Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Θανατος με XT 660....
    1. Home
    2. Μοτοσικλέτα
    3. Θανατος με XT 660....
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Μοτοσικλέτα
    19
    36
    547
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      skous last edited by

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
      Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έλεγα 'καλά να πάθει' Σε κάθε περίπτωση θα στεναχωριόμουν για την ζωή που χάθηκε και σίγουρα δεν θα πήγαινα φυλακή από την στιγμή που δεν θα έφταιγα εγώ. Εδώ δεν πάνε φυλακή αυτοί που προκαλούν θανατηφόρα τροχαία και φταίνε.

Επί της ουσίας πάντως, και για να μην αναλισκόμαστε σε υποθετικά σενάρια, δεν έχω να απαντήσω κάτι στα επιχειρήματα σου. Εγώ θεωρώ σημαντικές όλες τις ανθρώπινες ζωές, εσύ μόνο αυτών που τηρούν τον ΚΟΚ.

Δεν πειράζει, άσε εμένα τον γραφικό να εκφράζω την θλίψη μου σε τέτοια νήματα και κοιμίσου ήσυχος μια και η φυσική επιλογή έκανε και θα εξακολουθήσει να κάνει το θαύμα της καθαρίζοντας τους δρόμους που κυκλοφορείς από την παρουσία των ανθρώπων που όταν ξεκίνησαν από το σπίτι τους την μοιραία μέρα δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι θα ήταν η τελευταία τους.

Θα ήθελα πάντως να επισημάνω ότι αλλιώς είναι όταν σκοτώνεται ένας άγνωστος και αλλιώς ένας φίλος, ή συγγενής μας. Ειλικρινά, ειλικρινά, εύχομαι να μην χρειαστεί κάποτε να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.

Και φίλους και γνωστούς και συγγενείς έχω χάσει με τέτοιο τρόπο.

Στεναχωρήθηκα, αλλα ώς εκεί!
      Και στ'αλήθεια, πιο πολύ στεναχωρήθηκα για τον πόνο που δώσανε στους γύρω τους και όχι για αυτούς!

Όποιος δεν έχει μυαλό, είναι άξιος της μοίρας του!
      Και ο ΚΟΚ δεν έχει καμία σημασία! Και υποχρεωτικό να μην ήταν το κράνος, τότε πάλι τα ίδια θα έλεγα.

Κρίμα ναι, λύπηση όχι.

Ρώτα όμως όλους αυτούς, θα πήγαιναν χωρίς προφυλάξεις με ένα ταίρι το οποίο θα ΗΞΕΡΑΝ οτι κατα 50% μπορεί να είναι φορέας του HIV??

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        pinky last edited by

ειναι χαζομαρα να κυκλοφορει κανεις χωρις κρανος πανω στη μηχανη
        κ αντιστοιχα χωρις ζωνη στο αυτοκινητο. Μακαρι να ειχαν ολοι το μυαλο να καταλαβουν αυτο το απλα πραμα. Θα ειχαν σωθει πολλες ζωες.

• D
          d-jet last edited by

Ο χρήστης skous έγραψε:

Και στ'αλήθεια, πιο πολύ στεναχωρήθηκα για τον πόνο που δώσανε στους γύρω τους και όχι για αυτούς!

Αυτοί δε θα στεναχωρηθούν...μόνο όλοι οι υπόλοιποι...

Σ'αυτό έχει μόνο μερικώς δίκαιο...
          Από τη μία κάποιος μπορεί να καταστρέψει τη ζωή του με μια στιγμή αδιαφορίας του ή κάποια απερισκεψία αλλά γι'αυτό ακριβώς υπάρχει η πολιτεία, γιαυτό ακριβώς υπάρχει και ο κώδικας. Υποχρέωσή μας είναι να πείσουμε (ή ακόμα και να αναγκάσουμε) ως πολιτισμένη κοινωνία, τα μέλη της να αυτοπροστατευθούν. Θα σου πω το εξής και σκέψου του λίγο:
          Τα παιδιά αυτά ήταν θύματα ακόμα και πριν γίνει το ατύχημα.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • S
            skous last edited by

Ο χρήστης D-Jet έγραψε:

Αυτοί δε θα στεναχωρηθούν...μόνο όλοι οι υπόλοιποι...

