-
Κι όλα αυτά για να μην δώσει 10
-
ναι ενω οι ετοιμες μαυρες νομιζεις δεν ξεβαφουν...
-
Δεν νομίζω, έχω μαύρη σίτα εδώ και ενάμισυ χρόνο και δεν έχει ξεβάψει...
-
Ψαξε να βρεις μαυρη... δεν αξιζει τον κοπο να μπεις στο λουκι του βάψε και ξαναβάψε.... πίστεψε με !!
-
Ένας φίλος μου με ένα Ibiza θέλει να βάψει όλη τη ταπετσαρία του ουρανού του αυτοκινήτου του μαύρη για να ταιριάζει με το υπόλοιπο μαύρο εσωτερικό! Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί που να ασχολείται με ταπετσαρίες αυτοκινήτων που να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο?
-
Εχμ… παίζει να είναι ανοξείδωτη και για αυτό να ξεβάφει.
Έπρεπε πρώτα να την περάσεις με αστάρι και μετά να την βάψεις.
Am I right ?
-
Εγώ αγόρασα μαύρη και σαν τον nasos/sti την πέρασα με σπρέυ ένα χεράκι από πάνω και όλα καλά.
-
Κακώς, άλλη φορά να κάνετε αμμοβολή και ηλεκτροστατική...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Κακώς, άλλη φορά να κάνετε αμμοβολή και ηλεκτροστατική...μοναστηράκι 10ευρώ μαύρη ωραία σιτούλα διακριτική. Στα μαγαζιά με 'αξεσουάρ' μου ζήταγαν κάτι 40-60 ευρώ για ένα κομμάτι σίτα 30cmX100cm
και λέω δε σφάξανε!
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Κακώς, άλλη φορά να κάνετε αμμοβολή και ηλεκτροστατική...
μοναστηράκι 10ευρώ μαύρη ωραία σιτούλα διακριτική. Στα μαγαζιά με 'αξεσουάρ' μου ζήταγαν κάτι 40-60 ευρώ για ένα κομμάτι σίτα 30cmX100cm
και λέω δε σφάξανε!
Υπάρχουν και οι τζακάδες,ε; Εξίσου φτηνές τιμές και ποικιλία...
-
quote]
Υπάρχουν και οι τζακάδες,ε; Εξίσου φτηνές τιμές και ποικιλία... [/quote]
σιτα με 2€!!!!
-
quote]
Υπάρχουν και οι τζακάδες,ε; Εξίσου φτηνές τιμές και ποικιλία... [/quote]
σιτα με 2€ ως 5€!!!!
-
Υπαρχει και η πλαστικη που βαζει η κοκακολα στα ψυγεια της στα περιπτερα. Ουτε ξεβαφει ουτε στραβωνει.
-
Για καλή δουλειά 150 € σίγουρα. Η ChipsAway κάνει τοπική βαφή. Πήγε φίλαράκι μου Πολίχνη Θεσ/νίκη. Έμεινε πολύ ευχαριστημένος, μ'έδωσε και τηλ. 2310 - 605805.
-
με 130Ε φερτο στο δικο μου φαναρτζη..σου δινει και εγγυηση 5 χρονια..ο μοναδικος στην αθηνα..pm
-
Ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Υπάρχει περίπτωση σε βάψιμο τμήματος του αμαξώματος (πχ μπροστινό φτερό) μετά τη βαφή να μην ξεχωρίζει καθόλου το χρώμα (να μη δείχνει δηλαδή πιο ζωηρό, πιο τονισμένο) σε σχέση με την υπόλοιπη πλευρά του αυτοκινήτου (πχ πόρτα που ακολουθεί το φτερό); Γενικά έχω την αίσθηση πως αυτό είναι σχεδόν απίθανο να επιτευχθεί. Ωστόσο κάποιοι μου είπαν και καλά πως με τους φασματογράφους στα χρωματοπωλεία μπορούμε να πετύχουμε και τις αποχρώσεις του παλαιωμένου χρώματος...Μιλάμε για μεταλλικό χρώμα σε αμάξι διετίας. Ισχύει ή φούμαρα; Επίσης, με τον καιρό το φρεσκοβαμμένο τμήμα (λόγω ηλιακής ακτινοβολίας προφανώς) χάνει κι αυτό τη ζωηράδα του οπότε σχεδόν αποκτά την αυτή θαμπάδα με το αρχικό, ή αυτό δεν γίνεται πρακτικά ποτέ;
-
Άμα είναι καλός ο μάστορας, όλα γίνονται! Αλλά δε νομίζω να μπορείς να είσαι 100% εκ των προτέρων ότι θα το πετύχει.
Υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε το ξεθώριασμα; Μιλάω για λογικό τρόπο και όχι για φύλαξη σε υπόγειο, θερμενόμενο πάρκινγκ με πουπουλένιο στρώμα.
-
Ελάχιστα αυτοκίνητα έχω δει ξεθωριασμένα. Κανένα αμάξι δεν ξεθωριάζει (εκτός αν παρκάρεις δίπλα σε εργοστάσιο ).
Αυτά τα λένε οι μπογιατζήδες που δεν πέτυχαν τη σωστή απόχρωση. Όλα τα χρώματα φτιάχνονται - αν δεν το φτιάξει σωστά το ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ, ο μπογιατζής λέει ότι το αμάξι ξεθώριασε.
-
Μπορεί κάποιος φίλος να προτείνει βαφέα αυτοκινήτων στην αττική που εγγυημένα θα βάψει το μπροστινό δεξί φτερό μου στην ακριβή απόχρωση του υπόλοιπου αυτοκινήτου χωρίς να ξηλώσει το φτερό από το αμάξι; Πριν μερικούς μήνες (Φλεβάρη) είχα ένα πολύ επιπόλαιο βαθούλωμα εκεί (έχω κάνει αναφορά σε παλιότερο Post). Πήγα το αμάξι στο συνεργείο της Νίκαιας που διαφημίζει ότι επαναφέρει βαθουλώματα χωρίς βάψιμο. Δεν καταφέρανε να το επαναφέρουν 100% (υπήρχε ένα μικρό ορατό ίχνος στο σημείο του βαθουλώματος). Μετά από σχετική λογομαχία μου ζήτησαν να το αφήσω να το ξαναπαλέψουν. Την άλλη μέρα που πήγα να το πάρω διαπίστωσα πως ήταν βαμμένο το φτερό ολόκληρο. Λόγω σούρουπου εκείνη τη φορά, χειμώνα (μειωμένη ηλιοφάνεια κλπ) δεν πολυφαινόταν διαφορά στο χρώμα από το υπόλοιπο δεξί τμήμα του αυτοκινήτου. Έλα που όμως όταν καλοκαίριασε στο ζωηρό φως της ημέρας στα μάτια του σχετικά υποψιασμένου φαίνεται ξεκάθαρα μια διαφορά στον τόνο του χρώματος... . Όχι τίποτα άλλο δηλ, αλλά μου τη σπάει που για κάτι αναλογικά ασήμαντο το αμάξι δείχνει στο συγκεκριμένο σημείο σα να φορά ξένο σώμα (και δεν είμαι εγώ υπαίτιος που να πάρει)...
-
Πάρε ένα μεγάλο χαρτόνι και βάψε αυτό (ασταρωμένο) πριν να βάψεις το αμάξι. Την άλλη μέρα σύγκρινέ το στον ήλιο και αν το εγκρίνεις βάφεις το αμάξι. Από πριν δεν μπορεί να εγγυηθεί κανένας για το χρώμα.
Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...