-
ποια είναι η γνώμη σας για το jetta tsi dsg ως προς την συμπεριφορά του στο δρόμο αλλα και αν αξίζει να δώσω 25.700 (με τα extra) για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο
-
ποια είναι η γνώμη σας για το jetta tsi dsg ως προς την συμπεριφορά του στο δρόμο αλλα και αν αξίζει να δώσω 25.700 (με τα extra) για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο
-
-
Ο χρήστης acdc έγραψε:
ποια είναι η γνώμη σας για το jetta tsi dsg ως προς την συμπεριφορά του στο δρόμο αλλα και αν αξίζει να δώσω 25.700 (με τα extra) για το συγκεκριμένο αυτοκίνητοTSI + DSG είναι άψογος συνδυασμός.
το Jetta δε διαφέρει σε τίποτα σχεδόν από το Golf στην οδική συμπεριφορά.
οδήγησέ το
-
Ο χρήστης acdc έγραψε:
ποια είναι η γνώμη σας για το jetta tsi dsg ως προς την συμπεριφορά του στο δρόμο αλλα και αν αξίζει να δώσω 25.700 (με τα extra) για το συγκεκριμένο αυτοκίνητοΤο αυτοκίνητο είναι μια χαρά, αλλά 25.700? Τί extras θα βάλεις?
Το DSG κάνει στο χέρι με μεταλλικό 22.660+440+510 = 23.550?Το 'όνομα' jetta δεν έχει καταφέρει να καταξιωθεί (όχι μόνο στην Ελλάδα)
όπως καταξιώθηκαν πχ το passat και το golf παρότι είναι ξαδερφάκι και
αδελφάκι τους αντίστοιχα.Μήπως είναι πολλά τα λεφτά που θα ρίξεις, για αμφίβολη μεταπωλητική αξία.
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Το 'όνομα' jetta δεν έχει καταφέρει να καταξιωθεί (όχι μόνο στην Ελλάδα)
αδελφάκι τους αντίστοιχα.Στην Αμερική, ναί
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Εγώ θυμάμαι μια εποχή που τα περισσότερα ταξί ήταν jetta. Άπειρα jetta (diesel) στους δρόμους.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ θυμάμαι μια εποχή που τα περισσότερα ταξί ήταν jetta. Άπειρα jetta (diesel) στους δρόμους.
Πω-πω πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος τότε...
ΥΓ:Πλάκα κάνω φυσικά. Μην παρεξηγθούμε στο άσχετο.Sorry αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ θυμάμαι μια εποχή που τα περισσότερα ταξί ήταν jetta.
Άπειρα jetta (diesel) στους δρόμους.Ποια εποχή ήταν αυτή? Πρίν ή μετά την avensis/octavia/406?
**Το αυτοκίνητο είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ειδικά το TSI DSG. **
To μόνο του 'πρόβλημα' είναι από το 2005 πουλήθηκαν μόνο 1400 κομμάτια (2005:207,
2006:843, 2007-ως-απρ: 347), λιγότερα δηλαδή και από το kia cerato ή το vw fox που
δεν τράβηξε και πούλησε 1800 κομμάτια από αρχή του 2005.Δεν συσχετίζω την σπανιότητα ενός αυτοκινήτου με την αξία του.
Αν ξέρεις όμως ότι σύνολο 130 κομμάτια jetta βρίσκονται πχ. στην Θεσσαλονίκη,
καταλαβαίνεις ότι ακόμα και ένα εσωτερικό χερούλι να σου σπάσει, η αντιπροσωπία
είναι μονόδρομος. -
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
καταλαβαίνεις ότι ακόμα και ένα εσωτερικό χερούλι να σου σπάσει, η αντιπροσωπία
είναι μονόδρομος.του Golf δεν ταιριάζει?
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Άπειρα jetta (diesel) στους δρόμους.Ποια εποχή ήταν αυτή? Πρίν ή μετά την avensis/octavia/406?
