που βάζεις το όνομα του μαθητή βάλανε 'Robert'); DROP TABLE Students;--' το οποίο είναι εντολή να σβήσει το table με το όνομα students.
-
και τώρα πλέον...
-
Κορυφαίο!!!
'Little Bobby TABLES we call him' -
ta spaei re!
Κουυυυυυκ γινεται να αλλαξεις το Nickname mou σε Flower'); DROP TABLE Users;--
-
Και όταν λέω οτι ο xkcd είναι υπέρμετρα καμμένος δεν με πιστεύουν...
-
Και το 'sanitize your database inputs' να υποθέσω ότι in plain English σημαίνει 'να προσέχετε τι στοιχεία βάζετε στους πίνακες;
Τώρα το'πιασα.
(Εξακολουθείτε να είστε καμμένοι )
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ta spaei re!Κουυυυυυκ γινεται να αλλαξεις το Nickname mou σε Flower'); DROP TABLE Users;--
συντονιστές δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα
κάνετε και τους γνώστες μετά -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ta spaei re!
Κουυυυυυκ γινεται να αλλαξεις το Nickname mou σε Flower'); DROP TABLE Users;--
συντονιστές δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα
κάνετε και τους γνώστες μετάγιατι νομιζεις ο admni και ο κουκ χρησιμοποιουν ιδιο χρωμα 'θυμωμενα' μυνηματα?
-
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα;
Ανέκδοτο με καμένους πληροφορικάριους να υποθέσω;
Βασικά, στις βάσεις δεδομένων μπορείς να περάσεις εντολές μέσω της φόρμας εισαγωγής στοιχείων.
Εδω, στο πεδίο που βάζεις το όνομα του μαθητή βάλανε 'Robert'); DROP TABLE Students;--' το οποίο είναι εντολή να σβήσει το table με το όνομα students.
Ρε να βαζετε και επεξηγηση με τετοια ανεκδοτα!
-
Εγγονός: Ρε γιαγιά, μήπως είδες τα χάπια μου; Γράφανε
LSD απ'έξω...
Γιαγιά: Γάμησέ τα τα χάπια ρε! Τους πράσινους
δράκους στην κουζίνα τους είδες;;; -
Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά κατόπιν τούτου....
Πώς λέγεται το μαστούρωμα στην πολιτικώς ορθή διάλεκτο?...
'Φαρμακευτικά υποβοηθούμενες στιγμές εσωτερικής αναζήτησης' -
Αυτή τη στιγμή, μετά από το zirtek που αναγκάστηκα να πάρω για να σταματήσει το καταραμένο συνάχι που με τυραννά από χτες, μπορώ να πω ότι έχω φτάσει στην εν λόγω εσωτερική αναζήτηση.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτή τη στιγμή, μετά από το zirtek που αναγκάστηκα να πάρω για να σταματήσει το καταραμένο συνάχι που με τυραννά από χτες, μπορώ να πω ότι έχω φτάσει στην εν λόγω εσωτερική αναζήτηση.Το Zirtek είναι αντιισταμινικό...Εννοείς ότι έχεις κάποια αλλεργική καταρροή μάλλον ?
-
Yep. Το πήρα μετά από εντολή του γιατρού μου, φυσικά.
-
Πςςςςςςςς μια χαρα...και την ακους με αυτο? Χρειαζεται συνταγη γιατρου?
Ρε το κιντ μπας και παιρνει τπτ τετοια και λεει τα παλαβα που λεει?
-
Άλλους του πιάνει και άλλους όχι. Δε νομίζω ότι θέλει συνταγή, απλά σύνεση. Φάρμακο είναι, όχι σταβλίσια.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε το κιντ μπας και παιρνει τπτ τετοια και λεει τα παλαβα που λεει?Γάμα τα τα παλαβά που λέει το kid και τρέχα στην κουζίνα, έχει δεινόσαυρους.
-
Βραστους ή ψητους?
Ανέκδοτα [#5]