Σ'αυτό έχει μόνο μερικώς δίκαιο...
            Από τη μία κάποιος μπορεί να καταστρέψει τη ζωή του με μια στιγμή αδιαφορίας του ή κάποια απερισκεψία αλλά γι'αυτό ακριβώς υπάρχει η πολιτεία, γιαυτό ακριβώς υπάρχει και ο κώδικας. Υποχρέωσή μας είναι να πείσουμε (ή ακόμα και να αναγκάσουμε) ως πολιτισμένη κοινωνία, τα μέλη της να αυτοπροστατευθούν. Θα σου πω το εξής και σκέψου του λίγο:
            Τα παιδιά αυτά ήταν θύματα ακόμα και πριν γίνει το ατύχημα.

Δεν αντιλέγω!

Όμως είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ θύματα!

• G
              g60 last edited by

Ο χρήστης skous έγραψε:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έλεγα 'καλά να πάθει' Σε κάθε περίπτωση θα στεναχωριόμουν για την ζωή που χάθηκε και σίγουρα δεν θα πήγαινα φυλακή από την στιγμή που δεν θα έφταιγα εγώ. Εδώ δεν πάνε φυλακή αυτοί που προκαλούν θανατηφόρα τροχαία και φταίνε.

Επί της ουσίας πάντως, και για να μην αναλισκόμαστε σε υποθετικά σενάρια, δεν έχω να απαντήσω κάτι στα επιχειρήματα σου. Εγώ θεωρώ σημαντικές όλες τις ανθρώπινες ζωές, εσύ μόνο αυτών που τηρούν τον ΚΟΚ.

Δεν πειράζει, άσε εμένα τον γραφικό να εκφράζω την θλίψη μου σε τέτοια νήματα και κοιμίσου ήσυχος μια και η φυσική επιλογή έκανε και θα εξακολουθήσει να κάνει το θαύμα της καθαρίζοντας τους δρόμους που κυκλοφορείς από την παρουσία των ανθρώπων που όταν ξεκίνησαν από το σπίτι τους την μοιραία μέρα δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι θα ήταν η τελευταία τους.

Θα ήθελα πάντως να επισημάνω ότι αλλιώς είναι όταν σκοτώνεται ένας άγνωστος και αλλιώς ένας φίλος, ή συγγενής μας. Ειλικρινά, ειλικρινά, εύχομαι να μην χρειαστεί κάποτε να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.

Και φίλους και γνωστούς και συγγενείς έχω χάσει με τέτοιο τρόπο.

Στεναχωρήθηκα, αλλα ώς εκεί!

Και ο ΚΟΚ δεν έχει καμία σημασία! Και υποχρεωτικό να μην ήταν το κράνος, τότε πάλι τα ίδια θα έλεγα.

Κρίμα ναι, λύπηση όχι.

Ρώτα όμως όλους αυτούς, θα πήγαιναν χωρίς προφυλάξεις με ένα ταίρι το οποίο θα ΗΞΕΡΑΝ οτι κατα 50% μπορεί να είναι φορέας του HIV??

Σωστός +1

Εχω τον πιτσιρικά στο μαγαζί,στα παπάρια του ούτε κράνος ούτε τπτ.
              Εχω φτάσει σε σημείο να θεωρούμε μαλάκας γιατί του λέω πάντα τα αυτονόητα.
              Κι όταν μιλάω και εισπράτω το ειρωνικό χαμόγελο κάτω απ τα μουστάκια γίνομαι έξαλλος

-Γιατί ρε πηδάτε τα αυτιά του κόσμου με τις κολωεξατμίσεις σας?

-ετσι,μαγκιά

-του εξηγώ τα αυτονόητα......να σου ρίξω ρε κολώπαιδο μια κροτίδα στ αυτί?
              Και τελευταία του λέω 'αγόρι μου,στα @αρχίδια μου αν σκοτωθείς,αρκει να μη πάρεις καμιά οικογένεια μαζί σου.Στα λέω μπας και φιλοτιμηθείς αν όχι να αλλάξεις άρδην,να μπεί έστω ο σπόρος του προβληματισμού,αλλά απ ότι βλέπω ή σε ζώο μιλάω ή σε σένα ένα και το αυτό είναι'.
              Τον στέλνω μια φορ΄για αντ/κα και κάνει μιάμιση ώρα.

