Δεν το αντεχω αυτο με τα quote
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Γενικά ποιος είναι ο πιο εύστοχος παίχτης; Ο δικός σας πιο εύστοχος παίχτης; Σε όλη την σειρά μέχρι τώρα; Μου αρέσει να ψάχνω ξέρεις. Εχει πολλή πλάκα να διαβάζουμε εκ των υστέρων όσα γράφαμε πριν μερικούς μήνες.
Στα play off μεχρι τωρα. Ναι, ειναι ο Σοφο του Ολυμπιακου.
…..Μια δυο που πήγαν ήταν εξ’ αντανακλάσεως . Το να πέσει μέσα ο κοντός της αδύνατης πλευράς δεν είναι ακριβώς βοήθεια. Είναι μαλλον συνήθεια αφού το μόνο που μπορεί να κάνει ο Σοφοκλής είναι να τελειώσει τη φάση όταν είναι πρόσωπο με το καλάθι. Πέρσι τις τελείωνε και όταν ήταν πλάγια. Φέτος είναι και αυτό συζητήσιμο.
Σοβαρα; Για εξηγησε μου τοτε τι εγινε στη φαση με τους 4 πανω του και τον Σισκα απο κοντα...
Ποτε βαλανε τα καλαθια; Μηπως οταν ο Σοφο ηταν στον παγκο; Ο Μπατιστ ποσα καλαθια απο πασες του Διαμαντιδη στον αιφνιδιασμο εβαλε και ποσες σε 5 εναντιον 5 με τον Σοφο εκει; 23/4 μας κανει 6 παρα κατι ο καθενας. Αν βγαλεις και τα τριποντα τί μενει;
Αυτό ξέρει να κάνει ο Σοφοκλής και βεβαίως χθες δεν έβγαλε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΣΙΣΤ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ σε συμπαίχτη του ώστε να τον καταστήσει απειλητικό για το καλαθι μας.
Αντι απαντησης θα σε παραπεμψω στα προηγουμενα περι «επιρροης στο παιχνιδι». Ασε τις τελικες πασες. Ποσο ανοιξε το παιχνιδι της ομαδας μου; Μετρα ποσα σουτακια απο τα 3-4μ. εκανε ελευθερα ο Χαρισης (αλλο που δεν μπηκαν). Μετρα ποσα εκανε ο Ακερ (οχι απο σκριν μεν, ελευθερα δε). Και θυμαμαι σιγουρα ενα του Ντομερκαντ στο 1ο ημιχρονο. Ο Σοφο παιζει μια χαρα προσωπο και μια χαρα πλατη. Αλλο το δεν ειναι σε καλη κατασταση κι αλλο το ειναι για «λυπηση». Εγω εκει εμεινα. Δλδ. ο Γιαβτοκας που επεσε μικρος στο μαγικο φιλτρο αλλα μπασκετικα εχει μυαλο κουκουτσι και τεχνικα ειναι χειροτερος απο το 4χρονο ανηψακι μου, για τί ειναι; Μην ξεχνας οτι αποθεωνοταν περσι τετοια εποχη ακομα κι απο «αντικειμενικους» δημοσιογραφους κι εμενα με κραζατε που ελεγα οτι δεν κανει...
Όσο για το «δεν τολμούσαν να παίξουν ένας με έναν».:Δεν είναι αυτό το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ποτέ δεν ήταν. Τα έχουμε ξαναπεί χίλιες φορές. Ο Ομπράντοβιτς θέλει ελαφριούς ψηλούς για να σπάνε τα πικ στην άμυνα και να ρολαρουν ευκολότερα στα επιθετικά πικ.
Πως δεν ειναι; Τι εκανε ο Τομασεβιτς στο FF; Πως παιζει ο Μπατιστ με τον Ντικουδη οταν δε βγαινει σε πρωτο χρονο το P n’ R; Αλλο το ειδος τους κι αλλο το στυλ παιχνιδιου τους (ειδικα στον ΠΑΟ που ελεω προπονητη ειναι πολυδιαστατος σ’ αυτον τον τομεα).
Δεν είναι ότι είδαν το Σοφοκλή και το έβαλαν στα πόδια
Κατ’ εσε λοιπον ο Σοφο ειναι αμελητεα ποσοτητα και κακως ασχολουνται με την εξουδετέρωση του οι δικοί σας και με την αξιοποίησή του οι δικοί μας. Μηπως πιστευεις οτι και χωρις αυτον θα ειχαμε περασει στον τελικο;
Εάν ο Σοφοκλής είναι ο ψηλός του μέλλοντος εγώ είμαι ο Φρειδερίκος Μπαρμπαρόσσα (και ας μην έχω μούσι)
Για το αν ειναι ή δεν ειναι πιο αρμοδιος να σου απαντησει ειναι ο Ελτον Μπραντ
Προς το παρον προσευχομαι να βρεθει ενας καλος ανθρωπος ν’ ασχοληθει με την περίπτωσή του και να τον ξανακανει αθλητη, γιατι με τετοιον ψηλο και μ’ εναν καλο PM γινεσαι αιωνιος πρωταθλητης
ΥΓ. Τωρα θα με τρελανεις εσυ! Γυρνα πισω λιγες σελιδες να δεις τι μου 'λεγες για τον Μπουρουση μολις την περασμενη βδομαδα!!! Παω στοιχημα οτι κι ο Βασιλο θα σ' αναγκασει σε αλλαγη στασης σε καμια βδομαδα απο τωρα (αν δε σε εχει ηδη)