-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
(και ο άσχετος μλκς*, που δεν παρακολουθεί τη συζήτηση: ) Ρε παιδιά, ο 1.4 TSI τελικά θέλει super αμόλυβδη;- Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ΕΓΩ είμαι αυτός !
Οχι. 95αρα και ειναι OK.
-
Lock alert.
[mod]
-
κλειδωσε το ρε σπυρο..
υπαρχει ειδικο θεμα για προβλημα για τον TSI ενω οτιδηποτε αλλο μπορει να συζητηθει στα υπαρχοντα θεματα..
απο την αρχη δεν ειχε καμμια σοβαροτητα..
καποιος ειπε που ακουσε πως του σφυριξαν πως ο σχεδιαστης ειχε φουσκαλα στο χερι και δεν μπορουσε να πιασει καλα το πενακι του... -
Σωστά τα λέει ο ψευδοpremium.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κλειδωσε το ρε σπυρο..
υπαρχει ειδικο θεμα για προβλημα για τον TSI ενω οτιδηποτε αλλο μπορει να συζητηθει στα υπαρχοντα θεματα..
καποιος ειπε που ακουσε πως του σφυριξαν πως ο σχεδιαστης ειχε φουσκαλα στο χερι και δεν μπορουσε να πιασει καλα το πενακι του...Ναι κλείδωσέ το Σπύρο γιατί στεναχωριούνται τα παιδιά, δεν το αντέχουν...
Ο άλλος ζητάει και το ban μου γιατί είπα κακά λόγια για τον TFSI, τζιζ κακό...στην πυρά στην πυρά... Και γαμώ τους δημοκρατικούς διαλόγους....μπράβο μπράβο στους μάγκες! Λευτεριά στο group VW θάνατος στους απίστους...
-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Ναι κλείδωσέ το Σπύρο γιατί στεναχωριούνται τα παιδιά, δεν το αντέχουν...Ο άλλος ζητάει και το ban μου γιατί είπα κακά λόγια για τον TFSI, τζιζ κακό...στην πυρά στην πυρά... Και γαμώ τους δημοκρατικούς διαλόγους....μπράβο μπράβο στους μάγκες! Λευτεριά στο group VW θάνατος στους απίστους...
Εχω την εντυπωση οτι εισαι λιγο υπερβολικος.. Δεν νομιζω οτι νοιαζεται κανενας που ειπες 'κακα λογια' για τον TFSI.. Λες και ειμαστε αντιπροσωποι της VW και θα χασουμε το μεριδιο μας..
Αλλα οταν βγαινεις και λες οτι να ναι χωρις επιχειρηματα τοτε λογικο ειναι να υπαρξει αντιλογος... -
-
ελάτε τώρα ρε παιζάκια..εδώ που τα λέμε μια πορωσούλα όλοι την έχουμε εδωμέσα..ειδικά με τα vw!
-
Έχετε αφήσει αυτό ξεκλείδωτο και κλειδώσατε το άλλο, το καλό. Βρε Σπύρο, θα σε μαλώσω...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ναι κλείδωσέ το Σπύρο γιατί στεναχωριούνται τα παιδιά, δεν το αντέχουν...
Ο άλλος ζητάει και το ban μου γιατί είπα κακά λόγια για τον TFSI, τζιζ κακό...στην πυρά στην πυρά... Και γαμώ τους δημοκρατικούς διαλόγους....μπράβο μπράβο στους μάγκες! Λευτεριά στο group VW θάνατος στους απίστους...
Εχω την εντυπωση οτι εισαι λιγο υπερβολικος.. Δεν νομιζω οτι νοιαζεται κανενας που ειπες 'κακα λογια' για τον TFSI.. Λες και ειμαστε αντιπροσωποι της VW και θα χασουμε το μεριδιο μας..
Αλλα οταν βγαινεις και λες οτι να ναι χωρις επιχειρηματα τοτε λογικο ειναι να υπαρξει αντιλογος...Μα φυσικά, τι λες τώρα φίλε μου!!!