Γυρνάει σε κάποια φάση,
              -Που ήσουνα ΡΕΕΕΕΕ

• με σταμάτησε η τροχαία και δε φορούσα κράνος και με έστειλε σπίτι να το φορέσω και να ξαναέρθω

ε δε σε λυπάμαι ρε φίλε ΚΑΛΟ ΘΑΝΑΤΟ,μονο αυτό αξίζεις,αι σιχτίρ.

• O
                offset last edited by

Καταρχάς θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Χρήστο.

Κατα δεύτερον δε μπορώ να πιστέψω οτι μοτοσυκλετιστής,ανεξαρτήτως προσέγγισης,είναι ικανός να εκφραστεί με ύφος 'καλα να πάθουν' για ατυχήματα συν-μοτοσυκλετιστών.Είτε επειδή σταματημένοι στο φανάρι τραμαυτίστηκαν απο θραύσματα του Columbia ,είτε επειδή έκαναν σούζα 3κάβαλοι με 250 φορώντας μόνο στρινγκ.

Ανθρωπος που έχει βιώσει τον κίνδυνο,έχει μπει σε νοσοκομείο,έχει δει συνάνθρωπο να σπαρταράει-ΕΙΤΕ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ 100% ΕΙΤΕ 0%,δεν δικαιούται να ψάχνει αιτίες καταστροφής, απλά και μόνο να βοηθάει,να παραδειγματίζεται και να προσπαθεί να μεταδώσει στους άλλους το μήνυμα (εαν βεβαίως το έχει αντιληφθεί). Αποψη μου βέβαια είναι οτι με περιγραφές (ακόμα και με τραγικά βίντεο οπως πολλά απ'αυτά που κυκλοφορούν στο νετ) δεν είναι εύκολο να συνετιστεί ο θερμόαιμος γκαζοφιλ,παρά μόνο με συνέπειες ή σταδιακή αποκλιμάκωση της πυρκαυλίασης λόγω ηλικίας,ωρίμανσης και σαφή ενστερνισμού βασικών αρχων αυτοσυντήρησης.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Γιαυτό ας αφήσουμε τις 'ωμές αλήθειες' και τις κυνικές κριτικές ,τα συλλυπητήρια αρκούν.

• G
                  g60 last edited by

Ο χρήστης offset έγραψε:

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Κι αυτό ρε offset τι σημαίνει,ότι δικαιολογείται η καταστάσαση λόγω και της δικής μας μλκίας?

Δηλ αν εγώ είμαι κλέφτης,ε καλά δε θα το σκοτώσουμε το παιδί επειδή έκλεψε?

Μήπως αρνούμαστε συστηματικά να δούμε την αλήθεια κι αντί να παραδειγματιζόμαστε στρουθοκαμηλίζουμε?

Με τα συληπυτήρια τα ευχολόγια και τα τάματα δεν αντιμετωπίζονται τα τροχαία.
                  Απαιτείται γνώση και αυτοσεβασμός,κι όποιος τα αγνοεί οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο.
                  Τόσο απλά κι ωμά.

Τώρα αν ευθύνομαι εγώ με το τρόπο που σκέφτομαι για τους δικούς τους θανάτους,να ζητήσω και συγνώμη

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                  • S
                    skous last edited by

Ο χρήστης offset έγραψε:
                    Καταρχάς θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Χρήστο.

Κατα δεύτερον δε μπορώ να πιστέψω οτι μοτοσυκλετιστής,ανεξαρτήτως προσέγγισης,είναι ικανός να εκφραστεί με ύφος 'καλα να πάθουν' για ατυχήματα συν-μοτοσυκλετιστών.Είτε επειδή σταματημένοι στο φανάρι τραμαυτίστηκαν απο θραύσματα του Columbia ,είτε επειδή έκαναν σούζα 3κάβαλοι με 250 φορώντας μόνο στρινγκ.

Ανθρωπος που έχει βιώσει τον κίνδυνο,έχει μπει σε νοσοκομείο,έχει δει συνάνθρωπο να σπαρταράει-ΕΙΤΕ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ 100% ΕΙΤΕ 0%,δεν δικαιούται να ψάχνει αιτίες καταστροφής, απλά και μόνο να βοηθάει,να παραδειγματίζεται και να προσπαθεί να μεταδώσει στους άλλους το μήνυμα (εαν βεβαίως το έχει αντιληφθεί).

Γιαυτό ας αφήσουμε τις 'ωμές αλήθειες' και τις κυνικές κριτικές ,τα συλλυπητήρια αρκούν.

