-
- ford fiesta S 1.600
- suzuki swift sport 1.600
- fiat panda sport 1.400
ποιο και γιατι?
-
- ford fiesta S 1.600
- fiat panda sport 1.400
ποιο και γιατι?
-
- ford fiesta S 1.600
- fiat panda sport 1.400
ποιο και γιατι?
-
Πουλημενη ψηφοφορια...
γιατι να παρεις το φιεστα που και το πιο αργο απο τα 3 ειναι και αλλαζει?
για ποιο λογο να παρεις το σουιφτ που φτανει σχεδον 18χιλ χωρις να προσφερει κατι το φοβερο σε επιδοσεις και στριψιμο περα απο ισως την πιο ομορφη εμφανιση στη κατηγορια?αρα......αναγκαστικα παντα ....
μακαρι να εβγαινε αυτο το καρτακι στο σχημα του σουιφτ και οχι σε κουβαδοειδη συσκευασια.... -
ΦΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ ΦΙΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ mOUSE MOYYYYYYYYYYYYYYY
-
Panda. Είχα μπει συνοδηγός στο COTY και μου άρεσε πάρα πολύ!!
-
Swiftaki:D
Ωραίο ποιοτικό εσωτερικό, δυνατός κινητήρας και επειδή πιο πολύ για μέσα στην πόλη θα το είχα, θα κοιτούσα και την αξιοπιστία του παρα την οδηγικη του απόλαυση και το design(αν και μου αρέσει πιο πολύ απόλα τα άλλα)!
Τουλάχιστον μηχανικά δεν θα σου βγάλει τίποτα!
Εγώ μετά απο ένα Yaris 1.3 που μέσα σε 5 χρόνια έχει κάνει 155.000km λέω να πάω προς swift μεριά...αλλά σκέφτομαι που και που το νέο yaris...
θα δείξει... -
Fiesta.
M' αρέσει περισσότερο οδηγικά (αν και δεν έχω οδηγήσει το Panda), και αισθητικά.
-
Πρακτικά ζητήματα όπως, κόστος συντήρησης (λέγε με μικτή ασφάλεια) μας απασχολούν;
-
. & -
-
Το στρηψιμο του fiesta δεν το εχει κανενα κατα την αποψη μου αλλα δεν εχει πολλη δυναμη.το pandaki με τα 100 αλογα ειναι πολλη ωραιο ... και με ωραιο εξοπλισμο Τελικα fiesta ψηφιζω γιατι στριβει απιστευτα ....!!!
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Το στρηψιμο του fiesta δεν το εχει κανενα κατα την αποψη μου αλλα δεν εχει πολλη δυναμη....Τελικα fiesta ψηφιζω γιατι στριβει απιστευτα ....!!!Έχεις μπει στα άλλα;
-
σε swift συνοδηγος σε panda οδηγος ...
ειναι φυσικο να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις -
Έχω οδηγήσει μόνο το Panda σε συνθήκες που δεν αναδείκνυαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Μάλλον το Swift είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά βέβαια κοστίζει και 40% παραπάνω από το Panda. Μπέρδεμα...
ΥΓ. Γιάννη μου, αυτό το ερώτημα έχει κάποιο ουσιαστικό (προσωπικό σου εννοώ) λόγο ύπαρξης ή σε δουλειά να βρισκόμαστε;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://www.webcarcenter.com/guide/fiat/panda/100-hp/2006/galerie/n1.jpg. & -
Το αυτό.
-
δε μαρεσει το πολλ..
μαλλον παντα..το φιεστα δε μου λεει κατι και αλλαζει, το σουιφτ λιγο εξεζητημενο στα 1,6..
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
http://www.webcarcenter.com/guide/fiat/panda/100-hp/2006/galerie/n1.jpg
. & -
Το αυτό.
Κάτι άλλο.
Θα προτιμούσα το τρίθυρο Colt.
-
Να πάρει... δε μου αρέσουν ούτε τα φόρντ, ούτε τα τα σουζούκι ούτε και τα φίατ.
Πάλι το με το όπλο στ'αφτί, το φίατ αν και θα έκανα λίγη υπομονή και θα αγόραζα κάτι άλλο που έρχεται σύντομα....
5-0-0 -
swift.... γιατι είναι το μόνο ιαπωνικό
-
Ενα Panda για μενα σε ασπρο!
χωρις μαυρες βουλες
little driver's car