Δεν «νοιάζεται» κανένας και καθόλου γιαυτό και ζητάνε το…. ban μου. Στην τελική τι είπα? Την άποψη μου και την άποψη μου τη στήριξα στο άρθρο του περιοδικού Auto Τυπος. Για ποια έλλειψη επιχειρημάτων μιλάς? Διάβασες τι έχω γράψει? Ο αντίλογος τι επιχειρήματα έθεσε? Οτι θεωρεί εκ των πραγμάτων και εκ των προτέρων αξιόπιστο τον TFSI επειδή τον κατασκευάζει η VW? Αυτό είναι επιχείρημα μήπως? Και ποιος σου είπε οτι είμαι αντίθετος στον αντίλογο? Εσύ διαπίστωσες οτι υπήρξε αντίλογος η το αντίθετο ότι υπήρξε επίθεση? Είναι διάλογος αυτός? Ακόμα και λάθος να είμαι αυτό τι σημαίνει ότι θα πρέπει κάποιοι τυποι να χλευάζουν και να γελοιοποιούν τον άλλο? Φυσικά τον ίδιο τους τον εαυτό γελοιοποιούν αλλά που να το καταλάβουν, έχουν τα προσόντα?
Κοίτα φίλε η αλήθεια είναι μία. 15 'τύποι' εδώ μέσα μονοπωλούν τον εγωισμό του υπερ εγώ τους σε όλα σχεδόν τα νήματα, χλευάζουν οτι δε τους αρέσει και δε συμφωνεί μαζί τους και προσπαθούν να γελοιοποιήσουν κάθε αντίλογο σωστό και λαθεμένο εκτός αν θεωρείς ότι οι 15 έχουν το αλάθητο του πάπα οπότε ας πανε να γίνουν πάπες καλύτερα. Οι τύποι αυτοί έχουν οδηγήσει πολλά άλλα μέλη να απομακρυνθούν και να απαξιούν να συμμετέχουν στόυς διαλόγους. Τη βασική ευθύνη φέρει η διαχείριση που τους ανέχεται. Εχει συζητηθεί το θέμα απ'οτι διαβάζω πολλές φορές και έχει διαπιστωθεί οτι έτσι είναι ακριβώς τα πράγματα. 15 τυποι έχουν μετατρέψει το φορουμ σε παιδική χαρά ψευτομαγκιάς. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι διαχειριστές και ας μη φέρονται μεροληπτικά γιατί και αυτό είναι διαπιστωμένο. Άλλο ανοχή στο διάλογο και άλλο μεροληψία στην τιμωρία και την ανοχή. -
Κοιτα βγαίνει ο κάθε δημοσιογράφος και λέει....αμφιλεγόμενη αξιοπιστία.
Όλα τα καινούργια μοτερ τότε, θα έπρεπε να γράφει στα άρθρα του, αμφιλεγόμενη αξιοπιστία. Μην τρελαθούμε οι μισοί δημοσιογράφοι του ειδικού τυπου δνε ξέρουν την τύφλα τους.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κοιτα βγαίνει ο κάθε δημοσιογράφος και λέει....αμφιλεγόμενη αξιοπιστία.Όλα τα καινούργια μοτερ τότε, θα έπρεπε να γράφει στα άρθρα του, αμφιλεγόμενη αξιοπιστία. Μην τρελαθούμε οι μισοί δημοσιογράφοι του ειδικού τυπου δνε ξέρουν την τύφλα τους.
Πάρα πολύ ωραία. Αυτό τι σημαίνει οτι θα πρέπει να χλευάζονται άλλα μέλη του φόρουμ? Και ποιος κρίνει ποιος ξέρει η δεν ξέρει την τύφλα του, οι ξερόλες η οι πάπες της Ρώμης?
