-
Δεν έχω δει κάτι τέτοιο, αλλά δεν ήξερα ότι βάζουν οπότε μπορεί να μην το έχω προσέξει.
Πάντως πες μου και για κάποιο χρωματοπωλείο, αν έχεις υπόψη σου...
Ευχαριστώ -
Πριν κάνα δυο σελίδες ένας φίλος είχε ρωτήσει για αλλαγή χρώματος σε καινούργιο αυτοκίνητο . Φαίνεται πως υπάρχει τουλάχιστον στο εξωτερικό τρόπος χωρίς βάψιμο πχ http://www.raccoon.co.uk/colour-change/ ... icles.aspx ή και φθηνότερα http://www.carbonskin.co.uk/prices.html
Έχουν έρθει άραγε στην Ελλάδα παρόμοια προϊόντα; -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Δεν έχω δει κάτι τέτοιο, αλλά δεν ήξερα ότι βάζουν οπότε μπορεί να μην το έχω προσέξει.
ΕυχαριστώΤελικά δεν έχω κανένα κουτάκι!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζορζ μην το αφήσεις έτσι, από όσο έχω δει τα τογιοτα εχουν μια ευπάθεια όταν φύγει το χρώμα...Όντως, δεν υπάρχει Toyota που να έχω δει με ζημιά στο χρώμα που δεν έχει αποκατασταθεί, είτε Yaris, είτε, corolla/auris, είτε Avensis, που να μην έχει κάνει σκουριά και μάλιστα έντονη...
Απορία: Η λαμαρίνα των Toyota δεν είναι γαλβανισμένη εν έτει 2010;
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΕυχαριστώΤελικά δεν έχω κανένα κουτάκι!
Σε οσα αυτοκίνητα ειχα, SEAT, Merc, Ford, Honda, Smart, OPEL, ποτε δεν εδιναν μανό η αλλη μικροσυσκευασία χρώματος, αλλά το πουλούσαν ως έξτρα, ή αν ήσουν 'γνώστης', το απαιτούσες ως δώρο. Mονο η Audi μου ειχε παραδώσει αυτοκίνητο με μανό χρώματος.
Κοίταξε αυτό το site, μήπως σε διευκολύνει σε πληροφορίες και ειναι κοντά στην περιοχή σου. Αν μένεις προς κέντρο, εχει ενα στην Υμηττού, πριν την Ηλιουπόλεως , μετά την Best Car. -
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μένω κοντά στην Υμηττού, οπότε είναι σχεδόν προσβάσιμο και με τα πόδια το μαγαζί που αναφέρεις. Θα ψάξω να το βρω.
Βρήκα και ένα χρωματοπωλείο Αλεβιζόπουλος,που υποτίθεται έχει φήμη στα χρώματα αυτοκινήτων, στις Τζιτζιφιές. Θα πάω και εκεί μια βόλτα. -
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Πριν κάνα δυο σελίδες ένας φίλος είχε ρωτήσει για αλλαγή χρώματος σε καινούργιο αυτοκίνητο . Φαίνεται πως υπάρχει τουλάχιστον στο εξωτερικό τρόπος χωρίς βάψιμο πχ http://www.raccoon.co.uk/colour-change/ ... icles.aspx ή και φθηνότερα http://www.carbonskin.co.uk/prices.html
Έχουν έρθει άραγε στην Ελλάδα παρόμοια προϊόντα;Υπάρχουν.
-
Γνωρίζει κανεις μαγαζί με χρώματα αυτοκινήτου που μπορεί να φτιαξει χρωμα σε σπρέι?
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Γνωρίζει κανεις μαγαζί με χρώματα αυτοκινήτου που μπορεί να φτιαξει χρωμα σε σπρέι?Δεν ειναι κατι που το κανουν ολα τα μαγαζια;
-
Σε εναν που ρώτησα δεν έφτιαχνε. Αν είναι διαδεδομένο θα κοιτάξω και πάλι.
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Σε εναν που ρώτησα δεν έφτιαχνε. Αν είναι διαδεδομένο θα κοιτάξω και πάλι. -
Βρήκα σήμερα σε ένα αρκετά μεγάλο χρωματοπωλείο στο Πειραιά. Θενκς!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γνωρίζει κανεις μαγαζί με χρώματα αυτοκινήτου που μπορεί να φτιαξει χρωμα σε σπρέι?
Δεν ειναι κατι που το κανουν ολα τα μαγαζια;
τα περισσότερα χρωματοπωλεία φτιάχνουν χρωματα για τοιχους -λαδομπογιες, υδροχρώματα κλπ-
σπρευ αυτοκινητου φτιαχνουν πολυ λιγα.... -
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
τα περισσότερα χρωματοπωλεία φτιάχνουν χρωματα για τοιχους -λαδομπογιες, υδροχρώματα κλπ-
σπρευ αυτοκινητου φτιαχνουν πολυ λιγα....Μαλλον ειμαι καλομαθημενος με τους δικους μου εδω που το κανουν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
σπρευ αυτοκινητου φτιαχνουν πολυ λιγα....Μαλλον ειμαι καλομαθημενος με τους δικους μου εδω που το κανουν.
λιγοι φέρνουν αντιρρήσεις στους Mods!
-
τρακαρισμα σε οπελ αστρα 2000 μοντελο.
εχει παρει μασκα ,καπο ,σπασμενα ψηγεια , φτερο συν οτι ψιλα βγαλει.
ποσο υπολογιζετε να παει η ζημια μαζι με βαψιματα;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τρακαρισμα σε οπελ αστρα 2000 μοντελο.εχει παρει μασκα ,καπο ,σπασμενα ψηγεια , φτερο συν οτι ψιλα βγαλει.
ποσο υπολογιζετε να παει η ζημια μαζι με βαψιματα;
Με γνήσια ανταλλακτικά; Διχίλιαρο και λίγα λέω...
-
1000 και ευρω παει το βαψιμο αποτι ξερω.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
1000 και ευρω παει το βαψιμο αποτι ξερω.Για ολο το αμαξι η για αυτα τα σημεια?
-
ολο
Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...