-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Nine Inch Nails: Ghosts I-IV [2008] @320Kbps!Θα έλεγα ότι είναι προτιμότερο να το αγοράσει κανείς. Το download κοστίζει μόλις 5 δολάρια, μαζί με τα τραγούδια αγοράζεις και όλο το artwork του δίσκου, το δε mp3 είναι drm-free, κοινώς θα παίζουν παντού και πάντα. Και το κυριότερο, όλο το ποσό πηγαίνει κατευθείαν στον καλλιτέχνη, χωρίς μεσάζοντες. Αξίζει τον κόπο να στηριχτεί η προσπάθεια του reznor, που ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχει φάει χοντρό αγγούρι από τις δισκογραφικές. Έτσι κι αλλιώς, είναι μετρημένες οι μέρες τους.
Το δισκάκι το βρήκα μέτριο, παρεμπιπτόντως, παρόλο που οι NiN είναι η αγαπημένη μου μπάντα.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Θα τα ακουσω απο εβδομαδα ...Title: Third
Artist: Portishead
Store Date: 28 apr 2008
Release Date: 7 mar 2008
Label: Universal
Genre: Trip-Hop
Cover: front
Bitrate: vbr kbps, joint stereo01 'Silence' - 4:59
02 'Hunter' - 3:57
03 'Nylon Smile' - 3:16
04 'The Rip' - 4:30
05 'Plastic' - 3:27
06 'We Carry On' - 6:27
07 'Deep Water' - 1:30
08 'Machine Gun' - 4:43
09 'Small' - 6:45
10 'Magic Doors' - 3:32
11 'Threads' - 5:47http://rapidshare.com/files/97919278/Portishead_-Third__2008.rar
> st devote
-
Yoko Kanno: Macross Plus OST & Macross Plus OST II
-
....τελικώς αυτοί οι Καναδοί είναι πολύ καλοί: Holy Fuck-LP,λοιπόν,και μην παρασυρθείτε από το 'ασεβές' όνομα,οι ίδιοι δεν είναι καθόλου ¨χαβαλεδιάρηδες΅στη μουσική τους
-
ο ηχος των portishead είναι κάπως ποιο 'σκληρός' σε σχέση με τα προηγούμενα
καλούτσικος δίσκος γενικά
tsilis καλό
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Title: Third
Artist: PortisheadΔυστυχώς με εξαιρεση 2-3 κομμάτια (Μagic doors ) δεν με ενθουσίασε..
-
είναι πιο 'δύσκολος' και έχω την αίσθηση ότι θα εκτιμηθεί περισσότερο μετά από κάμποσες ακροάσεις
-
Ο χρήστης batmanx έγραψε:
Ρε τον καινουργιο Nick cave με τους Bad seeds δεν τον εχει ακουσει κανεις ακομα?ντροπη ρε..
Όσο μεγαλώνει (και μεγαλώνω), μου αρέσει όλο και περισσότερο. Σε αντίθεση με το καινούργιο portishead, που προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου ότι κάπου πάει, αλλά δεν τα κατάφερα. Οι κριτικοί θα αποκαλέσουν τον ήχο 'πειραματικό', εγώ τον λέω 'έχουμε-τρικυμία-στο-κρανίο'.
- 7 days later
-
-
-
...για να μαθουν να μην ξανακλείνουν το φορουμ για μια εβδομαδα.
Λαβετε θεσεις ....
Πυρρρρ....
Me ευγένεια pls ....
Προσπαθησα να βγαλω 1 ωρα πανικού , με αποκλειστικό σκοπό τον χωρίς ντροπή electro χορό ενος rocker
Καλη ακρόαση ...
http://rapidshare.com/files/100578283/St._Devote_-_Machina.rar
yg ...
-
τα αγγλικα στο οπισθοφυλο οφειλονται στο οτι θα το δωσω και σε κατι φίλους σε φιλικό φορουμ του εξωτερικού ( δεν εχω παραισθησεις μεγαλείου )
-
αν το χρησιμοποιήσετε κάπου , απλα δώστε ενα credit
-
-
Καλώς τον ομικρονε. Δε μας έλειψες.
-
The Seldon Plan - Making Circles
Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, και όσο το άκουγα η αίσθηση 'μα τι μου θυμίζει ρε γμτ; ' δεν έλεγε να φύγει.
Πάντως δεν μπερδεύεται καμια RIAA με αυτούς (CC:by-nc-sa) και μόνο του αυτό δίνει αρκετούς πόντους για μένα -
Ο χρήστης immense έγραψε:
Καλώς τον ομικρονε. Δε μας έλειψες.
γιατρε μου φτιαξτε επιτελους αυτα τα AKG -ειναι φανερο οτι σας σφιγγουν και δεν οξυγονωνεται επαρκως ο εγκεφαλος
ευχαριστω
μη φύγεις, έρχεται
-
Ο χρήστης immense έγραψε:
τι? προαγλειφεσαι και συ για Mod???αντίο.
-
-
Dino Saluzzi & Anja Lehner 'Οjos Negros'
Aπίστευτο πώς ο συνδυασμός ενός μπαντονεόν και ενός τσέλου μπορούν να φτιάξουν έναν τόσο όμορφο δίσκο!
-
-
The Frames - Cost
Για όσους αρέσκονται στη νεο-folk τύπου Damien Rice . Περιέχει το 'χιτάκι' falling slowly που έγινε γνωστό από την ταινία Once. http://youtube.com/watch?v=CoSL_qayMCc
Έχει μερικά ωραία τραγούδια, αλλά κουράζει σαν ολόκληρος δίσκος γιατί κάπου τελειώνουν οι καλές ιδέες.
Κάπου διάβασα ότι έχουν και καλύτερο δίσκο οι συγκεκριμένοι. Θα το ψάξω, γιατί έχουν προοπτική (αν και αρκετά παλιοί στον χώρο).
-
Φυσικά και δεν πρόκειται για καινούριο δίσκο αλλά μετά απο κάμποσες ακροάσεις άρχισα να τον εκτιμώ.
Το πρώτο άκουσμα ήταν απογοητευτικό. Ο δίσκος απλά δεν ακουγότανε. Δεν μπόρεσα να τον άκουσω ολόκληρο τις πρώτες φορές, συνήθως σταματούσα μετά απο κάποια τραγούδια. Τον παράτησα και άρχισα να ακούω άλλα πράγματα.
Μέχρι που πριν λίγο καιρό είπα να τον ξανακούσω. Ξαφνικά όλοι αυτοί οι περίπλοκοι ήχοι στα ακουστικά απόκτησαν νόημα. Ενα μικρό όμορφο χάος απο κιθάρες πνευστά κρουστά εμφανίστηκε μέσα σε αυτο που μου ακουγόταν μέχρι πριν λίγο καιρό ως θορυβος.
Φυσικά ο λόγος για το
Trout Mask Replica του Captain Beefheart
δύσκολο οσο δεν πάει αλλά αξίζει
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]