Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Asimov, το ενδεχομενο, αν κερδισετε, να παραμεινει ο Πινει, δεν σε ... τρομοκρατει;;;
Αλλαζει ευκολα (και ειδικα στον Ολυμπιακο) ο προπονητης που ξαναφερε τον τιτλο στο λαο του Θρυλου; (λεμε τωρα...).
Σε αυτο το σεναριο τι θα προτιμουσες:
'Τιτλο και Πινει' ή 'ενδοξη ηττα και νεος προπονητης' για να φτιαχτειτε του χρονου;
(Οχι, το σεναριο 'τιτλος και να φυγει ο Γκερσον' δεν παιζει. Δικο μου ειναι το διλημμα, οτι θελω το κανω. )
Δικαιουσαι ειλικρινη απαντηση.
Καταρχην ΔΕΝ ελπιζω οτι θα κερδισουμε τον τιτλο. Κακα τα ψεμματα η ομαδα παιζει χωρις PM και ο προπονητης ειναι λιγος, ενω ο αντιπαλος περα απο καλυτερη ομαδα (ατομικα, εκτος του PM, νομιζω οτι εχουμε καλυτερο υλικο, αλλα φυσικα αυτο δε μετραει στο συγχρονο μπασκετ – εχω ν’ ακουσω τωρα απο τον TRAV.... ) εχει Διαμαντιδη, σπουδαιο προπονητη, εμπειρια, πλεονεκτημα εδρας και κεκτημενη ταχυτητα. Αν, λεμε, αν, γινοταν το θαυμα, θα προτιμουσα, φυσικα, τον τιτλο, οχι για καποιον αλλο λογο, αλλα γιατι οι μεγαλες ομαδες στηνονται πανω σε τιτλους κι η δικια μου απεχει απ’ αυτους 10 χρονια. Ο Γκερσον , ακομα κι αν, παιρνοντας τον τιτλο, μεινει, που δεν το πιστευω, ειναι ζητημα χρονου να δωσει τη θεση του σε καποιον πιο αξιο και με καλυτερες επιλογες σε συστημα και παικτες-κλειδια. Αν δε φυγει τωρα δλδ., θα φυγει το φθινοπωρο που θα πεσουν οι πρωτες σφαλιαρες. Φυσικα, ετσι θα χαθει αλλος ενας χρονος, αλλα, δυστυχως, ο Ολυμπιακος ΔΕΝ εχει την πολυτελεια, να μενει μακρια απο κουπες.
Επειδη φυσικα, ολα αυτα καλα ειναι στη θεωρια αλλα μαλλον ο βαζελος θα μας κερδισει στα δυο επομενα και θα το σηκωσει , εγω του Εβραιου του κουναω ήδη μαντιλι κι ελπιζω να μη γινουν τιποτα πατατες με Ιβκοβιτς, Χολντεν κλπ.
Για κάποιο λόγο που ανάγεται στη σφαίρα της μεταφυσικής κι εγώ με τέτοια είναι γεγονός ότι δεν την πολυπαλεύω θεωρούσες και πέρσι ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους Ελληνες παίχτες από τον Παναθηναϊκό. Βέβαια εκεί κάτω στο γαύρο δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία σου και γι αυτό οι περσινοί παίχτουρες τύπου Αργυρόπουλου, Πρίντεζη, Αγαδάκου, Χατζή (να σου θυμίσω , πώς χτυπιόσουνα πέρσι και γι αυτόν; και τον ήθελες και στην Εθνική ομάδα κιόλας!!!:omg: ) πήραν την άγουσα και από του χρόνου θα στερηθούμε (κυρίως εσείς) το 'γεμάτο και μεστό' παιχνίδι του Χαρίση (το έγραψες ΚΑΙ αυτό ρε θηρίο ) και θα το απολαμβάνει το Σπόρτιγκ για 100 χιλιαρικάκια που ΙΜΗΟ και πολλά του είναι. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνει αυτός για να παίζει.
Και ο Μανωλάκης μάλλον ετοιμάζει βαλίτσες , εκτός κι άν αρκεστεί στα 2-3 λεπτά που παίζει για τον Μπάρλο βέβαια δεν το συζητάμε.
Τε σπα εμένα δε με πειράζει αυτό. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε , ο καθένας γράφει ότι θέλει
Όμως : επειδή η μισή Εθνική απαρτίζεται από παίχτες του Παναθηναϊκού και η άλλη μισή από ξενιτεμένους που δεν έχουν καμια επιθυμία να έρθουν στην Ελλάδα και αφού τώρα πλέον ρίχνουν λεφτά στο μπάσκετ τα αφεντικά του Ολυμπιακού, πάρε κανέναν καλό ξένο, κράτα και Μπορούση Βασιλόπουλο και άναψε καμια λαμπάδα να σου βγουν (διότι ούτε και αυτό το έχεις εξασφαλίσει 100%) και άσε τις συγκρίσεις.
Καλούς Ελληνες πέρα από μερικά ταλεντάκια τύπου Βεργίνη, δεν πρόκειται να βρεις
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σπουδαίο προπονητή. Εχει τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, σύμφωνα με το site της Ευρωλίγκα. Και μη μου πεις ότι ΚΑΙ αυτοί είναι άσχετοι, διότι θα πηδήξω από το μπαλκόνι σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ας κάθομαι ισόγειο κι έξω είναι κήπος. Ετσι για το 'γαμώτο'
Ο Γκέρσον : Αυτός ο προπονητής έγινε γνωστός και κέρδισε τίτλους με μια ομάδα που έχει παίξει πολύ θεαματικό μπάσκετ για δύο λόγους
-Για τη βαρύτητα που δίνει στην επίθεση έναντι της άμυνας.
-Για τις γρήγορες επιθέσεις στην επίθεση, περίπου γύρω στα 10-12 δευτερόλεπτα και ποτέ σίγουρα πάνω από 15.
Γι αυτό τον πήρατε, αυτός ήταν, αυτό πάει να κάνει και φέτος με τον Ολυμπιακό. Δεν καταλαβαίνω γιατί τον χλευάζετε. Είπε ότι θα πάρει τον βάτραχο και θα τον κάνει πρίγκιπα;; Εκτός και εάν εσύ πίστευες *(που δεν το νομίζω) *τις πίπες των Αγγελοπουλαίων πέρσι το καλοκαίρι που έλεγαν ότι οτιδήποτε άλλο πέραν των 3 τίτλων θα είναι αποτυχία για τον Ολυμπιακό. Γενικά μιλώντας, τους προπονητές που έρχονται στον Ολυμπιακό σαν πετυχημένοι, κάτι βουντού τους κάνουν και ξεχνάνε το μπάσκετ
Κοίτα να βρεις τις όποιες αιτίες:
-Στο ότι είναι ουσιαστικά νέα ομάδα.
-Στην ποιότητα του ροστερ (που είναι βεβαίως όχι άσχημη και σίγουρα καλύτερο από πέρσι αλλά δε φτάνει να χτυπήσεις ψηλά)
και
-Στους συνεχείς τραυματισμούς
ΥΓ : Χωρίς να θέλω να σου υποδείξω τίποτα : Αυτό το παραμυθάκι ότι ο Παναθηναϊκός 'έχει Διαμαντίδη' όπως πέρσι είχε 'Σπανούλη και Διαμαντίδη' και γενικώς έχει όποιους αρέσουν σε σένα άστο καλύτερα