Πολύ πρίν τότε που τα ταξί ήταν τετράγωνα ( ναι ναι πριν τα Corona ) και ακουγόταν σαν τρακτέρ
Αναφέρεται στα Jetta που βασίζονταν στο Golf II γιατί μετά έγιναν Vento ( Golf IIΙ ) και Bora ( Golf IV ) για να ξαναγίνουν Jetta όπως ήταν πάντα στην Αμερική. -
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Το αυτοκίνητο είναι μια χαρά, αλλά 25.700? Τί extras θα βάλεις?
Το DSG κάνει στο χέρι με μεταλλικό 22.660+440+510 = 23.550?Το 'όνομα' jetta δεν έχει καταφέρει να καταξιωθεί (όχι μόνο στην Ελλάδα)
αδελφάκι τους αντίστοιχα.Μήπως είναι πολλά τα λεφτά που θα ρίξεις, για αμφίβολη μεταπωλητική αξία.
θα βάλω ηλιοροφή, σπορ ανάρτηση με 17αρες, parktronic και δερματινο τιμόνι για αλλαγές ταχυτήτων απο το χέρι. Δεν θέλω το PASSAT είναι μεγάλο αν και βρήκα μεταχειρισμένο διλιτρο 2ετίας με 21000 ευρώ του κουτιου (πολλα έξοδα το δίλιτρο)
-
Ο χρήστης acdc έγραψε:
Το αυτοκίνητο είναι μια χαρά, αλλά 25.700? Τί extras θα βάλεις?
θα βάλω ηλιοροφή, σπορ ανάρτηση με 17αρες, parktronic και δερματινο τιμόνι για αλλαγές ταχυτήτων απο το χέρι. Δεν θέλω το PASSAT είναι μεγάλο αν και βρήκα μεταχειρισμένο διλιτρο 2ετίας με 21000 ευρώ του κουτιου (πολλα έξοδα το δίλιτρο)
αχρηστες οι 17αρες
-
Δες κι αυτο λιγο.
http://driving.timesonline.co.uk/tol/li ... 731958.ece
-
Ο χρήστης Jeremy Clarkson έγραψε:
Because I came to London yesterday in the Volkswagen Jetta, and tomorrow I must go home in it. Which will be like spending an hour in a coma.Το στειλε στα τάρταρα..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πολύ πρίν τότε που τα ταξί ήταν τετράγωνα ( ναι ναι πριν τα Corona ) και ακουγόταν σαν τρακτέρ
Αναφέρεται στα Jetta που βασίζονταν στο Golf II γιατί μετά έγιναν Vento ( Golf IIΙ ) και Bora ( Golf IV ) για να ξαναγίνουν Jetta όπως ήταν πάντα στην Αμερική.jetta I ξεχασες?
-
διαβασα τον κλαρκσον
δικιο εχει..ειναι πολλα τα λεφτα για τζετα..και επειδη σε αυτες τις αγορες παιζει τρελο ρολο η μεταπωληση ( ) παρε ενα πασατ...η κατι αλλο.. αυτη ειναι η γνωμη μου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Because I came to London yesterday in the Volkswagen Jetta, and tomorrow I must go home in it. Which will be like spending an hour in a coma.
Το στειλε στα τάρταρα..
... και εκθειάζει το Golf, που ΕΙΝΑΙ Jetta (και τούμπαλιν). Τα λέει ωραία ο Clarkson, πραγματικά γουστάρω να τον βλέπω (σε μη-μεταγλωττισμένη έκδοση φυσικά ), αλλά ούτε απόλυτα αντικειμενικός είναι, ούτε πρέπει να κρίνει κανείς με βάση τα λεγόμενά του.
-
δε θυμαμαι να εκθειασε το γκολφ..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε θυμαμαι να εκθειασε το γκολφ..και όμως εκθείασε το γκολφ gti...κατέταξε όμως το γκολφ gt στα 5 χειρότερα του κόσμου...
επίσης θεωρεί το σιβικάκι μου uncool
jetta tsi dsg