-
Κοιτα να δεις οταν υιοθετεις αυτο που έγραωε ο τύπος λογικό να πέσουν πάνω σου, εμενα δεν με νοιάζει για τα VW, μιας και έχω γαλλικό αμάξι, αλλά με το να γράφει τέτοια πράγματα αμερόληπτος δεν μου φαίνεται, για τις γνωσεις του δνε ξέρω να σου πω, δεν ξερω καν ποιος το έχει γράψει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κοιτα βγαίνει ο κάθε δημοσιογράφος και λέει....αμφιλεγόμενη αξιοπιστία.Όλα τα καινούργια μοτερ τότε, θα έπρεπε να γράφει στα άρθρα του, αμφιλεγόμενη αξιοπιστία. Μην τρελαθούμε οι μισοί δημοσιογράφοι του ειδικού τυπου δνε ξέρουν την τύφλα τους.
Ακριβώς έτσι (βλ. bold). Φαντάσου λοιπόν για κάθε νέο μοτέρ, ονόματι για παράδειγμα 'ΧΧΧi', που δεν έχει προλάβει ακόμα να αποδείξει την αξιοπιστία του σε βάθος χρόνου, να βγαίνει ένας 'oceanborn' και να ανοίγει ένα νήμα στο 4TF με τίτλο 'ΧΧΧi αξιοπιστία πάπαλα, τέλος, καπούτ....'
-
Πάρα πολύ ωραία. Αυτό τι σημαίνει οτι θα πρέπει να χλευάζονται άλλα μέλη του φόρουμ? Και ποιος κρίνει ποιος ξέρει η δεν ξέρει την τύφλα του, οι ξερόλες η οι πάπες της Ρώμης?oceanborn, κοίτα τον τίτλο του τόπικ... και κοίτα και τα δεδομένα σου...
Και αν δεν χλευάσεις εσύ πρώτος τον εαυτό σου, δεν φταίνε ούτε οι 15, ούτε οι 115...
Η 'αμφιλεγόμενη' (εαν και εφόσον τη δεχθούμε ως τέτοια) με το 'πάπαλα' όσον αφορά στην αξιοπιστία... έχουν τεράστια διαφορά!
Εκτός και αν δεν τα πας καλά με τα Ελληνικά οπότε... no hard feelings. -
Ο χρήστης jim147 έγραψε:
Πάρα πολύ ωραία. Αυτό τι σημαίνει οτι θα πρέπει να χλευάζονται άλλα μέλη του φόρουμ? Και ποιος κρίνει ποιος ξέρει η δεν ξέρει την τύφλα του, οι ξερόλες η οι πάπες της Ρώμης?
oceanborn, κοίτα τον τίτλο του τόπικ... και κοίτα και τα δεδομένα σου...
Και αν δεν χλευάσεις εσύ πρώτος τον εαυτό σου, δεν φταίνε ούτε οι 15, ούτε οι 115...
Η 'αμφιλεγόμενη' (εαν και εφόσον τη δεχθούμε ως τέτοια) με το 'πάπαλα' όσον αφορά στην αξιοπιστία... έχουν τεράστια διαφορά!
Εκτός και αν δεν τα πας καλά με τα Ελληνικά οπότε... no hard feelings.Εχω δώσει όλες τις απαντήσεις παραπάνω δε θα επαναλαμβανόμαστε. Σας διαφευγει το μόνο και κύριο, ο καθένας έχει δικαίωμα και είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψη του όποια και εαν είναι αυτή συμφωνούμε η όχι, κανένας όμως δεν έχει δικαίωμα να προσβάλει χαρακτηρίζει και να επιτίθεται προσωπικά σε κανέναν και για κανένα λόγο και ειδικά επειδή έχει άλλη άποψη. Διαβάστε τους κανόνες του φόρουμ.
