-
Παιδιά ψάχνω weld through primer και δε μπορώ να βρώ...
Σε όποιο κατάστημα ρωτάω, είτε με κοιτάνε περίεργα είτε μου λένε ότι δε μπορώ να πάρω 1-2 κομμάτια αλλά ολόκληρη κούτα!..
Ξέρει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ τέτοιο αστάρι; Στο εξωτερικό που ρώτησα κάποιους μου είπαν ότι δεν μπορούν να στείλουν ταχυδρομικώς τέτοια υλικά..
-
Ο χρήστης DimitrisTS έγραψε:
Παιδιά ψάχνω weld through primer και δε μπορώ να βρώ...Σε όποιο κατάστημα ρωτάω, είτε με κοιτάνε περίεργα είτε μου λένε ότι δε μπορώ να πάρω 1-2 κομμάτια αλλά ολόκληρη κούτα!..
Ξέρει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ τέτοιο αστάρι; Στο εξωτερικό που ρώτησα κάποιους μου είπαν ότι δεν μπορούν να στείλουν ταχυδρομικώς τέτοια υλικά..
Η 3Μ δεν σου δίνει ? Ρώτα σε ποιά καταστήματα πουλάει να πας να αγοράσεις.
-
Δε το φέρνουν φίλε μου. Αυτό ειναι το πρόβλημα.... Οι έλληνες φανοποιοί απαξιούν να χρησιμοποιήσουν τέτοια προϊόντα όποτε σου λέει το κατάστημα αν παραγγείλω εγώ κούτα θα μου μείνει, πάρτην ολόκληρη!
Και η 3Μ έχει και η BODY, upol, SEM.... έχει αρκετά. Που θα βρώ 1-2 κουτιά να αγοράσω δε ξέρω!
-
τι ακριβως κανει?
-
Συζηταγαμε χθες με φιλο αν εχει νοημα (πλεον) να ασχοληεθι κανεις να φτιαξει αισθητικα καμια γρατσουνια κτλ...
Η απαντηση ειναι μαλλον οχι αλλα επεσε και το θεμα chips away. τι τιμες παιζουνε για να σου φτιαξουνε καμια γρατσουνια σε επιφανεια πχ 10-15 cm^2 (κλασσικη περιπτωση σε θολο τροχου) ? -
Από τη στιγμή που υπάρχει έστω και ελάχιστη βαφή, δεν μπόρεσα να βρω τιμή πιο κάτω από 50€, για chipsaway μιλώντας πάντα. ΑΝ πρόκειται βέβαια για απλό βαθούλωμα(μικρό), και με ένα 20ράκι ξεμπερδεύεις.
-
Η μικρη μου αδερφη ενω καθαριζα το αυτοκινητο πηρε το σφουγκαρι και αρχισε να τριβει το καπο για να φυγουν οι κουτσουλιες με την αναποδη σκληρη πλευρα και οπως καταλαβαινετε εχει γινει χαλια,με αλοιφη υπαρχει περιπτωση να φυγουν η βαψιμο μονο;
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Η μικρη μου αδερφη ενω καθαριζα το αυτοκινητο πηρε το σφουγκαρι και αρχισε να τριβει το καπο για να φυγουν οι κουτσουλιες με την αναποδη σκληρη πλευρα και οπως καταλαβαινετε εχει γινει χαλια,με αλοιφη υπαρχει περιπτωση να φυγουν η βαψιμο μονο;Αυτο το σφουγγαρακι για τα πιατα εχει χαλασει πολλα αμαξια.Τι το θελετε κοντα στο αμαξι;
Δοκιμασε,χειροτερα δεν νομιζω να το κανει.