Λάθος κάνεις φίλε μου.
                    Και γω μοτοσυκλετιστής ήμουν (και θα είμαι...)

Όμως άλλο το να βοηθάς (κανείς δεν είπε οτι δεν θα βοηθήσουμε κάποιον στην ανάγκη) και ΑΛΛΟ το να κάνεις σκληρή κριτική! Κανείς δεν θα δεί τον άλλο να του ανοίγει το κεφάλι και να μην τον βοηθήσει! Μετά όμως απο την βοήθεια, τέλος.

Αν τον δω κάτω θα τον βοηθήσω. Το τι θα γίνει μετά( απο την στιγμή που παύει η προσπαθειά σου για βοήθεια) τι να κάνουμε, ας πρόσεχε!!

Ο σωστός μοτοσυκλετιστής είναι αυτός που νοιάζεται για την ασφαλειά του!

Στην ζωή δεν είναι όλα ρόδινα! Ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να κάνει την δική του εύκολη. Εάν κάποιος όμως θέλει να κάνει την δικήτου δύσκολη, με γελοίες πράξεις, τότε είναι δικαιωμά του. ΑΝτίστοιχα όμως έχουμε δικαίωμα και όλοι οι άλλοι να τον γράφουμε στα @@ μας, εάν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση έχει περιέλθει μόνος του, εκτελώντας πράξεις που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ συνειδητές!

• B
                      bujinkan last edited by

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:

δεν εχει καμια σχεση ο κοκ
                      ζωνη και κρανος κλπ κλπ φοραμε για την προστασια μας και οχι για την τσεπη μας και το πορτοφολι μας

• K
                        kacey last edited by

Να το συνοψισουμε σε μια προταση?

Μακαρι να μην σκοτωνεται κανεις με μηχανη ή αυτοκινητο, ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑ για οποιον σκοτωνεται επειδη δεν φοραγε κρανος/ζωνη.

• E
                          emmanoyhl last edited by

Κάθε ζωή που χάνεται είναι δυσαναπλήρωτη για τους οικείους και σίγουρα ανεκτίμητη. Τι να κάνουμε όμως όταν παρά την πληροφόρηση μας, και δεν δικαιούται κανείς να λέει ότι δεν ξέρει, συνεχίζουμε να κινούμαστε χωρίς αύριο και χωρίς να λαμβάνουμε τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης μας. Μπορεί να είναι σκληρό να λέμε καλά να πάθει και δεν το υιοθετώ αλλά δεν μπορώ και να κλάψω για κανένα από αυτούς τους μικρόνοους που θέτουν καθημερινά όχι μόνο τη δική τους ζωή σε κίνδυνο αλλά και όλων εμάς που έχουμε την ατυχία να κινούμαστε στους ίδιους δρόμους.
                          Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σας λυπηθώ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σας σκεπάζει και μακάρι να πάτε μόνοι σας γιατί δεν φταίμε σε τίποτα να πάμε μαζί σας.

• O
                            offset last edited by

Μια φορά ρε σεις που μισή μαλακία να κάνατε σε ένα προσπέρασμα,1/4 μαλακία να περάσατε κανένα βαθύ πράσινο,μια τζούρα χαζομάρας να σας έπιασε οταν περάσατε ενα στενό στην πόλη με +5 χλμ απο το επιτρεπόμενο (ιδεατό οχι όριο ταχύτητας).Θα μπορούσε να έχετε πάρει στο λαιμό σας 2 οικογένειες,2 μοτοσυκλετιστές και μια γριούλα και 2 παιδάκια 4 χρονών που ξέφυγαν τρέχοντας απο τη μάνα τους.Αλλά αυτα δεν τα αποδεικνύεις εύκολα,ενώ μηχανόβιος χωρίς κράνος ισον μελλοθάνατος στην αρένα .Καλά κάνετε και 'δε λυπάστε' αλλά μη λέτε παχιά λόγια.

• N
                              nik16v last edited by

Συμφωνώ! Επίσης ένα ατύχημα είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων (τουλάχιστον 3). Όλοι έχουμε κάνει τη μ@λ@κί@ μας κάποτε απλά δεν έτυχε. Γι' αυτό το σωστό είναι να έχουμε όλοι ΑΜΥΝΤΙΚΗ οδήγηση και όχι επιθετική. Να βοηθάμε τους άλλους οδηγούς να διορθώσουν το λάθος τους και όχι να τους ωθήσουμε σε ατύχημα-δυστύχημα.