Εάν το «παπαλα» πειράζει καποιους επειδή θεωρούν το αυτοκίνητο «προέκταση» του εαυτού τους τότε στον ψυχίατρο για service…
Αλλος έχει βάλει τίτλο νήματος 'Πανω στην τρελα μου πανω στην αλητεια μου..(ΜΙΝΙ COOPER S)' άλλος 'Κοροιδια με Nissan Qashqai' και 100αδες άλλα νήματα με 'περίεργους' τίτλους. SO WHAT?Δε θα επανέλθω στο θέμα γιατι καταντά κουραστικό. Οποιος θέλει να καταλάβει τους κανόνες του δημοκρατικού διαλόγου ας τους καταλάβει, οι υπόλοιποι ας ακολουθήσουν τους 15 καουμπόιδες στην άγρια δύση...
-
κανένας όμως δεν έχει δικαίωμα να προσβάλει χαρακτηρίζει και να επιτίθεται προσωπικά σε κανέναν και για κανένα λόγο και ειδικά επειδή έχει άλλη άποψη. Διαβάστε τους κανόνες του φόρουμ....
Οποιος θέλει να καταλάβει τους κανόνες του δημοκρατικού διαλόγου ας τους καταλάβει, οι υπόλοιποι ας ακολουθήσουν τους 15 καουμπόιδες στην άγρια δύση...
Του 'δημοκρατικού διαλόγου', ε?! Και το παρακάτω τι είναι, το αλατοπίπερο της συζήτησης?....
πρόσεχε τα συρόπια... Μόλις άκουσες εσύ για ομοφιλόφυλους όλο χαρές έκανες..
Αν αυτό δεν είναι προσωπική επίθεση, χαρακτηρισμός και προσβολή (την οποία δεν έκρινα άξια να σχολιάσω όταν μου έγινε μερικές σελίδες νωρίτερα με αφορμή το ότι βρήκα απολαυστικό ένα επιτυχημένο παράδειγμα που σε καμία περίπτωση δεν προσέβαλε κανέναν), τότε μάλλον κάποιος πρέπει να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι.
Ας αφήσουμε καλύτερα τη διδασκαλία των κανόνων του φόρουμ σε αυτούς που έχουν την καλοσύνη να τους τηρούν.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
πρόσεχε τα συρόπια... Μόλις άκουσες εσύ για ομοφιλόφυλους όλο χαρές έκανες..
Αν αυτό δεν είναι προσωπική επίθεση, χαρακτηρισμός και προσβολή (την οποία δεν έκρινα άξια να σχολιάσω όταν μου έγινε μερικές σελίδες νωρίτερα με αφορμή το ότι βρήκα απολαυστικό ένα επιτυχημένο παράδειγμα που σε καμία περίπτωση δεν προσέβαλε κανέναν), τότε μάλλον κάποιος πρέπει να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι.
Ας αφήσουμε καλύτερα τη διδασκαλία των κανόνων του φόρουμ σε αυτούς που έχουν την καλοσύνη να τους τηρούν.
Όσοι έχουν την υποψία ότι μετά από αυτήν την τεκμηριωμένη απάντησή σου, όπου νάναι θα postάρει ο postmordem πρέπει να ντρέπονται...
-
κλειδωσε το ρε σπυρο..
καποιος ειπε που ακουσε πως του σφυριξαν πως ο σχεδιαστης ειχε φουσκαλα στο χερι και δεν μπορουσε να πιασει καλα το πενακι του...Ναι κλείδωσέ το Σπύρο γιατί στεναχωριούνται τα παιδιά, δεν το αντέχουν...
α, ρε και να ταν το πουλι, βιολι..
-
Ειρήνη ειμήν κύριοι......... δέν υπάρχει λόγος για λογομαχίες.
Εγώ προσωπικά πάντως δέν έχω δεί να ανατινάζεται:hmmm: κανένα fsi tfsi η όπως αλλιώς λέγονται.
Ρε παιδιά για φολκσβάγκεν μιλάμε.......
TFSI αξιοπιστία πάπαλα....