-
Εκπλησσομαι απο το ποσο αντιδημοφιλες ειναι το σουιφτ. Για εμενα ειναι το καλυτερο μακραν ως συνολο.
Υπερεχει ή δεν ξεπερνιεται σε:
Κινητηρα
Επιδοσεις
Αισθηση κιβωτιου
Κλιμακωση κιβωτιου
Αμεσοτητα αποκρισης στο γκαζι (βασικο και σπανιο χαρακτηριστικο πια)
Καθισματα
Εσωτερικος χωρος για το κεφαλι
Ντιζαιν μεσα εξω
Φρενα?
ΑεροσακουςΑπο οδική συμπεριφορα δεν νομιζω το fiesta να ειναι καλυτερο, ή αν ειναι , ειναι για λιγο. Εχει πολυ παιχνιδιαρικη ουρα, ειναι στιβαρο και ρυθμισιμο.....ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ!
Τι άλλο θελει κανεις??? Το τιμιο φιεστα σιγουρα αδικειται απο τον κινητηρα και γενικα απο το ντιζαιν του, ειναι ξεπερασμενο πια. Πρεπει να ειναι και πιο μαλακο στο δρομο και απο τα αλλα 2.
Οταν το στρωσω θα σας αναλυσω εις βάθος!
-
ρητορικό ερώτημα:
popolare για σένα ρωτάς;;;
(θα πάρεις αμάξι;; )
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
- Αν καποιος ειναι πάνω απο 1,80-1,82 και προσπαθησει απλα να το πιεσει λιγο....θα βγει με μελανια στο δεξι του ποδι
Eσύ είσαι από τους παλιούς μελανιασμένους, και ξέρεις ότι όλα μια συνήθεια είναι...
ΚΑι πριν βάλω bucket, ποτε δεν ειχε μελανιασει το ποδι μου, απλα ακουμπουσε...αλλα ειμαι και 1,87
Ποπογλάρε suck-so να παρεις εσυ ρε, και να εχει και διπλοφαναρα και χρυσο ζαντικο!
Πόσο είσαι?
Με την ουρά ή χωρίς?
Άγγελε, δεν παίζει να κατάλαβε τι εννοείς το βρωμόσκυλο, για να αποκτήσει μελανιές, θα πρέπει να στρίψει πρώτα και αυτή τη λέξη δεν την ξέρει, κάθε φορά που την ακούει ανοίγει Μπαμπινιώτη.
Σοβαρά;
Κι είχα την εντύπωση ότι ο rata την οδήγηση τη μυρίζει, κουνώντας χαρούμενος την ουρά του (tail happines)...
Στο μόνο που κουνάει την ουρά του ο σκύλος είναι στον Λούκι Λούκ, άντε και στους Ντάλτονς!
πού και πού και σε κανέναν άλλο αρσενικό σκύλο
Ρε taurus να μιλαμε ο Αγγελος και εγω για στριψημο πάει στο διαολο εσυ με το suck-so Κangaroo edition τι μιλας?
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Renault Kangoo...Στρίβει αλλα γαλλικά, είναι άνετο, βγαίνει και σε κιτρινάκι .-
Να δω τον ποπολάρο σε kangoo και τι στον κόσμο...
Fiat ψήφισα...
Το 500 με τα 100 άτια πόσο θα κάνει;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Το 500 με τα 100 άτια πόσο θα κάνει;;;
Γύρω στα 15 απ΄ότι φαίνεται
-
Swift απο μένα.Έχω οδηγήσει το συγκεκριμένο και είναι άμεσο και γουστόζικο στο δρόμο.Η ηχομόνωση του δεν είναι κορυφαία και δεν με έχει πείσει απόλυτα η ποιότητα του,αλλά πράγματι είναι διασκεδαστικό!
Δεν έχω οδηγήσει τα άλλα,αλλά η ποιότητα του Ford (στο εσωτερικό) δεν μου άρεσε καθόλου.Λογικά και στα 3,θα διασκεδάσεις
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Swift απο μένα. Έχω οδηγήσει το συγκεκριμένο και είναι άμεσο και γουστόζικο στο δρόμο.Η ηχομόνωση του δεν είναι κορυφαία και δεν με έχει πείσει απόλυτα η ποιότητα του,αλλά πράγματι είναι διασκεδαστικό!
Δεν έχω οδηγήσει τα άλλα........... οπότε μπορείς με σιγουριά να προτείνεις Swift. Μάιστα.
-
Panda
-
Αυτος ο 'λίτλ ντράιβερ',ποιός είναι;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτος ο 'λίτλ ντράιβερ',ποιός είναι;Ο μικρός ποπολάρος;
-
Μόνο το Panda έχω οδηγήσει, και αυτό για πολύ λίγο, αλλά με χάλασε ότι στα πολλά το έπαιρνε ο αέρας..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μόνο το Panda έχω οδηγήσει, και αυτό για πολύ λίγο, αλλά με χάλασε ότι στα πολλά το έπαιρνε ο αέρας..Ενταξει εσενα στα πολλα σε παιρνει ο αερας, στα μηδενικα δεν μπορεις να παρκαρεις στα αρκετα σε παιρνει ο πλατανος κα ιστα πάρα πολλα σε παιρνει ο διαολος!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μόνο το Panda έχω οδηγήσει, και αυτό για πολύ λίγο, αλλά με χάλασε ότι στα πολλά το έπαιρνε ο αέρας..
Ενταξει εσενα στα πολλα σε παιρνει ο αερας, στα μηδενικα δεν μπορεις να παρκαρεις στα αρκετα σε παιρνει ο πλατανος κα ιστα πάρα πολλα σε παιρνει ο διαολος!
Παρατράβηξε το αστείο με τον πλάτανο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ενταξει εσενα στα πολλα σε παιρνει ο αερας, στα μηδενικα δεν μπορεις να παρκαρεις στα αρκετα σε παιρνει ο πλατανος κα ιστα πάρα πολλα σε παιρνει ο διαολος!
+1.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εχεις δικιο....και δνε ξερω καν αν περναει το μαλακιστηρι να τον ποτιζει που και που!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εχεις δικιο....και δνε ξερω καν αν περναει το μαλακιστηρι να τον ποτιζει που και που!
του έχω δώσει λίπασμα απ' το χωριό, να τον περιποιηθεί
-
Στο σουβλατζίδικο!
-
το sportka γιατι δε μπηκε στη ψηφοφορια?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
το sportka γιατι δε μπηκε στη ψηφοφορια?Γιατί αν έμπαινε, θα έπρεπε να βάλουμε και τα 205 Ραλί και Ρενό 5
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το sportka γιατι δε μπηκε στη ψηφοφορια?
Γιατί αν έμπαινε, θα έπρεπε να βάλουμε και τα 205 Ραλί και Ρενό 5
AlfaSud
Κάπου διάβασα ότι το 5-0-0 με τα 100 αλογάκια θα κάνει 15χιλιαρικάκια;
Pop, καλέ μου άνθρωπε, το συζητάς; Έξι μηνάκια δεν είναι τίποτα...
little driver's car