• T
                                taurus last edited by

Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:

Συμφωνώ! Επίσης ένα ατύχημα είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων (τουλάχιστον 3). Όλοι έχουμε κάνει τη μ@λ@κί@ μας κάποτε απλά δεν έτυχε. Γι' αυτό το σωστό είναι να έχουμε όλοι ΑΜΥΝΤΙΚΗ οδήγηση και όχι επιθετική. Να βοηθάμε τους άλλους οδηγούς να διορθώσουν το λάθος τους και όχι να τους ωθήσουμε σε ατύχημα-δυστύχημα.

αμα κανεις αμυντικη οδηγηση με μοτο οι πιθανοτητες να σαβουριαστεις ειναι διπλασιες.

Εντάξει τότε...
                                Από σήμερα σε δρόμο με προτεραιότητα δε θα κόβω καθόλου οταν περνάω κάθετα στενά. Θα κάθομαι στη νεκρή γωνία των ΙΧήδων και θα περνάω ανάμεσά τους φίλερ. Θα ξεκινάω αέρα από το φανάρι, ένα μιλισεκόντ από τη στιγμή που θα ανάψει πράσινο, αδιαφορώντας για το αν κάποιος πέρασε με κόκκινο. Είμαι σίγουρος οτι έτσι θα ρισκάρω λιγότερο.

• K
                                  kacey last edited by

Δεν ξερω που να το γραψω, εδω ή στα Ζωα. Χτες το βραδυ κατα τις 1, ημουν πρωτος στο φαναρι τερμα Αμφιθεας με παραλια να στριψω προς Πειραια. Εχει διχαλα εκει, ενα φαναρι για δεξια προς Πειραια και ενα αριστερα για Γλυφαδα το οποιο αναβει 2 δευτερολεπτα πριν απο το δικο μου. Γινεται πρασινο το δικο μου (αρα το διπλα για Γλυφαδα εχει γινει ηδη πρασινο και εχει ροη), και ξεκιναω. Και με το που ξεκιναω περναει φιλερ απο μπροστα μου μηχανακι με 35χρονο που κατεβαινε αντιθετα την παραλιακη, στην δεξια λωριδα του ρευματος προς Πειραια πηγαινωντας για Γλυφαδα, ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ, κρανος. Αν ειχα πατησει ελαχιστα περισσοτερο το γκαζι ξεκινωντας, θα τον ειχα ριξει κατω (τουλαχιστον), και σερνωντας θα ειχε βρεθει στις ροδες των υπολοιπων που ηδη κινουνταν προς Γλυφαδα.

Και ρωταω τωρα εγω, θα επρεπε να στεναχωρηθω αμα τα παθαινε ολα αυτα? Εγω μονο για τον προφυλακτηρα μου θα στεναχωριομουν.

• O
                                    odiki_asfaleia last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                                    Και ρωταω τωρα εγω, θα επρεπε να στεναχωρηθω αμα τα παθαινε ολα αυτα? Εγω μονο για τον προφυλακτηρα μου θα στεναχωριομουν.

+1

• O
                                      odiki_asfaleia last edited by

Ο χρήστης taurus έγραψε:
                                      Εντάξει τότε...
                                      Από σήμερα σε δρόμο με προτεραιότητα δε θα κόβω καθόλου οταν περνάω κάθετα στενά. Θα κάθομαι στη νεκρή γωνία των ΙΧήδων και θα περνάω ανάμεσά τους φίλερ. Θα ξεκινάω αέρα από το φανάρι, ένα μιλισεκόντ από τη στιγμή που θα ανάψει πράσινο, αδιαφορώντας για το αν κάποιος πέρασε με κόκκινο. Είμαι σίγουρος οτι έτσι θα ρισκάρω λιγότερο.

Διαφωνω, αυτο ειναι απροσεκτη οδηγηση. Η επιθετικη ειναι αλλη και σιγουρα την υιοθετω, αλλα οχι παντα, απαιτει αριστη γνωση του τοπου και εξαρταται και απο το ειδος του ζωου! (ακου ζωο, αντε παλι αξια δωσαμε στους @@@@@ες).

• First post
                                        Last post
                                      • 1
                                      • 2
                                      • 2 / 2
                                      • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                        • ΕΛΛΑΔΑ
                                        • ΚΟΣΜΟΣ
                                        • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                        • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                        • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