-
Χτες το μεσημέρι γυρνώντας στο σπίτι απ τη δουλειά βλέπω στο μπροστινό προφυλακτήρα ο οποίος είχε πρόσφατα (τέλη Μαίου) αλλαχθεί και βαφεί σε κάποιο σημείο ένα κομματάκι βαφής σε μέγεθος 4-5 χιλιοστά να έχει μερικώς αποκολληθεί και να φαίνεται σαν πέτσα (όπως πχ όταν γδέρεται ή σκάει το δέρμα και δεν φεύγει τελείως παρά μόνο από κάποιο σημείο και πρέπει να το κόψεις για να φύγει τελείως). Προφανώς κάποιος στο παρκάρισμα με ακούμπησε. Το θέμα είναι, δικαιολογείται να φύγει έτσι σα φλούδα η βαφή σα να μην είχε πιάσει καλά στον προφυλακτήρα σε εκείνο το σημείο; Φταίει η ποιότητα της δουλειάς του φαναοποιού που το έβαψε; Υπάρχει κάτι που μπορώ ή πρέπει να κάνω για να μη χειροτερεύσει το σημείο; Πχ να αφήσω το κομματάκι στη θέση του κι όσο αντέξει με πλυσίματα κλπ ή να προσπαθήσω να το αφαιρέσω; Απλά φοβάμει μην αρχίσει και επεκτείνεται και στο τέλος αποκολληθεί μεγαλύτερη επιφάνεια χρώματος.
-
Όλος θα ξεφλουδιστεί γιατί τον έβαψαν καλά.
Να ζητήσεις εξηγήσεις από τον μπογιατζή. -
καλησπερα! την προηγουμενη βδομαδα οπως πηγα να παρω το αυτοκινητο ειδα στην πορτα οτι με ειχαν χτυπησει..... αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως γιατι η ζημια ειναι πολυ περιεργη..... για να καταλαβετε κατα μηκος της πορτας εχει 5 διακεκομενα χτυπηματα στρογγυλα στο μεγεθος σχεδον διπλασιο του 2ευρου..... τι μπορει να το εκανε αυτο? εχω σκεφτει μηπως ηταν σκουπιδιαρικο..... το αυτοκινητο ειναι μπλε και στα χτυπηματα εχει φυγει το μπλε και εχει μεινει ασπρο.... οπως καταλαβενετε ειναι πολυ αντιαισθητικο.... τι λυση εχω? ή να το φτιαξω εντελως ή τουλαχιστον να το διορθωσω να φαινεται οσο το δυνατον λιγοτερο.... και επισης με χτυπησε και πισω αναμεσα στο φαναρι και τον προφυλακτηρα και εχει βαθουλωμα χωρις να φυγει το χρωμα... εδω τι κανουμε?
χιλια συγγνωμη για το κατεβατο... -
Καλησπέρα.
Δυστηχώς,έμαθα άσχημα νέα πριν από λίγο.
Γνωστός μας πήγε το πρωί να πάρει το αυτοκίνητο του και το βρήκε σε άθλια κατάσταση.
Γύρω γύρω γεμάτο γρατζουνίες (από αιχμηρό αντικείμενο),η οροφή σε χειρότερη κατάσταση και ξεριζωμένη την κεραία.
Το αμάξι όπως τα άκουσα χρειάζεται ολική βαφήΘα ήθελα τις προτάσεις σας.
Ενά πολύ καλό βαφείο στην Αττική.
Εγώ έχω μόνο ακουστά τα Paintbull.Επίσης,να του προτείνω wrapping?
Λογικά θα κοστίσει λιγότερο,θα το έχει πιό σύντομα έτοιμο και δεν θα υπάρχει ανησυχία για τυχόν κακή βαφή. -
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
Καλησπέρα.
Δυστηχώς,έμαθα άσχημα νέα πριν από λίγο.
Γνωστός μας πήγε το πρωί να πάρει το αυτοκίνητο του και το βρήκε σε άθλια κατάσταση.
Γύρω γύρω γεμάτο γρατζουνίες (από αιχμηρό αντικείμενο),η οροφή σε χειρότερη κατάσταση και ξεριζωμένη την κεραία.
Το αμάξι όπως τα άκουσα χρειάζεται ολική βαφήΘα ήθελα τις προτάσεις σας.
Ενά πολύ καλό βαφείο στην Αττική.
Εγώ έχω μόνο ακουστά τα Paintbull.Επίσης,να του προτείνω wrapping?
Λογικά θα κοστίσει λιγότερο,θα το έχει πιό σύντομα έτοιμο και δεν θα υπάρχει ανησυχία για τυχόν κακή βαφή.Θα μπορει να μπει μεμβρανη ενω θα υπαρχουν γρατζουνιες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα μπορει να μπει μεμβρανη ενω θα υπαρχουν γρατζουνιες;
Nαι,αυτό είναι ένα θέμα.
