Jun 11, 2007, 6:10 PM

TRAV, απο ελληνες παικτες α' διαλογης ο Ολυμπιακος εχει τους Σχορτσανιτη, Μπουρουση, Βασιλοπουλο, Παπαμακαριο, Χαριση κι ο ΠΑΟ τους Διαμαντιδη, Ντικουδη, Τσαρτσαρη, Χατζηβρεττα (ο Χαρισης που θα παει στο Σπορτιγκ ειναι ο Κωστας, οχι ο Χρηστος ). Ο ΠΑΟ περσι δεν ειχε τον Ντικουδη, ενω ο Ολυμπιακος δεν ειχε τον Μπουρουση. Οι αλλοι ηταν και περσι εδω (ο Αγαδακος κι ο Αργυροπουλος που, επικοινωνιακα , τονιζεις, ηταν στα περισσοτερα ματς εκτος αποστολης, ενω τον Χατζη δυστυχως συμφωνω οτι τον πηρε η κατω βολτα). Δεν καταλαβαινω τί θες να πεις....
Κι επειδη λες για τον Παπαμακαριο: Ο Χατζηβρεττας ποσα λεπτα επαιξε, αληθεια, χτες και τί εκανε; Θα μου πεις, κακως κρινεις απο ενα ματς. Αν σου απαντησω το ιδιο, γιατι θα εχω αδικο;
Για τον Ομπραντοβιτς, μην ξαναπιασουμε την ιδια κουβεντα, δε θα το αντεξω (και το να παρεξηγιεσαι επειδη δεν τον θεωρω τον κορυφαιο στην ιστορια, αλλα απλα... σπουδαιο, ειναι πως να το κανουμε, τουλαχιστον υπερβολικο! ). Επειδη λες γι' αυτους που μ' αρεσουν και γι' αυτους που δεν.... εγω τί να πω για σενα;
Για τον Γκερσον, επίτρεψέ μου, να ξερω καλυτερα οτι η πρόσληψή του βασιστηκε σε εισηγησεις απο ενθουσιωδεις μη γνωστες, που πατησαν (οπως εσυ!) σε ενα πλουσιο βιογραφικο χωρις να ψαξουν το παρασκηνιο... Οσοι τον ηξεραν ειχαν απο τοτε τις αντιρρησεις (ψαξε αν θες τα δικα μου!), αλλα οι Αγγελοπουλοι προδοθηκαν απο την απειρια τους. Επισης ολα αυτα που λες για τις τακτικες του, ειναι ωραια στη θεωρια, αλλα δεν ισχυουν στην πραξη και επ' αυτου κατι παραπανω ξερει ο Μπλατ...

Για τις μεταγραφες μας, ελπιζω να γινει μια... εκπληξη
Κατα τα λοιπα, οι Ελληνες που εχω ειναι υπεραρκετοι (με την προϋποθεση ο Σοφο να επανελθει). Με εναν καλο προπονητη, εναν καλο (ξενο, εστω) PM στη θεση του Πεν (κι ενα δευτερο, ας μην ειναι κορυφαιο, στη θεση του Ακερ), επιστροφη του Σειμπουτις που ωριμασε φετος, στη θεση του ασταθεστατου Ντομερκαντ και τον Περπερογλου με τον Πριντεζη αντι του Στακ, ειμαι μια χαρα. Το δυσκολο ειναι του PM επιπεδου και του προπονητη κι εκει θα παιχτει ολη η σεζον (φυσικα και στην επανενταξη του Σοφο). Τα λοιπα ειναι ευκολα κι αυριο το πρωι εφαρμοσιμα.
Ειδες; Κανω και τις προτασεις μου και σου δινω πατημα για του χρονου

Τα περι παραμυθιου δεν τα καταλαβα Να πω Χατζηβρεττα και... Αλβερτη επeιδη αρεσουν σε σενα;