Iσως να μην έχει το απότέλεσμα που θα είχε σε ένα άθικτο.
Και από ότι άκουσα ειδικά την οροφή πρέπει να του την κάνανε καινούργια.
Πρέπει να υπάρχει χοντρό πρόβλημα. -
Ο χρήστης akis8607 έγραψε:
καλησπερα! την προηγουμενη βδομαδα οπως πηγα να παρω το αυτοκινητο ειδα στην πορτα οτι με ειχαν χτυπησει..... αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως γιατι η ζημια ειναι πολυ περιεργη..... για να καταλαβετε κατα μηκος της πορτας εχει 5 διακεκομενα χτυπηματα στρογγυλα στο μεγεθος σχεδον διπλασιο του 2ευρου..... τι μπορει να το εκανε αυτο? εχω σκεφτει μηπως ηταν σκουπιδιαρικο..... το αυτοκινητο ειναι μπλε και στα χτυπηματα εχει φυγει το μπλε και εχει μεινει ασπρο.... οπως καταλαβενετε ειναι πολυ αντιαισθητικο.... τι λυση εχω? ή να το φτιαξω εντελως ή τουλαχιστον να το διορθωσω να φαινεται οσο το δυνατον λιγοτερο.... και επισης με χτυπησε και πισω αναμεσα στο φαναρι και τον προφυλακτηρα και εχει βαθουλωμα χωρις να φυγει το χρωμα... εδω τι κανουμε?
χιλια συγγνωμη για το κατεβατο...καποιος??
-
Μήπως ξέρει κάποιος πόσο περίπου θα μου πάει να βάψω καπό και οροφή;
-
Περίπου στα 250€
-
Περίμενα λιγότερα τώρα με την κρίση είναι η αλήθεια.
Θα περάσω και από κανένα μαγαζί να δω τι παίζει. Δεν καίγομαι και ιδιαίτερα. -
Ηθελα να ρωτησω για ενα χτυπημα στο μαρσπιε κατω απο την πορτα του συνοδηγου.
Το αμαξι κρεμασε σε ενα πεζουλι και εκανε ενα βαθυ λακο, με αποτελεσμα να σηκωσει ελαχιστα την πορτα. Οι αποψεις των φανοποιων ομως διαφερουν ως προς την επισκευη του.
Ο ενας λεει οτι η πιο σωστη λυση ειναι να το γεμισει με στοκο γιατι το τραβηγμα για ισιωμα σε αυτο το σημειο ειναι επικινδυνο, και ο αλλος οτι θα το ισιωσει με ηλεκτροποντα(δεν καταλαβα πως θα λειτουργησει την ηλεκτροποντα για αυτο το προβλημα) και θα χρησιμοποιησει ελαχιστο στοκο. Και οι 2 ζηταν 100 ευρω. Ειναι καποιος ειδικος περι φανοποιιας εδω μεσα να μου δωσει μια τεχνικη απαντηση? -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ηθελα να ρωτησω για ενα χτυπημα στο μαρσπιε κατω απο την πορτα του συνοδηγου.
Το αμαξι κρεμασε σε ενα πεζουλι και εκανε ενα βαθυ λακο, με αποτελεσμα να σηκωσει ελαχιστα την πορτα. Οι αποψεις των φανοποιων ομως διαφερουν ως προς την επισκευη του.
Ο ενας λεει οτι η πιο σωστη λυση ειναι να το γεμισει με στοκο γιατι το τραβηγμα για ισιωμα σε αυτο το σημειο ειναι επικινδυνο, και ο αλλος οτι θα το ισιωσει με ηλεκτροποντα(δεν καταλαβα πως θα λειτουργησει την ηλεκτροποντα για αυτο το προβλημα) και θα χρησιμοποιησει ελαχιστο στοκο. Και οι 2 ζηταν 100 ευρω. Ειναι καποιος ειδικος περι φανοποιιας εδω μεσα να μου δωσει μια τεχνικη απαντηση?Ο δευτερος θα κολλήσει ενα 'καρφι'και θα τραβηξει την λαμαρινα(μαλλον).Την πορτα θα την φερουν στα ισια της;
Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...